The Last of Us | PSN

منم بیام؟:دی
بیا فدات:d

- - -ویرایش - - -

آره آخه با امیر مشکل پیدا کرده بود
اتفاقا امیر حسین پسر خیلی نازیه .خدایش من که بی احترامی ازش ندیدم (تا حالا)
اون سری هم با امیر صحبتش شد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن چون ازش پرسیدم .چیز خاصی نبود

این آواتار رو به مناسبت امشب گذاشتم که رضا تونست بیاد تو بقلم ولی نالوتی شیوم کرد:d
سمت چپیه رضاست:p
شیوش دست راستشه:d

آخرین ویرایش:
این آواتار رو به مناسبت امشب گذاشتم که رضا تونست بیاد تو بقلم ولی نالوتی شیوم کرد:d
سمت چپیه رضاست:p
شیوش دست راستشه:d
:d:d
احسان دیشب تو دبیرستان:d دست اخر من بدخت تنها موندم 4نفری دنبالم بودین اومدی جولوی من تی بگ رفتی. منم بازی ول کردم فقط میخندیدم بعد از پشت بشیر زد شیوم کرد:| حاجی تو این صحنه با احساساتم بازی کردین:pمرگبارترین حرکتی بود که که تا حالا دیده بودم:d هر کی جای من بود بازی می گذاشت کنار میرفت ریمن بازی می کرد ولی من مثل ققنوس از زیر خاکستر بیرون اومدم انتقام خودمو گرفتم:lol:

دیشب انواع بلاهای عجیب و غریب سرم اومد :|
اول که دسته کار نمی کرد یعنی آنالوگ ها رو نگه می داشتم که راه بره آروم راه می رفت ، آروم هم نشونه می گرفت :|
بعد که درست شد چند دست بازی کردیم یهو نت قاطی کرد :| می رسیدم به یکی از بچه ها جادرجا قفل می شد همونجا می ایستاد :| یعنی لگ داشتم در حد مرگ :|
بعدم رفتم بخوابم دیدم مچ دستم هم ترکیده :))

دوستان لطفا یه ذره سریعتر جمع شید که هم بتونیم بیشتر بازی کنیم هم شبم زودتر بخوابیم.
لطفا این قهر ها را هم کنار بگذارید
حداقل اگی اشتی نمیکنین بیاین بازی کنین (private) با هم حرف نزنین اصلا هم دیگرو mute کنید.
چون با این خارجی ها بازی کردن لذتی نداره
ممنون

دوستان لطفا یه ذره سریعتر جمع شید که هم بتونیم بیشتر بازی کنیم هم شبم زودتر بخوابیم.
لطفا این قهر ها را هم کنار بگذارید
حداقل اگی اشتی نمیکنین بیاین بازی کنین (private) با هم حرف نزنین اصلا هم دیگرو mute کنید.
چون با این خارجی ها بازی کردن لذتی نداره
ممنون
منم موافقم یه کم زودتر بیایید دیگه ... (لطفا) چی میشه اول این بازی کنید بعد فیفا ؟)x.. راستی م این تاپیک شانسی پیدا میکنم یهنی اصلا تو ذهنم نمیمونه اصلا توی همچین تاپیکی پست گذاشتم :(.. دست خودم نیست یکم سایت تو در تو هستش لطفا هرچی اینجا پست میذارید یه کپی هم توی psn برای من pm کنید :))... ممنون .. رضا جان بابت شیو ببخشید دست خودم نیست وقتی مثلث میده دیگه دست و پام گم میکنم >:)

