PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
وجدانا و انصافا گرافیک بازی هیچ دانگریدی نشده. تو تریلر 3 شنبه شب یک لوکشین دقیقا مشابه e3 2018 هست که عین همن. کافی با کیفیت بالا تریلر رو دانلود کنید کاملا مشخصه. بالاخره نور پردازی و رنگ بندی و بافت های محیطی هر لوکیشن با هم فرق داره. کلا ترول کردن گرافیک گیرز 5 و لست 2 به نوعی مسخره هست هر دو از پیشگامان گرافیک هستن در این نسل . لست دو که کلا گرافیک فوق بالایی داره. و واقعا یک سال زودتر ما رو به نسل 9 برده. حتی همسرم میگفت که چقدر طبیعی به نظر میرسه:):). گرافیک تریلر و دموهای منتشر شده از ps4 pro گرفته شده . من خوشبختانه خودم تو پرو بازی میکنم. فقط سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه تو نسخه ps4 معمولی گرافیک چجوریه. انگار لست 2 رو بر بیس پرو ساختن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morgoth Bauglir
من امیدوارم تو بازی از اون ست پیس های خفن ناتی داگی هم وجود داشته تا حالا که چیزی نشون ندادن و از طرفی نباید انتظاری انچارتد رو داشت ولی خیلی دوست دارم یه چیزی شبیه مرحله ی تعقیبو گریز انچارتد ۴ تو بازی ببینم.

دوستان گرافیک بازی یه دانگرید اساسی شده قبول لطفا بکشید بیرون تاپیک گند کشیده شد توش رفت
فروم جای بحث کردنه، گند کشیده شدن تاپیک گیرز و نمرات گیرز بود که پر از ترول های چرت و پرت بود
به نظر منم گرافیک بازی یک مقدار دانگرید شده ولی هنوز هم عالی هست، تا عرضه هم زمان هست بعید نیست گرافیک نهایی بازی بهتر از این نمایش های جدید باشه
چیزی که نا امید کننده بود ، نبود مولتی نبود، رفتار مثلا فن ها بود ، اینا ۶-۷ سال تو سخت ترین شرایط این نسل کار کردن تا بهترین بازی ها رو بسازن و برسونن دست فن ها و گیمر ها ، لذتش رو ببرن! الان که بعد یه نسل اومدن اطلاعات آخرین بازی نسلشون رو دادن ، انتظار داشته باشن کمی تعریف و دلگرمی بشنون و خستگی از تنشون در بره ، یه مشت نق نقو ریج زدن ریختن تو تمام پیجاشون فحاشی و disappointed , disappointed ! کردن، im out, i watch YouTube ،
بازی‌ نسخه قبلیش مولتی‌پلیر داشته (به گفته خودتون خوب هم بوده)، و برای نسخه دوم هم تایید میکنن که مولتی خواهد داشت و بعد کنسلش میکنن، چرا نباید طرفدار ها شاکی باشن؟

آخرین ویرایش:
118168

تو رو خدا ببینید ، دانگرید بی کیفیت و بی جزییات رو !!!!! این تکسچرا چرا اینقدر بی کیفیته ! بازیش برفک تلویزیون توش مشهوده !!! هم نسل اتاریه#-o

تازه این که هیچی نیست! الان من فهمیدم منظور دوستان ازاینکه میگن گرافیک نسخه اول از این بهتره و بازی نسل 6 ه یعنی چی !! خاک بر سرت ناتی داگ

118169

David

این جا برید ازمرجع اصلی ببنید تفاوت رو متوجه بشید، تازه از عکس ثابت اسکرین گرفتم نه تصویر متحرک ! چشمای دیوید کو؟؟

من اصلا نمیفهمم فاز اون یه نفر چیه میاد این تاپیک این پستای مسخره رو میزنه !!!! یعنی ما انچارتد 4 هیچی ، لاست لگاسی رو با چشمای خودمون ندیدم ! باید به تخلیه های تو تکیه کنیم !!

حالا کی دیدید یکی از ماها بره تو تاپیک هاشون این بنجل بازی ها رو در بیاره؟؟؟
جدا برای خودتون شر میخواید ؟ علاقه دارید تاپیک هیلو اینفینتی رو اینطوری منور کنیم ! البته اونجا مثل تاپیک های سونی بی صاحب نیست ! دو سه تا ناظم وایسادن که دسترسی رو بگیرن!

