The Last of Us | PSN

سلام
من جدیدا بازی رو گرفتم ولی ریجن یکشو پیدا نکردم ریجن دو گرفتم
می خوام ببینم کد آنلاینشو تو یه اکانت ریجن 2 بزنم می تونم تو ریجن 1 هم آنلاین بازی کنم چون اکانت خودم ریجن یکه و اون اکانت ریجن 2 م کمکیه
اره میتونی
کد رو تو یه اکانت ریجن 2 بزن بعد با ریجن 1 بازی کن

سلام دوستان گلم.یه مدت که tlou خراب بود که هکر معروف(رضا):bighug: راهنمایی کرد درست شد.یه چند وقتیم نبودم دنبال انتخاب واحدو ازین حرفا بودم.دیشب با احسانو رضاو عرفانو سجادو 2نفر دیگه که ترکوندیم این اجنبیارو:d.از دیروز به طرز فجیحیو جدی شروع کردم به ان شدن که ناگهان اپدیت جدید اومد جلو چشم ینی انقد عصابم خورد شد که میخواستم ps3و بکوبم تو led:(.چه وضشهههههه.دقیقا چیکار کنیم الان؟یه چاره ای چیزی داره که ان بشیم بدون مشکل؟

سلام دوستان گلم.یه مدت که tlou خراب بود که هکر معروف(رضا):bighug: راهنمایی کرد درست شد.یه چند وقتیم نبودم دنبال انتخاب واحدو ازین حرفا بودم.دیشب با احسانو رضاو عرفانو سجادو 2نفر دیگه که ترکوندیم این اجنبیارو:d.از دیروز به طرز فجیحیو جدی شروع کردم به ان شدن که ناگهان اپدیت جدید اومد جلو چشم ینی انقد عصابم خورد شد که میخواستم ps3و بکوبم تو led:(.چه وضشهههههه.دقیقا چیکار کنیم الان؟یه چاره ای چیزی داره که ان بشیم بدون مشکل؟

محسن جان تا این فریمور هک شه حدودا 5 الی 10 روز طول میکشه.ولی معمولا از اسپوف میشه برای آن شدن استفاده کرد که من تیم sgk یا sen enable رو پیشنهاد میکنم.و هنوز نیومدن

محسن جان تا این فریمور هک شه حدودا 5 الی 10 روز طول میکشه.ولی معمولا از اسپوف میشه برای آن شدن استفاده کرد که من تیم sgk یا sen enable رو پیشنهاد میکنم.و هنوز نیومدن

بریم رو حبیبم میشه؟خودت با حبیبی؟اگه اره که منم برم تو کاره حبیب

بریم رو حبیبم میشه؟خودت با حبیبی؟اگه اره که منم برم تو کاره حبیب
آنلی روجرو:d
من صبر میکنم واسه اسپوف حالا یا sen یا sgk

- - -ویرایش - - -

آخی کیف کردم Copy بازا یه چند روزی ما بخندیم بهشون ! ( شوخی )

آقا کی میاین کپی بازا ؟؟ لابی ها سوتو کوره :d

علی جان شما که همش با امیر حسین بازی میکنی .اینوایت هم میدیم میری سرچ میزنی نمیای. دیگه سوتوکور نداره:|

آنلی روجرو:d
من صبر میکنم واسه اسپوف حالا یا sen یا sgk

- - -ویرایش - - -

علی جان شما که همش با امیر حسین بازی میکنی .اینوایت هم میدیم میری سرچ میزنی نمیای. دیگه سوتوکور نداره:|

کی ؟؟ امیرحسین جز از منه :d

اگه امیرحسین آن باشه یا من با اون جایی جوین میشم یا اینکه دوتایی خودمون بازی میکنم اما چون صلاح کلا حوصله کاستوم نداره گزینه ۲ درست میشه اکثرا ! ( من خودم ایرانی کشی خیلی بیشتر دوست دارم :d )

حالا ۱۰ روز باید وایسین ؟؟ :|

رضا تو که بعد اپدیت من دیدم انلاین بودی چطور نمیتونی انلاین شی الان؟!!!

کی ؟؟ امیرحسین جز از منه :d

اگه امیرحسین آن باشه یا من با اون جایی جوین میشم یا اینکه دوتایی خودمون بازی میکنم اما چون صلاح کلا حوصله کاستوم نداره گزینه ۲ درست میشه اکثرا ! ( من خودم ایرانی کشی خیلی بیشتر دوست دارم :d )

حالا ۱۰ روز باید وایسین ؟؟ :|

نه با یه برنامه ای به اسم اسپوف میشه موقتا آن شد

اون پستتو خوندم که گفتی با sen میشه رفتم تو کارش درست شد دمت گرم احسان.دیگه ماهم اومدیم:d

خداوند گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
originala بسوزید:d با حد اقل امکانات حد اکثر استفاده=))

دوستان یه سوال : :d
مولتی رو الان ولش کنید سونی زده تو خط و خال همه ( که همه ام ماشاالله از دم کپی اند از جمله خودم :))) فعلا تو این مود داستانیه بازی اون مرحله های آخر که دختره با اون یارو غرمدنگ تو یه خونه که در حال آتیش گرفتنه میوفته چی کار باست بکنیم ؟؟ :-/ یه چاقو هم که بیشتر نداره دختره که به هیچ وجه هم به یارو اصابت نمیکنه ....یه 30-40 باری فکر کنم به فاک عزما رفتم ;;) آقا یه راهنمایی کنین ممنون میشم ..:(
الیاس جان پستت رو تویه اسپویل میزاشتی شاید بعضی از رفقا هنوز تمومش نکردن در ثانی اینجا تاپیک مولتیه .
حالا برسیم به راهنمای شما:
اونجا باید مخفیانه از پشت با مثلث بزنیش(4 بار تا بتونی ردش کنی)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or