PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:

این نتیجه +LGBTQ بزور تو حلق مخاطب کردنه ! من خودم برای tlou II خیلی هایپ بودم ولی بعد اینکه داستان بازی رو خوندم کاملا هایپم صفر شد !
5 سال زحمت ND رو نیل دراکمن با این agendaاش داره به حاشیه میکشه امیداورم بعد این نیل دراکمن بازی سازی رو کنار بزاره بره همون به سریال tlou و فیلم سازی برسه تازه تو اون صنعت برای این چیزا جایزه هم بهش میدن.
البته بیشتر نتیجه‌ی زحمات یه مشت لیکر محترمه که به طور عجیبی (واقعاً عجیب و بیمارگونه) هر جا که میرن در حال لو دادن بازی هستن. یعنی حداقل برای شخص من که از سال‌ها پیش توی فضای اینترنت هستم، همچین چیزی سابقه نداشته که یه عده انقدر عطش داشته باشن برای لو دادن داستان یه بازی که خب بخشی از قضیه به محبوبیت بالای ND و بازی‌هاش و فشاری که روی یه عده وارد شده برمی‌گرده و بخشی هم به حمله‌های سازماندهی‌شده توسط یه عده که توی اینترنت لشکر و سپاه دارن برای این کارها و تا یه چیزی مخالف نظرشون می‌بینن، عصبانی میشن و هجوم میارن.
ملت هم وقتی می‌بینن هر جا میرن یکی در حال لیک کردن هست، طبیعیه که خیلی با خیال راحت سراغ چیزهای مربوط به بازی نرن. مثلاً توی همون ریست‌ارا که کلی امنیت داره از این نظر و مدیرها حواسشون هست، تا امروز خودم شاهد بن شدن دو نفر توی دو تا از تاپیک‌های بازی بودم که اومدن مزه ریختن و وسط بحث در مورد بازی، یهویی یه چیزی رو لو دادن. خب واضحه که مردم هم دیگه می‌ترسن تاپیک‌های بازی رو باز کنن. یعنی در حدی این قضیه مسخره شده که دیشب بعد از نمایش بازی، صفحه Hotline Miami توی توییتر یه چیزی گذاشت و ملت رفتن ببینن چه خبره و زیر همون صفحه هم یه سری از دوستان شروع کردن به لیک کردن و یه عده بازی براشون لو رفت. حالا تصور کنین توی این شرایط ملت بیان توی صفحه‌های خودشون توی فجازی در مورد بازی بنویسن، به دو ثانیه نکشیده یه عزیزی بمب به خودش می‌بنده و می‌پره وسط صفحه برای لو دادن بازی! خب طبیعیه که می‌ترسن توی این اوضاع و احوال چیزی در مورد بازی بگن و شور و شوق بازی توی شبکه‌های اجتماعی می‌خوابه.
همین قضیه برای یوتیوب هم بیشتر از بقیه جاها هست و به لطف سیستم به شدت احمقانه‌ی پیشنهادی اونجا، کافیه آدم یه چیزی ببینه تا دو دقیقه بعدش از در و دیوار بهت پیشنهاد کنه که بیا اینا رو هم ببین! :| خود من تا رفتم سراغ این ویدیوی اخیر TLoU2، یه ربع بعد دیدم سمت راست صفحه یه ویدیوی دیگه از نسخه اول بازی پیشنهاد داده! حالا فکر کنین دو روز دیگه که محدودیت‌های بازی تموم بشه و ویدیوهای داستانی بیاد، از اول تا آخر بازی رو می‌خواد اون گوشه پیشنهاد بشه و کل TLoU2 لو میره. برای همین بنده مجبور میشم هر دفعه که چیزی می‌بینم، زود برم توی تاریخچه‌ی ویدیوهای تماشاشده‌ی خودم و هر اثری از این بازی هست پاک کنم و اون کنار هم هرچی میاد بزنم «حال نمی‌کنم» تا دست از سر کچلم برداره!
کلاً این لیک‌ها باعث شدن هم ملت از لو رفتن بازی بترسن و راحت وارد هر جایی نشن، هم بحث کردن در مورد بازی سخت‌تر بشه. یعنی الآن من هی می‌خوام راجع به فلان چیز توی تریلر قبلی یا گیم‌پلی جدید صحبت کنم، ولی می‌ترسم توی لیک‌ها بوده باشه و بعدش ملت فکر کنن لیک‌ها رو دیدم و دارم باهوش‌بازی درمیارم، در حالی که فقط نظر خودم هست.
ولی باز با این همه مقایسه تعداد بیننده‌های ویدیوی TLoU2 با GoT به نظرم اشتباهه. یه طرف بازی‌ای هست که مردم نسخه اولش رو تجربه کردن و خیالشون از گیم‌پلی راحته و تا امروز هم چند بار گیم‌پلی ازش دیدن و خیلی‌ها می‌خوان دیگه براشون تازگی داشته باشه بقیه‌ی بخش‌های بازی. ولی اون طرف بازی‌ای رو داریم که مدت‌ها از نمایش آخرین گیم‌پلی اون می‌گذشت و یه IP جدید هست که تازگی بیشتری برای ملت داره و چیزی هم ازش لو نرفته که ترسی داشته باشن. توی همین بازیسنتر هم کم نداریم افرادی رو که بی‌صبرانه منتظر تجربه‌ی TLoU2 هستن ولی دیگه هیچی ازش نمی‌بینن که بازی براشون تر و تازه باشه و برای همین من تعجب نمی‌کنم اگه تعداد بیننده‌های TLoU2 از GoT پایین‌تر باشه، در حالی که در نهایت شکی نیست فروش این بازی بیشتر میشه چون ربطی به این مسائل نداره.

