PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
ناظم ها گناه دارن :D

پیشنهاد اگه واسه ناظمی اسپویل شده که هیچی

ولی اگه واسه ناظمی اسپویل نشده و نمیخواد هم واسش اسپویل بشه.

به نظرم یه 2 ماهی یکی از بچه ها که هم قدیمیه هم بازی واسش اسپویل شده بشه ناظم تا با خیال راحت پاک کنه کامنت ها رو.

مثل اینکه یکی از کارمندان ناتی داگ انتحاری زده .... عجب دنیایی شده ... حقوق ها رو مثل اینکه اونجا دیر به دیر می دهند مثل اینجا طرف قاطی کرده =))

ی سوال:
تاریخ ریلیز رو مشخص کردن بخاطر تموم شدن روند ساخت بازی هست یا این ویدیوهایی که لو رفته؟
ی وقت بخاطر این ویدیوها بازی رو ناقص ندن بیرون
منظورم از ناقص اون سطح کیفیتی هست که ناتی داگ بخاطرش بازی رو تاخیر زد
بازی ناقض چیه، بازی خیلی وقته تموم شده.. الانم داره پولیش میشه...
........
تا دیروز میگفتن بیرون نرید و برید تو فضای مجازی... بعد از آلوده شدن نت به لیک tlou حالا میگن تو مجازی هم نرید... اگه میرید هم (برای موارد ضروری) چشاتون رو با ماسک بپوشونید... از رفتن به مراکز پر خطر مثل سایت های و کانال ها و پیج های بازی اکیدا خودداری کنید...

• Like
Reactions: Amin_am78
امیدوارم هرچه سریعتر press-kitهای بازی رو تهیه و تدارک ببینن و بفرستن برای منتقدها که نقد کنن بازی رو. حالا شده یک ماه تا ۲۰ روز قبل انتشار بازی مهم نیست. داستان به‌شدت تکیه بر سورپرایزهای وحشتناکی داره و با اینکه بخش کمیش لو رفته (هرچند بزرگ) ولی میتونه خیلی رو تجربه‌ی نهایی تاثثیر منفی بزاره. یعنی تا لیک ها عین کرونا اپیدمی نشده سریعتر منتقدها بازی رو fresh نقد کنند که با توجه به چیزهایی که در مورد داستان میگن یا به شدت میترکونه یا به شدت میترکوننش! :D

الان این کامنت کجاش ایراد داره بهم بگو من دیگه بازی سنتر نیام شورش و دارید در میارید.
آقای محترمی که کامنت من رو که هیچچچچچچچ ایرادی نداره پاک میکنی اینو بدون من عضو تحریریه سایت همسایه هستم و قبلا هم مدیر اون یکی سایت بودم اگه بخوام میتونم تمام افکارم رو درقالب یه مقاله بنویسم جوری که شما دسترسی به پاک کردنش تو اون سایت نداشته باشید. لطفا اذیت نکیند
جالبه یه سری هستن دارن واسه ناتی داگ دلسوزی میکنن! اینا خودشون زدن اسپویل کردن یا حداقل باعث اسپویل ها خودشونن
مقصر اصلی خود ناتی داگه چرا؟ چون از اول اگه قرار بر این بود که سه هفته تاخیر داشته باشه نباید اصلا تاخیر میزد و از استور بر میداشت. دوست عزیز با خودت رو راست باش شما فن بازی هستی درست؟ اوکی اینو میدونین که این بازی شاید هیچ جا به اندازه اینجا فن (تعصبی) نداشته باشه ولی باید بدونی که یه کمپانی سازنده برای فروش بیشتر دست به هر کاری میزنه یعنی چی تا وقتی این ویدیو ها اسپویل نشده بود هیچ خبری از تاریخ انتشار هم نبود به محض پخش شدن اینا یادشان می‌افته باید تاریخ انتشار بدن!( ولی خدایی دوست عزیزی این بالا گفت بوک مارک کنید بازی دو هفته بعد از تاریخ انتشار قبلی انتشار میشه هههههه : دی از کجا میدونست؟! برام عجیب بود). از اینا بگذریم. شما خودتو نگاه نکن به قضیه حرفه ای نگاه میکنی و بازی رو عاشقشی خیلی از خارجیا هستن هیجانی کار میکنن(گیمرا) یعنی براشون اسم و رسم و تاثیری که last of us روی گیمینگ گذاشته رو اهمیت نمیدن و نخواهند داد اتفاقا میلیون ها هستن پس برای قلقلک دادن اون دسته و فرو کردن بازی در چشمشون نیازمند این لیک های اسپویلی هستن که اونا رو به هیجان بیارن و بازی رو بخرن چون میدونن فن های دو آتیشه بازی مثل شما تحت هر شرایطی بازی رو میخرن و امکان نداره نخرن! چه لیک بشه چه نشه. در کل بگم لیک های اخیر با توجه به بیانیه اخیر ناتی داگ خیلی مشکوک بود‌. چون اولا مگه کسی میتونه بازی رو لیک کنیه؟ پیگرد قانونی میزارنشش! دوما اگه کسی با ناتی داگ دشمنی داشته باشه و بازی دستش باشه میاد کات سین پایانی رو لو میده نه چهار تا ویدئو از این ور اون ور بازی برای جلب توجه بیشتر دوستان محترم!

