PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
مولتی پلیر قسمت اول خیلی خوب بود که باعث شد هنوز بازی از روی کنسول پاک نشه ! شاید کسانی که آنلاین بازی نمی کنن براشون اصلا مهم نباشه ولی خودم به شخصه خیلی ناراحت شدم که یهو اومدن گفتن مولتی بی مولتی ! مسلما بازی خوبی از آب در میاد ولی با وجود مولتی باعث می شد که مثل نسخه اول که الان چند سال هستش روی کنسول دارمش اینم ماندگاری داشته باشه نه مثل اسپایدر من یا گاد آف وار که بعد پلات کردن دیگه چیز جدیدی نداشته باشن ! خدایش از هایپ من که کاسته شده ! می خواستم پیش خرید کنم ولی با این شرایط یه ظرفیت ۲ فکر کنم کافی باشه و بعده پلات فروش ! و تا وقتی سرور نسخه اول اوکی باشه اون نصب میمونه !

توویت یکی از Lead Game Designer های بازی که 5 ساله داره برای ناتی داگ کار میکنه

View attachment 118103

118102
من که کف کردم گفتن مولتی نداره !کلا سبک آنچارتد مولتیش قشنگ نیست اینقدر روش کار کرده بودن ! بعد این لست که مولتی خفنی داشت یهو بیخیال بشن ! شاید گذاشتن برای PS5 بدن !

• Like
Reactions: kamyy and wolf!2020
به نظرم ND اگه میخواست با همچین واکنشی مواجه نشه باید از حداقل یکسال پیش میگفت که بازیشون مولتی نداره و تا الان آبها از آسیاب افتاده بود و ملت قضیه رو تا حدودی هضم کرده بودن،نه اینکه بزاره پنج ماه مونده به انتشار بیاد بگه و کلی بازخورد منفی بگیره و احتمالا روی فروش بازیشون تاثیر منفی بزاره
اینم اضافه کنم من با اینکه با مولتی نسخه قبل حال کردم و دوبار بازی رو پلات کردم ولی حقیقتا از سرورهاش ناراضی بودم چون خیلی روی اعصاب آدم تک چرخ میزدن،واسه نسخه جدید هم اگر میخواستن سرور افتضاحی تدارک ببینن همون بهتر که اصلا دور آنلاین رو خط کشیدن،من با آنلاین یا بدون آنلاین برای شاهکاری که ساختن ارزش قائلم و بازی رو همون پریروز پیشخرید کردم چون میدونم ND یا بازی نمیسازه یا اگر بسازه چیزی میسازه که تا سالیان سال طعم شیرین و لذتبخشش از یاد نمیره

آخرین ویرایش:
مولتی فراموش نکردن و میخوان به یه چیز بزرگ تر تبدیلش کنن؟! این حرفا با حرفای لیدن مطابقت داره نسخه pc تایید شد!:-j:p:p:p:p
الان مشکلش چیه بعضیا اعتراض میکنن این یه فول گیمه که ارزش خیلی بالایی داره
چند ماه دیگه ام یه بازی مالتیپلیر میاد با همین انجین و انیمیشن و ... که 30-40 دلار قیمت گذاری میشه
تنها چیزی که مهمه اینه دیگه Pay2 win نباشه مث بقیه مالتی هاشون، چون برا خودش ملت پول دادن
دقیقا tlou1 قشنگ pay2 win بود مولتیش بعضیا میرفتن اون ابیلیتی ها رو میخرندن هیچ کی نمیتونست اینا رو بکشه! باز U4 لوت باکس داشت...........

Miami@ شما چیزی در مورد انیمیشن های بازی دیدی که من گفتم خوب نباشه!؟ من فقط اون مورد رو گفتم و گفتم برو اگه بازی رو دم دستت داری استارت بزن مرحله اول رو روحت به پرواز در میاد. طرفدار بازیش و کمپانی راک استارم نیستم به هیچ وجه.حتی با همین ROULy که الان بهش احترام قایلم و طرفدار دو اتیشه راک استاره بحثم هم شده بود سر یه چیز دیگه بود. و شما این همه تعصب بی جا برای چیه! همش باید به به چه چه کنیم شما خوشت بیاد!داریم با دلیل و منطق مقایسه میکنیم ایراد داره؟ نمیدونستم خط قرمز بازی سنتر ایراد گرفتن از گرافیک ناتی داگه. نوشته های قبلیمو نخوندی در مورد بازی؟ گرافیکش؟ کی حرف از شپش زد؟ حالت خوبه؟ رفیق هر کی نظری داره مهم اینه بایستی باید در کمال احترام بحث انجام بشه حالا اینجا به مذاق شما خوشایند نیست به من چه! سعی کردم با احترام جوابتو بزنمااا!@THELASTOFUS_IRAN تو هم بهتره اول بری هضمت از دیز گان رو بزنی و دری بری تحویل ندی. واقعا این رگ غیرت باد کرده های سونی چقدر تعصب دارن! اقا نمیتونی جلو تعصبت رو بگیری و با احترام و خونسردی ج بدی؟! بامنطق! واقعا دوس دارم ببینم اگه بازی سنتر یه جای عمومی داشت رودررو بحث میکردیم باز می تونستی اینجوری حرف بزنی!

