PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
در مورد هر اسپویلی در این تاپیک سخت گیرانه لطفا عمل کنن ناظم ها، ناظمین توی خط مقدم جبهه ان و باید جانفشانی کنن و مدام تاپیکو پس از آپ شدن چک کنن:D حتی اگه من اسپویل کوچکی بر فرض از یک درخت توی یه لوکیشن بی نامو نشان گذاشتم معطل نکنن بنم کنن! نمیدونم اینکه اسپویل نیست و فلانه بهانه ای پذیرفته نباشه، فرقی هم نمی کنه کی باشه، ایموجی بر فرض گریه بزارن مثل تاپیکای دیگه و در کنارش اسم کارکترو بیارن، هیچ رحمی نکنید، اگه با یوزر دیگه ای هم اومدن توی تاپیک انتقادات اعتراض کنن که من چیزی نگفتم، با کاربران میریزیم سرش تا جایی که میخوره... تعارفو بخششو توی این تاپیک بزارید کنار و فقط ذهنتونو بزارید برای بن دائم:D
به عنوان یک بیطرف پیشنهاد میکنم یه یکماهی از کل کل با اکس باکس فنها خودداری کنید

بازی رو برای خودشون اسپویل میکنن بعد میگن ای وای واسه من اسپویل شد خوب نبین گلم

حالا طرف فن بازی نیست یا اصلا پلی۴ نداره براش مهم نیست . حسابش جداس
یا طرف با یه عکس اسپویل شده دیگه‌ همه چیو برای خودش تموم شده میدونه و رفته همه چیو دیده

خیلی خیلی ببخشید ولی کسی که فن بازیه خودش تا ن خ ا ر ه براش اسپویل نمیشه ، اونم وقتی که همه‌ جا پر شده عاقا مراقب باشید هر جا هر جا نرید

ممنون که اینجارو قفل کردید و تاپیک جدا زدید برا عاشقان اسپویل
من ناخواسته برام اسپویل شد . تو یوتیوب بودم یهو چشمم افتاد به گیم پلی جدید . فکر کردم رسمیه :)) نگو ای دل قافل تله بود :D

به هیچ وجه طرف یوتیوب و توییتر و سایت های بازی و اینستاگرام ( مخصوصا بخش کامنتها ) نرید . این دو ماه باقی مانده رعایت کنید چون با گذر زمان به شدت این لیکها زیادتر و گسترده تر پخش میشن :Wallbash:

با توجه به وجود یه تایپک دیگه برای اینجور کثافت کاریا :D در این تاپیک به سختگیرانه ترین شکل ممکن برخورد میشه .

پیشنهاد میشه جلوی ساخت یوزر جدید هم بگیرید چون سابقه خرابی دارن نیو یوزر ها سر اسپویل کردن :دی

ی سوال:
تاریخ ریلیز رو مشخص کردن بخاطر تموم شدن روند ساخت بازی هست یا این ویدیوهایی که لو رفته؟
ی وقت بخاطر این ویدیوها بازی رو ناقص ندن بیرون
منظورم از ناقص اون سطح کیفیتی هست که ناتی داگ بخاطرش بازی رو تاخیر زد

• Like
Reactions: mikael1026
جدا نمیدونم چی شده ولی وضعیت به شدت خسته کننده و کلافه کننده شده در مورد این بازی.:( فقط میخام بازی همین الان به دست برسم بازی کنم. تو این سن پیری :D یادم نمیاد همچین حسی داشته باشم تو 4-5 سال گذشته.

لیکها هم که خدا ازش نگذره وخامت اوضاع را تشدید کرده.

کلافگی کرونا و وضعیت جامعه که حسی نذاشته در کل برای بازی کردن. یک بازی هم منتظرشیم در کل این شده وضعیتش.

ی سوال:
تاریخ ریلیز رو مشخص کردن بخاطر تموم شدن روند ساخت بازی هست یا این ویدیوهایی که لو رفته؟
ی وقت بخاطر این ویدیوها بازی رو ناقص ندن بیرون
منظورم از ناقص اون سطح کیفیتی هست که ناتی داگ بخاطرش بازی رو تاخیر زد
وقتی برای آخرین‌بار تاخیر خورد کنارش اعلام شد که بازی کامل شده بوده و برای عرضه توی ۹ خرداد آماده بوده کاملا. یعنی تئوری بازی ناقص کلا رد میشه ولی مشخص نیس به خاطر لیک بوده یا نع. شاید سونی یهویی دیده که وضعیت برای عرضه فیزیکی بازی هم مناسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or