PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
امبارگو برداشته بشه ریویوهای ویدئویی تو یوتیوب میذارن درسته؟
پس خیلی باید مواظب بود
اره ولی تا لانچ بازی انتظار استریمی یا اینکه بخش های اخر بازی بیاد نداشته باش...احتمال زیاد چیزای اسپویل دار هیچی نمیتونن نشون بدن.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
اگه از الان شروع کردن به دادن کپی به رسانه ها، فکر کنم 20 روز رودتر میخوان امبارگو رو بردارن
اون Off to the presses منظورش پرس چاپ دیسک‌های بازی بوده احتمال 99%. چه خبره از الان Press-Kit واسه منتقدها بفرستن!

View attachment 140113

از اونجا نسخه اول حوالی روز پدر عرضه شد من قبل تاریخ خوردن یه پیش بینی کردم که این نسخه روز مادر منتشر میشه.. اگه بازی تاخیر نمی‌خورد خیلی نزدیک به همین تاریخ عرضه میشد.... ولی با وجود تمام تاخیر ها ببینید کی نزدیک ترین پیش بینی رو به تاریخ انتشار نهایی داشته

View attachment 140114

بله دست کم نگرید :D
IO.gif

اون Off to the presses منظورش پرس چاپ دیسک‌های بازی بوده احتمال 99%. چه خبره از الان Press-Kit واسه منتقدها بفرستن!
فکر کنم همین درست باشه، ولی اگه از بازی مطمئن باشن،،، بعید نیست همچین کاری کنن، با یه متای خیلی خوب میتونن تمام جو منفی رو برگردونن و کف بریزن رو آتیش بیارای معرکه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: last of amir

ایهام کلامیه این :D هر چند مهم نیست هر کدوم باشه، احتمال زیاد از یه ماه قبل عرضه میدن دست سایت های نقد مهم بازی رو
اگه از الان بدن به رسانه ها احتمال زیاد همون یه هفته قبل ریلیز بازیه امبارگو اصولا... برای DS و GOW که همین بود
بازی اگه اشتباه نکنم حداقل 30~40 ساعت محتوا داره، کم چیزی نیست
یه کاری هم که میتونن کنن اینه که دوباره یه امبارگوی Preview بدن بر اساس چند ساعت اولیه بازی که جو رسانه ای رو مثبت کنن

IMG_20200505_040645.jpg
عکسی که Kurt Margenau از اعضای ناتی‌داگ توی توییتر به اشتراک گذاشت و همه روی تلو ۲ کار می‌کنن تو این عکس:x ۴۰۰ ۵۰۰ نفر زیر کرانچ که شلاق میخورن هرروز :D
20200505_041022.jpg
اینم عکس بچه‌ها وقتی که ۲۰ نفر بودن و روی jak 2 کار می‌کردن. بروس هم که تو عکس هس :((

هرچی زودتر بازی رو بدن دست منتقدها بهتره. :دی یه سری از بخش‌های مهم بازی لو رفته و احتمالاً بعضی از این منتقدها هم لیک‌خور شدن و این‌طوری حداقل می‌تونن زودتر خودشون اصل کار رو تجربه کنن و بفهمن چه خبره. :دی

عکسی که Kurt Margenau از اعضای ناتی‌داگ توی توییتر به اشتراک گذاشت و همه روی تلو ۲ کار می‌کنن تو این عکس:x ۴۰۰ ۵۰۰ نفر زیر کرانچ که شلاق میخورن هرروز :D
حالا شما به شوخی از شلاق خوردن اینا میگین، ولی واقعیت اینه که سیاه‌پوش بودن این همه آدم نمی‌تونه اتفاقی و بی‌دلیل باشه و احتمالاً می‌خوان غیرمستقیم چیزی رو به مخاطب بگن...

آریا تا حالا رگ ترولش بیرون نزده بود:)) خوبتون شد؟:D
من زیاد حال و حوصله‌ی ترول ندارم، وگرنه اینا ۳۰٪ مهارتم در این زمینه هست! :(:D
ولی جدا از این شوخی‌ها، به شخصه خیلی اعصابم خورد میشه وقتی اخبار کرانچ و اوضاع افتضاح استودیوها رو می‌خونم. یعنی آدم با چیزهایی روبرو میشه که بعضی وقت‌ها میگی واقعاً در این حد ارزش داره که بازیسازها از زندگی‌شون مایه بذارن؟ مخصوصاً مقاله‌های جیسون شرایر که چیزهای خیلی کاملی در این زمینه نوشته.
در مورد ناتی‌داگ هم قبلاً گفتم، واقعاً امیدوارم اوضاع استودیو بهتر بشه و کرانچ از این حالت دربیاد. نمی‌تونم بگم صفر بشه، چون خیلی سخته توی این دوره زمونه کرانچ رو به صفر رسوند ولی حداقل دیگه حالت جهنمی هم نداشته باشه.
فقط این وسط مشکلم با این ماجراها اینه که اکثراً زوم کردن روی ناتی‌داگ و کاری با بقیه استودیوها ندارن. برین مقالات مختلف رو بخونین، چیزهایی راجع به استودیوهایی مثل راک‌استار و ندررلم نوشته میشه که دست کمی از ناتی‌داگ نداره و از بعضی جهات فجیع‌تر هم هست، ولی توی بازیسنتر کمتر کسی از مظلومیت کارمندهای اونجاها صحبت می‌کنه و بیشتر دوستان گیر دادن به ناتی‌داگ و اصلاً یه اوضاعی شده که اینجا تا میگی کرانچ، همه یاد ناتی‌داگ می‌افتن.
یا مثلاً سر همین قضیه لیک‌ها، زیاد دیدم افرادی رو که توی ریست‌ارا می‌گفتن ایول چقدر خوب شد و حق‌شونه و چون کرانچ داشتن، پس حالا لیک‌ها هم عذاب خداوند هست که داره ازشون انتقام می‌گیره! یعنی در این حد بی‌ربط. یا مثلاً تاپیک زده بودن که TLoU2 رو به خاطر کرانچ نخریم و بایکوت کنیم! آخه برادر من، بخوای بایکوت کنی که باید نصف بازی‌های معروف هر سال رو ول کنی نه فقط TLoU2. یعنی طرف در حالی که داره از اسب‌سواری وسط دشت‌های RDR2 لذت می‌بره، میاد میگه TLoU2 رو تحریم کنیم و اگه بهش بگی راک‌استار خدای کرانچ هست هم بهش برمی‌خوره! یا قبلاً هم گفتم، بخوایم بایکوت کنیم احتمالاً باید موبایل‌مون رو هم بندازیم توی جوب، چون کارگرهای چینی اون موبایل رو توی شرایطی به شدت بدتر از کارمندهای ناتی‌داگ تولید کردن. نمیشه که همین‌طوری عشقی بگیم همه‌چیز کرانچی‌ش خوبه و مشکلی نداره و این وسط فقط ناتی‌داگ اخ و پیفه!
ولی به هر حال فعلاً جَو کوبوندن این استودیو داغ هست و هرکی از راه می‌رسه باید یه مشت و لگدی تو صورت ناتی‌داگ بزنه! :D