تو اتفاقی برات اسپویل شد یا خودت رفتی سراغ لیک ها ؟ پشیمون نیستی الآن ؟ :D
والا من روزی که بازی لیک شده بود اصلا خبر نداشتم داشتم پیشنهادات یوتیوب رو بالا پایین میکردم که یهو یه چشمم افتاد به یه عکسی از یه ویدئو. لا مصب یه جوریم عکس رو ادیت کرده بود خودش نصف بازیو اسپویل میکرد. اولش گیج شدم بنظرم فن مید اومد بعد دیدم آخه با این کیفیت شدنی نیست. یه عکسیم بود بچه های اینفکتد میدونن کدومو میگم اصلا فضولی بدی در من برانگیخت. :D اومدم بازی سنتر دیدم بله فن مید اینا نیست قضیه جدیه. بعدم دیگه نمیتونستم تحمل کنم باید میدیدم جریان اون عکس چیه رفتم تو گف و همه رو خوندم. ولی خوب تا مدتی اصلا ویدئویی چیزی ندیدم تا بلاخر دیگه اون کات سین رو کلا دیدمش. ویدئوهای خیلی بیشتری هم لیک شده ولی من سعی کردم نبینم و تا الانم ندیدم.
لیکها گویا خیلیاش غلطه. ولی یه سریش رو میدونیم بر اساس ویدئو ها درسته. حالا بازی میاد معلوم میشه
در رابطه با پشیمونی هم. دست من نبود یهو شد. بعدم اگر بقیشو نمیخوندم تا الان از فضولی مرده بودم راه نداشت کلا

والا من روزی که بازی لیک شده بود اصلا خبر نداشتم داشتم پیشنهادات یوتیوب رو بالا پایین میکردم که یهو یه چشمم افتاد به یه عکسی از یه ویدئو. لا مصب یه جوریم عکس رو ادیت کرده بود خودش نصف بازیو اسپویل میکرد. اولش گیج شدم بنظرم فن مید اومد بعد دیدم آخه با این کیفیت شدنی نیست. یه عکسیم بود بچه های اینفکتد میدونن کدومو میگم اصلا فضولی بدی در من برانگیخت. :D اومدم بازی سنتر دیدم بله فن مید اینا نیست قضیه جدیه. بعدم دیگه نمیتونستم تحمل کنم باید میدیدم جریان اون عکس چیه رفتم تو گف و همه رو خوندم. ولی خوب تا مدتی اصلا ویدئویی چیزی ندیدم تا بلاخر دیگه اون کات سین رو کلا دیدمش. ویدئوهای خیلی بیشتری هم لیک شده ولی من سعی کردم نبینم و تا الانم ندیدم.
لیکها گویا خیلیاش غلطه. ولی یه سریش رو میدونیم بر اساس ویدئو ها درسته. حالا بازی میاد معلوم میشه
در رابطه با پشیمونی هم. دست من نبود یهو شد. بعدم اگر بقیشو نمیخوندم تا الان از فضولی مرده بودم راه نداشت کلا
once a infected, always a infected :D

#TeamInfected

بعنوان کسی که بازی برام اسپویل شده و قطعا چیزای خیلی بیشتری از بقیه دیدم و شنیدم یه نکته برام خیلی جالبه اینه که اینا اینهمه تا حالا تریلر و گیم پلی نشون دادن ولی یک صدم بازی رو هم لو ندادن. دیشب داشتم فکر میکردم واقعا بدون اون چیزایی که الان میدونم تا به چه ذهنیتی میرفتم تو؟ چه سورپرایزایی که بازی برام نداشت. البته الانم خیلی چیزا مونده و مطمئنم خیلی ازش لذت میبرم.

