PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
143802

والا تنها تفاوت و پیشرفتی که برای نسل بعد میتونم تصور کنم اینه که صدای بارون اطرافمون بشنویم و روی دسته ضربه های قطره بارون رو حس کنیم... وگرنه این دیگه اون ته انتظارات ما از گرافیک و واقع گراییه

منکر
راحع به گرافیک بازی خیلی اغراق نکنید خدایی

همین الان RDR2 با اون عظمت محیط گرافیک بهتری داره از TLOU
منکر گرافیک خوب رد دد 2 نمیشه شد ولی این حجم از جزییات و انیمیشن های واقع گرایانه تو هیچ بازی دیده نشده، بگذلرید بررسی های دقیق دیجیتال فاندری بیاد و بعد در موردش صحبت میکنیم

امروز ۹ خرداده و بازی قرار بود امروز بیاد :|دفعه دومه که از تایم انتشار بازی رد میشیم :| امروز آمازونو چک کردم دیدم بعد از انتشار تریلر، طبق معمول پارت ۲ که اوله و شکی نیست ولی نسخه اول بازی هم الان رتبه هشتم فروش رو داره و کلی مردم دارن می‌خرنش که قبل انتشار، بازی کنن. ما که همون موقع که گفتن ۲ اسفند میاد نسخه اول رو تموم کردیم دوباره :|

امروز ۹ خرداده و بازی قرار بود امروز بیاد :|دفعه دومه که از تایم انتشار بازی رد میشیم :| امروز آمازونو چک کردم دیدم بعد از انتشار تریلر، طبق معمول پارت ۲ که اوله و شکی نیست ولی نسخه اول بازی هم الان رتبه هشتم فروش رو داره و کلی مردم دارن می‌خرنش که قبل انتشار، بازی کنن. ما که همون موقع که گفتن ۲ اسفند میاد نسخه اول رو تموم کردیم دوباره :|
منم جو گرفته رفتم ویتا رو کشیدم بیرون دارم هات لاین میامی میزنم فقط امیدوارم الی از پشت خفتم نکنه یهو :D=))

منم جو گرفته رفتم ویتا رو کشیدم بیرون دارم هات لاین میامی میزنم فقط امیدوارم الی از پشت خفتم نکنه یهو :D=))
ایول :)) ولی جدا من داشتم تو توییتر می‌گشتم که نظر یکی از نویسنده‌ها رو راجب این قضیه ویتا توی تریلر خوندم که خیلی جالب بود. گفتش این ایئستراگ یجورایی کاربرد داستانی داشت که اشاره‌ای به خشونت لذت‌بخش و تارانتینویی هات‌لاین میامی بکنه و اونو در مقابل خشونت خشن و واقع‌گرایانه تلو قرار بده. ازین حرکات اینطوری توی فیلم هم من زیاد دیدم ولی الان حضور ذهن ندارم مثال بزنم.

ایول :)) ولی جدا من داشتم تو توییتر می‌گشتم که نظر یکی از نویسنده‌ها رو راجب این قضیه ویتا توی تریلر خوندم که خیلی جالب بود. گفتش این ایئستراگ یجورایی کاربرد داستانی داشت که اشاره‌ای به خشونت لذت‌بخش و تارانتینویی هات‌لاین میامی بکنه و اونو در مقابل خشونت خشن و واقع‌گرایانه تلو قرار بده. ازین حرکات اینطوری توی فیلم هم من زیاد دیدم ولی الان حضور ذهن ندارم مثال بزنم.
بعد فکر کن بعضی نگران داستانن. یعنی کسی تا این حد جزییات روایت تو داستانش گنجونده اونوقت پلات بازیشو بسته به درخت رفته