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: IMANOKA
امیدوارم هرچه سریعتر press-kitهای بازی رو تهیه و تدارک ببینن و بفرستن برای منتقدها که نقد کنن بازی رو. حالا شده یک ماه تا ۲۰ روز قبل انتشار بازی مهم نیست. داستان به‌شدت تکیه بر سورپرایزهای وحشتناکی داره و با اینکه بخش کمیش لو رفته (هرچند بزرگ) ولی میتونه خیلی رو تجربه‌ی نهایی تاثثیر منفی بزاره. یعنی تا لیک ها عین کرونا اپیدمی نشده سریعتر منتقدها بازی رو fresh نقد کنند که با توجه به چیزهایی که در مورد داستان میگن یا به شدت میترکونه یا به شدت میترکوننش! :D

الان ملت یه چی دیدن وای و ووی میکنن... چیزی که مهمه اینه که داستان چطوری مخاطب رو به اونجا میکشونه.... مثل این میمونه که اندینگه tlou یک رو ببینی بگی چه پایان کلیشه ای و آبگوشتی ای... ولی وقتی کل ماجرا رو بدونی میفهمی چه اندیگ سوپر دراماتیکی بود....

برای همین گفتم طرف رو زودتر بگیرنش بیشتر از این رو لیک نکنه که اونوقت خطرناک میشه...

اتفاقا بعضی مواقع شده سر یه چیزی اسپویل شده باشم.. ولی روند داستان از چیزی که فکر میکردم هزار مرتبه متفاوت تر از چیزی بوده که تصور می‌کردم... برام جذاب تر شدش

آخرین ویرایش:
من میترسم برم یوتوب جدیدا ملت جوری کرمکی شدن ک طرف میاد تایتل ویدیو رو با اسپویل مینویسه یا ی عکس شدیدا اسپویل دار میذارن کاور ویدیوشون :|
کسی راهی نداره کاری کنم ک ویدیو های لست دیگه نیان برام؟یعنی بقیه بازیا بیان ب غیر از لست

