PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
با توجه به اینکه قسمتی از داستان لیک شده بعیده Story Trailer از بازی ببینیم. حداقل تا چندروز قبل انتشار در قالب یک Launch Trailer. یعنی هر جور کات بزنن توی تریلر باز با توجه به اینکه بخشی از داستان لیک شده خطری هست! :D
باید ده دقیقه تریلر گیم‌پلی خفن نشون بدن جوری که خیلی خوب هایپ کنه. یه سری المان‌های جدید نشون بدن

بچه هایی که براشون اسپویل نشده در مورد بازی چی فکر میکنن؟ چه تئوری هایی دارن؟ برام جالبه بدونم. نترسید ما تایید یا رد نمیکنیم ولی خیلی دوست دارم بدونم تو مغزتون الان چی میگذره و چقدر با واقعیت فاصله دارین :-?:D

ویدیو منو یاد اون ویدیوی معروف Barlog انداخت. هر دو کارگردانِ مهمترین بازی‌های سونین و هر دو بخاطر ریسکهای بزرگی که کردن فشار زیادی رو شونه‌هاشونه. فرسودگی رو می‌تونید تو هر دو ویدیو لمس کنید. منتهی یه فرق جالبم دارن این دوتا ویدیو نسبت به هم. ویدیوی Barlog بعد انتشار نمرات ضبط شده بود. بعد اینکه مطمئن شد بالاخره ریسکاش مورد تایید بقیه قرار گرفته. اما نیل؟ نیل اونقدر به اثری که ساختن اعتماد داره که تو اوج جو منفی‌ای که دور بازی هست، می‌گه ته بازی باز زدم زیر گریه! :D این یعنی وقتی داشتن بازی رو می‌ساختن به این فکر نکردن که "چی بسازیم که همه رو جذب کنه." این یعنی ذهنیتشون بر این اساس بوده که "ما چیزی که دوست داریم بسازیم رو می‌سازیم؛ حالا می‌خواد باب میل اکثریت باشه یا نباشه." و بخاطر همین این جو منفی کوچک‌ترین تاثیر منفی‌ای روی حسش نسبت به اثری که خلق کرده نذاشته.

و خب این خیلی قابل ستایشه. حالا نتیجه هرچی می‌خواد بشه، بشه. همین که safe بازی نکردن، همین که خودِ خودشون بودن، واقعا قابل ستایشه.

فارغ از هرچیزی ، با این وضعیت خفن پیش فروش اونم از الان که اینهمه مونده بیاد بازی و مارکتینگ هنوز شروع نشده ، فروش بازی یه چیزی ماورای تصور در تاریخ پلی استیشن میشه اونم با این همه فن بیس که داره من فک کنم رکورد عجیبی میزنه .
از نظر امتیاز هم من نه اسپویلی چیزی دیدم ، نه اخبار رو راجب بازی دنبال کردم ، دوتا هم بیشتر تریلر ندیدم ، یعنی در مورد این بازی کاملا خودم رو قرنطینه کردم . اما با توجه به پیشینه که همیشه بهترین استودیو بوده انتظار خیلی بالایی دارم .

بچه هایی که براشون اسپویل نشده در مورد بازی چی فکر میکنن؟ چه تئوری هایی دارن؟ برام جالبه بدونم. نترسید ما تایید یا رد نمیکنیم ولی خیلی دوست دارم بدونم تو مغزتون الان چی میگذره و چقدر با واقعیت فاصله دارین :-?:D
من فکر می کنم که در حین بازی کردن بمیرم :D تئوری ها رو بریزید دور، این برا زمانی خوب بود که از بازی دور بودیم، الان وقت دور شدن از تئوریهائو چنگ زدن به زمان انتشاره.

نکته مهم اینه که خود نیل هم کفش بریده از چیزی که ساختن و ذره ای تردید برای هایپ کردن نداره، و در مورد گرافیک و لول دیزاین و محیط و اینها که حرف میزنه، به صورت پشم ریزونی خودش حال کرده...
من يه کم در مورد ساندتراک ها شک داشتم، که خوب وقتی بیشترین تاکید نیل روی ساندتراک هاست من کی باشم که شک داشته باشم

من فکر می کنم که در حین بازی کردن بمیرم :D تئوری ها رو بریزید دور، این برا زمانی خوب بود که از بازی دور بودیم، الان وقت دور شدن از تئوریهائو چنگ زدن به زمان انتشاره.
خوب تاریخ انتشار که مشخص شده دیگه جای بحثی براش نمیمونه. وقت همین بحثاست دیگه. خودم اگه برام اسپیل نشده بود الان کلی تئوری داشتم. منتها دیگه تئوری نیستن دقیقا میدونم کجاشون درست بوده کجاشون غلط ولی خوب شما هنوز فرصت اینکارو دارین.
نکته مهم اینه که خود نیل هم کفش بریده از چیزی که ساختن و ذره ای تردید برای هایپ کردن نداره، و در مورد گرافیک و لول دیزاین و محیط و اینها که حرف میزنه، به صورت پشم ریزونی خودش حال کرده...
من يه کم در مورد ساندتراک ها شک داشتم، که خوب وقتی بیشترین تاکید نیل روی ساندتراک هاست من کی باشم که شک داشته باشم
گرافیک بازی رو شما هنوز ندیدین. چیزایی که لیک شده اصلا یه بعد جدیدی تو مسائل فنی باز کرده که من خودم فکرشو نمیکردم. انیمیشنا هم هنوز کلشو ندیدین