ناتی داگ در راز نگه داشتن هم خیلی استاد شده الان یه مقایسه با تریلرای UC4 بکنم واقعا خیلی خیلی کمتر لو دادن. اصلا هیچیشو لو ندادن.

در نهایت خوش به حالتون که نمیدونید و یهو قراره سورپرایز بشین.
اتفاقا بنظرم من تریلر دیشب بازی بیشترین اسپویل رو داشت، که اونور هم بحث اش شد:دی

فقط قبل این تریلر میزان ردگم کنی که ناتی داگ سر این بازی انجام داده باور نکردنیه! تمام نمایش های قبل این طوری نشون داده شده بودن که کسی از داستان چیزی براش لو نره...ولی خو لیکر گرامی زد در برجک این عزیزان بخش مارکتینگ ناتی داگ:دی

با توجه به فیک بودن اون سامری بازی فک میکنم برای امثال ما هم سوپرایز هنوز مونده باشه:دی

دوستان بازی مولتی نداره درسته !؟ یعنی تایید کردن که بعدا هم نمی دن !؟ من می خواستم برای اولین بار تو زندگیم پیش خرید کنم اما واقعا اگه فقط سینگله نمی ارزه برام ...

اتفاقا بنظرم من تریلر دیشب بازی بیشترین اسپویل رو داشت، که اونور هم بحث اش شد:D

فقط قبل این تریلر میزان ردگم کنی که ناتی داگ سر این بازی انجام داده باور نکردنیه! تمام نمایش های قبل این طوری نشون داده شده بودن که کسی از داستان چیزی براش لو نره...ولی خو لیکر گرامی زد در برجک این عزیزان بخش مارکتینگ ناتی داگ:D

با توجه به فیک بودن اون سامری بازی فک میکنم برای امثال ما هم سوپرایز هنوز مونده باشه:D
نورا میگی؟؟؟دختر سبزهه

اتفاقا بنظرم من تریلر دیشب بازی بیشترین اسپویل رو داشت، که اونور هم بحث اش شد:D

فقط قبل این تریلر میزان ردگم کنی که ناتی داگ سر این بازی انجام داده باور نکردنیه! تمام نمایش های قبل این طوری نشون داده شده بودن که کسی از داستان چیزی براش لو نره...ولی خو لیکر گرامی زد در برجک این عزیزان بخش مارکتینگ ناتی داگ:D

با توجه به فیک بودن اون سامری بازی فک میکنم برای امثال ما هم سوپرایز هنوز مونده باشه:D
ببین خیلی چیزا نشون دادن ولی اینقدر گسسته هست که غیر ممکنه کسی که همینجوری ببینه بفهمه. اتفاقا من که تریلر رو دیدم داشتم با خودم میگفتم چرا هیچکس متوجه نمیشه خیلی تابلوئه بعد دیدم قضیه معما چو حل گشته واسه ما فهمیدنیه چون میدونیم چی به چیه بقیه عمرا نمیفهمن.
بقولی جواب همه سوالا جلو چشمونه ولی عینکمون همرامون نیست. تو تریلرای UC4 همه چی تابلو شده بود از سم و برادریش با نیتن. لیبرتالیا و هنری ایوری و خیلی چیزای دیگه. اینجا هیچی معلوم نیست غیر از اینکه یه اتفاق بدی افتاده اینا میرن سیاتل. حالا نه میدونیم چی شده نه میدونیم کی کرده نمیدونیم کیا میرن کیا میان. در واقع هیچی.

در مورد ما هم آره واقعا الان مثلا همین گروه مذهبیه یا WLF دو تا گروه تو بازین که هیچی ازشون تو لیکا نیست.

