PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نه ، منبع علمی ندارم ، بودن افرادی که در سن پایین بلاتکلیف بودن و بعدا متوجه تمایلاتشون شدن و یا اگر تمایلشون به جنس موافق بوده اولش سعی کردن باهاش مبارزه کنن و سرکوبش کنن و بعد دیدن که نمیتونن . ولی ندیدم بین دوستان آشنایان و اطرافیان که کسی یهو بدون هیچ مقدمه ای همجنسگرا بشه چون فلان فیلم روش تاثیر گذاشته :D

حالا اگه شما منبع علمی داری خوشحال میشم ما رو آگاه کنی یه موقع TLOU II بازی نکنیم کار بده دستمون ! :))
از حق نگذریم بین نوجوان‌های ایرانی مخصوصا دخترها دیدم که خیلیاشون برای شاخ به نظر رسیدن میگن که لزبین هستند ولی همین تاثیر رو مثلا چیزهای خشونت‌بار هم میتونن روی بچه‌های کم سن و سال بزارن. یا این همه بازی که توشون مصرف مواد هست(مواد، زندگی یه آدم رو نابود میکنه ولی اگه تو بازی باشه، بچه‌ها ازش استقبال هم می‌کنند)

• Like
Reactions: darkglory
به نظر می‌رسه در مورد TLoU2 به‌جز رفتار همیشگی یه عده توی لو دادن داستان فیلم‌ها و بازی‌ها که از قدیم برای چیزهای معروف وجود داشته، با یه سری عقده‌گشایی هم طرف هستیم. :D قدیما یه چیزی که لو می‌رفت، عزیزان فقط توی جاهایی که با اون قضیه در ارتباط بود گندکاری می‌کردن و مثلاً می‌رفتن توی بخش نظرات تریلر بازی توی یوتیوب یه چیزی می‌نوشتن. ولی برای TLoU2 فرقی نمی‌کنه توییت‌های مربوط به بازی رو بخونی یا سخنرانی یکی از سران جنبش عدم تعهد در مورد گرمایش زمین، در هر صورت یه نفر رو اونجا می‌بینی که داره بازی رو لو میده!
من زیاد حال نمی‌کنم با اصطلاحاتی مثل «فلان چیز فشار آورده»، ولی واقعاً انگار ND به یه عده خیلی فشار آورده و این فرصت رو بهترین موقعیت برای خالی کردن خودشون بعد از سال‌ها غم و غصه می‌دونن! :D

کلا این جو بعد از موفقیت ها tlou برای ناتی داگ چیز جدیدی نیست...

کافیه به اون آرتی که آرتیست بازی تو یوبی سافت کشیده بود، ولی تو انچارتد 4 استفاده کرده بودن اشاره کنم....

یادش بخیر همین جا چند نفر چنان پشت خودشون رو زمین میزدن، که گفتم از خونه خودشون دزدی شده.... بعدش فکر میکردم یه لوکیشن کامل بازی رو کپی کردن که اینطور سر صدا کرده و ملت دارن اعتراض میکنن، بعد آخرش معلوم شد که کل داستان در مورد یه تابلو نقاشی گوشه دیوار بوده، به شخصه هاج و واج مونده بودم... که مشکل بعضی ها چیه؟؟؟؟

• Like
Reactions: Dinosaur
ناتی هیچ طوریش نیست... فقط به دلایل زیادی از جمله دوباره کاری انچارتد 4، ساخت لاست لگاسی همزمان با تلو و همین طور ماجراجویی خودشون سر دلست مجبور شدن افراد زیادی رو استخدام کنن، که متاسفانه تعداد اندکیشون زباله از آب در اومدن...
با اتمام بازی و تعدیل نیرو و تغییر شرایط استخدامی و کارگزینی همه چیز به حالت اول بر میگرده...
جدا شدن افراد کلیدی و شاکی شدن اکثر کارکنای استودیو اضافه کاریهای زیاد و غیره حالام ظاهرا پول این تستر رو ندادن

جدا شدن افراد کلیدی و شاکی شدن اکثر کارکنای استودیو اضافه کاریهای زیاد و غیره حالام ظاهرا پول این تستر رو ندادن
الانم که پولشو نمیدن هیچی احتمالا طرف باید با چنان پرونده ای روبرو بشه تا یادش باشه دیگه ازین غلطا نکنه. مطمئنم هیچکسم دلش براش نمیسوزه.

به نظر می‌رسه در مورد TLoU2 به‌جز رفتار همیشگی یه عده توی لو دادن داستان فیلم‌ها و بازی‌ها که از قدیم برای چیزهای معروف وجود داشته، با یه سری عقده‌گشایی هم طرف هستیم. :D قدیما یه چیزی که لو می‌رفت، عزیزان فقط توی جاهایی که با اون قضیه در ارتباط بود گندکاری می‌کردن و مثلاً می‌رفتن توی بخش نظرات تریلر بازی توی یوتیوب یه چیزی می‌نوشتن. ولی برای TLoU2 فرقی نمی‌کنه توییت‌های مربوط به بازی رو بخونی یا سخنرانی یکی از سران جنبش عدم تعهد در مورد گرمایش زمین، در هر صورت یه نفر رو اونجا می‌بینی که داره بازی رو لو میده!
من زیاد حال نمی‌کنم با اصطلاحاتی مثل «فلان چیز فشار آورده»، ولی واقعاً انگار ND به یه عده خیلی فشار آورده و این فرصت رو بهترین موقعیت برای خالی کردن خودشون بعد از سال‌ها غم و غصه می‌دونن! :D