Attachments

• Utttttttttttled.png
    Utttttttttttled.png
    449.2 KB · مشاهده: 18
اخه من که نمیگم بازی مولتی نداشته باشه، میساختن که چه بهتر، اتفاقا خودمم روش حساب باز کرده بودم ، میگم به تصمیم استودیو احترام بزارید! توجه کنید این اولین بازی نیل به تنهاییه ، اگه ذره ای کم و کاستی تو بازیش باشه ، همون فن ها ابرو براش نمیزارن! جالبه حاضرم قسم بخورم حداقل بخشی از این کسایی که کمپ زدن تو توییتر ناتی داگ و نیل و سایر استاف ها همون هایین که محکوم میکردن ناتی داگ و سونی رو به خاطر کرانچ !!

بازی هم که کیک استارتر نبوده و قول ندادن به مخاطب ها که ما بخش مولتی رو تو روز لانچ بازی قرار میدیم

بازم میگم اینکه بخش مولتی بازی رو کنار گذاشتن یا عقب انداختن به خاطر حفظ کیفیت بخش داستانی تصمیم اشتباهی نیست ، انتظار اصلی اکثریت فن ها یه بخش داستانی بی کم و کاسته !

فراموش نکنید که ناتی داگ داره تو بالاترین سطح این صنعت رقابت می‌کنه !

آدم غبطه میخوره به حال مایکروسافت و ۳۴۳ و کوالیشن !! و rare!! فن هاشون رو میبینه ، فقط دارن تعریف و تمجید میکنن! هر اشغالیم بسازن همه قدردان هستن ،

بعد اینور یارو میگه ملت ما می‌خوایم بهترین تجربه رو در اختیارتون بزاریم اما زمان و منابع کافی برای همش نداریم ، ملت اینطوری برخورد کردن باهاشون!

اخ آخ که هیچوقت این اتفاق نمی افته و همچنان هیتر ها باید تو آتیش درونی خودشون بسوزن=))=))=))

مثبت نود که حالت دیفالت بازیه، ولی باز این شانس رو بهتون می‌دیم اومد زیر ۹۳ باز بیاید ترول کنید !!!
درود بر سیستم استدلالی ات☮️

• Like
Reactions: vaan 2
View attachment 118168

تو رو خدا ببینید ، دانگرید بی کیفیت و بی جزییات رو !!!!! این تکسچرا چرا اینقدر بی کیفیته ! بازیش برفک تلویزیون توش مشهوده !!! هم نسل اتاریه#-o

تازه این که هیچی نیست! الان من فهمیدم منظور دوستان ازاینکه میگن گرافیک نسخه اول از این بهتره و بازی نسل 6 ه یعنی چی !! خاک بر سرت ناتی داگ

View attachment 118169

David

این جا برید ازمرجع اصلی ببنید ، تازه از عکس ثابت اسکرین گرفتم نه تصویر متحرک ! چشمای دیوید کو؟؟

من اصلا نمیفهمم فاز اون یه نفر چیه میاد این تاپیک این پستای مسخره رو میزنه !!!! یعنی ما انچارتد 4 هیچی ، لاست لگاسی رو با چشمای خودمون ندیدم ! باید به تخلیه های تو تکیه کنیم !!

حالا کی دیدید یکی از ماها بره تو تاپیک هاشون این بنجل بازی ها رو در بیاره؟؟؟
جدا برای خودتون شر میخواید ؟ علاقه دارید تاپیک هیلو اینفینتی رو اینطوری منور کنیم ! البته اونجا مثل تاپیک های سونی بی صاحب نیست ! دو سه تا ناظم وایسادن که دسترسی رو بگیرن!
یه کلمه تو تاپیک هیلو یا گیرز بگی درجا بن میشی