طراحی چهره الی و ابراز احساستی که از طریق اون صورت میگیره به قولی مایل ها با بازی های دیگه فاصله داره. زیر چشم ها ، بالای ابرو ها و پیشونی و لب و گونه و هرچی چنان نرم در هر ثانیه تکون میخوره و جابجا میشه که ترکیب هر کدومشون ابراز بی شمار احساسات انسانیه که با کلمات بیان نمیشه.
حالا نه اینکه این موضوع به خاطر این باشه که استودیو بگه های نفس کش ما میتونیم و بقیه نمیتونن این کار رو بکنن، این طراحی چهره و ابراز احساسات در راستای روایت و داستان سرایی بازی قرار داره و بسیاری از دیالوگ ها از این طریق کات میشه و اصلا نیازی به بیان کردنش نیست تا عمق لحظه کمتر شه.
این یکی از شناسنامه های لست آو آس ـه و جزو مهمترین مسائل برای روایتشون قرار داره به طوری که در نسخه اول و روی سخت افزار پلی استیشن 3 هم داستان همین بوده و با اینکه سلسله اتفاق ها و داستان ها باعث شده تا جوئل مثل ستاره ای در بالای کوه (بقیه پایین کوه یا نهایت روی کوه ـن :D) بدرخشه، در کنار این در واقع طراحی چهره بی نظیر جوئل بود که شکستگی رو تو چهره اش میدیدی و واقعا قلب ادم رو به درد میاورد :D حالا همین یه مورد رو حذف کنید میبیند لست آو آس لست آو آس نمیشد و این نشون میده چقدر مهمه این موضوع.
این GIF رو هم در راستای تایید سخنان رضای عزیز داشته باشیم:دی

انیمیشن‌ها و ماسل دفورمیشنی که استفاده کردن نسل بعد خالصه!

تو این جمع ها نشستی دو نفر یواش پچ‌پچ‌ میکنن چشاشونم سمت تویه آدم میمیره از فضولی
الان اون حسو دارم :D
پست دادن تو این تاپیکم برای من حداقل خیلی سخت شده هر پستی میدم صد دفعه بالا پایین میکنم نکنه چیزی توش باشه کسی چیزی بفهمه بعضی اوقات رسما یه چیز چرت و پرتی قاطی پستام میکنم. نکته انحرافی میزارم ذهنا سمت اون بخش که نمیخوام نره. یه موقع هاییم مثلا یه نکته ی گرافیکی تو خود تریلر بازی هست ولی من بهش اشاره نمیکنم میترسم بگم بعد ذهن بچه ها با توجه به اینکه من لیکا رو میدونم منحرف شه چیزی بفهمن. ولی خنده دار ترین یه جاهاییه شما یه حرفایی میزنید من میدونم غلطه یا خیلی پرته ولی خوب نمیتونم بگم که :D
یه بار یکی از بچه ها یه پستی داد اونور خیلی خندم گرفته بود میگفت ما الان حکم خدایی رو داریم که از درستی و غلط بودن افکار بنده ها اطلاع داریم ولی فعلا چیزی نمیگیم گذاشتیم برای روز جزا:D
خلاصه سخت شده

این GIF رو هم در راستای تایید سخنان رضای عزیز داشته باشیم:D

انیمیشن‌ها و ماسل دفورمیشنی که استفاده کردن نسل بعد خالصه!

یک مثالی از این موضوع بیارم و دوست دارم همتون برید نگاه کنید :
در اولین تریلر از گیم پلی بازی ما الی رو تو پارتی پیدا میکنیم . حالا حالات چهره الی رو داریم :

اضطراب رو تو چهره اش میبینیم اما وقتی دینا رو میبینه که داره با خوشحالی میرقصه تو همون اضطراب یک لبخند رو لبش میشینه.
اینجا اون پسره جسی وقتی که داره میاد کنارش حالت چهره و چشماش (و اینکه کمی بدنی هم جابجا میشه) نشون میده کلا و یا حداقل در حال حاظر حوصله پسره رو نداره
پسره وقتی شروع به حرف زدن درباره your old man میکنه کاملا میبینی که الی در عین این که میخواد بی اعتناییش حفظ شه اما خب نمیتونه اون کنجکاوی رو هم پنهان کنه و تو چهره اش این کنجکاوی کاملا پیداست وقتی میپرسه what about it ؟
و وقتی پسره موضوع رو میگه و الی میفهمه چیز مهمی نیست راحتی خیال رو هم برای لحظه ای تو چهره اش میبینی.

