PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
در واقع خودت باید بترسی اگه پستت اسپویل داشته باشه :D یادم نمیاد تا حالا سابقه داشته باشه کسی با تگ تحریریه بن دائم شده باشه ! :D
:)) :)) شما اسپویل دیدی تو پستم تا هفت نسل منو بن کن کاری به تگ و این داستانا هم نداشته باش. :D بنظرم تعداد افراد بن شده رو هم اون بالا بزنید قشنگ درس عبرت شن. :D

آقا نترسید پستم اسپویل نداره. :D یکی از فروشگاه های UK این کاور رو برای بازی گذاشته تو بخش خرید (همونیه که اولش فکر میکردیم باشه ولی نبود) :

View attachment 139118
البته یادمه همون اولم یه خبر اومد که این کاور رو به صورت محدود کار میکنن، حتی نمیدونم محدودش چطوری بود، ریجن بود یا اسپشیال ادیشنی چیزی

فکر کنم دیگه هممون تا حدودی اسپویل شدیم اینجا داریم الکی ادا درمیاریم! :D خوشبختانه برای من تو یوتیوب اسپویل نشد به خاطر چنل هایی که فالو کردم راضی ام از خودم :D
ولی اون تاپیک لیک رو نباید اینجا میزدن حالا هر چقدرم که رو تیترش بنویسن اسپویل داستانی یا هر چیزی بازم اشتباهه از نظرم :D

من پاک پاکم، هیچ ایده ای ندارم چی قراره بشه... اتفاقا حرفای دو پهلوی بقیه بیشتر منو گیج کرد که چی میخواد بشه... الان ذهنیت من چیزی بیشتر از اون تئوری ها که اینجا مطرح می‌شد نیست

• Like
Reactions: SHAYAN1999
من که به هرجون کندنی بود خودمو مصون از اسپویل نگه داشتم. اصلا دوست ندارم حتی یه ذره از داستان چیزی بدونم. به صورت پیشگیری نمیشه همه ی اونا
که تو اون تاپیک رفتن و تا انتشار بازی بن کرد؟ :D
یه سوال. مشخص شده امبارگو کی برداشته میشه؟
من هیجانم برای متا اندازه خود بازیه:D

اگه قرار بود سه هفته تأخیر بخوره چرا از رو استور حذف شد؟
چهار سال از اولین تریلر گذشته چه اصراری داشتن انقد مشتری رو تشنه نگه دارن؟
این قضیه او رفتنا تقصیر ناتی داگ نیست اما توش مقصره

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

من که به هرجون کندنی بود خودمو مصون از اسپویل نگه داشتم. اصلا دوست ندارم حتی یه ذره از داستان چیزی بدونم. به صورت پیشگیری نمیشه همه ی اونا
که تو اون تاپیک رفتن و تا انتشار بازی بن کرد؟ :D
یه سوال. مشخص شده امبارگو کی برداشته میشه؟
من هیجانم برای متا اندازه خود بازیه:D
نبود مولتی و لیک شدن داستان روی متا تاثیر میزاره به نظرم

• Like
Reactions: Nima
بازی هم به استور اضافه شد

فقط 52 روز
View attachment 139152
مراقب باشید جز اینفکتت ها نباشید این روزا حسابی مراقب باشید تجربه بازی براتون از بین نره.
برای من که کلا ریفاند نشد... هنوزم رو استور برام نیومده هیچی... هنوزم همون تایمر سابق رو داره، تا 48 ساعت آینده آپدیت نشه، جالب میشه...

فکر کنم روشون نمیشه، برای بار سوم پری اوردر کنم

• Like
Reactions: .:Melkor:.
موندم بازی رو الان پیش خرید کنم یا 60 دلار میاد پاینتر بعد از ۲سال اولین بازی هست که میخوام با اکانت خودم بخرم بازی GOWهم یادمه عید بود گیفت ۶۰ دلاری ۲۳۰ بود هی به هوای ارزون شدن گیفت نخریدم ۲۰ فرودین ۶۰ دلار شد ۳۳۰ تومن

برای من که کلا ریفاند نشد... هنوزم رو استور برام نیومده هیچی... هنوزم همون تایمر سابق رو داره، تا 48 ساعت آینده آپدیت نشه، جالب میشه...

فکر کنم روشون نمیشه، برای بار سوم پری اوردر کنم
واسه منم همینجوریه،ظاهرا بندگان خدا روشون نمیشه ریفاند کنن یا شایدم کلا ما رو فراموش کردن :D

• Smile
Reactions: vaan 2
بازی هم به استور اضافه شد

فقط 52 روز
View attachment 139152
مراقب باشید جز اینفکتت ها نباشید این روزا حسابی مراقب باشید تجربه بازی براتون از بین نره.
بازی که برای من بصورت ناخواسته اسپویل شد خدا باعث و بانیش رو (یوتیوب) ذلیل کنه :D ولی حالا که برای من اسپویل شده امیدوارم برا تک تکتون اسپویل شه من تنها نباشم :D>:)

بازی که برای من بصورت ناخواسته اسپویل شد خدا باعث و بانیش رو (یوتیوب) ذلیل کنه :D ولی حالا که برای من اسپویل شده امیدوارم برا تک تکتون اسپویل شه من تنها نباشم :D>:)
دیگه نباید بهش فکر کرد ذهن رو باید خالی کرد و صبر کرد تا تجربه بازی

اگه قرار بود سه هفته تأخیر بخوره چرا از رو استور حذف شد؟
چهار سال از اولین تریلر گذشته چه اصراری داشتن انقد مشتری رو تشنه نگه دارن؟
این قضیه او رفتنا تقصیر ناتی داگ نیست اما توش مقصره

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
از طرفی اون موقع نمی دونستن مثلا شرایط قراره چه زمانی مناسب تر بشه ، به نظرم قرار بوده تاخیر بیشری بخوره، اما به علت شرایط پیش اومده ترجیح دادن ریسک کنن و تاریخ اعلام شده جدید خیلی با قبلی فاصله نداره.

حقیقتش منم یه حس تنهایی خاصی دارم و هرکی که به اون تاپیک اضافه میشه خوشحال میشم :D دیشب آرزو کردم که وقتی بیدار میشم حافظه کوتاه‌مدتم پاک بشه

من میتونم بگم هرچی لیک شده رو دیدم ولی واقعا روی من هیچ تاثیری نداشت که بخوام بازی نکنم یا اینکه یک درصد بهش شک کنم خیلی منتظر اون لحظه ام استارت بازی رو بزنم و از داستان و گرافیک بازی لذت ببرم.

از طرفی اون موقع نمی دونستن مثلا شرایط قراره چه زمانی مناسب تر بشه ، به نظرم قرار بوده تاخیر بیشری بخوره، اما به علت شرایط پیش اومده ترجیح دادن ریسک کنن و تاریخ اعلام شده جدید خیلی با قبلی فاصله نداره.
به نظر من لیک شدن بازی خیلی براشون گرون تموم شد همونجور که خود ناتي گفت سر لیک ها تحت فشار قرار گرفتن چیزی که هممون حدس میزدیم مجبور شدن تاریخ ریلیز بدن

• Like
Reactions: (STALKER)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or