• Like
Reactions: vaan 2
بی مورد زده بالا! قضیه اینه که بازی های سونی سینگل محوره یعنی عملا مود مولتی پلیر یک بخش فرعی بازیهاشون هست ، کسی که فن بازی های سونیه قطعا بخاطر بخش سینگلشه ، کسی که میخواد مولتی پلیر بازی کنه کلی بازی مولتی پلیر مولتی پلتفرم(!) وجود داره که میتونه اونها رو تجربه کنه، دلیل نمیشه که حالا موظف بدونیم بازی های سونی حتما باید مولتی داشته باشن. من نمیدونم این چه انتظاریه که یه عده دارن! بله اگه با مولتی تلو١ خیلی حال کردین و حالا امیدتون به تلو٢ بود این یه حرف جداست و تا حدودی اعتراض بهش وارده ولی بازم وقتی سازنده میگه بخاطر تمرکز بیشتر این بخش رو حذف کردیم بازم بنظرم کارشون قابل درکه و حتی میشه تحسینشون کرد(جای اینکه بهشون تاخت) اونم تو شرایطی که همه ببیشتر به فکر بازار هستن تا خود اثر .

درود این حرف شما مثل این میمونه که بگیم این همه بازی داستانی درجه یک تو بازار هست و چه نیازی هست مایکروسافت بره دنبال ساخت بازی داستانی! میتونه گیمر از بازیهای داستانی مولتی پلتفرم بهره ببره

واقعا قانع کننده نیست و جدا از اینکه این بازیها میتونند مولتی پلیر نداشته باشند، ولی این وسط هم میتونه بازی ای باشه بلاک باستر از سمت سونی که تمرکزش روی مولتی پلیر باشه و برای باقی نگه داشتند این دست مخاطب هاش روی نیاره به انحصاری کردن Special Ops بازی MW

این بحث در ادامه کلی تر میشه و به نظرم آف تاپیک هست ولی خب نمیشه منکر این مسله شد و بگیم همینی که هست. چون واکنش مخاطب ها و واکنش خوده سونی اینطوری نشون نمیده

• Like
Reactions: SHAYAN1999
فروم جای بحث کردنه، گند کشیده شدن تاپیک گیرز و نمرات گیرز بود که پر از ترول های چرت و پرت بود
به نظر منم گرافیک بازی یک مقدار دانگرید شده ولی هنوز هم عالی هست، تا عرضه هم زمان هست بعید نیست گرافیک نهایی بازی بهتر از این نمایش های جدید باشه

بازی‌ نسخه قبلیش مولتی‌پلیر داشته (به گفته خودتون خوب هم بوده)، و برای نسخه دوم هم تایید میکنن که مولتی خواهد داشت و بعد کنسلش میکنن، چرا نباید طرفدار ها شاکی باشن؟
بحث کردن یه چیزه ترول و مسخره بازی چیز دیگه. خیلی از این پستایی که تو این تاپیک میاد توی گف و ریست ارا بن دائم داره.

كودتا هم زماني رخ ميده كه خداي نكرده خدايي نكرده :D متا بياد زير نود ووو
شايد ما شما رو نبينيم؟ نه؟ :D
احتمال اینکه این بازی متاش زیر نود بشه در همون حد غیر ممکنه که مایکروسافت یک سال GotY ام نه مدعی بازی سال منتشر کنه. ببین تا این حد غیر ممکنه.

من با توجه به پیشنمایش‌هایی که از بازی خوندم تا اینجا، اطلاعات منتشر شده، سابقه‌ی فوق درخشان سازنده و نظر منتقدها میگم صد در صد مدعی اصلی بهترین بازی سال و متاش هم در بدترین حالت ۹۵ میشه. حاضرم با هرکس سر هرچی بخواد شرط ببندم.

دوستان انصافا ادم تو نخش میره گیم پلی خیلی پیشرفت داشته . خفنترینشم این تریکمون زدن الی تو حالت دراز کشه . واقعا دمه ناتی گرم .
راستی میگم الی چیزی از یه کماندوی اسپتسناز کم نداره :D

• Like
Reactions: Subject 16
یعنی واقعا هنوز کسی وجود داره تو دنیا روش بشه در مورد گرافیک بازی های ND مخالفتی کنی یا بگه دانگرید میشن و ...؟
خدایی این بندگان خدا چندبار باید خودشون رو ثابت کنند دیگه؟ :))

اونایی هم که منتظر متای زیر 90ن دیگه خیلی باحالن:دی روتون رو برم:دی
---

در کنار این، بهانه ی دوستان برای نبود مولتی هم مورد قبول من نیست:دی
اینکه چون خفن ترین بازی سینگل پلیرشون رو میسازن پس بخش مولتیش مهم نیست! یا چون بازی های مولتی پلتفرم هیت هرکی مولتی میخواد بره سراغ اونا و ... دفاع های الکیه :| لازم نیست از همه چی دفاع بشه به خدا:دی

