PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
بنظرم مقایسه این بازی با بقیه انحصاریها اشتباهه، الان خیلی‌ها کنسولشو هکه ولی از هک در میارن بخاطر این بازی، این بازی خیلی خیلی طرفدار داره توی ایران، هرکسی هر طور شده ولو شده فرش زیر پاشم بفروشه بازیو بگیره، بخاطر همین چیزها قیمت زیاد توی اوج میمونه
فرق دیدگاه من با شما اینه که شما از دیدگاه خریدار و مصرف کننده داری به قضیه نگاه میکنی و ناامیدی ولی من از دیدگاه بازار و شرایطش و داستان هایی که پشتشه به شما به عنوان تجربه دارم میگم اونجا اصلا متا و سواد این قضایا و انحصاری و... مطرح نیست (البته الان اطلاعات عمومی نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته) عرضه و تقاضا مطرحه. بازه گرونی برای این نوع بازی ها عمرش کمه ولی اینا همه تحلیل و تجربه قبلیه بله هرچیزی ممکنه به نسبت زمان و شرایط تغییر کنه ولی خب احتمالش؟

یه کم آتیش به پا کنیم

View attachment 139168
زیرش کاش اضافه می‌کردی که استوری دراکمنه :D
از یه طرفی بهش حق میدم چون خیلی‌ها فارق از کیفیت داستان، داستان رو به خاطر این مسائل کوبیدن
ولی از طرفی هم یه حس دان متریکی دارم به این حرف

از یه طرفی بهش حق میدم چون خیلی‌ها فارق از کیفیت داستان، داستان رو به خاطر این مسائل کوبیدن
اونجا بحث محرومیت و جبر بود، اینجا بحث سلیقه و عقیده است... اتفاقا وقتی دان متریکی میشد که مخفی میکردن و ملت وقتی میرفتن تو بازی با این چیزا مواجه میشدن و بهشون تحمیل میشد...

اونجا بحث محرومیت و جبر بود، اینجا بحث سلیقه و عقیده است... اتفاقا وقتی دان متریکی میشد که مخفی میکردن و ملت وقتی میرفتن تو بازی با این چیزا مواجه میشدن و بهشون تحمیل میشد...
منظورم از دان متریک، این حرفش بود:
هرکی با بحث اینترنت مشکل داره بره با ۳۶۰اش بازی کنه

منظورم از دان متریک، این حرفش بود:
هرکی با بحث اینترنت مشکل داره بره با ۳۶۰اش بازی کنه
خوب منم همین رو گفتم، مسئله اینه که هیچ کس با اینترنت مشکل نداره، ولی همین الانشم همه به طور دائم و 24/7 ی به اینترنت دسترسی ندارن...
الان مثال جریان اون قضیه ایه که تو نپوش تو نخور، تو نرو، تو نکن تا من تو گناه نیفتم... من متنفرم از خوردن و پوشیدن و و شما...

خوب منم همین رو گفتم، مسئله اینه که هیچ کس با اینترنت مشکل نداره، ولی همین الانشم همه به طور دائم و 24/7 ی به اینترنت دسترسی ندارن...
الان مثال جریان اون قضیه ایه که تو نپوش تو نخور، تو نرو، تو نکن تا من تو گناه نیفتم... من متنفرم از خوردن و پوشیدن و و شما...
من ۹۰ درصد با حرف دراکمن موافقم و فقط گفتم حس اون حرف رو داره. اصلا یه تفاوت عمیق هست که این یه گیمه و کامل ساخته شده ولی دان متریک میتونست خیلی راحت این قابلیت رو حذف کنه ولی زور کرد. کنسول هم خیلی ساختارش متفاوته با گیم. در کل اگه من یه فیلم ایرانی خیلی باکیفیت بسازم ولی یکی بیاد بگه چرا اینقدر بازیگر افغان تو فیلمت گذاشتی(با توجه به اینکه به آسیایی بودن شخصیتای تلو گیر دادن) منم صدرصد همین رو استوری می‌کنم.

دمش گرم، تکلیف یه عده زیادی رو مشخص کرد جدا :D
(یه لحظه یاد مارکتینگ بتلفیلد 5 افتادم)
مثل این میمونه که سازنده های ولفنشتاین بیان بگن اسکین هدا و نئو نازی نیان سمت گیم ما بعد بهشون بربخوره بگن یعنی چی مارکتینگ بتلفیلد ۵ راه انداختید :D

مثل این میمونه که سازنده های ولفنشتاین بیان بگن اسکین هدا و نئو نازی نیان سمت گیم ما بعد بهشون بربخوره بگن یعنی چی مارکتینگ بتلفیلد ۵ راه انداختید :D

خوبی آثار هنری اینه که خودشون اصولا تکلیف خودشون رو با جامعه مخاطبشون مشخص می کنند. با یه سری تبلیغات (صادقانه) فضا و جهت گیری های اثر کامل مشخص میشن
همچین حرکت هایی حقیقتا جوات بازی ـه :D

کسی که نخواد بخره همچین چیزی رو خب از همون تریلرهای بازی تا الان تکلیفش معلوم بود نمی خرید، حالا تو بیای بهش برچسب بزنی چون تو جامعه مخاطبت نیست فقط برای خودت و بازیت دشمن تراشی می کنی(البته از طرفی هم الان فشار به نیل دراکمن شدید بالاست. یخورده میشه بهش حق داد)

===
ادیت: البته یه چیز مزخرف تر اینه که بیای واسه کاری که مشخصه واست ساخته نشده نظر بدی که چرا واسه من ساخته نشده :D این به نظرم شعور خود مشتریه بیشتر و یه چیز دو طرفه است. اونم باید خودش بفهمه هی خودشو درگیر چیزی که مسلمه باهاش حال نمی کنه، نکنه.

