اینجا جاش نیست اما خواستی تو تاپیک خود بازی کاملا برات میشکافم که چرا گیمپلی و طراحی مراحل توی RDR2 تماما در خدمت روایت داستان و به شدت Narrow هست!
مثلا استراکچر مرحلهای مثل سرقت از بانک (بهترین مرحلهی بازی) رو شما ۱۰۰ بار هم بازی کنی باز دقیقا یک مسیر و خط مشخصی که سازنده برات تعیین کرده رو باید طی کنی و تقریبا هیچگونه آزادی عمل یا پویایی وجود نداره! حالا مقایسه کن با یک Encounter design معمولی و رویارویی با دشمنها توی Part2! به اندازه نصف بیشتر مراحل RDR2 توی یکی از همین انکانتر دیزاینها، پارت ۲ بهت آزادی عمل میده که چطور با دشمنان مقابله کنی یا حتی از خودشون در مقابل خودشون بهره ببری.
از ناظم محترم میخوام این پست من پاک نشه واقعا وقت گذاشتم و نوشتم و فکر میکنم جواب یه سری بحثها داخلش باشه پس لطفا پاک نکنید.
امین جان شما مشکلت اینه که هنوز به تفاوت های بسیار بزرگ طراحی مراحل این دو بازی واقف نیستی.
یه بازی خطی در ژانر بقا رو با یه اپن ورلد تو دنیای وسترن و کرکترهایی که زمین تا آسمون قابلیت ها و مکانیزم و گجتهایی که در اختیار دارند متفاوته را داری باهم مقایسه میکنی.
یه کابوی تو قرن نوزدهم را با کل گجتهایی که در اختیار داره یه طناب و اسلحه اش هست رو با به بازی آخرالزمانی که میتونه انواع گجتها رو با هم ترکیب کنه داری مقایسه کنی.
شما بشین دونه دونه فیلمهای فاخر وسترن در سینما را ببین شخصیتها را بررسی کن چقدر حس میکنی میتونستی از دل یه همچین دورانی و شخصیتی یه بازی بسازی که بتونه حق مطلب را ادا کنه آیا یه کابوی میتونه از در دیوار بالا بره و مخفی کاری کنه یا دشمنان رو از با چوب بیسبال یا قمه یا تبر از پای در بیاره یا تو کدوم فیلم وسترن دیدی کامبتی مثل مثلا بازی تلو داشته باشه؟
تمام هنر کابوی ها توی تیراندازی و اسب سواریشون که تا خرخره این توی رددد درست طراحی شده..
مطمئنا لول دیزاین رددد به این صورتی که الان هست چون سازنده دیده که بهترین حالتش این میتونه باشه و هیچ حالت دیگه ای نمیشه متصور بود .
مگر چندتا بازی سبک وسترن دیگه داریم که بپرسیم چرا رددد شبیه اونها نبود؟
یا چندتا بازی شبیه gta تونستن مثل اون عمل کنن که بگیم چرا gta رو اینطوری نساختن
بازیهای شبیه gta اتقاقا زیاده واچ داگز ۱ و ۲ ومافیا ۲و۳ یا اسلیپینگ داگز و سینت رو که همگی بازیهای متوسط-خوب بحساب میان ..
مقایسه منصفانه وقتی میشه صورت داد که ناتی داگ بیاد یه اپن ورلد مثل دنیای GTA یا RED DEAD خلق کنه یا راکستار بیاد یه دنیایی مثل دنیای لست او اس خلق کنه.
اگر فقط بخوام تنها مقایسه تقریبا شبیه رو بین آثار ناتی داگ و راکستار انجام بدم میتونم مکس پین ۳ و انچارتد ۴ را مثال بزنم اونم فقط در زمینه اکشن و گان پلی اگر بخواهیم مقایسه کنیم اتفاقا به شبیه بودن زیاد از حد این دو اثر میتونیم پی ببریم.
تازه مکس پین ۳ یه بازی تقریبا خوب به حساب میاد و از نظرهای دیگه مثل اون ادونچر و داستان سرایی هرگز به پای انچارتد ۴ نمیرسه ولی از نظر گان پلی و اون حس ارضا کننده نبردها میتونی بگی واقعا عالی هست
من گاهی حرفهایی مینشنوم که میگن گان پلی رددد۲ تاریخ مصرف گذشته هست
واقعا نمیدونم چی بگم از این حرف
باید گان پلی چجوری باشه دیگه که به ادم لذت بده؟
View attachment IMG_20200716_173758_462.mp4
درآخر به عنوان کسی که تلو۲ را تمام کردم و به غیر از بحث داستانی که انتقاد شدیدی بهش دارم با صدای بلند میگم که گان پلی و مخفی کاری بازی و کامبت بازی فوق العاده لذت بخش هست. همونطور که نسخه اولش بود اینو به همه گفتم اینو گفتم بدونی از جانب یه فن راکستار اینارو بهت نمیگم اما قطعا شما از جانب سونی فن بودنت یه مقایسه بسیار اشتباه داری انجام میدی.
شما بیا اپن ورلدهای مختلف را باهم مقایسه کن یا خطی های مختلف تا اون موقع راحتتر بتونیم بحث کنیم نه اینکه لول دیزاین بازی مثل رددد رو تاریخ مصرف گذشته بدونی
همین یوتیوب بازی سنتر ۱۰ تا از بهترین طراحی های تاریخ سری رددد رو گذاشته که میشه گفت دهها مورد دیگه هم میشد داشته باشه مثل دیزاین مربوط به سرقت از قطار یا لول های دیگه که بخوام بگم ممکنه اسپویل بشه یا دیزاین مراحل اخر رددد۱ و رددد۲ و انواع مراحلی که توی کل سری GTA دیدیم و کلی باهاش خاطره داریم.
کلا پیشنهاد میکنم ویدیوی که پایین گذاشتم را ببینی.
من قطعا با صحبتهای شما در مورد لول دیزاین تلو موافقم اما این پست را دادم چون احساس کردم داری یه بازی که این همه زحمت پاش کشیده شده را بدون اینکه ژانر و سبک و کرکتر بازی رو در نظر بگیری با یه بازی کاملا متفاوت مقایسه میکنی و ارزشش را پایین میاری .
مطمئنا هم ترول ناتی داگ و هم ترول راکستار وحشتناک ترین اتفاقی هست که ممکنه تو این فروم اتفاق بیفته
نه تو ژانر اکشن-بقا رو دست تلو هست و نه تو اپن ورلد کسی توانایی رقابت با رددد و gta رو داره.
چندتا بازی تاحالا خواستن شبیه gta باشن؟
سرنوشتشون چی شد؟
یا حتی بازیهایی که از رددد الهام گرفتن.
مطمئنا این ایراداتی که مد نظر تو هست براحتی میتونست توسط ۹۹ تا نقد کننده رددد هم گفته بشه و نمره ازش کم بشه اما هر بازی رو باید از زاویه خودش دید نه مقایسه با بازیهای دیگه