در مورد گیم پلی
باید اعتراف کنم با وجود ارادت خاص به ویچر۳ و سی دی پراجکت بهترین بازی سال برای ۲۰۲۰ the last of us part 2 خواهد بود. لول چیزی که واضح هست رو باید بیان کرد
خوب بازی مالتی نداره داره مستقیم میگه ۶۰ دلار نریزید تو حسابمون برید ظرفیتی بخرید. D : لول چه بهتر قراره یه داستان طولانی خوب بده. ولی اینجا بخدا میدونستم ناتی داگ مالتی رو حذف میکنه‌ و شاید پول پرستانه رفتار کنه مالتی پلی رش رو بعدا با برچسبی ۴۰ یا حتی ۶۰ دلار به اسم بازی جدا بفروشه که به نظر جالب نیست به هیچ وجه. الان نگاه کنید نسخه قبل با انچارتد ۳ ۲ سال فاصله داشت ولی یه شاهکار حدودا ۱۴ ساعت عرضه کرد در کنارش یه مالتی که هنوزم بازی میشه. ولی الان قراره بعد از این همه سال از انچارتد ۴ حدودا ۴ سال یه نسخه بعدی بیاد بدون مالتی.و شاید فروش بالا چند تا بازی انحصاری داستانی که مالتی نداشتن اینارو تلنگر زده که اقا یه داستان طولانی بزار بدون مولتی پولشو ببر!
تریلر گیم‌پلی رو دیدم عالی بود. اون چیزی که میخواستم. و اینکه واقعا در شهر مورد علاقم سیاتل بازی جریان داره همون طور که گوینده میگفت عالی شد.
در مورد گرافیک همون چیزی بود که میخواستم وقتی قسمت برف رو نشون داد ناخودآگاه هر گیمری یاد rdr2 میفته اونم مناظر برفی رو مثل این خوشکل مشکل در آورده بود. منتها باس دید بازی تو ps4 pro چی تحویل میده اگه همینی باشه که دیدم حرف نداره‌. un با گرافیک خوش رنگ و لعابش درسته ساخته همین کمپانیه جلو این مثل کارتونه.چمن ها و محیط سرسبز عالی بود. بهتر از این نمیشه همونیه که باید باشه. وقتی رو چمن ها میره قشنگ تکون میخورن برای مثال بازی هایی هستن که هنوز اینجور نیستن. سگ هارو هم عالی در آوردن. عالی. واقعا حال کردم. تو بخش کیفیت خونه ها و اثاثیه شونم با اینکه انتظار بیشتری داشتم ولی باز عالیه! محیط اطراف هوش از سرتون میبره!
یه جایی دیدم تو سایت دیگه داشتن از چمن ها و اینکه تو بدن میره حرف میزنن من چیزی متوجه نشدم. ولی چیزی که برای من مهمه این تکون خوردنشان حالا تو بدن بده تو دماغ یا چشم بده عیب نداره. هههههه
میتونم بگم از این تریلر خیلی خوشم اومد منتها نگرانیم سر هوش مصنوعی هس. همون طور که می دونید نسخه قبل یه دوگانگی در هوش مصنوعی داشت طوری که بعضی موقع ها عکس العمل ها عالی بود بعضی موقع ها واقعا شوت میزدن همراهمان رو میدید یا از کنارشان رد میشدیم متوجه اصلا نمیشدن حتی تو درجه سختی آخر. من نمیخوام همیچین مشکلی دوباره ببینم دوس دارم و حال میکنم این قسمت کامل باشه بدون نقص. حالا الان این نوشتم در مورد نسخه قبل به رگ غیرت باد کرده هابر بخوره نمیدونم.
در مورد گیم‌پلی دیدم خیلی ایتم اضافه شده. کرفتینگ ارتقا پیدا کرده و سلاح ها بیشتر شدن. همراهیش با دینا جالب بود. پرت کردن اشیا تو نسخه قبل عالی بود فک نکنم تغییری داده باشن این نسخه همونو کپی کنن خوبه. فقط آخر تریلر اون زامبی غوله که وسط خیابون اومد تو فروشگاه الی زد ترکوندتش بهترین و خوف ترین صحنه تریلر گیم پلی بود دوس دارم از این صحنه ها زیاد ببینم. فقط احساس میکنم عکس العملشون و حرکاتشون مثل قبل بود که نشون میده بازی قبلی زمان خودش تو این زمینه خوب بوده!سرعت دویدن الی زیاد نبود؟!!!!!!
تنوع دشمنان هم چیزیه که تو نسخه اول خیلی نبود. یعنی یه دشمن رو جای دیگه با همون لباس میدیدی حالا دوباره متعصبا تعصبی میشن. ولی باس تو این نسخه تنوع و شکل دشمنان رو بیشتر کنن یعنی از یه نفر صد تا تو صد جای مختلف نبینیم.
در مورد وسعت محیط چیزی که دوس داشتم تو نسخه ۱ باشه بزرگتر بودن محیط بود. اینجا دنیای لست گشت و گذار تو محیط با انچار تد ۴متفاوته تو انچارتد اگه محیط بزرگ باشه مثل ۴ شاید به مذاق بعضیا خوشایند نیاد ولی تو این فک نکنم محیط اونقدر باشه ولی یکم بزرگتر شدن محیط باعث خر کیف تر شدن بیشتر خواهد شد. البته گیم پلی بالای ۲۰ ساعت.؟! شک دارم. چون نسخه قبلی با اون گیم پلی یه چیز بی مانند ارائه داد اصلا دوس ندارم طولانی شدن بازی لطمه بزنه به گیم پلی. و در مورد گیم اسپات نظرش و اینکه میگن گیم پلی پارسال خیلی خفن تر بوده. ببینید این که گیم اسپات سال هاس خودشو خراب کرده شکی نیست! و به نظرم بعضی نمره هاش با زباله فرقی نداره ولی تریلر پارسال بعضی جاها واقعا سیسنماتیک محض بود من یه نمونه پیدا کردم بعدا می زارم ببینید. یه چیزایی واقعا با گیم پلی دیروز فرق داره. ولی اینطور نیست بگیم تفاوت فاحش بوده. ولی برای چی ناتی داگگ پارسال بازی رو اون قدر عالی نشون داد؟؟!!. ببینید درسته گیم پلی الان عالیه شاید عینشو ندیده باشید من عاشق گیم پلی دیروز نشون دادن شدم. ولی یه بار دیگه مال پارسال نگاه کنید متوجه یه ریزه کاریایی میشید. منظورم از منظر گرافیک بصری نیست!