میبینید که دیالوگ ها دارن یک چیز دیگر رو روایت میکنن، و در پشت و بستر اون چهره ها دارن از احساسات دیگری حرف میزنن.

و اینکه حس میکنم از این پسره جسی قراره خوشم بیاد :D

یک مثالی از این موضوع بیارم و دوست دارم همتون برید نگاه کنید :
در اولین تریلر از گیم پلی بازی ما الی رو تو پارتی پیدا میکنیم . حالا حالات چهره الی رو داریم :

اضطراب رو تو چهره اش میبینیم اما وقتی دینا رو میبینه که داره با خوشحالی میرقصه تو همون اضطراب یک لبخند رو لبش میشینه.
اینجا اون پسره جسی وقتی که داره میاد کنارش حالت چهره و چشماش (و اینکه کمی بدنی هم جابجا میشه) نشون میده کلا و یا حداقل در حال حاظر حوصله پسره رو نداره
پسره وقتی شروع به حرف زدن درباره your old man میکنه کاملا میبینی که الی در عین این که میخواد بی اعتناییش حفظ شه اما خب نمیتونه اون کنجکاوی رو هم پنهان کنه و تو چهره اش این کنجکاوی کاملا پیداست وقتی میپرسه what about it ؟
و وقتی پسره موضوع رو میگه و الی میفهمه چیز مهمی نیست راحتی خیال رو هم برای لحظه ای تو چهره اش میبینی.

میبینید که دیالوگ ها دارن یک چیز دیگر رو روایت میکنن، و در پشت و بستر اون چهره ها دارن از احساسات دیگری حرف میزنن.

و اینکه حس میکنم از این پسره جسی قراره خوشم بیاد :D
این مسائل تکنولوژی یه طرف، اکت تروی‌بیکر و اشلی جانسون یه طرف و بازی گرفتن دراکمن از این‌ها هم یک طرف. سر اون سکانسی که الی داره التماس می‌کنه من رسما حس کردم که دراکمن، جانسونو گرفته مث چی کتک زده تا حسشو دربیاره. از طرفی یه جا تروی بیکر داشت راجب سکانس مرگ سارا حرف می‌زد. می‌گفت ما هزاربار سکانس رو گرفتیم تا دراکمن راضی شد، پس‌فرداش دوباره زنگ زد که بیا راضی نیستم :D تهش چندین بار دوباره گرفتن تا راضی شد، بعدش خود بیکر گفت که وقتی سکانس نهایی رو دیدم خیلی به خودم افتخار کردم و این از نشونه کارگردانی خوبه. اصا روایت داریم کارگردانی که پدر بازیگر رو درنیاره کارگردان نیست. من واقعا نمیفهمم وقتی همه چنین سکانس‌هایی رو از دراکمن دیدن چجوری سر داستان بهش شک دارن :D

این مسائل تکنولوژی یه طرف، اکت تروی‌بیکر و اشلی جانسون یه طرف و بازی گرفتن دراکمن از این‌ها هم یک طرف. سر اون سکانسی که الی داره التماس می‌کنه من رسما حس کردم که دراکمن، جانسونو گرفته مث چی کتک زده تا حسشو دربیاره. از طرفی یه جا تروی بیکر داشت راجب سکانس مرگ سارا حرف می‌زد. می‌گفت ما هزاربار سکانس رو گرفتیم تا دراکمن راضی شد، پس‌فرداش دوباره زنگ زد که بیا راضی نیستم :D تهش چندین بار دوباره گرفتن تا راضی شد، بعدش خود بیکر گفت که وقتی سکانس نهایی رو دیدم خیلی به خودم افتخار کردم و این از نشونه کارگردانی خوبه. اصا روایت داریم کارگردانی که پدر بازیگر رو درنیاره کارگردان نیست. من واقعا نمیفهمم وقتی همه چنین سکانس‌هایی رو از دراکمن دیدن چجوری سر داستان بهش شک دارن :D
آقا نگو از این حرفا...الان دوباره بهونه میدی دست یه عده که بیان در مورد شکنجه‌ کارمندا و صداپیشه‌ها بیانیه بدن.
از همین الان داره به گوش میرسه که توی نمایش دیشب اون صدایی که در حال سوختن از اون سگ بیچاره دراومد، سگ واقعی نبود...کارمندا رو انقدر کتک زدن تا صدای سگ بدن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or