• Smile
Reactions: kamyy
الان این کامنت کجاش ایراد داره بهم بگو من دیگه بازی سنتر نیام شورش و دارید در میارید.
آقای محترمی که کامنت من رو که هیچچچچچچچ ایرادی نداره پاک میکنی اینو بدون من عضو تحریریه سایت همسایه هستم و قبلا هم مدیر اون یکی سایت بودم اگه بخوام میتونم تمام افکارم رو درقالب یه مقاله بنویسم جوری که شما دسترسی به پاک کردنش تو اون سایت نداشته باشید. لطفا اذیت نکیند
جالبه یه سری هستن دارن واسه ناتی داگ دلسوزی میکنن! اینا خودشون زدن اسپویل کردن یا حداقل باعث اسپویل ها خودشونن
مقصر اصلی خود ناتی داگه چرا؟ چون از اول اگه قرار بر این بود که سه هفته تاخیر داشته باشه نباید اصلا تاخیر میزد و از استور بر میداشت. دوست عزیز با خودت رو راست باش شما فن بازی هستی درست؟ اوکی اینو میدونین که این بازی شاید هیچ جا به اندازه اینجا فن (تعصبی) نداشته باشه ولی باید بدونی که یه کمپانی سازنده برای فروش بیشتر دست به هر کاری میزنه یعنی چی تا وقتی این ویدیو ها اسپویل نشده بود هیچ خبری از تاریخ انتشار هم نبود به محض پخش شدن اینا یادشان می‌افته باید تاریخ انتشار بدن!( ولی خدایی دوست عزیزی این بالا گفت بوک مارک کنید بازی دو هفته بعد از تاریخ انتشار قبلی انتشار میشه هههههه : دی از کجا میدونست؟! برام عجیب بود). از اینا بگذریم. شما خودتو نگاه نکن به قضیه حرفه ای نگاه میکنی و بازی رو عاشقشی خیلی از خارجیا هستن هیجانی کار میکنن(گیمرا) یعنی براشون اسم و رسم و تاثیری که last of us روی گیمینگ گذاشته رو اهمیت نمیدن و نخواهند داد اتفاقا میلیون ها هستن پس برای قلقلک دادن اون دسته و فرو کردن بازی در چشمشون نیازمند این لیک های اسپویلی هستن که اونا رو به هیجان بیارن و بازی رو بخرن چون میدونن فن های دو آتیشه بازی مثل شما تحت هر شرایطی بازی رو میخرن و امکان نداره نخرن! چه لیک بشه چه نشه. در کل بگم لیک های اخیر با توجه به بیانیه اخیر ناتی داگ خیلی مشکوک بود‌. چون اولا مگه کسی میتونه بازی رو لیک کنیه؟ پیگرد قانونی میزارنشش! دوما اگه کسی با ناتی داگ دشمنی داشته باشه و بازی دستش باشه میاد کات سین پایانی رو لو میده نه چهار تا ویدئو از این ور اون ور بازی برای جلب توجه بیشتر دوستان محترم!

من پست شما رو پاک کردم و دلیلش هم اینه که شما داری یه حرف فوق العاده بی منطق میزنی ، بازی رو زدن نابود کردن بعد شما میگی کار خود ND بوده ؟ به این میگن تئوری توطئه یا بهتر بگم توهم توطئه ! برای چی ND باید همچین کاری کنه ؟!!! برای جلب توجه ؟!! جلب توجه برای THE LAST OF US ؟!!
من نمیدونم چی از داستان لو رفته ولی ظاهرا همش لو رفته یا حداقل بخش های خیلی مهمی ازش لو رفته !! مگه مغز خر خورده خود سازنده بیان گند بزنه به تجربه ی بازی و داستان رو کهنه کنه !! اینقدر این تحلیل شما بی منطقِ که من اگه بودم تشکر میکردم بابت پاک شدن پستم ! چون خودت رو زیر سوال میبری !
خلاصه اش اینکه کلا بیخیال این بحث شو و ادامه نده لطفا ، چون پاک میشه . اگر میخوای ادامه بدی برو تو همون تاپیک لیک ها . تاکید کردیم حرفی از لیک ها اینجا زده نشه .

