PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یه پیج عربی تو اینستا به اسم nawaf یه چیز مم مانند از جوئل و الی گذاشته بود، ولی نمیدونم چرا حس میکنم یه اسپویل نهفته درون خودش داشت... البته مم ش مال tlou 1 بود...

یه پیج عربی تو اینستا به اسم nawaf یه چیز مم مانند از جوئل و الی گذاشته بود، ولی نمیدونم چرا حس میکنم یه اسپویل نهفته درون خودش داشت... البته مم ش مال tlou 1 بود...
چک کردم
نه ربطی به اسپویلی که شده نداره

یعنی باید درشون رو تخته کنن؟؟

من دارم به 88،87 فکر میکنم، بعد شماها دارید میگید 93 یعنی شکست.

فکر کنم فراموش کردید بازی برای بهمن در نظر گرفته شده بود، رفع یه سری مشکلات تا الان کشش داده
87???? داری در مورد ناتی داگ حرف میزنی ها نه یوبی سافت.استدیویی که dlc اش اندازه ۲ تا از ۳ تا ip بزرگ یه کمپانی متا گرفت.استدیویی که بدترین بازیش هم متای سبز گرفته!خودتم میدونی زیر 90 نمیشه:D با این حواشی من باز هم به متای +95 امید دارم.گیمپلی اش که بسیار بسیار بهتر از نسخه اولش شده و توی اون دمویی که ign و ... بازیش کرده بودن خیلی تعریف کرده بودن و گفته بودن خیلی چیزهای جدید داره و ساید کوئست داره و ... .تازه خود ناتی داگ گفته بازی نهایی خیلی بهتر و پولیش شده تر از اونه.گرافیکش هم که فک برندازه.لول دیزاین هم ناتی داگ توش همیشه شهرت داشته پس خیالمون از کیفیت مراحل راحته.موسیقی و صداگذاری هم با وجود گوستاوو به شدت معرکه میشه.داستان هم هیچ کس با تمام جزئیات از اول تا انتها بازیش نکرده و اصلا و ابدا نمیشه هیچ نتیجه گیری ای کرد و اصلا نباید به حواشی توجه داشت.اتفاقا به نظرم این بخش اپیک میشه و پر از سورپرایزه و ساختار شکنه.من اتفاقا خیلی بیشتر دوس دارم یه چیز عجیب غریب ببینم تا اینکه یه داستان کلیشه ای که هر کس توی ذهنش میتونه براش تئوری پردازی بکنه توی بازی وجود داشته باشه.گاد رو به یاد داشته باش اکثرا ازش ناامید بودن و به قول بارلوگ خیلی از فنهای قدیمی قبل از انتشار ازش متنفر بودن و تو شبکه های اجتماعی میگفتن این gow من نیست ولی اخرش دیدیم چه سوپر شاهکاری شد.اتفاقا اگه بازی ای مثل gow یا همین لست پارت ۲ ساختارشکنانه و نسبت به نسخه قبل نوآورانه و متفاوت باشه احتمال تحویل گرفتنش توی متا و جوایز گوتی بیشتر میشه.

کلمات golfو mario golf و golf club و کلا هر چیزی مربوط به گلف رو فیلتر کنید
بشدت اسپویلیه و تقریبا 50 درصد بچه ها بخاطر این اسپویل شدن خودم قربانی این موضوعم
احسان نمیدونم چرا تیکه های پازل کنار هم میذارم احساس میکنم اسپویل شدم منم الان:D

متای این بازی ۸۸ ۸۷ بشه مایکرو فنا همون کاری رو میکنن که شماها برای DS سر ما آوردی :D متا زیر ۹۲ ۹۳ امکان نداره بشه بوکمارک کنید.

فکر کنم فراموش کردید بازی برای بهمن در نظر گرفته شده بود، رفع یه سری مشکلات تا الان کشش داده

چه رفع بشه مشکلات چه نشه ،مشکل اصلی فشار زیاد به تیم هست که سبب کلی اشکلات دیگه میشه

احسان نمیدونم چرا تیکه های پازل کنار هم میذارم احساس میکنم اسپویل شدم منم الان:D

متای این بازی ۸۸ ۸۷ بشه مایکرو فنا همون کاری رو میکنن که شماها برای DS سر ما آوردی :D متا زیر ۹۲ ۹۳ امکان نداره بشه بوکمارک کنید.
متای بازی 88، 87 بشه،مایکرو فن ها آخرین نگرانی من به حساب میان iykwim :lol::lol::lol::lol:

آنقدر آدم تو صف وایساده که نوبت اونا نمیشه....

هر چقدر که معتقدم متا کمی کمتر از انتظارات میشه، همون قدر اعتقاد دارم بازی با اختلاف بیگ وینر میشه....