فقط کنجکاوم یه عده ای که نمی‌خوان بازی رو بخرن، زیر توییتر و اینستا سونی، ناتی و نیل چرا دارن خودشون رو جر و واجر میکنن :D
احتمالا ترول... یه عده هم صرفا مریضن و دنبال دعوان :دی

آخرین ویرایش:
خوبی آثار هنری اینه که خودشون اصولا تکلیف خودشون رو با جامعه مخاطبشون مشخص می کنند. با یه سری تبلیغات (صادقانه) فضا و جهت گیری های اثر کامل مشخص میشن
همچین حرکت هایی حقیقتا جوات بازی ـه :D

کسی که نخواد بخره همچین چیزی رو خب از همون تریلرهای بازی تا الان تکلیفش معلوم بود نمی خرید، حالا تو بیای بهش برچسب بزنی چون تو جامعه مخاطبت نیست فقط برای خودت و بازیت دشمن تراشی می کنی(البته از طرفی هم الان فشار به نیل دراکمن شدید بالاست. یخورده میشه بهش حق داد)

===
ادیت: البته یه چیز مزخرف تر اینه که بیای واسه کاری که مشخصه واست ساخته نشده نظر بدی که چرا واسه من ساخته نشده :D این به نظرم شعور خود مشتریه بیشتر و یه چیز دو طرفه است. اونم باید خودش بفهمه هی خودشو درگیر چیزی که مسلمه باهاش حال نمی کنه، نکنه.
فقط کنجکاوم یه عده ای که نمی‌خوان بازی رو بخرن، زیر توییتر و اینستا سونی، ناتی و نیل چرا دارن خودشون رو جر و واجر میکنن :D

• Smile
Reactions: (STALKER)
والا اون عده که ترول هستن یا طرفدار کنسول رقیبن و میخوان از اب گلالود ماهی بگیرن. پس مهم نیستن :D

چیزی که من دیدم همه ادمای درست و حسابی حمایت کردن ازشون و پست ناتی داگ تو توییتر 75k تا الان لایک خورده و این مقدار لایک خیلی زیاده .

یه کم آتیش به پا کنیم

View attachment 139168
یاد کل کل های پیچ فوتبالی افتادم , استوری و شاخ و شونه کشیدن و ....
نیل دراکمن اینجور مواقع به جای اینکه همه چیز رو شخصی ببینه یکم سکوت کنه بزار ـه محصولش به جای خودش حرف بزنه اینجوری اگه یـ درصد هم طرف قرار باشه نظرش رو برگردونه نسبت به مسائل دور و بر بازی همونم دیگه نمیبینه ، این مدل کنایه زدن ها فقط جو رو تشدید میکنه
ایشون خودش رو هد ناتی داگ و نویسنده و کارگردان بازی میدونه بالاخره باید یـ فرقی بین ایشون و فن های عصبانی باشه دیگه ؟

یاد کل کل های پیچ فوتبالی افتادم , استوری و شاخ و شونه کشیدن و ....
نیل دراکمن اینجور مواقع به جای اینکه همه چیز رو شخصی ببینه یکم سکوت کنه بزار ـه محصولش به جای خودش حرف بزنه اینجوری اگه یـ درصد هم طرف قرار باشه نظرش رو برگردونه نسبت به مسائل دور و بر بازی همونم دیگه نمیبینه ، این مدل کنایه زدن ها فقط جو رو تشدید میکنه
ایشون خودش رو هد ناتی داگ و نویسنده و کارگردان بازی میدونه بالاخره باید یـ فرقی بین ایشون و فن های عصبانی باشه دیگه ؟
منم ترجیح میدادم فعلا سکوت کنه و این اواخر روی مسائل پایانی بازی و مارکتینگ وقت بزاره چون بازی به هرحال خودش قراره حرف بزنه ولی از طرفی حدود ۳ ساله(از نمایش psx2017) دارن به نحوه‌های مختلفی هی به بازی میپرن. یه بار سر قضیه سگ، یه بار قضیه خشونت، یه بار سر قضیه زن، یه بار سر قضیه lgbt و هزار داستان دیگه؛ حداقلش فکر کنم اگه هرکسی جاش بود بعد از این همه مدت دچار فروپاشی روانی میشد و شاید عکس‌العمل بدتری نشون میداد. نمیگم کارش درست بود ولی میشه بهش حق داد.(بارلاگ هم وقتی موفقیت بازیش رو دید بعد از اون همه سختی و ... زد زیر گریه)
ما یه اسباب‌بازی چوبی درست کنیم و بدیم به یه بچه و ببینیم که زحمتمونو میکوبه زمین حسابی قاطی میکنیم چه برسه به بازی‌ای که ۵ سال حدود ۵۰۰ نفر روش کار کردن و جز ۳ بازی مورد انتظار نسله.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or