PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
منم بالاخره بعد از حدود ۳۵ ساعت با حوصله و بدون عجله بازیو تموم کردم و بازی برام شد یکی از یونیک‌ترین تجارب دنیای گیم. اصلیترین ویژگی بازی بنظرم پیچشهای عجیب غریب داستانیش بود که مدام آدمو میخکوب میکرد و من مشابهش رو توی هیچ مدیومی تا حالا ندیده بودم.

سوال از اواخر بازی:
برام سواله صجنه‌ی درگیری که lev یک تیرِکمان به پای تامی میزنه و بلافاصله ابی هم از فاصله بسیار نزدیک یک تیر رو مستقیما به سرش زد، چطور تامی تونست زنده بمونه؟ البته سکانسهای بعدش میبینیم که پای تامی آسیب جدی دیده و لنگان لنگان راه میره و حتی یکی از چشمانش هم صدمه جدی دیده یا حتی ممکنه کور هم شده باشه اما بهرحال با اون شلیک مستقیم به سر ش برام عجیب بود چطوری نمرد؟!

منم بالاخره بعد از حدود ۳۵ ساعت با حوصله و بدون عجله بازیو تموم کردم و بازی برام شد یکی از یونیک‌ترین تجارب دنیای گیم. اصلیترین ویژگی بازی بنظرم پیچشهای عجیب غریب داستانیش بود که مدام آدمو میخکوب میکرد و من مشابهش رو توی هیچ مدیومی تا حالا ندیده بودم.
سوال از اواخر بازی
برام سواله صجنه‌ی درگیری که lev یک تیرِکمان به پای تامی میزنه و بلافاصله ابی هم از فاصله بسیار نزدیک یک تیر رو مستقیما به سرش زد، چطور تامی تونست زنده بمونه؟ البته سکانسهای بعدش میبینیم که پای تامی آسیب جدی دیده و لنگان لنگان راه میره و حتی یکی از چشمانش هم صدمه جدی دیده یا حتی ممکنه کور هم شده باشه اما بهرحال با اون شلیک مستقیم به سر ش برام عجیب بود چطوری نمرد؟!

اون تیر به کنار صورتش ساییده میشه و فقط باعث بیهوش شدنش و البته احتمال زیاد کور شدنش میشه. اگه یه بار دیگه ببینی خودت متوجه میشی. منم اولش جا خوردم و اصلا منطقی نبود برام اما دوباره که دیدم همه چی اوکی بود

سوال از اواخر بازی:

من اون صحنه رو چندبار دقت کردم ، تیر به بقل صورتش سابیده میشه ، البته خیلی دقیق مشخص نیست ولی اینکه بقل صورتش هست مشخصه . و آخر بازی هم میبینی که همون سمت آسیب دیده و جاش مشخصه.
البته بنظرم بهتر بود به این قضیه واضح تر پرداخته میشد

البته نمی دونم دوستان این نکته رو بیرون کشیدن و قبلا اشاره کردن یا نه ولی برام جالب بود
توی موزیک شاپ در دانتان سیاتل یک پوستر از آلبوم موسیقی گروه پرل جم که جوئل آهنگ اشون رو می خونه وجود داره که خورده روش کامینگ سون . چون تاریخ انتشار آلبوم در واقعیت بعد از تاریخ شروع شیوع بیماری در بازیه . واقعا جزئی نگری اشون فوق العاده است

به زودی نظر کلی خودم رو از این بازی اینجا میگم
فقط الان این رو می تونم بگم که اگه بازی ای بخواد رو دست این بازی بلند بشه و بهتر از این عنوان باشه قطعا اون بازی ساخته آدمیزاد نیست .
این بازی نهایت شاهکار بودنه و بی شک و بی شک و بی شک بهترین بازی تاریخه و عنوانی نداشتیم و حالا حالا ها نخواهیم داشت که نزدیک این کیفیت بشه !
شاید این بازی به گروه خونی شما نخوره و سبک مورد علاقتون نباشه و شما از عناوین دیگه بیشتر لذت ببرین ولی این فکت رو تغییر نمیده که tloup2 بهترین بازی منتشر شده تا الان هست.

تم اصلی شماره اول رو قبلا زده بودم ، بشدت گیراست و برای ماها آشنا و زیبا .

امروز ولی نشستم پای دو تا از آهنگ های بازی ، یکی Unbroken ، اونیکی longing و فقط میتونم بگم این دو تا قشنگ منو بردن تو دنیای بازی دوباره . مخصوصا لانگینگ ، دیوونه کردن منو وقتی داشتم میزدمشون یه حس عجیبی بهم داد ، انگار دنبال یه چیزی یا جایی میگردی ولی نمیدونی کی یا کجا حتی .

یه جادویی توی زدن نت های لست ۲ هست که حقیقتا گیتار رو هم غمگین میکنه حتی ..

بعد از دیدن تریلر AC والهالا دارم فک میکنم ک سونی بازی میسازه ک رو کنسول های این نسل ادم حس میکنه داره نسل بعد رو تجربه میکنه ولی بقیه استودیو ها کاری میکنن ادم نسل بعد هم فک کنه داره با کنسول های این نسل بازی میکنه ;))
(جمله سنگین بود آهنگ سوسماز رو پلی کنید :دی )

153500

عشق بین دینا و الی با تمام فراز و نشیبی که از اول تا پایان روایت رو در بر میگیره به شدت قابل درک و پر از احساسه

153497 153498

و اینکه این اثر در کنار RDR2 و inside تبدیل به والاترین تجربیاتی شده که بعد از اتمام دوبارشون ، درش غرق شدم و باهاش زندگی کردم و نبوده اثری مثل اینا که تا این حد منو درگیر کنه به خصوص در زمره شخصیت و داستان و روایت و اشکم رو بارها حتی وقتی هم که بهشون فکر میکنم دربیاره

اثر ماندگار یعنی همین سه تا اثر که صفت تکرار پذیری رو در بر نمی گیرن و بارها و بارها و بارها میشه باهاشون حال کرد

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or