بعد فکر کن بعضی نگران داستانن. یعنی کسی تا این حد جزییات روایت تو داستانش گنجونده اونوقت پلات بازیشو بسته به درخت رفته
دقیقا. بحث اینجاست که ریزترین المان گیم‌پلی یا ریز‌ترین المان هوش مصنوعی و ... در اختیار داستانن و الکی از خودشون المان درنیوردن.
آقا یه سوال
بیشتر انمی‌ها تو بازی، طناب داشتن :D یعنی اینا هم میخوان از در و دیوار برن بالا؟ توی آنچ ۴ هم طناب نداشتن اخه

ناتی داگ توی جزیات سنگ تموم گذاشته

آنچارتد۱ بود یادم هست سونی میخواست تعریف کنه میگفت انقدر خفن که میری تو آب لباسای نیتن خیس میشه (اون موقع خدا بود)

توی آنچارتد۲ این خیس شدن دقیق تر شد در کنار برفی شدن لباس نیتن

توی آنچارتد ۳ همون راهو رفتن و خاکی شدن در کنار برف و آب هم خودشو جا داد

توی لست ۱ خیلی خیلی دقیق شد این جزییات جوری که حتی کف کوله پشتی جول میرفت تو آب همون تهش خیس میشد در کنار بقیه جزییات قبلی

توی آنچارتد ۴ این خیس شدن به بلوغ رسید دیگه موهای سینه و سر و دست نیتن هم فرمشون عوض میشد . در کنار خاکی و گلی شدن نیتن

ولی توی THE LAST OF US PART II
دیگه تهشو دارن نشون میدن
با توجه به همین تریلرای رسمی الی دو مدل لباس داشت
یکی آستین کوتاه یکی هم آستین بلند

میبینیم که جنس این دو مدل لباس و کوله پشتی و پوست الی رو میشه حس کرد موقع خیس شدن!

آستین بلند الی که سریع خیس میشه حتی با نم‌نم بارون توی همین گیمپلی آخری که نیل داشت از داج دادن میگفت دیدیم خیس شده و حس سنگین شدن داره

کیف الی هم جنسش یه جوریه وقتی الی میره توی آب بلافاصله خیس نمیشه و باید یکم بگذره تا آب جذبش بشه (اول گیمپلی که الی پرید توی آب رو ببینید)

آستین بلند و کوله و پوست الی رو همزمان میشه اونجا که چاقو رو میزاره زیر گلوی ویتاگیمر دید
اونجا (پوستش یه جور انعکاس داره کوله یه جور و لباس آستین کوتاه هم یه مدل دیگس ) ۳مدل متفاوت رو میشه حس کرد.

دقیقا. بحث اینجاست که ریزترین المان گیم‌پلی یا ریز‌ترین المان هوش مصنوعی و ... در اختیار داستانن و الکی از خودشون المان درنیوردن.
آقا یه سوال
بیشتر انمی‌ها تو بازی، طناب داشتن :D یعنی اینا هم میخوان از در و دیوار برن بالا؟ توی آنچ ۴ هم طناب نداشتن اخه
به انمیا راستش دقت نکردم که طناب داشتن یا نه. برم یه بار دیگه ببینم. اگه اونجوری باشه که اسپایدرمنی میشه برای خودش :D

آخرین ویرایش:
راحع به گرافیک بازی خیلی اغراق نکنید خدایی

همین الان RDR2 با اون عظمت محیط گرافیک بهتری داره از TLOU

اتفاقا هیچ کدوم از تعریف هایی که از TLoU2 میشه مبالغه آمیز یا آمیخته به یجور اغراق فن بویانه نیست، با یه سرچی ساده تو اینترنت کامل دست همه میاد مخاطبین مختلف با سلایق متفاوت چطور مقهور این نمایش فک برانداز شدن. نه فقط بخاطر اینکه گرافیک و کیفیت تکسچرها بالاست، و یا اینکه انیمیشن ها خیلی خیلی خفنن، بلکه به خاطر کاری که داره با این واقعگرایی میکنه و بهتر از هر زمان دیگه ای تونسته خشونت و احساس رو به مخاطبش منتقل کنه. ارزش کار ND دقیقا همینجاست و فکر میکنم برای همیشه نگاه خیلی هارو به گیم عوض کنه. و باعث بشه خیلی از مردم گیم رو جدی تر بگیرن و از این تفکر به شدت عقیم و عقب افتاده که گیم باید صرفا فانتزی و بچه بازی باشه کوتاه بیان و باور کنن بازی ها هم میتونن تجربه ای مشابه بهترین فیلم های هالیوودی یا سریال های بیگ پروداکشن رو ارایه بدن.

