PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من خیلی اینترنت بودم برو
منتها جواب منو شما هم ندادی صرفا همون جملاتو داری تکرار میکنی. دارم به این نتیجه میرسم که صرفا چون تو اینترنت خوندید دارید این حرفو میزنید

ادیت: یا خدا فکر کردم اونور دارم پست میدم خدا رو شکر سوتی ندادم چیزی رو نگفتم
کجا سوالی کردی اصلا؟:/

• Smile
Reactions: benjohn
منم تست کردم همینجوریه،همزمان هم بازی رو با تاریخ ریلیز قدیمش دارم و هم با تاریخ ریلیز جدید ندارم و باید دوباره بخرم :Dحالا اگه نره توی پاچمون شاید تونستیم بازی رو با تاریخ ریلیز قدیمش بازی کنیم،با این وضعیت به هم ریخته کرونا و کارهای عجیب و غریبی که توی این مدت از سونی دیدیم و اینی که کلا یادشون رفته ما رو ریفاند کنن و تایمر ریلیز بازی واسه ما مثل سابق مونده بعید نیست روی همون تاریخ کنسول شروع کنه به دانلود بازی،اگه بشه چی میشه :-":D8->
میگم حالا از شوخی گذشته یکی بره با ساپورت صحبت کنه با این وضعیت آشفته واقعا نره توی پاچمون#:-S
بزارید روز 30 ام ببینیم چی میشه کنجکاوم بدونم اونایی که ثابت مونده همون کسایی هستن که دو بار پیش خرید کردن یا نه یک باری هم هست که اینطوری شده

بزارید روز 30 ام ببینیم چی میشه کنجکاوم بدونم اونایی که ثابت مونده همون کسایی هستن که دو بار پیش خرید کردن یا نه یک باری هم هست که اینطوری شده
داداش من همون یک بار پیش خرید کردم همون موقع که ریلیز بازی قرار بود بهمن ماه باش. از اون موقع تا الان کلا اصلا ریفاند نشده . تاریخ هم زده 30 روز مانده. فکر کنم سونی کلا فراموش کرده منو. 60 دلار به چوخ نره صلوات:Wallbash:

من تا جایی که دیدم مثلا تو شهر ما، قیمت دیسک بازی های مهم و انحصاری مثل لست حداقل تا چند هفته پایین نمیاد سر گاد اف وار هم چند هفته بالا بود . :D
تو شهر من هم همین طوره کلا نگاه به قیافه وبعد بسم ......قشنگ میکنن تو پاچه خداییش کجای این پولا خوردن داره ؟

چرا انقد نگران قیمتین ؟ تهش ظ3 بگیرین اگه براتون مهم نیس تو اکانت خودتون بازی کنی 280 اینا میشه ، اگرم براتون مهمه ظ2 بگیرین تهش میشه 400 قانونیم هست، فیزیکی بخایین بگیرین اندازه حقوق وزارت کار باید پول بدین

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

• Like
Reactions: vaan 2
خوبی آثار هنری اینه که خودشون اصولا تکلیف خودشون رو با جامعه مخاطبشون مشخص می کنند. با یه سری تبلیغات (صادقانه) فضا و جهت گیری های اثر کامل مشخص میشن
همچین حرکت هایی حقیقتا جوات بازی ـه :D

کسی که نخواد بخره همچین چیزی رو خب از همون تریلرهای بازی تا الان تکلیفش معلوم بود نمی خرید، حالا تو بیای بهش برچسب بزنی چون تو جامعه مخاطبت نیست فقط برای خودت و بازیت دشمن تراشی می کنی(البته از طرفی هم الان فشار به نیل دراکمن شدید بالاست. یخورده میشه بهش حق داد)

===
ادیت: البته یه چیز مزخرف تر اینه که بیای واسه کاری که مشخصه واست ساخته نشده نظر بدی که چرا واسه من ساخته نشده :D این به نظرم شعور خود مشتریه بیشتر و یه چیز دو طرفه است. اونم باید خودش بفهمه هی خودشو درگیر چیزی که مسلمه باهاش حال نمی کنه، نکنه.
حالا من اسپویلارو نخوندم ولی خیلی سر همین قضایا دارن جو منفی میکن علیه بازی. خود اعضای استودیو هم حال و روز خوشی ندارن دیگه طبیعی طرف کلش شیری شه همچین حرفی بزنه :D
ولی قضیه بتلفیلد کاملا فرق داشت طرف عملا داشت تاریخ تحریف میکرد بهش گیر دادن اونم انگ سکسیت بهشون زد.

داداش من همون یک بار پیش خرید کردم همون موقع که ریلیز بازی قرار بود بهمن ماه باش. از اون موقع تا الان کلا اصلا ریفاند نشده . تاریخ هم زده 30 روز مانده. فکر کنم سونی کلا فراموش کرده منو. 60 دلار به چوخ نره صلوات:Wallbash:
منم کلا یک بار همون اول خریدم نه ریفاند شده نه هیچی الانم تو استور میزنم بخرم میگه شما واجد شرایط خرید نیستی مشخصه بازی زمان عرضه برای ما باز میشه اون تاریخ رو جدی نگیرید

• Like
Reactions: vaan 2
میگم این نیل دراکمن که انقدر اوپن مایند و کول هست چرا از پدوفیل ها حمایت نمیکنه؟ وقتی میخوان از افراد خاص که گرایششون دست خودشون نبوده حمایت کنن، پدوفیلا رو در نظر نمیگیرن... همیشه حقشون نادیده گرفته میشه. عادلانه نیست، اعدامش کنید

میگم این نیل دراکمن که انقدر اوپن مایند و کول هست چرا از پدوفیل ها حمایت نمیکنه؟ وقتی میخوان از افراد خاص که گرایششون دست خودشون نبوده حمایت کنن، پدوفیلا رو در نظر نمیگیرن... همیشه حقشون نادیده گرفته میشه. عادلانه نیست، اعدامش کنید

پدوفیلی با همجنسگرایی یکیه؟

واقعا موضوع ساده و بدیحی هست، پدوفیل با گرایش جنسی خارج ار عرفش به یک نفر دیگه آسیب میزنه. اما همجنسگرایی نتنها خارج از عرف نیست و در طبیعت کاملا وجود داره و حتا خاص انسان ها نیست، بلکه یه فرد همجنسگرا به کسی آسیب نمیزنه. یه قریضه شخصیه.

یکی همجنسگرا باشه فرقش با من نوعی که دکرجنسگرا هستم اینه که عاشق هم جنس خودش میشه، همین. در باقی موارد هر دو یکسانیم، این حق رو باید داشته باشیم که عاشق بشیم و با یه نفر که دوستش داریم بریم تو رابطه. اینکه با کی میخوابیم هم فکر نمیکنم جز خودمون و پارتنرمون به کس دیگه ای مربوط باشه، اگرم بخوایم بزور با کسی وارد رابطه بشیم، میشه تجاوز و قانون جفتمون رو یکسان مجازات میکنه. اما پدوفیلی میره بزور به یه بچه ای تجاوز میکنه که طبق قانون قدرت تصمیم گیری در مورد خودش رو نداره و به هر صورت رابطه برقرار کردن باهاش توسط یه مرد یا زن بالای 18 سال جرمه، چه همجنس چه غیر همجنس و حتا با میل خودش.

در کل من که خیلی از ساخته شدن همچین آثاری استقبال میکنم و امیدوارم این تفکرات پوسیده و نخ نما فرزندان یعقوب به زباله دان تاریخ هدایت بشن.

خدایی خودتون خسته نمیشید از این مقایسه های اشتباه؟

Dafuq?!

139242

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or