PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من به یه دلیل بازی رو پیش خرید نکردم ، اونم اینه که احتمال اینکه قبل از تاریخ انتشار دیسکش پخش بشه هست ، کم نداشتیم از این موارد که حتی 1 هفته زودتر دیسک بازی ناخواسته پخش شده ! اونموقع یکم سخته که تویی که پیش خرید کردی منتظر بمونی در حالی که ملت تموم کردن بازی رو :D .
این چیزی که میگی درسته به شرطی که از دست کرونا راحت شیم فاینال ۷ هم دو هفته قبل ریلیز دیسکش لیک شده بود اما هنوز که هنوزه تو ایران بازی پخش نشده

این چیزی که میگی درسته به شرطی که از دست کرونا راحت شیم فاینال ۷ هم دو هفته قبل ریلیز دیسکش لیک شده بود اما هنوز که هنوزه تو ایران بازی پخش نشده

آره درسته، ولی محض احتیاط دیگه، من الان پول خرید بازی تو اکانتم هست ( که یه موقع با قیمت دلار هم غافلگیر نشم ) اگه دیسکش نیومد همون یه روز قبل انتشار میخرم بازی رو... صرفا یه پیشنهاد بود برای کسایی که میخوان در سریعترین حالت بازی رو داشته باشن.

پست آقام دراکمن
تکلیف رو روشن کرد رفت اصلا \m/

فقط کنجکاوم یه عده ای که نمی‌خوان بازی رو بخرن، زیر توییتر و اینستا سونی، ناتی و نیل چرا دارن خودشون رو جر و واجر میکنن :D
چون دقیقا همونایی هستن که گفته نخرید بازیو، قشنگ زد تریگرشون کرد:D

نه اگه مرز‌ها باز بشن این اتفاق نمیوفته و روز اول حدود ۷۰۰ ۸۰۰ تومن درمیاد.
من یه ۳۰۰ ۴۰۰ نگه داشتم که بزارم رو استاروارز با تلو عوض کنم :D میدونم زیادی خوشبینم.
اون جور که من شنیدم حداقل تا سه ماه آینده دبی که بخش عمده از لوازم مربوط به گیم از اونجا میاد، به حالت عادی برنمیگرده (تصمیم دولت اماراته که به شکل پلکانی مقررات رو تعدیل کنه و الویت با مسائل مهمه)، بنابراین اگر شنیده ها درست باشن در بهترین حالت بازی وقتی بیاد بالای یک میلیون و دویست خواهد بود ،

• Like
Reactions: last of amir
نیل ببینی چه براش روزگار سخت میگذره دست رنجش که میخواست گیم دگرگون کنه با یه اشتباه انسانی از بین رفت به نظرم حق سونی بود تا با احساسات یه عده که به بازی دلبسته اند بازی نکنه

نیل ببینی چه براش روزگار سخت میگذره دست رنجش که میخواست گیم دگرگون کنه با یه اشتباه انسانی از بین رفت به نظرم حق سونی بود تا با احساسات یه عده که به بازی دلبسته اند بازی نکنه
مسئله اینه هوادارها به شدت قضیه رو احساسی می بینن، اما تو بیزینس و مسائل تجاری سود و زیان مالی حرف اول رو میزنه، سونی هم به نظرم کاری رو کرد که شاید هر کمپانی دیگه ای هم برای برگ برنده اش انجام می داد. به حرف هوادارا باشه میگفتن بازی رو مفتی ریلیز کنن که اوقات تلخ قرنطینه شیرین بشه! من یکی واقعا از لیک شدن خوشحال که نشدم هیچی، ناراحت هم شدم. از این که حماقت یه عده دسترنج یه تیم رو اینطوری حیف و میل کرد.