حالا خوبه برعکس شه، متا 96 شه، بیگ وینر سایبر پانک

• Like
Reactions: only sony
حالا خوبه برعکس شه، متا 96 شه، بیگ وینر سایبر پانک
بزنه هیچکدوم بیگ وینر نشن :))
خدایش ناتی داگم شور بیگ‌ وینرو در اورده :D

مراسم گیم اوارد اکثر مواقع به بازی های جدید و نوآورانه گوتی دادن . احتمال داره حداقل اینجا لست دو برنده نشه . :D

متا رو خودم که بالای ۹۴ پیش بینی میکنم . یعنی اگه منتقدا تحت تاثیر این حواشی قرار نگیرن به نظرم متای خیلی خوفی میگیره :D اصلا این بازی از نظر فنی تو یه سطح دیگست .

در مورد این جو ایجاد شده به نظرم تا چند روز دیگه کلا میخوابه، مگه اینکه بازم اون اشغال شروع کنه به پخش لیک های جدید :| خلاصه این ۵۰ روز باقی مانده هر لحظه احتمال لیک جدید هست :-j

آخرین ویرایش:

مراسم گیم اوارد اکثر مواقع به بازی های جدید و نوآورانه گوتی دادن . احتمال داره حداقل اینجا لست دو برنده نشه . :D

متا رو خودم که بالای ۹۴ پیش بینی میکنم . یعنی اگه منتقدا تحت تاثیر این حواشی قرار نگیرن به نظرم متای خیلی خوفی میگیره :D اصلا این بازی از نظر فنی تو یه سطح دیگست .

در مورد این جو ایجاد شده به نظرم تا چند روز دیگه کلا میخوابه، مگه اینکه بازم اون اشغال شروع کنه به پخش لیک های جدید :| خلاصه این ۵۰ روز باقی مانده هر لحظه احتمال لیک جدید هست :-j
اصلا به نظرم ناتی‌داگ باید نهایت تلاششو کنه که بتونه توی این ۵۰ روز با کلی تلاش، اون لکه ننگ رو پاک کنه. خوب تبلیغات کنه، تریلر خوب بده یا از اطلاعات جدید رونمایی کنه. میشه که کلا این نمایش‌های جدید روی گیم‌پلی بازی فوکوس کنن تا اون کسایی که نظرشون منفیه رو متقاعد کنن که بازی خیلی خوبه. یادمه سر آنچ ۴ هم یه زمانی به دانگرید بازی خیلی گیر دادن و چند ماهی جنجال شد ولی با گیم‌پلی E3 2015 کلا فراموش شد این قضیه.

• Like
Reactions: only sony
دوستان به عنوان یک به فنا رفته ازتون سه خواهش داشتم
اول اینکه به هیچ عنوان سمت لایو استریم هایی نرید که بخش لایو کامنت دارن. مثل لایو توویچ یا اینستاگرام
دوم اینکه به هیچ کسی اعتماد نکنید که این ویدیو رو ببین اسپویل نداره ! شاید طرف مریض نباشه بعضی ها انگلیسیشون قوی نیست دیالوگو نمیشنون بعد کار دستتون میدن (همین مورد منو به فنا داد)
سوم هر کسی گفت چون مثلا چمیدونم اسپویل ها پایان بازی رو فاش نمیکنه پس بخونید و اوکی با پشت دستی با تمام قدرت بزنید تو دهنش داره مزخرف میگه اسپویلا واقعا مهم و اساسین

بازم ببخشید نمیخواستم راجبش صحبت کنم فقط گفتم این نکات اگر یک نفرم نجات بده یک نفره

حالا 88 87 نه ولی قشنگ شرایط اماده این هست که دو سه تا سایت بیان چند تا 4 و 5 بندازن متا رو بیارن روی 90 91:-q اما بالای 90 قطعیه به نظرم.

الان این وسط باید دور مقالات Preview هم تو سایت های غیر معتبر خط بکشید
از کجا میخواید بفهمید نویسنده مقاله واقعا داره تئوری های ذهنش رو بیان میکنه یا اومده اسپویل ها رو به عنوان پیشبینی مینویسه ؟
مقالات قبل عرضه عناوین بزرگ خیلی خوبن واقعا این اسپویل ها کارو خراب کردن
بازم خدا کنه بیشتر از این اسپویل نیاد

از کجا میخواید بفهمید نویسنده مقاله واقعا داره تئوری های ذهنش رو بیان میکنه یا اومده اسپویل ها رو به عنوان پیشبینی مینویسه ؟
دیگه پریویو نداریم، پریویو ها همون موقع که بازی اولین باز تاریخ خورد منتشر شدن

گیم اوارد رو خیلی ببخشید، ب... بهش، همون 2018 هم که گاد رو انتخاب کرد من نمیدونستم بخندم یا گریه کنم... همه جوایز رو دادن رد دد، بعد بازی سال رو دادن گاد...
2017 بیشترین نامزدی رو هورایزن داشت یه پاپسیکل هم دستش ندادن بلیسه حتی تو بخش های فنی... وارد تاریخچه بی ارتباطش نمیشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or