آخرین ویرایش:
یه چیزی اینجا بگم هی ترول ترول معلوم الحال و از این تهمتا میزنید
شماره یک بازی دومین بازی نسل قبل بود برام (اولی رد دد سومی گاد۳)تنها ایرادی که بهش وارد بود مشکل هوش مصنوعی بود اون هم در مقایسه با چیزی که تو e3 نشون دادن نه در مقابل بازی دیگه ای
کلاً ناتی خودش رقیب خودشه هیچ استودیویی تو این سبک نزدیکش هم نیست
وقتی همچین چیزی ماورای همه بازیها تو e3 نمایش داده(هی نگید نورپردازی و فلانش با تریلر جدید فرق داره ) ولی الان تو این ده دقیقه از گیم پلی من چیزی با این کیفیت ندیدم انتظار دارید هی تمجید بشنوید و مقایسه نکنیم باز تو تریلر روز سه شنبه یه چیزایی بود باز هم میگم تو بهترین بودن بازی شکی نیست جای هیچ بحثی هم نیست.صبر میکنم تا انتشار نسخه نهایی بازی و مقایسه اش با تریلر e3

یه چیزی اینجا بگم هی ترول ترول معلوم الحال و از این تهمتا میزنید
شماره یک بازی دومین بازی نسل قبل بود برام (اولی رد دد سومی گاد۳)تنها ایرادی که بهش وارد بود مشکل هوش مصنوعی بود اون هم در مقایسه با چیزی که تو e3 نشون دادن نه در مقابل بازی دیگه ای
کلاً ناتی خودش رقیب خودشه هیچ استودیویی تو این سبک نزدیکش هم نیست
وقتی همچین چیزی ماورای همه بازیها تو e3 نمایش داده(هی نگید نورپردازی و فلانش با تریلر جدید فرق داره ) ولی الان تو این ده دقیقه از گیم پلی من چیزی با این کیفیت ندیدم انتظار دارید هی تمجید بشنوید و مقایسه نکنیم باز تو تریلر روز سه شنبه یه چیزایی بود باز هم میگم تو بهترین بودن بازی شکی نیست جای هیچ بحثی هم نیست.صبر میکنم تا انتشار نسخه نهایی بازی و مقایسه اش با تریلر e3
به نظرم باید همین تیکه بازی دید و مقایسه کرد تو تریلر مشخص شدن تاریخ عرضه همین تیکه بازی هست و هیچ فرقی از نظر گرافیک با اینجا نداره!

Miami شما چیزی در مورد انیمیشن های بازی دیدی که من گفتم خوب نباشه!؟ من فقط اون مورد رو گفتم و گفتم برو اگه بازی رو دم دستت داری استارت بزن مرحله اول رو روحت به پرواز در میاد. طرفدار بازیش و کمپانی راک استارم نیستم به هیچ وجه.حتی با همین ROULy که الان بهش احترام قایلم و طرفدار دو اتیشه راک استاره بحثم هم شده بود سر یه چیز دیگه بود. و شما این همه تعصب بی جا برای چیه! همش باید به به چه چه کنیم شما خوشت بیاد!داریم با دلیل و منطق مقایسه میکنیم ایراد داره؟ نمیدونستم خط قرمز بازی سنتر ایراد گرفتن از گرافیک ناتی داگه. نوشته های قبلیمو نخوندی در مورد بازی؟ گرافیکش؟ کی حرف از شپش زد؟ حالت خوبه؟ رفیق هر کی نظری داره مهم اینه بایستی باید در کمال احترام بحث انجام بشه حالا اینجا به مذاق شما خوشایند نیست به من چه! سعی کردم با احترام جوابتو بزنمااا!@THELASTOFUS_IRAN تو هم بهتره اول بری هضمت از دیز گان رو بزنی و دری بری تحویل ندی. واقعا این رگ غیرت باد کرده های سونی چقدر تعصب دارن! اقا نمیتونی جلو تعصبت رو بگیری و با احترام و خونسردی ج بدی؟! بامنطق! واقعا دوس دارم ببینم اگه بازی سنتر یه جای عمومی داشت رودررو بحث میکردیم باز می تونستی اینجوری حرف بزنی!

