PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دوستان دیشب یه کامنت دادم لازمه یاد آوری بشه به حرفم رسیدید؟ :D
داریم به لحظات ملکوتی گرافیک بازی در حد PS2 نزدیک میشیم:cry:
فعلا به مرحله گرافیک بازی پشم دیزگان هم نیست رسیدیم به زودی مقایسه گرافیک اویل 4 و لست 2 قرار شروع بشه که اویل 4 با اختلاف کمی برنده خواهد شد :cry:

این بیانه اخیر قشنگ میتونه به بعضی دوستان ثابت بکنه ، شدت محبوبیت بخش مولتی پلیر لست رو .
شک نداشته باشید ، جزو محبوبترین مولتی پلیرها بوده که در فقدانش ، آنقدر شدت اعتراضات زیاد بوده که یکی به بزرگی ناتی داگ مجبوره واکنش نشون بده .
شدت بزرگی و محبوبیت مولتی لست فراتر از اون چیزی هست که برخی تصور می‌کنند .
و اینو ناتی کاملا بهش آگاه هست و احتمالا در تدارک هم هست
اتفاقا میخواستم همینو بگم یادمه قبلا بحث شده بود که من بارها میگفتم مولتی TLOU از بهترین ها بود و هست
از دیشب هم همه دیدن چقدر مهم بوده این بخش و طرفدار داشته

ولی خب من کاملا اوکی هستم با این موضوع که بعدا مولتی رو به صورت جداگانه ریلیز کنن و بیشتر روش کار کنن با ساپورت قوی تر , بخش سینگل هم شاهکار تحویل بدن

پ ن : اره TLOU P II بهترین ویژوال نسل نیست و ناامید کننده بوده :)) از days gone هم پایین تر بوده (مدیونید که فکر کنید چون DG از UE4 استفاده کرده همچین مثالی دیدیم)
آره بابا بهترین گرافیک و بازی از لحاظ تکنیکی گیرز5 بوده :)) باشه باشه ... همون 2 دقیقه تریلر که تو SOP نشون دادن همه بازی های این نسل رو بلعید کلا
تا الان هم همون U4 هنوز پرچمدار هست احتیاجی نیست برا مقایسه با بقیه بازی ها از TLOU استفاده کرد

من تریلر پارسال را شاید 30 بار یا بیشتر دیدم. تریلرهای جدید را هم تقریبا اکثرش را از همه سورسها دیدم. با اینکه گرافیک همچنان فوق العاده است و احتمال بالا بهترین PS4 و جز سه تای اول نسل خواهد بود ولی توی یک سری موارد حداقل پایین تر از E3 2018 هست. نورپردازی یا جزییات صورت دشمنا مثلا توی اون تریلر بعضی صحنها تخیلی بود. فقط از اون صحنه ای که الی توی تریلر E3 2018 اولین بار درگیر میشه با دقت ببینید که کنار آتیش فضایی میشه گرافیک بازی تا ادامه پیدا میکنه به آخر تریلر و کشتن اون یارو.

البته از اول هم من واقعا انتظار اون گرافیک را نداشتم. چون خیلی برای قدرت این نسل فضایی بود گرافیک. خیلی هم عجیب غریب نیست یکی بگه پارسالی بهتر بود. همین الان توی ERA هم بحثش هست. جریان Witcher هست که با اینکه گرافیک نهایی به شدت خوب بود و کسی صداش در نیومد ولی تریلر اولی گرافیکی ماورای نسل داشت. اینی که کسی بگه بازی گرافیک خفنی نداره درست نیست ولی اینی که یکی بگه پارسالی از این بهتر بود به نظرم درسته.

البته در نهایت بگم برای من خیلی دیگه گرافیک اواخر نسل مهم نیست چون یک مدته هرچی بازی میکنم به شدت تحت تاثیر قرار میگیرم. به لحاظ بلوغ گرافیکی به نقطه خیلی خوبی رسیدیم. حالا اینکه دیگه ناتی داگه و پیشگام گرافیکه، قطعا محصول نهایی بی نهایت زیبا خواهد بود.