اسپویل شدن هیچ ارزشی نداره، لطفا خودت و مارو سعی نکن قانع کنی :D
مرد مومن دیروز بالای ۵۰ نفر همزمان تو تاپیک اسپویل بودن..اکثرشونم یوزرهای شناخته شده که میدونم عاشق سینه چاک تلو و ناتی داگ هستن که خودمم باورم نشد اسپویل براشون مهم نیست

مرد مومن دیروز بالای ۵۰ نفر همزمان تو تاپیک اسپویل بودن..اکثرشونم یوزرهای شناخته شده که میدونم عاشق سینه چاک تلو و ناتی داگ هستن که خودمم باورم نشد اسپویل براشون مهم نیست

متاسفانه خیلیا نمیتونن جلوی حس کنجکاویشون رو بگیرن و با اینکه طرفدار بازی هستن باز هم اون حس کنجکاوی غلبه میکنه بهشون و مطمئنا تجربه ی بازی رو برای خودشون خراب میکنن . اینکه شما چیزی از داستان ندونی و بازی کنی لذتش قابل قیاس نیست با اینکه بدونی چیه داستان !

متاسفانه خیلیا نمیتونن جلوی حس کنجکاویشون رو بگیرن و با اینکه طرفدار بازی هستن باز هم اون حس کنجکاوی غلبه میکنه بهشون و مطمئنا تجربه ی بازی رو برای خودشون خراب میکنن . اینکه شما چیزی از داستان ندونی و بازی کنی لذتش قابل قیاس نیست با اینکه بدونی چیه داستان !

یکیش خود من، لینک ببینم بی فکر میرم توش، واقعا نمیتونم کنترل کنم خودمو:دی

آخه جالبم اینجاست هرکی اسپویل میشه براش میاد میگه یه چیزی دیدم کلک و پرم ریخته و کف کردم و شاهکاره و ... همین بیشتر منو تحریک میکنه برم با دست های خودم اسپویل کنم:دی میخوام ببینم چیه این که یارو با یه عکس این همه منقلب شده:دی چی ساختن مگه اینا؟:دی

یکیش خود من، لینک ببینم بی فکر میرم توش، واقعا نمیتونم کنترل کنم خودمو:D

آخه جالبم اینجاست هرکی اسپویل میشه براش میاد میگه یه چیزی دیدم کلک و پرم ریخته و کف کردم و شاهکاره و ... همین بیشتر منو تحریک میکنه برم با دست های خودم اسپویل کنم:D میخوام ببینم چیه این که یارو با یه عکس این همه منقلب شده:D چی ساختن مگه اینا؟:D

والا من تا جایی که میشه دارم دوری میکنم ولی ظاهرا دوباره یه سری قاطی کردن و بازهم بحث LGBT اومده وسط ... خلاصه با توجه به اتفاقی که افتاده خیلی سخته که در امان بمونیم ، تقریبا هرجا رو که باز میکنی یه چیزی در این مورد هست .
من خیلی حرف دارم در مورد همین فضایا ولی فعلا چیزی نمیگم چون سر بحث باز میشه و میترسم یکی بیاد زخمی کنه ما رو :D

والا من تا جایی که میشه دارم دوری میکنم ولی ظاهرا دوباره یه سری قاطی کردن و بازهم بحث LGBT اومده وسط ... خلاصه با توجه به اتفاقی که افتاده خیلی سخته که در امان بمونیم ، تقریبا هرجا رو که باز میکنی یه چیزی در این مورد هست .
من خیلی حرف دارم در مورد همین فضایا ولی فعلا چیزی نمیگم چون سر بحث باز میشه و میترسم یکی بیاد زخمی کنه ما رو :D
شانس شماست والا ما هرجا میریم بخاطر حواشی هیت نسبت به بازیه:دی
بدبختی اینجاست توی یک و نیم ماه عمرا درصد زیادی ازمون اسپویل نشه.
من خودم به لطف یکی از دوستام تصادفی اسپویل شدم:))
با اینحال تا کل بازی رو تجربه نکردیم واقعا قضاوت هیچکس مهم نیست.
چون بار ها بوده توی لیک ها یک چیزی بوده ولی توی اون اثر اصلی بخاطر نحوه ایی که اجرا شده زمین تا اسمون برداشت مخاطب از اسپویل ها فرق داشته:دی
بجز استاروارز ها که واقعا اندازه اسپویل هاشون بد بودن:دی

• Like
Reactions: Soheil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or