PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نه اگه مرز‌ها باز بشن این اتفاق نمیوفته و روز اول حدود ۷۰۰ ۸۰۰ تومن درمیاد.
من یه ۳۰۰ ۴۰۰ نگه داشتم که بزارم رو استاروارز با تلو عوض کنم :D میدونم زیادی خوشبینم.
مرزها به این زودیا باز نمیشن، باز هم بشن به سرعت برق که قیمت ها برنمیگردن، درثانی این مهمترین بازی ps4 هست کلی طالب داره فک میکنی مغازه دارها راحت بیخیال میشن و همون قیمت 60دلار بقیه بازی ها می‌فروشند؟ خیلیا اصلا خرید دیجیتال و اکانتی رو بلد نیستن هرچی اینا بگن پرداخت میکنن

• Like
Reactions: SHAYAN1999
مرزها به این زودیا باز نمیشن، باز هم بشن به سرعت برق که قیمت ها برنمیگردن، درثانی این مهمترین بازی ps4 هست کلی طالب داره فک میکنی مغازه دارها راحت بیخیال میشن و همون قیمت 60دلار بقیه بازی ها می‌فروشند؟ خیلیا اصلا خرید دیجیتال و اکانتی رو بلد نیستن هرچی اینا بگن پرداخت میکنن
درسته حرفتون ولی من قیمت رو براساس قیمت رد دد ۲ توی روز عرضه گفتم که حدود ۸۰۰ بود فیزیکیش اگه اشتباه نکنم. اونم بازی راک‌استاره و خیلی محبوبه واقعا

درسته حرفتون ولی من قیمت رو براساس قیمت رد دد ۲ توی روز عرضه گفتم که حدود ۸۰۰ بود فیزیکیش اگه اشتباه نکنم. اونم بازی راک‌استاره و خیلی محبوبه واقعا
روز عرضه ر دد بالای یه تومن بود کاربر محسن 2019 خرید، ازش بپرس

• Like
Reactions: last of amir
امین سر بتلفیلد 3 یادته چه شلواری در آوردن؟ :))

الان بدترم شدن متاسفانه.
---

خوده سونی تو وضع ایجاد شده مقصره.
باید میدونست همچین جواهری رو هر جور شده ملت مریض میدزدن و روانی هایی پیدا میشن که ارضا شدنشون با گند زدن به لذت بقیه ایجاد میشه.

الان بدترم شدن متاسفانه.
---

خوده سونی تو وضع ایجاد شده مقصره.
باید میدونست همچین جواهری رو هر جور شده ملت مریض میدزدن و روانی هایی پیدا میشن که ارضا شدنشون با گند زدن به لذت بقیه ایجاد میشه.
بنظرم تا وضع درست نشده باید اینارو تحریم کنیم، من دسته کنسول آنالوگ خراب شده نمیگیرم فعلا،یه سری چیزا که راحت میشه معادلش رو خرید مثل همین لست 2،که دیجیتالی و اکانتی میشه خرید

• Like
Reactions: AMIN-1399F
روز عرضه ر دد بالای یه تومن بود کاربر محسن 2019 خرید، ازش بپرس
من خودم ۲۰۱۹ گرفتم فیزیکیو(البته من تعویض می‌کنم و نمی‌خرم) و اون دوره حدود ۵۸۰ اینا بود فکر کنم. چون من دیترویت داشتم ۵۰ گذاشتم روش RE2 رو گرفتم بعدش 10 دادم و رد دد ۲ رو گرفتم. ولی خب روز اول خودم قیمت نکردم و شنیدم که ۸۰۰ عه.
احتمالا شما درست بگین

من یادمه زمان ps3 یه بازیو 2 ماه زودتر از زمان انتشارش بازی کردم!
اونم White Knight Chronicles II بود.
یادش بخیر 35 تومن اورجینال و اکبند خریدمش.
---

متاسفانه بازی واسه منم اسپویل شد اونم تو یه مهمونی!
دوتا نفهم یهو بدون هیچ مقدمه ای کار و تموم کردن واسم :|
Welcome to the club baby :D

در مورد قیمت به عنوان تجربه میگم هرموقع بازی با این نوع هایپ و... وارد بازار شده درسته اوایل قیمت های عجیب و بعضا وحشتناک و غیر منطقی داشته ولی اونور شیب نمودار هم تند و نزولیه به این معنی که بعد حدود یک یا دو هفته انقدر موجودی اون بازی دست فروشنده ها زیاده که از ترس رو دستشون نموندن و با توجه به اینکه دست بقیه هم تعداد موجودی زیاده ناخودآگاه مجبور به کاهش قیمت سریعن به عبارتی قیمت فضایی معمولا اوایل دووم میاره!

