PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:

این نتیجه +LGBTQ بزور تو حلق مخاطب کردنه ! من خودم برای tlou II خیلی هایپ بودم ولی بعد اینکه داستان بازی رو خوندم کاملا هایپم صفر شد !
5 سال زحمت ND رو نیل دراکمن با این agendaاش داره به حاشیه میکشه امیداورم بعد این نیل دراکمن بازی سازی رو کنار بزاره بره همون به سریال tlou و فیلم سازی برسه تازه تو اون صنعت برای این چیزا جایزه هم بهش میدن.
من تو این کامنت یه کینه عمیق میبینم کینه ای عمیق از مردی به نام دراکمن که یک دهه هستش خواب خوراک برای جعبه فنا نذاشته :Laughing:
اون بانجی بنجی چیه یکی باید بهش بگه نابغه بازی که ان تا تریلر ازش اومده و نسخه دوم یه بازی و دم عرضش انتظار نداری ملت بریزن SOP ببینن بعد ورداشته با GOT مقایس میکنه که رسما اولین باری بود که به صورت درست حسابی نمایش داده شد و طبیعی بود کلی بحث راجبش شکل بگیره حالا اشکال نداره فروش بازی میاد قیافه همین یارو رو هم میبینیم

این نتیجه +LGBTQ بزور تو حلق مخاطب کردنه ! من خودم برای tlou II خیلی هایپ بودم ولی بعد اینکه داستان بازی رو خوندم کاملا هایپم صفر شد !
5 سال زحمت ND رو نیل دراکمن با این agendaاش داره به حاشیه میکشه امیداورم بعد این نیل دراکمن بازی سازی رو کنار بزاره بره همون به سریال tlou و فیلم سازی برسه تازه تو اون صنعت برای این چیزا جایزه هم بهش میدن.

باشه. منتظر بود بیاد تو بازیسنتر ببینه یکی از فن های ایکس بوکس با ID صدمش چی تز داده همونکارو بکنه.

اشکال نداره اصلا نگران نباش اسپنسر دوباره هایپت میکنه
نیل دراکمن هم بعد از موفقیت PART II همچنان به بهتر کردن کارنامش , شاهکار ساختن و سوزوندن بعضی ها ادامه خواهد داد

ازین به بعد دیگه چرا بریم سریال ببینیم؟ ۱.حساس‌ترین بخش سریال رو توی یک ویدیوی ۵ دقیقه‌ای ببینیم(بدون هیچ پیش‌زمینه‌ای) بعد یهو بگیم خب اینکه منطقی نبود پس چه سریال مزخرفی :|
۲.بریم نظر هر ننه‌قمری که اصا بازی نکرده و با خودش برای داستان خیال‌پردازی کرده از رو ویدیوها رو قبول کنیم.(۹۹ درصد نوشته‌هایی که به عنوان لیک میان بیرون مزخرف محضن)
۳.حتی اگر یک شخصیت غیر استریت هم توی سریال وجود داشت بگیریم بکوبیمش چون توی بیشتر فیلم‌های دیگه این شخصیت‌ها دارن حق ما استریت‌هارو میخورن.
خب با این ۳ مورد تبریک‌ میگم، شما کل داستان یک سریال ۳۰ قسمته رو فهمیدید قبل دیدنش و میتونید بکوبیدش.
پ.ن: هروقت دیدید ناتی‌داگ دست به هیچ ریسکی نزد و دقیقا همون چیز کلیشه‌ای که خیلی از طرفدارها تو ذهنشون ساختن رو تحویلشون داد، اون موقع مرگ این استودیو رقم میخوره.

اگر داستان خوب باشه این جماعت به داستان اعتقاد ندارن و گیم پلی میخوان
گیم پلی خوب باشه بازم اعتقاد ندارن و متاش باید خوب باشه
فردا که متا 97 زد میگن اینا همش الکیه و سونی پول میده و نمره میخره. بازی باید فروش کنه
فروشش هم که فردا رکورد زد دیگه میرن گوگل مپ سرچ میکنن "نزدیکترین غار"

چیزی که موفقیت یا عدم موفقیت بازی رو مشخص میکنه یکی نقدها و امتیازها و جوایز بازی هست و یکی فروش بازی .
متاسفانه هایپ صفر شده ی شما ، تعداد View ها ، تعداد دیسلایک ها ، نظر Phil Spencer و یا قدرت دوازده Teraflops ی XSX به هییییچ وجه ملاک سنجش موفقیت بازی نیست .
ضمنا دعا کن Neil Druckmann همین ND بمونه، چون اگه جدا شه MS سر تا پاشو طلا میگیره که جذب Xbox Game Studios بشه و با توجه به روحیات و سلیقه شما اونطوری خیلی اذیت میشید .