در مورد گیم پلی
باید اعتراف کنم با وجود ارادت خاص به ویچر۳ و سی دی پراجکت بهترین بازی سال برای ۲۰۲۰ the last of us part 2 خواهد بود. لول چیزی که واضح هست رو باید بیان کرد
خوب بازی مالتی نداره داره مستقیم میگه ۶۰ دلار نریزید تو حسابمون برید ظرفیتی بخرید. D : لول چه بهتر قراره یه داستان طولانی خوب بده. ولی اینجا بخدا میدونستم ناتی داگ مالتی رو حذف میکنه‌ و شاید پول پرستانه رفتار کنه مالتی پلی رش رو بعدا با برچسبی ۴۰ یا حتی ۶۰ دلار به اسم بازی جدا بفروشه که به نظر جالب نیست به هیچ وجه. الان نگاه کنید نسخه قبل با انچارتد ۳ ۲ سال فاصله داشت ولی یه شاهکار حدودا ۱۴ ساعت عرضه کرد در کنارش یه مالتی که هنوزم بازی میشه. ولی الان قراره بعد از این همه سال از انچارتد ۴ حدودا ۴ سال یه نسخه بعدی بیاد بدون مالتی.و شاید فروش بالا چند تا بازی انحصاری داستانی که مالتی نداشتن اینارو تلنگر زده که اقا یه داستان طولانی بزار بدون مولتی پولشو ببر!
تریلر گیم‌پلی رو دیدم عالی بود. اون چیزی که میخواستم. و اینکه واقعا در شهر مورد علاقم سیاتل بازی جریان داره همون طور که گوینده میگفت عالی شد.
در مورد گرافیک همون چیزی بود که میخواستم وقتی قسمت برف رو نشون داد ناخودآگاه هر گیمری یاد rdr2 میفته اونم مناظر برفی رو مثل این خوشکل مشکل در آورده بود. منتها باس دید بازی تو ps4 pro چی تحویل میده اگه همینی باشه که دیدم حرف نداره‌. un با گرافیک خوش رنگ و لعابش درسته ساخته همین کمپانیه جلو این مثل کارتونه.چمن ها و محیط سرسبز عالی بود. بهتر از این نمیشه همونیه که باید باشه. وقتی رو چمن ها میره قشنگ تکون میخورن برای مثال بازی هایی هستن که هنوز اینجور نیستن. سگ هارو هم عالی در آوردن. عالی. واقعا حال کردم. تو بخش کیفیت خونه ها و اثاثیه شونم با اینکه انتظار بیشتری داشتم ولی باز عالیه! محیط اطراف هوش از سرتون میبره!
یه جایی دیدم تو سایت دیگه داشتن از چمن ها و اینکه تو بدن میره حرف میزنن من چیزی متوجه نشدم. ولی چیزی که برای من مهمه این تکون خوردنشان حالا تو بدن بده تو دماغ یا چشم بده عیب نداره. هههههه
میتونم بگم از این تریلر خیلی خوشم اومد منتها نگرانیم سر هوش مصنوعی هس. همون طور که می دونید نسخه قبل یه دوگانگی در هوش مصنوعی داشت طوری که بعضی موقع ها عکس العمل ها عالی بود بعضی موقع ها واقعا شوت میزدن همراهمان رو میدید یا از کنارشان رد میشدیم متوجه اصلا نمیشدن حتی تو درجه سختی آخر. من نمیخوام همیچین مشکلی دوباره ببینم دوس دارم و حال میکنم این قسمت کامل باشه بدون نقص. حالا الان این نوشتم در مورد نسخه قبل به رگ غیرت باد کرده هابر بخوره نمیدونم.