برای منم دقیقا همینطوره. بازی با تاریخ قدیم توی library هستش اما توی استور باید دوباره بخرمش. هیچ ریفاندی هم نشده. نمیدونم درست بشو هستش یا رفت تو پاچمون

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
منم تست کردم همینجوریه،همزمان هم بازی رو با تاریخ ریلیز قدیمش دارم و هم با تاریخ ریلیز جدید ندارم و باید دوباره بخرم :Dحالا اگه نره توی پاچمون شاید تونستیم بازی رو با تاریخ ریلیز قدیمش بازی کنیم،با این وضعیت به هم ریخته کرونا و کارهای عجیب و غریبی که توی این مدت از سونی دیدیم و اینی که کلا یادشون رفته ما رو ریفاند کنن و تایمر ریلیز بازی واسه ما مثل سابق مونده بعید نیست روی همون تاریخ کنسول شروع کنه به دانلود بازی،اگه بشه چی میشه :-":D8->
میگم حالا از شوخی گذشته یکی بره با ساپورت صحبت کنه با این وضعیت آشفته واقعا نره توی پاچمون#:-S

• Smile
  • Like
Reactions: MO021 and vaan 2
توی ResetEra یک ویدیئو از PSX 2016 گذاشته بودن که توش نیل دراکمن میگه 'ما تمام بازخوردها نسبت به اینکه The Last of Us بعد از اون پایان بندی نسخه اول به ادامه نیاز نداره و یا اینکه اسم این فرنچایز با جوئل و الی اجین شده رو می‌دونیم.' 'هیچ‌کدوم از طرفدارها انداره‌ی خود ما نسبت به این شخصیت‌ها احساس مسئولیت و علاقه ندارن بخاطر اینکه خالقشون خودمونیم.' گفته 'pitch های داستانی زیادی توی سرم بود تا اینکه به پلات نهایی رسیدم و مطمئن شدم که داستانی رو در نسخه بعدی روایت خواهیم کرد که ارزشش رو داشته باشه پس خیالتون راحت و تا تجربه‌ی نهایی به من و تیم ناتی داگ اعتماد کنید.'

به‌نظرم هرچیزی هم که لیک شده باشه و بازخورد منفی در شما ایجاد کرده (حالا به هر دلیلی) باید تا تجربه نهایی خود بازی و پازل‌وار کنار هم قرار گرفتن تمام روایت و داستان که بخش اعظمیش هم توی گیم‌پلی هست صبر کنید. پشت هر اتفاقی توی این نسخه دلیل موجه و پلات بندی درست حسابی وجود خواهد داشت.

توی ResetEra یک ویدیئو از PSX 2016 گذاشته بودن که توش نیل دراکمن میگه 'ما تمام بازخوردها نسبت به اینکه The Last of Us بعد از اون پایان بندی نسخه اول به ادامه نیاز نداره و یا اینکه اسم این فرنچایز با جوئل و الی اجین شده رو می‌دونیم.' 'هیچ‌کدوم از طرفدارها انداره‌ی خود ما نسبت به این شخصیت‌ها احساس مسئولیت و علاقه ندارن بخاطر اینکه خالقشون خودمونیم.' گفته 'pitch های داستانی زیادی توی سرم بود تا اینکه به پلات نهایی رسیدم و مطمئن شدم که داستانی رو در نسخه بعدی روایت خواهیم کرد که ارزشش رو داشته باشه پس خیالتون راحت و تا تجربه‌ی نهایی به من و تیم ناتی داگ اعتماد کنید.'

به‌نظرم هرچیزی هم که لیک شده باشه و بازخورد منفی در شما ایجاد کرده (حالا به هر دلیلی) باید تا تجربه نهایی خود بازی و پازل‌وار کنار هم قرار گرفتن تمام روایت و داستان که بخش اعظمیش هم توی گیم‌پلی هست صبر کنید. پشت هر اتفاقی توی این نسخه دلیل موجه و پلات بندی درست حسابی وجود خواهد داشت.
تو لیکها چیزی نیست که کسی تریگر شه همون داستان گی بودن الیه که دوباره یادشون افتاده. یه سری هم داستانو فهمیدن بخاطر لیک شدن دارن بهانه میگیرن
در کل این قضیه شورش درومده دیگه من کم آوردم دیگه نیل جای خود داره همین دیروز تو تاپیک اسپویلر سر همین گی بودن الی یه بن دائم دادیم