خیلی غافلگیر شدم وقتی فهمیدم تعداد دیسلایک ها از لایک ها، روی ویدیو گلد شدن بازی بیشتر شده!
۲۰۲۰-۰۵-۰۵ ۱۰.۰۴.۰۵.png

یک درصدیش که صد در صد بخاطر انحصاری بودن بازیه....ولی اینکه هنوزم اثر لیک ها تا این اندازه مونده خبر خوبی نمیدونم‌.
امیدوارم با لانچ بازی درصد زیادی از نظرات منفی رو بشوره.
وگرنه اگه اونموقع هم نظرات اینطور باشه که کلا داستان بازی 50/50 از آب در میاد:/
زود اومدن نقد ها هم خیلی میتونه اثرگذار باشه.

آخرین ویرایش:
IMG_20200505_101545.jpg
من نمیفهمم تهدید مرگ اینا چیه دیگه :| خیلی حیفه که این بیچاره تو این ۴ سال اینقدر اذیت شده ولی بازم نخواسته که تو جهت آب شنا کنه. به نظرم اگه بازی موفق شد باید دراکمن هم توی مقام خیلی بزرگی از نظر احترام و ... قرار بگیره.

خیلی غافلگیر شدم وقتی فهمیدم تعداد دیسلایک ها از لایک ها، روی ویدیو گلد شدن بازی بیشتر شده!
View attachment 140157

یک درصدیش که صد در صد بخاطر انحصاری بودن بازیه....ولی اینکه هنوزم اثر لیک ها تا این اندازه مونده خبر خوبی نمیدونم‌.
امیدوارم با لانچ بازی درصد زیادی از نظرات منفی رو بشوره.
وگرنه اگه اونموقع هم نظرات اینطور باشه که کلا داستان بازی 50/50 از آب در میاد:/
زود اومدن هم نقد ها هم خیلی میتونه اثرگذار باشه.
فضای یوتیوب که به شدت سمیه الان . دو سه روز اول که وحشناک بود . الان باز یکم بهتر شده :D به نظرم یکی دو هفته دیگه بگذره خیلی بهتر میشه ، باید یه تریلر خفن بدن بشوره ببره :D
بازم جالبه که با وجود این همه هیتر فروش بازی تو امازون اوله :D

View attachment 140158
من نمیفهمم تهدید مرگ اینا چیه دیگه :| خیلی حیفه که این بیچاره تو این ۴ سال اینقدر اذیت شده ولی بازم نخواسته که تو جهت آب شنا کنه. به نظرم اگه بازی موفق شد باید دراکمن هم توی مقام خیلی بزرگی از نظر احترام و ... قرار بگیره.
فقط فکر کن بازی موفق بشه. بعد ببین سونی فنا چطوری یوتیوبلرا و پیج هایی که این چند روز تا تونستن بازیو ترول کردن، میکوبن :)) قشنک لحظه ایو میبینم یه کلیپ منتخب از این افراد درست کنن و به بدترین شکل ممکن ترولشون کنن :-j

آخرین ویرایش:
فضای یوتیوب که به شدت سمیه الان . دو سه روز اول که وحشناک بود . الان باز یکم بهتر شده :D به نظرم یکی دو هفته دیگه بگذره خیلی بهتر میشه ، باید یه تریلر خفن بدن بشوره ببره :D
بازم جالبه که با وجود این همه هیتر فروش بازی تو امازون اوله :D
گفته بودن کمپین تبلیغاتی بازی دوباره قراره بیوفته!
اونموقع که خبری نبود میدونستیم امار فروش رو میترکونه چه برسه به الان:دی
اینایی هم میگن وای بهمان نمیخریم... یک عده محدودن وگرنه اونی که میخواد بخره میخره.

مسئله مهم اینکه از داستان در آینده قراره به نیکی یاد بشه یا نه؟
چون یادم نمیاد بازی ناتی داگ باشه اینقدر نظرات نسبت به داستان اش منفی باشه.
این خیلی مهمتره از فروشه چون در هر صورت علاقه خیلی ها بخاطر خود همین داستانه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or