اصلا خیلی عجیبه ، از هر طریقی میخوان یا به لیک شدن کمک کنن یا سر مسائل دیگه بازی رو بکوبن ! گفتم طرف نیم ساعت نان استاپ تو یوتوب داشت میرقصید از شدت خوشحالی ... دیگه عمق فاجعه رو ببین :D

اصلا خیلی عجیبه ، از هر طریقی میخوان یا به لیک شدن کمک کنن یا سر مسائل دیگه بازی رو بکوبن ! گفتم طرف نیم ساعت نان استاپ تو یوتوب داشت میرقصید از شدت خوشحالی ... دیگه عمق فاجعه رو ببین :D
کاش حدودای 23 24 خردادم این افراد یه فیلم از ری اکشنای خودشون بگیرن

یعنی چی پول یه تستر رو ندادن، یعنی سونی لنگ دادن پول به تستر بوده.. حتما داستانی پیش اومده... بعد کجا تایید شده کار یه تستر بوده، کجا نسخه کامل بازی رو میدن دست به تستر برا خودش؟؟

در مورد اضافه کاری هم همین الان تو 90 درصد استودیو های بازی سازی هست...
این زوم کردن روی ناتی داگ و راک استار اینه که این دو تا نک قله ایستادن... فردا یکی بیاد از یه استودیو درجه 3 بگه اینجا ما رو شلاق میزنن... واکنش ملت : به جهنم که میزنن،. حالا چی کار کنیم...

افرادی کلیدی کیه.. خود نیل دراکمن 10 سال پیش یه برنامه نویس ساده بود، یا بروس استرلی اگه اشتباه نکنم دیباگر بود... همین الان tlou part 2 بازی نیل دراکمن باشه بازی آنتونی نیومن و کورت.....(سخته) هست. یکی از دلایل رشد ناتی داگ همین شایسته سالاری و جایگزین شدن ایده های جدید با قدیمیه...

کاش حدودای 23 24 خردادم این افراد یه فیلم از ری اکشنای خودشون بگیرن

من که 1% هم به کیفیت و نتیجه ی کار شک ندارم ، ولی با توجه به فشار وحشتناکی که روی بازی هست و حاشیه های عجیب غریب مثل قبل به امتیازهای بازی امیدوار نیستم ، مگه اینکه دست منتقدهایی بیفته که کاری به حواشی نداشته باشن و فقط به کیفیت کار اهمیت بدن .

همین الان داشتم لایو اینستاگرام یه سایتی درباره فیفا رو میدیدم ، کامنتای لایو رو نبسته بودن و بازی برام اسپویل شد :| شماها خیلی حواستون باشه ...

من که 1% هم به کیفیت و نتیجه ی کار شک ندارم ، ولی با توجه به فشار وحشتناکی که روی بازی هست و حاشیه های عجیب غریب مثل قبل به امتیازهای بازی امیدوار نیستم ، مگه اینکه دست منتقدهایی بیفته که کاری به حواشی نداشته باشن و فقط به کیفیت کار اهمیت بدن .

فشار روی بازی نیست ، فشار روی تیم هست و باید بگم امتیاز بازی هیچ تاثیری روی فروش نداشته و نخواهد داشت اگر اینجوری بود یه بازی خوب و منتقد پسند مثل Titan Fall 2 بخاطر بی خردی های EA به یه flop تبدیل نمی شد ، وضع حاضر 80% بخاطر آفت crunching در

استودیو هست ، 10% بخاطر این وضعیت اسفناک pandemic و 10% هم بخاطر حواشی Identity Politics که دور این گیم هست، فعلاً که backlash بدی خوردن ولی هنوز باید بازی کرد و دید ، منتقد اصلی شما هستید که بازی می کنید

همین الان داشتم لایو اینستاگرام یه سایتی درباره فیفا رو میدیدم ، کامنتای لایو رو نبسته بودن و بازی برام اسپویل شد :| شماها خیلی حواستون باشه ...
الان خطرناک ترین جاها، اینستاگرام و گرو های تلگرامه، هیچ جا بیشتر از این جاها خطر اسپویل غیر قابل اجتناب نداره

• Like
Reactions: reza3533
از حق نگذریم بین نوجوان‌های ایرانی مخصوصا دخترها دیدم که خیلیاشون برای شاخ به نظر رسیدن میگن که لزبین هستند ولی همین تاثیر رو مثلا چیزهای خشونت‌بار هم میتونن روی بچه‌های کم سن و سال بزارن. یا این همه بازی که توشون مصرف مواد هست(مواد، زندگی یه آدم رو نابود میکنه ولی اگه تو بازی باشه، بچه‌ها ازش استقبال هم می‌کنند)
جدا ازین که مصرف مواد مخدر و خشونت میتونه خطرناک باشه، حالا یکی این ببینه بعد احساس کنه گی چه مشکلی پیش میاد برای شما؟ منظورم این چرا اینقدر مهم براتون یکی دیگه با پایین تنش چیکار می‌خواد بکنه؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or