تو لیکها چیزی نیست که کسی تریگر شه همون داستان گی بودن الیه که دوباره یادشون افتاده. یه سری هم داستانو فهمیدن بخاطر لیک شدن دارن بهانه میگیرن
Bro just go to the Internet.
واقعا حتی سر SW ها هم همچین ریج ایی رو ندیده بودم:))
حالا اینکه بازی اصلا داستان خوب نباشه یا باشه یک چیزه، کتمان واکنش های فوق العاده منفی که الان توی نت داره فوران میکنه یک چیز دیگه...
بدبختی اینجاست اینقدر سر لیک ها، برای کژوال ها هم بد بنظر میاد که حتی امروز یک از یوتیوبر هایی که کاملا بی طرفه و کاملا از اون مسائل هم حمایت میکنه میگفت... واقعا بنظرش بد میاد:D
من خودم هنوزم قضاوتی نمیکنم چون اصلا درست نمیدونم چطوریه روایت بازی... و ممکن اصلا شاهکار باشه.
با اینحال این حقیقته که سر لیک ها واکنش اینترنت فعلا که بشدت تا به الان منفی بوده تا مثبت.

Bro just go to the Internet.
واقعا حتی سر SW ها هم همچین ریج ایی رو ندیده بودم:))
حالا اینکه بازی اصلا داستان خوب نباشه یا باشه یک چیزه، کتمان واکنش های فوق العاده منفی که الان توی نت داره فوران میکنه یک چیز دیگه...
بدبختی اینجاست اینقدر سر لیک ها، برای کژوال ها هم بد بنظر میاد که حتی امروز یک از یوتیوبر هایی که کاملا بی طرفه و کاملا از اون مسائل هم حمایت میکنه میگفت... واقعا بنظرش بد میاد:D
من خودم هنوزم قضاوتی نمیکنم چون اصلا درست نمیدونم چطوریه روایت بازی... و ممکن اصلا شاهکار باشه.
با اینحال این حقیقته که سر لیک ها واکنش اینترنت فعلا که بشدت تا به الان منفی بوده تا مثبت.
من خیلی اینترنت بودم برو
منتها جواب منو شما هم ندادی صرفا همون جملاتو داری تکرار میکنی. دارم به این نتیجه میرسم که صرفا چون تو اینترنت خوندید دارید این حرفو میزنید

ادیت: یا خدا فکر کردم اونور دارم پست میدم خدا رو شکر سوتی ندادم چیزی رو نگفتم

پست آقام دراکمن
تکلیف رو روشن کرد رفت اصلا \m/

چون دقیقا همونایی هستن که گفته نخرید بازیو، قشنگ زد تریگرشون کرد:D
دو ساله اینا کارشون همینه... کمپ زده بودن زیر اکانت نیل... ولی الان مثل جنون زده ها تو اکثر پیج های گیمی زجه زنان دارن خودشون رو به در و دیوار میکوبن...

حالا انگار اولین بازی ناتی داگ و نیله که باید منتظر بشینیم با بازی خودشون رو ثابت کنن... خوبه والا خودشون دوره می‌گردن 60 دلارمون سیو شد... خوب خوش به حال کسی که سر تلو 60 دلار سیو کرده... به نفع خودش و ماست، فردا که بازی اومد جو کامیونیتیش خیلی کمتر از انتظار تاکسیک میشه

.............
حتی اگه تمام داستان برای تمام منتقد ها لوث شده باشه و اِلمان داستان و سوپرایز هاش و تاثیر گذاری رو منتقد و نقدش از بین رفته باشه.. تمام عوامل دیگه مثل موسیقی، گیم پلی، لول دیزاین... ست پیس ها, انیمیشن ها صدا گذاری و و و و آنقدر خفن هست که اون عده به آرزوهاشون نرسن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or