اصلا نیازی نیست مثبت بشه ... کل دنیای TLOU شخصیتهاش خاکستری هستند و اتفاقا همین حسی که الان داره درستترین حسه.
هیچ قهرمان و شخصیت کاملا مثبت و صددرصد مُحقی در این بازی وجود نداره. اونایی که دنبال قهرمان بودن و قهرمان سازی کردن اکثرا مشکل دارن با بازی ...
حرفت صد در صد درسته و منم دنبال قهرمان سازی یا مثبت نشون دادن کاراکتر ابی نبودم

من منظورم این بود که اگه برای بار دوم بازی رو انجام بدی شاید یه طور دیگه به کاراکتر ها نگاه کنی و نظرت در موردشون تغییر کنه
چیزی که برای خودمم اتفاق افتاد و نظرم مثبت تر شد در مورد ابی که من دو دلیل براش میارم
1 - وقتی که برای بار دوم بازی میکنی دیگه هایپ لانچ نیستی و ساعت هشت صبح جمعه بیدار نشدی که تایمر تموم بشه بشینی بازی کنی
به علاوه اینکه تمام اتفاقات بازی رو میدونی و شاید نکات ریز و جانبی رو متوجه بشی که بار اول بخاطر توجه به داستان اصلی حواست بهشون نبوده
کلا لانچ و بار اول بازی کردن یه تجربه ی خاصیه بخاطر گیمپلی جدید و داستان و ...
2 - این به جادوی ویدیو گیم برمیگرده . . . اینکه وقتی تو با یه کاراکتر بازی میکنی ، بهش اهمیت میدی و یه حس وابستگی بوجود میاد
خب طبیعیه که اگه برای دومین بار یه کاراکتر رو بازی کنی حس وابستگیت بهش بیشتر میشه
تازه ما در مورد یه کاراکتر معمولی هم حرف نمیزنیم . . . در مورد کاراکتری حرف میزنیم که دشمن کاراکتر قبلی بوده که باهاش بازی کردیم و نسبت بهش وابستگی و نظر مثبت بیشتری داریم
یعنی اگه نسبت به الی یا جول ما با یه دید خنثی بازی رو باهاشون شروع کردیم این در مورد ابی به شدت منفی بوده
همین اتفاق باز بیشتر باعث میشه که وقتی بار دوم با ابی بازی میکنی یه مقدار از نفرت و دشمنیه کمتر میشه و نظر یکم مثبت تر میشه راجع بهش
من پیش خودم میگم احتمالا اینکه من لست یک رو یوتیوب خور کردم در اینکه من الی رو بیشتر از جول دوست دارم تاثیر گذار بوده ...

کلا تو ویدیو گیم باید گفت : دیدن کی بوَد مانند بازی کردن ...