بستگی به پینگت داره هر چی پینگت پایین تر باشه زود تر پیدا میکنهآقا ما هر چی میریم آنلاین بزنیم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. مشکل از کجاست؟ دقیقا تو بازی GOW Ascension هم همین مشکل رو دارم. باز تو اسنشن چند نفر رو پیدا میکنه دوباره مینویسه searching. یکی کمک کنه.
آقا ما هر چی میریم آنلاین بزنیم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. مشکل از کجاست؟ دقیقا تو بازی GOW Ascension هم همین مشکل رو دارم. باز تو اسنشن چند نفر رو پیدا میکنه دوباره مینویسه searching. یکی کمک کنه.
خدا رو شکر مشکل ساین این نداشتیمآقا من نمی تونم کلا SIGN IN شم به PSN
می خواستم امشب بازی کنیما شما ها راحت SIGN IN میشین ؟؟
آخه نتم هم هیج مشکلی نداره
بعضی موقع ها میام تو بازی می بینم که هر کدوم از بچه ها به یه سمتی رفتن و دارن تکی بازی می کنن چقدر خوبه که با هم بازی کنیم.
بیشتر بچه ها گلن مثل امیر و احسان و بشیر و .....
یه سوال برای بالا بردن لول راهکار خاصی نیست؟
بعضی موقع ها میام تو بازی می بینم که هر کدوم از بچه ها به یه سمتی رفتن و دارن تکی بازی می کنن چقدر خوبه که با هم بازی کنیم.
بیشتر بچه ها گلن مثل امیر و احسان و بشیر و .....
یه سوال برای بالا بردن لول راهکار خاصی نیست؟
چه باگهایی؟!دوستان شما هم بعد از این ابدیت 1.06 تو مولتی مثل من مشکل kick out دارین ؟؟ قبل این ابدیته هیچ مشکلی نبود تازه کلی باگ جدیدم با این ابدیته به بازی اضافه شد
دوستان شما هم بعد از این ابدیت 1.06 تو مولتی مثل من مشکل kick out دارین ؟؟ قبل این ابدیته هیچ مشکلی نبود تازه کلی باگ جدیدم با این ابدیته به بازی اضافه شد
اره منم بعد از اپدیت کمی بازی کردم و چند تا باگ دیدممثلا همون اول بازی tie game میزنه و بازی تموم میشه یا مثلا هیچکسو نمیبینی یهو کلی melee میخوری و میمیری ... از همه بدتر این kick out که واسه من بعد ابدیت خیلی زیاد شده
اره منم بعد از اپدیت کمی بازی کردم و چند تا باگ دیدم
مثلا داشتم بازی میکردم که یهو یکی منو شیو کرد ولی فقط صداش اومد بعد من توی فضای سفید بودم و در حال دویدن با اینکه من مرده بودم بعد از مدتی هم از تو فضا سقوط کردم و مردم
باگهای قبلی هم چیزی ازشون کم نشده!!
ولی فک کنم یه تغییراتی تو گرافیک و لبه ها دادن کمی بهتر شده
شما هم متوجه این شدید یا من خیالاتی شدم مپ DOWNTOWN یکم هواش روشن تر از قبل نشده؟!!!