فقط تصور کنید همین دراکمن فردا خبر بیاد از ناتی رفته عروسی گرفته میشه توسط این دوستان که تا 10 سال ادامه پیدا میکنه حالا فقط تصور کنید بگن رفته استودیو مایکرو رسما عکسشو رو سینشون خالکوبی میکنن بعد الان اومدن برای ما تز میدن که نیل دراکمن باید شوت شه بیرون :-j

بعنوان کسی که بازی برام اسپویل شده و قطعا چیزای خیلی بیشتری از بقیه دیدم و شنیدم یه نکته برام خیلی جالبه اینه که اینا اینهمه تا حالا تریلر و گیم پلی نشون دادن ولی یک صدم بازی رو هم لو ندادن. دیشب داشتم فکر میکردم واقعا بدون اون چیزایی که الان میدونم تا به چه ذهنیتی میرفتم تو؟ چه سورپرایزایی که بازی برام نداشت. البته الانم خیلی چیزا مونده و مطمئنم خیلی ازش لذت میبرم.

ناتی داگ در راز نگه داشتن هم خیلی استاد شده الان یه مقایسه با تریلرای UC4 بکنم واقعا خیلی خیلی کمتر لو دادن. اصلا هیچیشو لو ندادن.

در نهایت خوش به حالتون که نمیدونید و یهو قراره سورپرایز بشین.

هر موقع کسی درباره یه موضوعی که به شدت انسانیه و بین همه مردم چه اقلیت و اکثریت هست و تجربه زیسته آدمی هست، دیدین داره حرف از ایدئلوژی و چیمدونم اجندا و این چرت و پرتا میاد، بی برو و برگرد به استوری چند وقت پیش دراکمن و حرف کرت کوبین برگردین و اصلا بحث نکنین:

143751

طراحی چهره الی و ابراز احساستی که از طریق اون صورت میگیره به قولی مایل ها با بازی های دیگه فاصله داره. زیر چشم ها ، بالای ابرو ها و پیشونی و لب و گونه و هرچی چنان نرم در هر ثانیه تکون میخوره و جابجا میشه که ترکیب هر کدومشون ابراز بی شمار احساسات انسانیه که با کلمات بیان نمیشه.
حالا نه اینکه این موضوع به خاطر این باشه که استودیو بگه های نفس کش ما میتونیم و بقیه نمیتونن این کار رو بکنن، این طراحی چهره و ابراز احساسات در راستای روایت و داستان سرایی بازی قرار داره و بسیاری از دیالوگ ها از این طریق کات میشه و اصلا نیازی به بیان کردنش نیست تا عمق لحظه کمتر شه.
این یکی از شناسنامه های لست آو آس ـه و جزو مهمترین مسائل برای روایتشون قرار داره به طوری که در نسخه اول و روی سخت افزار پلی استیشن 3 هم داستان همین بوده و با اینکه سلسله اتفاق ها و داستان ها باعث شده تا جوئل مثل ستاره ای در بالای کوه (بقیه پایین کوه یا نهایت روی کوه ـن :دی) بدرخشه، در کنار این در واقع طراحی چهره بی نظیر جوئل بود که شکستگی رو تو چهره اش میدیدی و واقعا قلب ادم رو به درد میاورد :D حالا همین یه مورد رو حذف کنید میبیند لست آو آس لست آو آس نمیشد و این نشون میده چقدر مهمه این موضوع.

برید صحنه رفتن الی تو آب را 3-4 بار با دقت ببینید
زمانی که الی وارد آب می شه کوله پشتیش به سرعت خیس نمیشه چون پارچش از برزنته ولی چند ثانیه که می گذره آروم آروم جنس پارچش به علت نفوذ آب براق می شه.
همینطور تی شرت الی که جنسش حوله ای هست بعد از خیس شدن به هیچ عنوان بازتابش نور نداره که یه مسئله کاملا طبیعیه
تو این سطح سازنده به جزئیات توجه کرده بعد بعضیا انتظار دارن کارگردان بازی ول کنه بره دنبال سریال سازیش:-q

آخرین ویرایش:
بعنوان کسی که بازی برام اسپویل شده و قطعا چیزای خیلی بیشتری از بقیه دیدم و شنیدم یه نکته برام خیلی جالبه اینه که اینا اینهمه تا حالا تریلر و گیم پلی نشون دادن ولی یک صدم بازی رو هم لو ندادن. دیشب داشتم فکر میکردم واقعا بدون اون چیزایی که الان میدونم تا به چه ذهنیتی میرفتم تو؟ چه سورپرایزایی که بازی برام نداشت. البته الانم خیلی چیزا مونده و مطمئنم خیلی ازش لذت میبرم.

ناتی داگ در راز نگه داشتن هم خیلی استاد شده الان یه مقایسه با تریلرای UC4 بکنم واقعا خیلی خیلی کمتر لو دادن. اصلا هیچیشو لو ندادن.

در نهایت خوش به حالتون که نمیدونید و یهو قراره سورپرایز بشین.
تو اتفاقی برات اسپویل شد یا خودت رفتی سراغ لیک ها ؟ پشیمون نیستی الآن ؟ :D

• Like
Reactions: benjohn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or