در مورد گیم‌پلی دیدم خیلی ایتم اضافه شده. کرفتینگ ارتقا پیدا کرده و سلاح ها بیشتر شدن. همراهیش با دینا جالب بود. پرت کردن اشیا تو نسخه قبل عالی بود فک نکنم تغییری داده باشن این نسخه همونو کپی کنن خوبه. فقط آخر تریلر اون زامبی غوله که وسط خیابون اومد تو فروشگاه الی زد ترکوندتش بهترین و خوف ترین صحنه تریلر گیم پلی بود دوس دارم از این صحنه ها زیاد ببینم. فقط احساس میکنم عکس العملشون و حرکاتشون مثل قبل بود که نشون میده بازی قبلی زمان خودش تو این زمینه خوب بوده!سرعت دویدن الی زیاد نبود؟!!!!!!
تنوع دشمنان هم چیزیه که تو نسخه اول خیلی نبود. یعنی یه دشمن رو جای دیگه با همون لباس میدیدی حالا دوباره متعصبا تعصبی میشن. ولی باس تو این نسخه تنوع و شکل دشمنان رو بیشتر کنن یعنی از یه نفر صد تا تو صد جای مختلف نبینیم.
در مورد وسعت محیط چیزی که دوس داشتم تو نسخه ۱ باشه بزرگتر بودن محیط بود. اینجا دنیای لست گشت و گذار تو محیط با انچار تد ۴متفاوته تو انچارتد اگه محیط بزرگ باشه مثل ۴ شاید به مذاق بعضیا خوشایند نیاد ولی تو این فک نکنم محیط اونقدر باشه ولی یکم بزرگتر شدن محیط باعث خر کیف تر شدن بیشتر خواهد شد. البته گیم پلی بالای ۲۰ ساعت.؟! شک دارم. چون نسخه قبلی با اون گیم پلی یه چیز بی مانند ارائه داد اصلا دوس ندارم طولانی شدن بازی لطمه بزنه به گیم پلی. و در مورد گیم اسپات نظرش و اینکه میگن گیم پلی پارسال خیلی خفن تر بوده. ببینید این که گیم اسپات سال هاس خودشو خراب کرده شکی نیست! و به نظرم بعضی نمره هاش با زباله فرقی نداره ولی تریلر پارسال بعضی جاها واقعا سیسنماتیک محض بود من یه نمونه پیدا کردم بعدا می زارم ببینید. یه چیزایی واقعا با گیم پلی دیروز فرق داره. ولی اینطور نیست بگیم تفاوت فاحش بوده. ولی برای چی ناتی داگگ پارسال بازی رو اون قدر عالی نشون داد؟؟!!. ببینید درسته گیم پلی الان عالیه شاید عینشو ندیده باشید من عاشق گیم پلی دیروز نشون دادن شدم. ولی یه بار دیگه مال پارسال نگاه کنید متوجه یه ریزه کاریایی میشید. منظورم از منظر گرافیک بصری نیست!
دقیقا کجا گیم اسپات گفته گیم پلی پارسال خیلی خفن تر بوده؟!!!