به هر حال...فکر میکنم یه روزی آنلاین براش میدن...یا حالا به قول بچه ها نسل بعد، یا به صورت standalonne بعدا میفروشن...و یا حتی F2P :-" (حس میکنم یه بتل رویال مشتی هم از توش در میارن قشنگ the last of us توش معنا بشه:دی )
ولی بازم اینکه الان حتی قولی بابتش نمیدن یکم ناراحت کننده ست:(

یعنی واقعا هنوز کسی وجود داره تو دنیا روش بشه در مورد گرافیک بازی های ND مخالفتی کنی یا بگه دانگرید میشن و ...؟
خدایی این بندگان خدا چندبار باید خودشون رو ثابت کنند دیگه؟ :))

اونایی هم که منتظر متای زیر 90ن دیگه خیلی باحالن:D روتون رو برم:D
---

در کنار این، بهانه ی دوستان برای نبود مولتی هم مورد قبول من نیست:D
اینکه چون خفن ترین بازی سینگل پلیرشون رو میسازن پس بخش مولتیش مهم نیست! یا چون بازی های مولتی پلتفرم هیت هرکی مولتی میخواد بره سراغ اونا و ... دفاع های الکیه :| لازم نیست از همه چی دفاع بشه به خدا:D

به هر حال...فکر میکنم یه روزی آنلاین براش میدن...یا حالا به قول بچه ها نسل بعد، یا به صورت standalonne بعدا میفروشن...و یا حتی F2P :-" (حس میکنم یه بتل رویال مشتی هم از توش در میارن قشنگ the last of us توش معنا بشه:D )
ولی بازم اینکه الان حتی قولی بابتش نمیدن یکم ناراحت کننده ست:(
اینایی که منتظر متای زیر 90 این بازی هستن نشون میدن که انسان همیشه به امید زنده هست :D فکر کن کمترین متای 4 تا بازی (نه DLC یا Stand alon) آخرشون 92 بوده بعد اینجا آرزوی زیر 90 دارن lol حالا بماند که متای 84 و 85 هم تا همین چند وقت پیش خیلی عالی بود از نظرشون , دیگه از کسایی که کوالیشن رو با ND مقایسه که هیچ برتر میدونن نباید انتظار بیشتری داشت , یه دنیای موازی درست کردن برا خودشون عشق میکنن :D
راجب مولتی منم دیشب گفتم غیر قابل قبوله این بهانه ها چون نسخه اول مولتی بی نظیری داشت و خیلی پرطرفدار و محبوب بود ولی با بیانیه ای که ND داد مشخص شد که قطعا بخش آنلاینی در نظر گرفتن و احتمالا میتونه خیلی بزرگ تر باشه با ساپورت بهتر و به صورت جداگانه ریلیز بشه . مولتی TLOU اینقدر خوب بود که پتانسیل Stand Alone بودن رو داره

اینایی که منتظر متای زیر 90 این بازی هستن نشون میدن که انسان همیشه به امید زنده هست :D فکر کن کمترین متای 4 تا بازی (نه DLC یا Stand alon) آخرشون 92 بوده بعد اینجا آرزوی زیر 90 دارن lol حالا بماند که متای 84 و 85 هم تا همین چند وقت پیش خیلی عالی بود از نظرشون , دیگه از کسایی که کوالیشن رو با ND مقایسه که هیچ برتر میدونن نباید انتظار بیشتری داشت , یه دنیای موازی درست کردن برا خودشون عشق میکنن :D
راجب مولتی منم دیشب گفتم غیر قابل قبوله این بهانه ها چون نسخه اول مولتی بی نظیری داشت و خیلی پرطرفدار و محبوب بود ولی با بیانیه ای که ND داد مشخص شد که قطعا بخش آنلاینی در نظر گرفتن و احتمالا میتونه خیلی بزرگ تر باشه با ساپورت بهتر و به صورت جداگانه ریلیز بشه . مولتی TLOU اینقدر خوب بود که پتانسیل Stand Alone بودن رو داره
بنظر من اگر جدا بخوان بفروشن کار قشنگی نیست. حالا اینکه دیرتر عرضه بشه قابل قبوله ولی جدا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or