آره بابا آشغاله محضه. چیه اینا ساختن، همش نا امید کننده و دانگرید. این ویدئوهایی هم که از پریویو میاد و همه کف و خون قاتی کردن به خاطر اینه که سونی گولشون زده به جای Last 2 در واقع Gears 5 رو داده بازی کردن. بعد قسمت های گیم پلی رو ادیت کرده بازی خودش رو گذاشته. وگرنه که بازی آشغاله، نا امید کنندس و دانگرید شده. در این حد که Days Gone هم ازش بهتره که خود Days Gone هم آشغالی بیش نیست.

پ.ن: کلا سونی هرچی بازی میسازه سینما زده، آشغال، دانگرید، و روی هم رفته ناامید کننده و بدرد نخوره اما نمیدونم چرا این بازی های فوق بد چرا این در نهایت متاشون +90 میشه و بازی های خفن نسل با اینکه منبع الهامشون همین بازی های مزخرف باز نمیتونن حتی بهشون نزدیک بشن. کلا برام سواله، کسی جوبش رو بلده بگه.
پ.پ.ن: یبار دیگه لازم دونستم بگم نمایش Last 2 ناامید کننده بود.
من الان در مورد کیفیت بازی و گیمپلی اینارو گفتم؟ دارم درمورد افکتای گرافیکیش صحبت میکنیم بعد میای متاشو میکشی وسط؟ بزرگ شید یکم..

آره بابا آشغاله محضه. چیه اینا ساختن، همش نا امید کننده و دانگرید. این ویدئوهایی هم که از پریویو میاد و همه کف و خون قاتی کردن به خاطر اینه که سونی گولشون زده به جای Last 2 در واقع Gears 5 رو داده بازی کردن. بعد قسمت های گیم پلی رو ادیت کرده بازی خودش رو گذاشته. وگرنه که بازی آشغاله، نا امید کنندس و دانگرید شده. در این حد که Days Gone هم ازش بهتره که خود Days Gone هم آشغالی بیش نیست.

پ.ن: کلا سونی هرچی بازی میسازه سینما زده، آشغال، دانگرید، و روی هم رفته ناامید کننده و بدرد نخوره اما نمیدونم چرا این بازی های فوق بد چرا این در نهایت متاشون +90 میشه و بازی های خفن نسل با اینکه منبع الهامشون همین بازی های مزخرف باز نمیتونن حتی بهشون نزدیک بشن. کلا برام سواله، کسی جوبش رو بلده بگه.
پ.پ.ن: یبار دیگه لازم دونستم بگم نمایش Last 2 ناامید کننده بود.
حالا اقا ماکان تو خودت استاد جوگیری هستی هنوز یادمون نرفته نقد اولیه ات از گرز ۵ که تا حد متای ۹۹ تعریف و تمجید کردی این بحث سر انچارتد ۴ هم بود کلا تریلر های اولیه مانی داگ حالا نورپردازی و.. عجیب غریبن

اقا از لحاظ دقت به جزییات و فیزیک بازی دقت کنید وقتی الی تو دمو گیم پلی میخپاد با کلتل ملتف اون خونه رو اتیش بزنه ،اب یا نفت داخل بطری(حالا هر چی هست)تکون میخوره.لعنتیا تا کجا دقت کردن.بعضی از ادما هم که نمیدونم از کجا افتادن که میان میگن گرافیک تلو اخ یا بده.منظق بعضیا تو حلقم

• Like
Reactions: vaan 2
منم کلا بعید میدونم مولتی پلیری اصلا برای Last 2 در کار باشه این بیانیه بیشتر از سر وا کردن بوده

من مخالفم چون این فیزیک و انیمیشن و حتی یه سری محیطایی که ساختن و شاهکاره و کاملا آمادست تو یه مالتی استفاده بشه چرا استفاده نکنن.
قطعا با بازی اصلی خیلی متفاوت خواهد بود از نظر اتمسفر و شاید رنگارنگ تر باشه یه مقدار، فونداسیون قضیه همونه...

