PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
جدا از همه اسپویل ها به نظرم نیل یه جا حرف جالبی زد. گفت این بازی و باید بازیش کرد اگه مثلا فیلم بود شاید اسپویل ها تیر آخر بود ولی بازی یعنی گیم پلی بخش اصلی تجربست یعنی باید حتما با اون کنترلر به یه دنیای دیگه وصل شی تا نتیجه خودت آخر این ادیسه داشته باشی و بفهمی چی به چی. من فکر میکنم کسایی که اسپویل شدن هم کمابیش همون تجربه لذت بخش از بازی خواهند داشت.
و دیدن این که اعضای خود استودیو این جوری پشماشون ریخته من خیلی هایپ میکنه برای بازی. یعنی این درجه از اعتماد بنفس زمانی حاصل میشه که دیگه مطمئن باشی شاهکار ساختی 8->

Capture+_2019-05-13-03-56-12-1.png

از اونجا نسخه اول حوالی روز پدر عرضه شد من قبل تاریخ خوردن یه پیش بینی کردم که این نسخه روز مادر منتشر میشه.. اگه بازی تاخیر نمی‌خورد خیلی نزدیک به همین تاریخ عرضه میشد.... ولی با وجود تمام تاخیر ها ببینید کی نزدیک ترین پیش بینی رو به تاریخ انتشار نهایی داشته

IMG_۲۰۲۰۰۵۰۵_۰۰۳۵۰۶.png

بله دست کم نگرید :D

یکی از اعضای تیم ناتی داگ گفته بازی رسیده به دست رسانه ها از همین الان! سونی قشنگ میخواد ردیف ردیف نمره 10 جمع بشه روزی که نمرات میان. :D هزار حیف که تاپیک های Tlou P2 اون موقع دیگه اصلا امن نیستن و احتمالا تو تاپیک نمرات پیدام نمیشه کلا. :D

IMG_20200505_014452_649.jpg

یکی از اعضای تیم ناتی داگ گفته بازی رسیده به دست رسانه ها از همین الان! سونی قشنگ میخواد ردیف ردیف نمره 10 جمع بشه روزی که نمرات میان. :D هزار حیف که تاپیک های Tlou P2 اون موقع دیگه اصلا امن نیستن و احتمالا تو تاپیک نمرات پیدام نمیشه کلا. :D

View attachment 140127
فک میکنم برای اینک جو منفی رو کم کنن خیلی زودتر از معمول شاید ما شاهد اومدن نمرات باشیم.
احتمال اینکه سه هفته یا حتی یک ماه قبل لانچ امبارگو رو برای منتقدا بردارن اصلا بعید نیست.

فک میکنم برای اینک جو منفی رو کم کنن خیلی زودتر از معمول شاید ما شاهد اومدن نمرات باشیم.
احتمال اینکه سه هفته یا حتی یک ماه قبل لانچ امبارگو رو برای منتقدا بردارن اصلا بعید نیست.
تا حالا سابقه داشته که اینقدر زود امبرگو برداشته باشه؟ چون نهایت چیزی که یادمه یه هفته بوده. کلا ناتی‌داگ امبرگوی بازی‌هاش رو یه هفته زودتر برمی‌داره ولی بیشتر از اون رو کلا نشنیدم

خیلی عجیبه آقا! یعنی الان بیشتر از یه ماه به منتقدا وقت دادن برای آماده کردن نقد؟
بازی هایی مثل P5 اینطور بودن ولی این خیلی چیز عجیب غریبی هست.
فک میکنم بررگترین مشکلی که داشتن زمان برای تکثیر و پخش دیسک و اینطور چیزا بوده.
برداشت من اینکه خیلی به کیفیت بازی مطمئن هستن که اینقدر دارن وقت میدن.
ولی خب برای موج نهایی اسپویل ها خودتون اماده کنید چون مطمئنن دیگه بعد فرستادن برای منتقدا تمام و کمال همه چیز لیک میشه.

تا حالا سابقه داشته که اینقدر زود امبرگو برداشته باشه؟ چون نهایت چیزی که یادمه یه هفته بوده. کلا ناتی‌داگ امبرگوی بازی‌هاش رو یه هفته زودتر برمی‌داره ولی بیشتر از اون رو کلا نشنیدم
والا تا 10 روز هم بوده
فکر کنم انچارتد 4 بود

• Like
Reactions: last of amir

View attachment 140127
از الان؟! ? چه خبره؟! لابد امبارگو هم ۲۰ روز قبل انتشار بر میدارن :D تا این حد اطمینان دارن؟!

بازی هایی مثل P5 اینطور بودن ولی این خیلی چیز عجیب غریبی هست.
فک میکنم بررگترین مشکلی که داشتن زمان برای تکثیر و پخش دیسک و اینطور چیزا بوده.
برداشت من اینکه خیلی به کیفیت بازی مطمئن هستن که اینقدر دارن وقت میدن.
ولی خب برای موج نهایی اسپویل ها خودتون اماده کنید چون مطمئنن دیگه بعد فرستادن برای منتقدا تمام و کمال همه چیز لیک میشه.
اتفاقا برعکس. سر سوزنی از جانب منتقدها چیزی لیک نمیشه. تاکید میکنم سر سوزن!

از الان؟! ? چه خبره؟! لابد امبارگو هم ۲۰ روز قبل انتشار بر میدارن :D تا این حد اطمینان دارن؟!

اتفاقا برعکس. سر سوزنی از جانب منتقدها چیزی لیک نمیشه. تاکید میکنم سر سوزن!
نه میدونم فوتیج اسپویلی ممکن نیست مخصوصا مین استریم ها ولی حداقل اش ناشناس ها میتونن ردیتی جایی زر بزنن بعضی از چیز هایی که لیک نشدن بشن.

View attachment 140127
اگه از الان شروع کردن به دادن کپی به رسانه ها، فکر کنم 20 روز رودتر میخوان امبارگو رو بردارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or