PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اینا رو جدی نگیرین! :D
معمولاً این جور وقت‌ها یه عده میرن کمپین راه میندازن توی بعضی جاها مثل چمیدونم ردیت و 4chan یا فلان شبکه‌ی اجتماعی و ملت رو تشویق می‌کنن که گله‌ای بریزن یه جایی دیسلایک بزنن یا فحش بدن و این جور چیزا! :D
الآن رفتم یه نگاهی کردم، کلاً این صفحه‌ی ناتی‌داگ توی یوتیوب توی سال‌های اخیر در اون حد بیننده نداشته و بیننده‌های ویدیوهای قبلی‌شون توی ۳،۴ سال اخیر خیلی بالا نبوده. کلی ویدیو با زیر ۱۰ هزار بیننده داره و مثلاً چیز جذاب‌تری مثل ویدیوی بازی کردن TLoU توسط اعضای استودیو نهایتاً ۴۰،۵۰ هزارتا بیننده داشته، ولی این یکی که جذابیت تصویری هم نداره و یه پیام پندآموز هست، به ۱۶۰ هزار بیننده رسیده که نشون میده در کنار طرفدارهای بازی و دنبال‌کننده‌های معمولی اون صفحه، خیلی‌های دیگه هم ریختن اونجا برای عرض ارادت و دیسلاک زدن یا شاید فحاشی و... من پیام‌ها رو نخوندم، ولی برام عجیب نیست اگه اونجا رو به معدن اسپویل هم تبدیل کرده باشن.
همون‌طور که گفتم نگران این چیزا نباشین. اگه بازی خوب باشه و مشکل خاصی نداشته باشه، مثل نسخه‌ی قبلی محبوبیتش هم بالا خواهد بود و فروش خوبی می‌کنه. هیترها هم می‌شینن گریه‌شون رو می‌کنن و پیش خودشون میگن ایشالا دفعه‌ی بعد. :( اگه بازی مشکل داشته باشه هم که دیگه کاریش نمیشه کرد و باید باهاش کنار بیایم! فقط نکته اینجاست که انقدر سطح کار ناتی‌داگ توی این سال‌ها بالا بوده که به قول ماکان اگه میانگین امتیازهای بازی زیر ۹۰ بشه هم یه عده براش سنگ قبر سفارش میدن! :D
اتفاقا خودشون میدونستن.... کامنت ها رو توی همه شبکه های اجتماعی ایشون بستن.
و درست حدس زدی کل یوتیوب اسپویله که هیچ زده بودن چندتا از منتقدای IGN هم اسپویل کرده بودن:/
ولی هیچکدوم به اسپویل کردن جیم استرلینگ نمیرسید... یکی از فن های شاهکار دو عالم Fallout76 بهش ایمیل زده بود و همراه با بد و بیراه اسپویل براش فرستاده بود، که چرا گفته این اپدیت جدید 76 یعنی Wastelanders مالی نیست:))
داستان هرچی هست تا وقتی بلای MGSV رو از لحاظ اپیک فیل سرمون نیاره، اوکی هستیم:دی

اینجور تهدیدا که همیشه بوده مخصوصا بعد از لیک هایی که شد
ولی از همه برام جال تر بودنش واکنش دراکمن به این تهدیدا تو استوریاشه
قاعدتا شخصی مثل دراکمن نباید ذره ای واکنش نشون میداد
فکر کنم خودش فهمیده چیکار کرده:D ولی با این وجود نسبت به کارش اطمینان داره برا همین هم داره واکنش نشون میده
خلاصه واکنشای دراکمن من رو داره میترسونه نسبت به داستان بازی مخصوصا بعد از اون حرفش که گفت اگه دوس ندارین بازی نکنین:D

چقدر آسیایی دارن، ولی 10 تا سیاه پوست بیشتر پیدا نکردم... 20 سال پیش دو تا کارمند زن داشتن، الان بیش از 1/3 اعضای استودیو زن هستن، شاید بشه گفتی نیمیش زن و آسیایی هست، بعد انتظار دارید بازی ها تغییر نکنن... نقش زن ها پر رنگ تر نشه؟؟ همش زیر سر نیل دراکمن خود نمای عشق شهرته؟
والا هممون میدونیم که اون زن ها، اسیایی ها و سیاه پوست ها رو فقط برای مارکتینگ و به عنوان سیاهی لشکر آوردن، فقط بخاطر جو sjw استدیو و تفکرات منحرف نیل دراکمن x-(
وگرنه زن رو چه به بازی ساختن :-"

ای بابا تریلر واسه چی ! من در مقابل لیک مقاومتم زیاده و اصلا علاقه ای ندارم که وسوسه شم برم ببینم ! ولی تریلر رسمی رو نمیتونم نبینم :D حداقل امیدوارم تریلر داستانی نباشه و فقط یه تیکه گیمپلی باشه .
مشکل این تریلر نیست، مشکل اون دوستان اینفکتدی هستن که میخوان نظر بدن راجع به تریلر :D

ای بابا تریلر واسه چی ! من در مقابل لیک مقاومتم زیاده و اصلا علاقه ای ندارم که وسوسه شم برم ببینم ! ولی تریلر رسمی رو نمیتونم نبینم :D حداقل امیدوارم تریلر داستانی نباشه و فقط یه تیکه گیمپلی باشه .

منم امیدوارم گیم پلی نشون بدن، داستان چیز رو نکنن، ولی رو کردنم مهم نیست:دی به شرطی که گیم پلی خوب نشون بدن. کوآلیتی نهایی گیم رو ببینیم.

ما رو بگو که فکر می‌کردیم حداقل توی ریست‌ارا امنیت داریم! :| ولی گویا اونجا هم وسط تاپیک مربوط به تریلر، یه نفر که از اولین اعضای سایت هم بوده نه کاربر جدید بی‌نام و نشان، یه چیزی ول داده وسط تاپیک. یعنی قشنگ کل اینترنت شبیه میدون مین هست و یه قدم اشتباه برداری منفجر میشی!
تازه با اومدن تریلر بدتر هم میشه. بچه‌هایی که لیک‌خور شدن می‌خوان نظر بدن و ناخودآگاه یا خودآگاه یا هرچی، نظرشون با چیزی که توی لیک‌ها دیدن ترکیب میشه. مثلاً میان میگن فلان صحنه‌ای که توی تریلر نشون دادن با لیک‌ها همخونی نداره و تدوین تریلر یه جوریه که گول بخورین و فلان و چنان.
یعنی رسماً باید تعطیل کنیم بریم. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or