PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
والا من تا جایی که میشه دارم دوری میکنم ولی ظاهرا دوباره یه سری قاطی کردن و بازهم بحث LGBT اومده وسط ... خلاصه با توجه به اتفاقی که افتاده خیلی سخته که در امان بمونیم ، تقریبا هرجا رو که باز میکنی یه چیزی در این مورد هست .
من خیلی حرف دارم در مورد همین فضایا ولی فعلا چیزی نمیگم چون سر بحث باز میشه و میترسم یکی بیاد زخمی کنه ما رو :D

دو هفته، دو هفته اول رو رد کنیم تب و تابش می‌خوابه... دو هفته مونده به انتشار بازی هم میشه از نت دوری کرد....

مسئله اونجاست یکی مثل من چند روز دیگه میتونه تحمل کنه نره خودش رو اسپویل کنه... قشنگ این تاپیک لیک که زدید مثل آزمایش الهی میمونه...

باز کن و بخوان فرزندم....

قشنگ 50 روز شکنجه است، از طرفی مقابله با حس ظاله کنجکاوی از طرف دیگه استرس اسپویل از نا کجا آباد...

جالبه هنوز برای من آپدیت نشده با تایم قبلی

30d 16:23:53 ثانیه~X(

حالا برا من ریفاند نکردن اگه اسپویل شم، یه بازی از مزه افتاده رو باید 60 دلاری بازی کنم... زور داره

دوستان تا جایی که میتونید توی توییتر کلمات مربوط به بازی رو میوت کنید. برای یوتیوب هم روی مرورگر کروم add-on ـه Video Block نصب کنید و کلمات مربوط به بازی + جملات احتمالی رو بن کنید (برای یوتیوب گوشی متاسفانه راهی بلد نیستم)
به جو منفی و فازهایی هم که شکل گرفته زیاد توجه نکنید (که آی 60$م رو ذخیره میکنم و بهتر شد که لیک شد و فلان:D)
بدون تجربه کردن کاملش نمیشه به این راحتی نظر قطعی داد. اما براساس اون تصاویری که من دیدم، به نظر بازی فوق العاده از آب در اومده.

پ.ن: منم اولش که به طور تصادفی برام لیک شد نظرم فرق داشت اما نمیشه صرفاً با دونستن یکی دو مورد پرونده همه چیز رو بست و اتفاقاً الان بیشتر مشتاق تجربش هستم :D
پ.ن 2: خیلی خیلی بعید میدونم این لیک رو میزان فروش بازی تاثیر منفی بذاره. فعلاً چیزی که من دارم توی سطح اینترنت میبینم، شلوغ کاری همیشگی اقلیت پر سر و صدا هست :D امیدتون رو از دست ندید خلاصه
الان مگه کسی امیدشو از دست داده بود...؟؟؟
آره

به شدت توصیعه میشه کاری نکنید که بازی براتون اسپویل بشه مخصوصا همچین بازی که داستانش مهمه کارتون نباشی کی رفته تو کدوم تاپیک و چی کار کرده من یادمه سر گرز 3 بازی برام اسپویل شد اصلا حس و حال بازی کردن نداشتم

یاد اون یوزری افتادم که سر گیرز 3 که کپی نمیشد، زودتر از همه رفته بود بازیو از یوتیوب دیده بود و عکس پروفایلش رو دام گذاشته بود و پارچه مشکی بالا سرش کشیده بود :D نهایت نامردی یک نفر میتونه باشه این کارا :D

آخرین ویرایش:
دوستان تا جایی که میتونید توی توییتر کلمات مربوط به بازی رو میوت کنید. برای یوتیوب هم روی مرورگر کروم add-on ـه Video Block نصب کنید و کلمات مربوط به بازی + جملات احتمالی رو بن کنید (برای یوتیوب گوشی متاسفانه راهی بلد نیستم)
به جو منفی و فازهایی هم که شکل گرفته زیاد توجه نکنید (که آی 60$م رو ذخیره میکنم و بهتر شد که لیک شد و فلان:D)
بدون تجربه کردن کاملش نمیشه به این راحتی نظر قطعی داد. اما براساس اون تصاویری که من دیدم، به نظر بازی فوق العاده از آب در اومده.

پ.ن: منم اولش که به طور تصادفی برام لیک شد نظرم فرق داشت اما نمیشه صرفاً با دونستن یکی دو مورد پرونده همه چیز رو بست و اتفاقاً الان بیشتر مشتاق تجربش هستم :D
پ.ن 2: خیلی خیلی بعید میدونم این لیک رو میزان فروش بازی تاثیر منفی بذاره. فعلاً چیزی که من دارم توی سطح اینترنت میبینم، شلوغ کاری همیشگی اقلیت پر سر و صدا هست :D امیدتون رو از دست ندید خلاصه
الان مگه کسی امیدشو از دست داده بود...؟؟؟ همون روز اول نیل دراکمن اومد آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفت خیلی از فن های نسخه اول از نسخه دوم نا امید میشن...