رضا تو که با من بازی نمیکنی:( هروقت میام یا نیستی یا 1دقیقه قبلش اف شدی یا مثل امشب وقتی اومدی من کار داشتم رفتم... خلاصه قسمت نیست اتیشت بزنم:d
تا اینجا که من دیدم همه با هم خوب بودن مخصوصا بچه هایی که هدست دارن مثل خودت.احسان.بشیر.امیر(هی مای فرند:d).2تا محمد عزیز و...
/
بشیرجان تاج سرین شما جون بخواه داداش:x اصلا گردن من غلاف شیوت:d
در مورد فیفا:-" من الان چندین شب دارم تهدید میشم دیگه اگه روزا هم بیام تلو بچه های تایپیک کوچه بغلی با تریلی از روم رد میشن:d
مولتی این بازی کل حالش به فرندبازی والسلام...راستی 1عذرواهی بابت PMهای زیادی که میدم و زیادی رومخم:d چندروز دیگه میام خونه هدست ردیف می کنم تا ارتباط صوتی برقرار کنیم
اینجوری شیطون گولمون نمیزنه.درسته محمد:d

رضا تو که با من بازی نمیکنی:( هروقت میام یا نیستی یا 1دقیقه قبلش اف شدی یا مثل امشب وقتی اومدی من کار داشتم رفتم... خلاصه قسمت نیست اتیشت بزنم:d
[SPOILER]تا اینجا که من دیدم همه با هم خوب بودن مخصوصا بچه هایی که هدست دارن مثل خودت.احسان.بشیر.امیر(هی مای فرند:d).2تا محمد عزیز و... [/SPOILER]
/
بشیرجان تاج سرین شما جون بخواه داداش:x اصلا گردن من غلاف شیوت:d
در مورد فیفا:-" من الان چندین شب دارم تهدید میشم دیگه اگه روزا هم بیام تلو بچه های تایپیک کوچه بغلی با تریلی از روم رد میشن:d
مولتی این بازی کل حالش به فرندبازی والسلام...راستی 1عذرواهی بابت PMهای زیادی که میدم و زیادی رومخم:d چندروز دیگه میام خونه هدست ردیف می کنم تا ارتباط صوتی برقرار کنیم
اینجوری شیطون گولمون نمیزنه.درسته محمد:d
رضا جان حق با رضاست:d

راست میگه میونه 3 تا از رفقا یه مقدار شکر آبه ،واسه همین نمیان تو لابی تا با هم بازی کنیم مجبور میشیم تا از هم جدا بشیم:((منو از رضا جدا نکنین:d).خلاصه 3 نفر خودشون میدونن منظورم با اوناست:p

آقا رضا راست میگه دیگه بیاین تویه لابی، مثل کلیکر با هم برخورد کنین:dهمدیگرو میوت کنین اصلا کاری به هم نداشته باشین تویه بازی هم اینقدر همیدیگرو بزنین تا ....x_x

رضا جان حق با رضاست:d

راست میگه میونه 3 تا از رفقا یه مقدار شکر آبه ،واسه همین نمیان تو لابی تا با هم بازی کنیم مجبور میشیم تا از هم جدا بشیم:((منو از رضا جدا نکنین:d).خلاصه 3 نفر خودشون میدونن منظورم با اوناست:p

آقا رضا راست میگه دیگه بیاین تویه لابی، مثل کلیکر با هم برخورد کنین:dهمدیگرو میوت کنین اصلا کاری به هم نداشته باشین تویه بازی هم اینقدر همیدیگرو بزنین تا ....x_x
تگ فعالت تو حلقم :p
الان کجایی ؟
کی میای TLOU ؟
FN چند روز دیگه میرسه بیا ناک اوت کنمت :p

تگ فعالت تو حلقم :p
الان کجایی ؟
کی میای TLOU ؟
FN چند روز دیگه میرسه بیا ناک اوت کنمت :p
فعلا اصفهانم خدا داند کی بیام . ولی تا کارم راه بیوفته اگه خدا بخواد ،به سرعت با هوک چپ میامو نوازشت میکنم:d
البته با رضا هم میتونی بازی کنی ،تایسون خوراکشه:boxing:

فعلا اصفهانم خدا داند کی بیام . ولی تا کارم راه بیوفته اگه خدا بخواد ،به سرعت با هوک چپ میامو نوازشت میکنم:d
البته با رضا هم میتونی بازی کنی ،تایسون خوراکشه:boxing:

:|
کدوم رضا ؟ :d
ترکوندن تایسون کار خودمه :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or