در مورد قیمت به عنوان تجربه میگم هرموقع بازی با این نوع هایپ و... وارد بازار شده درسته اوایل قیمت های عجیب و بعضا وحشتناک و غیر منطقی داشته ولی اونور شیب نمودار هم تند و نزولیه به این معنی که بعد حدود یک یا دو هفته انقدر موجودی اون بازی دست فروشنده ها زیاده که از ترس رو دستشون نموندن و با توجه به اینکه دست بقیه هم تعداد موجودی زیاده ناخودآگاه مجبور به کاهش قیمت سریعن به عبارتی قیمت فضایی معمولا اوایل دووم میاره!
خب الان بحث سر همون قیمت روزهای اوله

• Like
Reactions: only sony
خب الان بحث سر همون قیمت روزهای اوله
خب همون روزهای اول برای اینجور بازیا عمرش کمه!
وگرنه تهیه بازی تو 3 روز یا نهایتا یه هفته تا 10 روز راهی جز پیش خرید دیجیتالی یا پول کاذب دادن بابت نسخه فیزیکی دادن نداره متاسفانه با این شرایط :D

وگرنه تهیه بازی تو 3 روز یا نهایتا یه هفته تا 10 روز راهی جز پیش خرید دیجیتالی یا پول کاذب دادن بابت نسخه فیزیکی دادن نداره با این شرایط :D
من یادمه که نسخه فیزیکی آنچ ۴ یهویی سقوط قیمت کرد. اومد زیر صد تومن یهو و منی که بازی رو داشتم خیلی ضرر کردم. تلو هم ظاهرا مولتی نداره توی خود دیسک و برای همین احتمالش هست که قیمت، سقوط کنه ولی از طرفی هم ۳۰ ساعت بازیه یعنی من یه بازی کاملا خطی بدون ساید کوئست اینقدر طولانی حضور ذهن ندارم

وگرنه تهیه بازی تو 3 روز یا نهایتا یه هفته تا 10 روز راهی جز پیش خرید دیجیتالی یا پول کاذب دادن بابت نسخه فیزیکی دادن نداره با این شرایط :D
من یادمه سر فیفا 19 از 1350 شروع کردن به فروکردن، قیمت هم پایین نیومد، با توجه به تعطیلی مدارس بعید نیست که بتونن قیمت رو بالا نگه دارن چون خارج نت خیلیا دیجیتالی حالیشون نیست

من یادمه سر فیفا 19 از 1350 شروع کردن به فروکردن، قیمت هم پایین نیومد، با توجه به تعطیلی مدارس بعید نیست که بتونن قیمت رو بالا نگه دارن چون خارج نت خیلیا دیجیتالی حالیشون نیست
نه نه ببین بحث فوتبال ها کلا ازین مقوله جداست. فوتبال تا زمان نسخه بعدش اصلا تاریخ انقضا نداره و اتفاقا همیشه منبع درامد خوبی بوده. (که البته منظورم نسخه های فیزیکیه دیجیتالی بحثش جداست). ولی من منکر شرایط (و سودجویی تو یه برهه خاص که شما اشاره کردی) نمیشم اینا همیشه وجود داشته و داره ولی خب به عنوان تجربه معمولا برای انحصاری های پر سر و صدا همیشه همین بوده!

من یادمه که نسخه فیزیکی آنچ ۴ یهویی سقوط قیمت کرد. اومد زیر صد تومن یهو و منی که بازی رو داشتم خیلی ضرر کردم. تلو هم ظاهرا مولتی نداره توی خود دیسک و برای همین احتمالش هست که قیمت، سقوط کنه ولی از طرفی هم ۳۰ ساعت بازیه یعنی من یه بازی کاملا خطی بدون ساید کوئست اینقدر طولانی حضور ذهن ندارم

دقیقا! انچارتد گاداووار تا حدودی اسپایدرمن و...

• Like
Reactions: last of amir
نه نه ببین بحث فوتبال ها کلا ازین مقوله جداست. فوتبال تا زمان نسخه بعدش اصلا تاریخ انقضا نداره و اتفاقا همیشه منبع درامد خوبی بوده. (که البته منظورم نسخه های فیزیکیه دیجیتالی بحثش جداست). ولی من منکر شرایط (و سودجویی تو یه برهه خاص که شما اشاره کردی) نمیشم اینا همیشه وجود داشته و داره ولی خب به عنوان تجربه معمولا برای انحصاری های پر سر و صدا همیشه همین بوده!

دقیقا! انچارتد گاداووار تا حدودی اسپایدرمن و...
بنظرم مقایسه این بازی با بقیه انحصاریها اشتباهه، الان خیلی‌ها کنسولشو هکه ولی از هک در میارن بخاطر این بازی، این بازی خیلی خیلی طرفدار داره توی ایران، هرکسی هر طور شده ولو شده فرش زیر پاشم بفروشه بازیو بگیره، بخاطر همین چیزها قیمت زیاد توی اوج میمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or