توجه به جزییاتی که در بار دوم به چشممون میان فوق العاده ان. کافیه از همون اولین مرحله که با ابی بازی می کنیم بریم گوشه ی لبه تا ترس از ارتفاع اش رو ببینیم . مثل خیلی از بازی ها ابلیتی حساب نمیشه که تازه بعد از این که این قضیه رو در مرحله شورتکات ببینیم روش مانور بدن
لعنتی پایانش همچنان نابود کننده است . نبرد پایانی بازی به یاد ماندنیه . نه از نظر سکانس های حماسی یا لوکیشن اگزوتیک بلکه از نظر تاریک بودن و ضد حماسی بودن از نظر تلخ بودن . تو این مرحله به جای این که ما هورا بکشیم و نعره ی لذت انتقام رو سر بدیم انگار به همان اندازه کاراکتر ها له می شیم .انگار ما داریم ضربه می خوریم
سازنده ها قهرمان رو در هم میشکنن . کافیه الی مرحله آخر رو با مثلا کریتوس مقایسه کنیم . هرچه انتقام برای ما در بازی های دیگه شیرینه و از جون سختی قهرمان امون و انگیزه داشتن اش که در حال نیمه جان هم دست از مبارزه بر نمی داره اینجا هی میگیم دختر ول کن ول کن جون هرکی دوست داری و این تبحر سازنده ها در کلیشه شکنی است درست مثل قسمت اول بازی که کلیشه های ژانر اش رو شکوند .
چی می شد اگر ؟ جمله ای است که بارها به خصوص در پایان بازی گیمر از خودش میپرسه . چی می شد اگر اون روز دکتر از اتاق بیرون می رفت . یا جوئل لااقل اون رو نمی کشت و بیهوش می کرد . چرا که داستان طوری پیش میره که اصلا نمیشه جای دیگری رو زیر سوال برد . کاراکتر پردازی ابی فوق العاده است و سعی نمی کنه با روش های کلیشه ای از گیمر گدایی سمپاتی کنه مسیری که ابی میره تا به رستگاری برسه عالیه . رستگاری گرگ تنها .
مبارزات بازی بی نظیر ان . بار ها شده بود که پاز کنم برم تو فوتو مود . کلا تا الان سر دو تا بازی فوتو مود استفاده کردم یکی این یکی اسپایدرمن. هرچقدر از اول نسل این قابلیت رو در بازی ها نادیده گرفتم جبران شد
.
قبلا هم گفتم و حالا باز باید بگم . بازی واقعا گیمر رو می گذاره تو آمپاس نه راه پس داره نه راه پیش و این قدرتی است که خیلی از بازی ها ندارند این که مستقیم به قلب و روح بازیکن نفوذ کنن.
با خودم گفتم بعد چند روز که اومدم آمادم و دیگه احساسات ام رو قلقلک نمیده . ولی لامصب اون نبرد پایانی . اون صورت های خسته اون غم و اندوه . اون فلش بک پایانی. اون بغض جوئل اون جمله لعنتی اش. اون غم الی. اون موزیک تم عنوان بندی . لعنتی نابود می کنه آدم رو . به جای این که ما با این اثر بازی کنیم . این اثر با ما بازی می کنه