پ.ن: دوستانی که میگن چرا هی راجب مالتی بحث میکنید، پس راجب چی بحث کنیم ؟ استوری که جای حرفی باقی نمیذاره :|

پ.ن: کلا سونی هرچی بازی میسازه سینما زده، آشغال، دانگرید، و روی هم رفته ناامید کننده و بدرد نخوره اما نمیدونم چرا این بازی های فوق بد چرا این در نهایت متاشون +90 میشه
چون سونی پول میده به منتقدا :D

دقت کردید هیچکدوم از این هیترا به اون قسمت تریلر که تو همون مکان E3 2018 و هیچ فرقی با تریلر E3 نداره گرافیکش اشاره نمیکنن؟
آخه مشکل اینه بعد از عرضه بازی هم میرن غار و دیگه نمیشه پیداشون کرد تا 2 سال :|
همین الانم خیلیاشون نیستن بیخیال شدن و رفتن تو غار :p

چیزی که نا امید کننده بود ، نبود مولتی نبود، رفتار مثلا فن ها بود ، اینا ۶-۷ سال تو سخت ترین شرایط این نسل کار کردن تا بهترین بازی ها رو بسازن و برسونن دست فن ها و گیمر ها ، لذتش رو ببرن! الان که بعد یه نسل اومدن اطلاعات آخرین بازی نسلشون رو دادن ، انتظار داشته باشن کمی تعریف و دلگرمی بشنون و خستگی از تنشون در بره ، یه مشت نق نقو ریج زدن ریختن تو تمام پیجاشون فحاشی و disappointed , disappointed ! کردن، im out, i watch YouTube ،

شما یه لحظه خودتون رو بزارید. جاشون چقدر نا امید کننده است ، چقدر معذب شدن ، الآنم که به جای تشکر از حمایت فن ها ، مجبور شدن بیانیه بدن که نگران نباشید در فکر تدارک قاقالی لی هستیم براتون! من بودم دلسرد میشدم !

......

ولی چیزی که برام جالب بود اینه که چقدر زود همه چیز تغییر می‌کنه ، همین پنج شش سال پیش خبر میومد که یه بازی مولتی نداره ،ملت خودشون فلسفه بافی می‌کردن که چه خوب دارن روی بخش داستان سنگ تمام میزارن ! امروز یه استودیو مثل ناتی داگ که به بخش داستانی بازی هاش معروف هست خودش تاکید می‌کنه برای حفظ کیفیت بخش داستانی قید مولتی پلیر ( که میتونستیم باهاش پول کلانی به جیب بزنیم) رو زدیم ، ملت این واکنش عجیب غریب دیروز رو نشون میدن !!!

به هر حال چند ماه دیگه زمستون میاد و ذغال !

View attachment 118095
عزیز دل برادر تا وقتی عاشق یک عنوان نشدی و حال روز بازیکنان رو درک نکردی از حال روز بازیکنها نگو(انلاین لست)...امثال مثل من عاشق مالتی tlou بودیم..خودم 2 تا اکانت 999 کردم و اگر میخواستم بازم الان اکانت 999 کنم تا الان شاید 4 تا میشد.. هیچ بازی دیگه ای مثل انلاین لست بهم نمی چسبید و هر بازی دیگه ای که بازی می کردم انلاینش رو نهایت بعد چند ساعت کنار میزاشتم..هستن کسانی که حتی دیوانه وارتر عاشق انلاین لست هستن..عجیب هست که شما خودت رو وارد یک مقوله ای میکنی که زیاد عاشقش نیستی ( منظورم انلاین لست )..هیچ وقت کسان دیگر رو قضاوت نکن چون شما حال روز اون عدرو اصلا درک نکردی که بخوای بتوپی بهشون..ممنون.

بهتر نیست به جای بحث های تکراری و غیر مفیدمون بیایم از دیدن این تصاویر و حسی که درونشون نهفته است(حسی که فقط ما تلو بازا تجربه اش کردیم) لذت ببریم8->
..... چه داند قیمت نقل و نبات:D.
اون فلک زده کارگردان تومب رایدر هم میگفت بازی کلا اسکریپت شده و این فیچر ها قابل اجرا نیستن.
بعضیا اگه ایراد نگیرن روزشون شب نمیشه.
حالا هم گیر دادن به گرافیک بازی. این دمویی که دیروز دادن منتقدا اسمش روشه "دمو".مطمعا با نسخه ریتیل تفاوت خواهد داشت.اگر همه نداشته باشه چیزی ازش کم نمیشه همونطور که GOW RDR2 Witcher 3 و خیلی بازیای دیگه تریلر هاشون با نسخه نهایی فرق داشت ولی تو سه روز چهار میلیون فروختن GOTY هم شدن.بازیا قبل گلد شون یه روتوش نهایی میخورن دمو دیروز فاقد اون بود.یه احتمال دیگه وجود داره روی بعضی از دشمنا و شخصیتای مهم بیشتر روشون کار کردن که این عادیه مشکل از ناتی داگ یا سونی نیست نهایت سخت افزار همینه فرض کنین برای یه دشمن که قراره زیر 2 ثانیه شتک بشه بشینن یه عالمه وقت و زمان بزارن بازی با این حالش دو دیسکه(100گیگ).چن وقت پیش رو ps3 بازی رو تموم کردم اصلا حواسم به گرافیکش نبود به قدری داستان بازی و شخصیت پردازیش زیباست.در کلام آخر به شخصه برای داستان اینجام از گرافیک و گیمپلی دیروز خیالم راحت شد دقیقا اون چیزیه که انتظارشو داشتم. 118159

