The Last of Us | PSN

سلام امدم هواخوری:d
احترام را با علی یاد بگیرید :d

این چند روز چقدر بازی کردم :d خیلی هم خوش گذشت !با همه نوع از بچه ها چه با تجربه تو این بازی چه بی تجربه چه سن و سال دار چه مثل خودم کم سن و سال
مهم اینه که خوش گذشت همین ! ممکنه فطرت انسان همیشه برد رو دوست داشته باشه اما دوستی ها مهم تره واقعا ! یه سری منو تابستون میشناختن مثل Amir lolo و Kiami و ... خب تابستون من خیلی شاخ و شونه میکشیدم الکی کل کل میکردم و کلا با بعضی بچه ها میونه خوبی نداشتم اما بعد این ۴-۵ ماهی که نبودم واقعا دلم برا بازی و بچه ها تنگ شد و سعی کردم رفتارم رو درست کنم نه بخاطر این که بچه ها تو پارتی رام بدن فقط بخاطر این که معنای واقعی دوستی و لذت بازی کنار هم رو فهمیدم !
افرین علی جان واقعا این کامنت دیدم حال کردم دمت گرم=d> نه از اون کامنتای اولت که 1کمی مغرورانه بود نه به این 1کی که دوستی مهم تر از چیزای دیگه می دونی:x
همه دوستان 1دست و 1هورا به افتخارش:d حالا یهههه برنامه ببینیم یههه.........:d
عزیزان بابا تا من میام ول نکنین برید دیگه به دست هرکسی شیو شدن 1مزه ای میده:d(به غیر از احسان:|)

Last edited by a moderator:
آره همین بود :d
نه TLOU بود :d
:-o
مطمئنی nba نبود؟اخه این ایدی لیتل برادر منه:d اون کلا بجز nba بازی دیگه ای مولتی بازی نمیکنه.میگم چند شب بود روی تلو نظر داشت:dدیشبم 1دست بازی کرد تو سوپلای 8تا زد 2بارم مرد فکر کردم شانسی نگو...:dحالا بازیش که خوب نبود بود؟بگو بد بود به خودم امیدوار شم:pfifa هم گرفتی یا نه؟ راستی رونی هم که دیدی جریانش چی شد:d
/
دیشب چند دستی که بازی کردیم خیلی خوب بود فقط 1مشکل بزرگی که بود بیشتر از اینکه بازی کنیم تو سرچ و لابی هیرون بودیم بعضی ها هی جوین میشدن میرفتیم تو سرچ لفت میکردن:|
راستی این جریان offهای دست جمعی چیه 1دفعه همراه با هم off میشن:-?
دیشب با احسان و محمد و امیر و.....بازی کردیم خیلی حال داد بعدش محمد تو 1دست جلوم افتاد از تو چشام دراورد:dفقط با رضا بازی نکردم:(

مطمئنی nba نبود؟اخه این ایدی لیتل برادر منه:d اون کلا بجز nba بازی دیگه ای مولتی بازی نمیکنه.میگم چند شب بود روی تلو نظر داشت:dدیشبم 1دست بازی کرد تو سوپلای 8تا زد 2بارم مرد فکر کردم شانسی نگو...:dحالا بازیش که خوب نبود بود؟بگو بد بود به خودم امیدوار شم:pfifa هم گرفتی یا نه؟ راستی رونی هم که دیدی جریانش چی شد:d
/
دیشب چند دستی که بازی کردیم خیلی خوب بود فقط 1مشکل بزرگی که بود بیشتر از اینکه بازی کنیم تو سرچ و لابی هیرون بودیم بعضی ها هی جوین میشدن میرفتیم تو سرچ لفت میکردن:|
دیشب با احسان و محمد و امیر و.....بازی کردیم خیلی حال داد بعدش محمد تو 1دست جلوم افتاد از تو چشام دراورد:dفقط با رضا بازی نکردم:(
آره مطمئنم :d یادم نمیاد بازیش چطور بود :d
نه دیگه TLOU گرفتم به جاش :d
رونی؟ داره تمدید می کنه ;;) ماتا هم اومد:d
اصلا دوستان TLOU باز خیلی عجیبن :|

/

کنسولشون فریز میشه

سلام دوستان . این مشکل لود نشدن بعضی نقشه ها مثل university چیه ؟

سلام دوست عزیز
این مشکل طبیعیه و ایرادش به نت منو شما بر میگرده
شما قبل از اینکه وارد این بازی بشی 1 بار مودم رو آف آن کن(یا ری استارت فرقی نداره)بعد تست کانکشن بزن ،بعد ساین این کنو برو تو بازی .این کار 2تا کاربرد داره یکی اینکه مشکل جوین با رفقات نداری و دوم اینکه بهتر پیدا میکنه .به مودی هم که سرچ میکنی بستگی داره اگه کپی خوری که پیشنهاد مینم dlc ها رو دانلود کنی و تویه هر مود dlc سرچ بزنی چون سریعتر از سرچ معمولی پیدا میکنه.

سلام دوست عزیز
این مشکل طبیعیه و ایرادش به نت منو شما بر میگرده
شما قبل از اینکه وارد این بازی بشی 1 بار مودم رو آف آن کن(یا ری استارت فرقی نداره)بعد تست کانکشن بزن ،بعد ساین این کنو برو تو بازی .این کار 2تا کاربرد داره یکی اینکه مشکل جوین با رفقات نداری و دوم اینکه بهتر پیدا میکنه .به مودی هم که سرچ میکنی بستگی داره اگه کپی خوری که پیشنهاد مینم dlc ها رو دانلود کنی و تویه هر مود dlc سرچ بزنی چون سریعتر از سرچ معمولی پیدا میکنه.
احسان درس میگه!
اما معمولا وقتی توی لودینگ مپ خیلی میمونه و دیر میره تو بازی یا اصلا نمیره و اررور LOST CONNECTION TO THE HOST رو میده این به خاطر اینه که توی لودینگ به هر دلیلی داشته هاست رو عوض میکرده!
مثلا کسی که هاست بوده دستگاش فریز کرده یا اینوایت دادن بهش دادن رفته یا ...
بعد وقتی هاست رو عوض میکنه یکم طول میکشه تا بره داخل!
البته بعضی وقتا هم به اینترنت برمیگرده مثلا من یه روز با بچه ها داشتم بازی میکردم که اول بازی که تصویر سیاه میشه اونجا یکم وایسادم وقتی رفتم تو دیدم بچه ها کلی جنگیدن و من عقبم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or