با توجه به لیکهایی که دیدم این بخش خداست و پشم ریزونه :D خیالت راحت با یک هیولا طرفیم :D

بنظرتون پیرمرد من ( ps4 فتم ) از پس گرافیکش بر میاد؟ استرس گرفتم خدایی نکرده اخر نسلی منهدم بشه :D
بین PS4 ها فرقی وجود نداره مال شما و اسلیم و مال من و اون نداره. خودشونم که گفتن بازی بر اساس مدل بیس ساخته شده. اونایی هم که پرو دارن رزلوشن بالتر دارن. نگران نباش

گرافیک بازی رو شما هنوز ندیدین. چیزایی که لیک شده اصلا یه بعد جدیدی تو مسائل فنی باز کرده که من خودم فکرشو نمیکردم. انیمیشنا هم هنوز کلشو ندیدین

احسان مرض داری آیا؟:دی من کاملا بی جنبه ام یه ذره دیگه اینجوری زیر پوستی هایپ کنی پا میشم میرم میبینم لیک هارو:دی

جالب اینجاست من اصلا درگیر داستان نیستم:دی یعنی اینکه بدونم داستان چیه اصلا کرم تو وجودم نمیندازه و کلا عادت کردم تا جای ممکن قبل عرضه فیلم یا بازی چیزی از داستانش ندونم ببینم تو خود اثر چطور روایتش میکنن، اما در مورد گیم پلی، سیستم انیمیشن و AI به شدت هایپم:دی قشنگ مشتاقم بدونم چیه بازی و اون ویدئو معجزه وار E3 رو میبینیم یا نه؟:دی

احسان مرض داری آیا؟:D من کاملا بی جنبه ام یه ذره دیگه اینجوری زیر پوستی هایپ کنی پا میشم میرم میبینم لیک هارو:D

جالب اینجاست من اصلا درگیر داستان نیستم:D یعنی اینکه بدونم داستان چیه اصلا کرم تو وجودم نمیندازه و کلا عادت کردم تا جای ممکن قبل عرضه فیلم یا بازی چیزی از داستانش ندونم ببینم تو خود اثر چطور روایتش میکنن، اما در مورد گیم پلی، سیستم انیمیشن و AI به شدت هایپم:D قشنگ مشتاقم بدونم چیه بازی و اون ویدئو معجزه وار E3 رو میبینیم یا نه؟:D
نه مرض ندارم. دروغ گفتم یه ذره دارم :Dمنتها ببحثای تاپیک بنظرم خیلی از خود بازی دور شده و کلا حواشی بازی رو پوشش میده. این لیکا باعث شد بحثای خوبی که داشتیم همه تموم شه. از تو همین لیکا خیلی چیزاش رو میشد اینورم عنوان کرد. یه سری عکس میاد که اسپویل اصلا نداره و بعضا خیلی نکات با حال و با نمکی توش هست ولی خوب آدم جرات نمیکنه بزاره. در کل فکر میکنم تاپیک به وضع عادی خودش برگرده بد نیست.

نه مرض ندارم. دروغ گفتم یه ذره دارم :Dمنتها ببحثای تاپیک بنظرم خیلی از خود بازی دور شده و کلا حواشی بازی رو پوشش میده. این لیکا باعث شد بحثای خوبی که داشتیم همه تموم شه. از تو همین لیکا خیلی چیزاش رو میشد اینورم عنوان کرد. یه سری عکس میاد که اسپویل اصلا نداره و بعضا خیلی نکات با حال و با نمکی توش هست ولی خوب آدم جرات نمیکنه بزاره. در کل فکر میکنم تاپیک به وضع عادی خودش برگرده بد نیست.

آره، ولی دیگه درست بشو نیست:دی الان تئوری هم بدی میریزن سرت تهش به بن دایم شدن ختم میشه:دی

هر جور که فکر میکنم قراره فروش بازی عجیب غریب بشه.با اینکه هنوز تبلیغات رسمی و نهایی بازی شروع نشده تو شعبه های مختلف آمازون یا پرفروش ترینه یا جزو پرفروش ترینها.از طرفی این لیک هایی که شده خیلی از افرادی که اصلا تا حالا اسم بازی هم به گوشش نخوره دارن در مورد بازی بحث میکنن و به خاطر حس کنجکاوی بازیش میکنن.از طرف دیگه قرنطینه یواش یواش داره تو کشورهای اروپایی و آمریکا جمع میشه و اوضاع برای فروش نسخه فیزیکی بهتر میشه.از طرف دیگه اگه نقدهای بازی یکی دو هفته قبل از عرضه بازی بیاد و بالای نود بشه(که به خاطر سابقه ی ناتی داگ احتمالش بسیار زیاده) فروش لانچ بازی میتونه عجیب غریب بشه

آره ماکان درست می گه، هم بزاری خودم اولین نفریم که گزارش پستتو می دم :D می دونم حست چیه، مثل زمانیه که آدم یک بازی شاهکارو انجام میده و دوست داره برخی مطالبو به اشتراک بزاره ولی نمی تونه، میدونی احسان، احساستو درک میکنم ، از طریقه پست دادنات مشخصه می خوای از درون منفجر بشی :D می فهمم .. اگه دووم آوردی این یک ماهو خورده ای رو که هیچ! ولی اگر دووم نیاوردی و بن شدی... بدون خیلی دوستت داشتم و برخلاف میل باطنیم مجبور به گزارش پستت و در پایان بن شدنت شدم!! طاقت بیار رفیق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or