بعدشم
الان ملت یه چی دیدن وای و ووی میکنن... چیزی که مهمه اینه که داستان چطوری مخاطب رو به اونجا میکشونه.... مثل این میمونه که اندینگه tlou یک رو ببینی بگی چه پایان کلیشه ای و آبگوشتی ای... ولی وقتی کل ماجرا رو بدونی میفهمی چه اندینگ سوپر دراماتیکی بود....

برای همین گفتم طرف رو زودتر بگیرنش بیشتر از این رو لیک نکنه که اونوقت خطرناک میشه...

اتفاقا بعضی مواقع شده سر یه چیزی اسپویل شده باشم.. ولی روند داستان از چیزی که فکر میکردم هزار مرتبه متفاوت تر از چیزی بوده که تصور می‌کردم... برام جذاب تر شدش

من که تنها جایی که مرتبط با tlou هست میام همین تاپیکه، اونم میزارم یه 20 دقیقه از آخرین کامنت بگذره بعد میام تو تاپیک

به شدت توصیعه میشه کاری نکنید که بازی براتون اسپویل بشه مخصوصا همچین بازی که داستانش مهمه کارتون نباشی کی رفته تو کدوم تاپیک و چی کار کرده من یادمه سر گرز 3 بازی برام اسپویل شد اصلا حس و حال بازی کردن نداشتم

یوتیوب پر شده از اسپویل !
ادم جرات نمیکنه بره یوتیوب :-< از کاور کلیپ ها گرفته تا اون Autoplay لعنتیش که کم مونده بود بازیو برام اسپویل کنه !

از ناظم های های عزیز درخواست دارم این تاپیک بقلی رو قرنطینه کنید اسپویلا شیوع پیدا نکنه:D یه همت کنید رشدش خطی شه اقلا آمار نگران کنندست:D

از ناظم های های عزیز درخواست دارم این تاپیک بقلی رو قرنطینه کنید اسپویلا شیوع پیدا نکنه:D یه همت کنید رشدش خطی شه اقلا آمار نگران کنندست:D
آمار اینفکتد ها داره میره بالا، مشخص نیست کی یکیشون کنترلش رو از دست بده حمله کنه به این تاپیک :-SS:D

آمار اینفکتد ها داره میره بالا، مشخص نیست کی یکیشون کنترلش رو از دست بده حمله کنه به این تاپیک :-SS:D

d0ab7dce779061901fd671246b997079.jpg

———————
انقدر به لیک و اینا فکر نکنین بدتر صبرتون لبریز میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیگه دستم نمیاد اصلا اینجا چیزی بنویسم :D
خدا باعث و بانی شو لعنت کنه:D
فکر کنم دیگه هممون تا حدودی اسپویل شدیم اینجا داریم الکی ادا درمیاریم! :D خوشبختانه برای من تو یوتیوب اسپویل نشد به خاطر چنل هایی که فالو کردم راضی ام از خودم :D
ولی اون تاپیک لیک رو نباید اینجا میزدن حالا هر چقدرم که رو تیترش بنویسن اسپویل داستانی یا هر چیزی بازم اشتباهه از نظرم :D

آقا نترسید پستم اسپویل نداره. :D یکی از فروشگاه های UK این کاور رو برای بازی گذاشته تو بخش خرید (همونیه که اولش فکر میکردیم باشه ولی نبود) :

View attachment 139118

در واقع خودت باید بترسی اگه پستت اسپویل داشته باشه :D یادم نمیاد تا حالا سابقه داشته باشه کسی با تگ تحریریه بن دائم شده باشه ! :D

فکر کنم دیگه هممون تا حدودی اسپویل شدیم اینجا داریم الکی ادا درمیاریم! :D خوشبختانه برای من تو یوتیوب اسپویل نشد به خاطر چنل هایی که فالو کردم راضی ام از خودم :D
ولی اون تاپیک لیک رو نباید اینجا میزدن حالا هر چقدرم که رو تیترش بنویسن اسپویل داستانی یا هر چیزی بازم اشتباهه از نظرم :D
والا با این جوی که هست اینجا آدم جرئت نمیکنه پستی درباره بازی بده :D با جمله " بله شما درست میفرمایید" ادامه میدیم تا ببینیم خدا چی میخواد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or