..... چه داند قیمت نقل و نبات:D.
اون فلک زده کارگردان تومب رایدر هم میگفت بازی کلا اسکریپت شده و این فیچر ها قابل اجرا نیستن.
بعضیا اگه ایراد نگیرن روزشون شب نمیشه.
حالا هم گیر دادن به گرافیک بازی. این دمویی که دیروز دادن منتقدا اسمش روشه "دمو".مطمعا با نسخه ریتیل تفاوت خواهد داشت.اگر همه نداشته باشه چیزی ازش کم نمیشه همونطور که GOW RDR2 Witcher 3 و خیلی بازیای دیگه تریلر هاشون با نسخه نهایی فرق داشت ولی تو سه روز چهار میلیون فروختن GOTY هم شدن.بازیا قبل گلد شون یه روتوش نهایی میخورن دمو دیروز فاقد اون بود.یه احتمال دیگه وجود داره روی بعضی از دشمنا و شخصیتای مهم بیشتر روشون کار کردن که این عادیه مشکل از ناتی داگ یا سونی نیست نهایت سخت افزار همینه فرض کنین برای یه دشمن که قراره زیر 2 ثانیه شتک بشه بشینن یه عالمه وقت و زمان بزارن بازی با این حالش دو دیسکه(100گیگ).چن وقت پیش رو ps3 بازی رو تموم کردم اصلا حواسم به گرافیکش نبود به قدری داستان بازی و شخصیت پردازیش زیباست.در کلام آخر به شخصه برای داستان اینجام از گرافیک و گیمپلی دیروز خیالم راحت شد دقیقا اون چیزیه که انتظارشو داشتم.View attachment 118159
کارگردان تومب ریدر همون جایی کار نمیکنه که توش به ایده های کوری بارلوگ میخندیدن! :D

اینکه این تفاوت راه آرامش هست یا نه این واقعیت رو تغییر نمیده که گرافیک و نورپردازی نسبت به دموی E3 دانگرید شده.
بعد یه نکته خیلی کیوت اینه که یسریا بهترین گرافیک نسل و حتی نسل بعدی هم لقب داده شده!!! یسری که اینجا ادعاشونم میشه خیلی تکنیکال نظر میدن. تنها چیزی که توش بهترین هست انیمیش های mele و توجه به جزییات هست.
نمیخوام با بازیای دیگه مقایسه کنم ولی رو همین PS4 هم بازیای هستن که Visualy بهترن نمونه اش Days Gone که نورپردازی و جزییات محیطی بهتری داره که خب اینجور مقایسه ها کلا اشتباه هست چون تمرکزشون متفاوت هست و هرکدوم به یه نوع از ریسورس های سخت افزاری استفاده میکنه.
ولی در مورد TLOU2 بنظرم با توجه به ۳۰ فریم بودنش ناامید کننده اس از طرف ناتی داگ چون اینا همیشه تو گرافیک یا بهترین بودن یا جز بهترین ها.

جزییات و نورپردازی کیفیت بافتها تو محیطای Indoor خیلی ناامید کننده اس:

موضوع دیگه اینکه بازی هنوز تو مراحل ساخت هست و امکان اینکه بهتر از این چیزی که الان میبینیم هست.
این پست نه برای ترول بازی هست نه هیت وزریدن صرفا برای یه عده که فکر نکنن با دسته کورا طرفن
کدوم یکی از نمایش‌های دو روز اخیر مربوط به همون لوکیشن و زمان گرگ و میش بوده که به این نتیجه رسیدید دانگرید شده !!!! جدا ما رو دست انداختید؟؟؟ ما کور اصلا ، شما بینا ، بکشین بیرون!! این بازی اصلا انتخاب خوبی برای تلافی گیرز ۵ نیست !! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or