من شخصا پیشرفت بازی ها رو در همین میبینم نه اینکه فقط کوآلیتی تکسچرها بره بالا و اگه قرار باشه تعریف ما از نسل جدید فقط بشه رزولوشن بالاتر و 60 فریم، و در باطن همون تجربه فعلی رو صرفا با رزولوشن بالاتر و گرافیکت یه مقدار خوش رنگ و لعاب تر ببینیم ترجیح میدم تو همین نسل بمونم و دیگه جلو نرم. چون واقعا برام ارزش نداره. انتظار من از نسل بعد و پیشرفت تکنولوژی تغییر ماهیت بازی هاست و اینکه جرات کنن حالا که سخت افزار امکانش رو فراهم کرده احساس عمیق تری رو خلق کنن، و این به لطف انیمیشن های خفن تر که اکت کارکترها رو با یه فیلم مشابه میکنه و یا گرافیک های واقع گرایانه، صداگذاری به شدت خوب و مهم تر از همه AI میسر میشه.

پ.ن: من دیروز یه سری ویدئو از RDR2 روی PC و با تنظیمات گرافیکی بالا میدیدم، واقعا ویژوالش برای یه بازی OW فوق پشم ریزون بود، اما با قیمت PS4 Pro حتا نمیشه گرافیک اون کامپیوتر رو هم خرید. کلا که RS خودش یکی از خدایان صنعت گیمه و با هر کار جدیدش از همه نظر معجزه میکنه، هیچکسی هم نمیتونه کارشون رو ببره زیر سوال، و مقایسه RDR2 با TLoU2 هم از پایه و اساس اشتباهه و نمیشه ازش هیچ نتیجه ای گرفت، اما باز اگه کسی تمایل داره اینارو بزاره کنار هم باید مثلا خروجی PS4 هر دو بازی رو قیاس کنه و در این صورت هم تلو 2 کاملا بهتره و تازه نه فقط تو گرافیک بصری. هرچند بازم میگم مقایسه این دوتا بازی اشتباهه.

آخه من چی بگم... این حجم از دانگرید باورنکردنی و زننده است. کلاه برداریه...

یعنی باید انتظاراتمون رو از 88 هم پایین تر بیاریم...
شوخى ميكنى ؟!!
كجاش دانگريده بى انصاف نباشين خدايى عين روز روشنه اين عكس كه پيشرفت داشته خيلى هم پيشرفت داشته ، بازتاب نور و تكسچرا يه لول بالاترن

شوخى ميكنى ؟!!
كجاش دانگريده بى انصاف نباشين خدايى عين روز روشنه اين عكس كه پيشرفت داشته خيلى هم پيشرفت داشته ، بازتاب نور و تكسچرا يه لول بالاترن
این دوستمون خودش انتظار نمره 95 رو داره از بازی .
محض فان اومده این حرف هارو میزنه و ایرادات الکی میگیره و نمره 88 این چیزا رو میگه .
کلا بازی هر چی جلو تر اومده از نظر گرافیکی پیشرفت داشته حتی نسبت به تریلر پاییز پارسال .
من چون مولتی نداشت نمی خواستم روی اکانت خودم بگیرم میخواستم ظرفیت 2 بگیرم ولی با دیدن SOP اخیر و دیدن تغییرات جذاب بازی و پیشرفت هاش نسبت به نسخه قبل روی اکانت خودم پری اوردرش می کنم و امید وارم مولتی بازی رو به بازی بصورت رایگان اضافه کنن .

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or