The Last of Us | PSN

آقا ما هر چی میریم آنلاین بزنیم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. مشکل از کجاست؟ دقیقا تو بازی GOW Ascension هم همین مشکل رو دارم. باز تو اسنشن چند نفر رو پیدا میکنه دوباره مینویسه searching. یکی کمک کنه.

آقا ما هر چی میریم آنلاین بزنیم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. مشکل از کجاست؟ دقیقا تو بازی GOW Ascension هم همین مشکل رو دارم. باز تو اسنشن چند نفر رو پیدا میکنه دوباره مینویسه searching. یکی کمک کنه.
بستگی به پینگت داره هر چی پینگت پایین تر باشه زود تر پیدا میکنه

همون حرکتی رو که گفتم بزن ردیف میشه شبا بیا با خودم بازی کن(رفقا 9 به بعد هستن) به خاطر آنجلیا هم که شده پیدا میکنه:p:d

بعضی موقع ها میام تو بازی می بینم که هر کدوم از بچه ها به یه سمتی رفتن و دارن تکی بازی می کنن چقدر خوبه که با هم بازی کنیم.
بیشتر بچه ها گلن مثل امیر و احسان و بشیر و .....
یه سوال برای بالا بردن لول راهکار خاصی نیست؟

بعضی موقع ها میام تو بازی می بینم که هر کدوم از بچه ها به یه سمتی رفتن و دارن تکی بازی می کنن چقدر خوبه که با هم بازی کنیم.

گلی از خودته :-*
اگه میبینی رفقا جدا سرچ میکنن یا نمیتونن به جوین شن یا اینکه دارن با رفقایه خودشون بازی میکنن(مثلا هر لابی 4 نفر میشه و سرچ میزنه تا 8 تا ایرانی همدیگه رو پیدا کنن(اینجوری یه خوبی داره واسه اونایی که تازه شروع کردن (واسه کلنو و لولو از این حرفا))چون وقتی پرایوت بازی میکنی چیزی نصیب رفقایی که تازه وارد این مولتی شدن نمیشه ولی با این کار هم با همدیگه بازی میکنیم هم اونا میتونن لولشون رو ارتقاع بدن.برای بالا رفت لول باید بازی کنی فقط همین.هر راند که بازی میکنی یه روز محسوب میشه و هر هفت رو ز یه هفته که مساوی با 1لوله.برای عوض شدن شکل لولت باید ماموریت ها رو انجام بدی تا کلنت خالی نکنه و 12 هفته ها رو پر کنی

کلا یکی از مشکل های مولتی این بازی همینه

تو تمام مولتی ها قدرت بازی طرف و مهارتش رو لولش تاثیر داره !

اما این بازی فقط باید پشت هم بازی کنی بازی کنی بازی کنی !

و طبیعتا ما که تو کشوری با پینگ ۹۹۹۹ بازی میکنیم واسه هر سرچینگ لولمون از یه خارجی عقب میفته

اما در بازی های دیگه که لول آپ با سیستم XP و مهارتی هست ، میشه کمبود بازیو جبران کرد

Leaderboard بازی هم که تعطیل هست ، همچنین تعداد مود هاش

کلا اگه رو مولتی بیشتر ۳ ماه وقت میذاشتن یکی از بهترین مولتی هارو شاهد بودیم ! با این که با اشکالات زیادی که مولتی داره باز هم بسیار لذت بخشه

دوستان شما هم بعد از این ابدیت 1.06 تو مولتی مثل من مشکل kick out دارین ؟؟ قبل این ابدیته هیچ مشکلی نبود تازه کلی باگ جدیدم با این ابدیته به بازی اضافه شد

مثلا همون اول بازی tie game میزنه و بازی تموم میشه یا مثلا هیچکسو نمیبینی یهو کلی melee میخوری و میمیری ... از همه بدتر این kick out که واسه من بعد ابدیت خیلی زیاد شده

مثلا همون اول بازی tie game میزنه و بازی تموم میشه یا مثلا هیچکسو نمیبینی یهو کلی melee میخوری و میمیری ... از همه بدتر این kick out که واسه من بعد ابدیت خیلی زیاد شده
اره منم بعد از اپدیت کمی بازی کردم و چند تا باگ دیدم:|
مثلا داشتم بازی میکردم که یهو یکی منو شیو کرد ولی فقط صداش اومد بعد من توی فضای سفید بودم و در حال دویدن با اینکه من مرده بودم بعد از مدتی هم از تو فضا سقوط کردم و مردم:|
باگهای قبلی هم چیزی ازشون کم نشده!!
ولی فک کنم یه تغییراتی تو گرافیک و لبه ها دادن کمی بهتر شده
شما هم متوجه این شدید یا من خیالاتی شدم مپ DOWNTOWN یکم هواش روشن تر از قبل نشده؟!!!

اره منم بعد از اپدیت کمی بازی کردم و چند تا باگ دیدم:|
مثلا داشتم بازی میکردم که یهو یکی منو شیو کرد ولی فقط صداش اومد بعد من توی فضای سفید بودم و در حال دویدن با اینکه من مرده بودم بعد از مدتی هم از تو فضا سقوط کردم و مردم:|
باگهای قبلی هم چیزی ازشون کم نشده!!
ولی فک کنم یه تغییراتی تو گرافیک و لبه ها دادن کمی بهتر شده
شما هم متوجه این شدید یا من خیالاتی شدم مپ DOWNTOWN یکم هواش روشن تر از قبل نشده؟!!!

جدایه از باگ چندتا دیالوگ هنگام بازی تویه مولتی اضافه شده + کرفتر 6 تا لودات پوینت میخواد (قبلا 5 تا بود)
موقعی که یه نفر دان میشد یه مقدار دیرتر اون نوار قرمزه خالی میشد ولی الان خیلی سریعتر خالی میشه .احساس میکنم مولتی رو سخت تر کردن:|
یه چیز جدید هم تویه مولتی اضافه شه وقتی نتت قطو وصل میه عکس یه پریز میاد که نشون میده نت شما قطعو وصل میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or