گیم پلی جدیدی که دیدم شاهکاره ( کلمه دیگه ای پیدا نکردم) . رو دست رد دد ۲ زده.
محیط بازی به بهترین حالت ممکن در تعامل با انسان هست مانند ریختن برف از روی شاخه درخت در اثر برخورد یا ردپا و بهم خوردن لایه صاف برف در هنگام قدم زدن . گیم پلی بازی مخصوصا پیشروی و سینه خیز رفتن و رد شدن از مکان های تنگ خیلی عالی و نرم انجام می شود .
بازی خیلی سخت تر شده . زامبی ها به کنار . هوش مصنوعی دشمنان انسانی قوی تر شده و اضافه شدن سگ ها که با بو کشیدن به راحتی شما را پیدا می کنند . کمبود مهمات هم احساس می شه . نبردهای تن به تن هم عالی و واقعی هست گویی در حال تماشای فیلم هستید.

مولتی فراموش نکردن و میخوان به یه چیز بزرگ تر تبدیلش کنن؟! این حرفا با حرفای لیدن مطابقت داره نسخه pc تایید شد!:-j:p:p:p:p

دقیقا tlou1 قشنگ pay2 win بود مولتیش بعضیا میرفتن اون ابیلیتی ها رو میخرندن هیچ کی نمیتونست اینا رو بکشه! باز U4 لوت باکس داشت...........
برای کامپیوتر میاد ؟!!!!!!

هی نگید نورپردازی و فلانش با تریلر جدید فرق داره

واقعا در خیلی موارد نورپردازیه. من کامل میفهمم چی میگی. خودم بالغ بر 100 بار ویدئو E3 رو دیدم و همون موقع هم دقیقا بحث این بود که این رو PS4 اصلا نیست و شاید ورژن PS5 رو دارن نشون میدن (چون حتم به یقین یکی از بازی هایی که لانچ PS5 در دست رس خواهد بود ورژن خفن تر TLoU2 هست). همینطور GoT که اونم گرافیکش نمیخوره رو PS4 باشه. اما ویدئو دیروز رو هم باز شاید 20 بار دیدم. در خیلی موارد عینن مشابه همن. یعنی کیفیت مدل ها، تکسچرها، IQ، انیمیشن، AI. همش همون جزییات رو داره، اما نور پردازی و عمق سایه ها تو ویدئو سال قبل کامل بالاتره. و سر این کنتراستی که هست انقدر اختلاف دارن. مورد بعدی هم جزییات یه سری از انیمیشن ها و بخصوص حرکت دوربینه. یه چیزی تو اون تریلر وحشتناک بود دوربین بازی بود، کافیه به قسمتی که اون کچله الی رو پرت میکنه پشت میز نگاه کنید، خیلی خوف بود اونجا. این چیزا رو باید خود بازی بیاد و بریم ببینیم واقعا میبینیم همچین چیزهایی رو یا نه.

ولی خوب مساله اینجاست که اینی که داریم میبینم و قطعا گیم پلی هست هم کماکان برای PS4 Pro هم غیر قابل باوره. به هر حال ND معجزه که نمیتونه بکنه و محدود به سخت افزاره. ولی با این حال اکشنی که نشون دادن از حیث AI و انیمیشن دقیقا مثل گیم پلی E3 هست، و حالا یه سری تفاوت ها به این دلیله که انمی هایی که اونجا دیدیم اینجا نیستن و همونطور که خود ND گفته بود اون ویدئو رو هم چندبار گرفتن و بهترینی که در امده بود رو گذاشتن.

اما باز یهو دیدی اون نمایش مربوط به ورژن PS5 بوده و بعدا رو PS5 با این کیفیت بازی کردیمش:دی

چرا باید بیاد؟:D
پول پول ... می تونه فروش اونجرز بزنه. به نظرم بعد دو سه سال بازی بدن برای کامپیوتر هم سود بالایی می کنند هم به سونی خیانت نشده . طرفدارهای دو آتشیه دو سال صبر نمی کنند اصلا نمی توانند بکنند . روز اول خریدند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or