PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
در این که بازی گرافیک خفنی داره شبهه ای نیس اما انیمیشن اسب تو rdr2 یه چیز دیگست انیمیشن راه رفتن و کلا گرافیک اسب! کمپانی سازندش چه کرده با rdr2 کافیه الان بازی رو استارت بزنید از اول اون مرحله برف انیمیشن ها بیداد میکنه. با واقعیت فرقی نداره در حدی که انیمیشن های این بازی تو این تریلر نزدیک هم نیست به انیمیشن های راه رفتنrdr2 . فک کنم بهتر از ناتی داگ پبدا شده!من همیشه اینو میدونستم ناتی داگ کامل ترین گرافیک رو عرضه میکنه الان بهم بگن کامل ترین گرافیک نسل کدومه میگم uncharted 4 ولی دلیل نمیشه بگیم تو همه زمینه ها از همه کمپانی ها بهتره. الان انیمیشن راه رفتن اسب تو rdr2 ماورای این نسله ولی خوب تو چهره پردازی نزدیک به آنچارتد ۴ قدیمیم نیست.
در مورد قیافه جول که دیگه اون خوف قدیم نی باس بگم خود سازنده مخصوصا اینجوری درش آورده گیمر ها متوجه شن دیگه با جول نباس ادامه بدن سنش زده بالا شخصیت اول رو زورکی و اجباری از این به بعد تو این سری فک کنم البته الی باشه دیگه از این به بعد. بعدشم خنده داره طرف تو ۶۰ سالگی بیاد آفتاب بالانس بزنه همرو له کنه و بکشه در حد سیلوستر استالونه تخیلی نیست که ههههههه
و یه چیزی هم برای داستان به ذهنم رسید احتمالش هست جول با اون گروه که دینا رو می کشن دوست بوده و باهاشون کار میکرده. اشتباه نکنید جول شخصیت خوبه داستان ولی جول در شماره قبلی تو کار فروش اسلحه بوده پس احتمال ش هست ناخواسته با کار کردن با این گروه پای اونا رو اینجا کشونده باشه و برای همین وقتی آخر تریلر جول رو میبینیم یه سرافکندگی خاصی تو چشما ی جول هست چون الی بدونه بد میشه!!
لازمه در مورد مقایسه‌ی شما یک موضوع رو یادآوری کنم
اسب در بازی رد دد 2 جزو عوامل اصلی و پایه‌ای بازی بحساب میاد و باید خیلی روش کار بشه.... (شخصیت بازی یک کابوی در غرب وحشیه)
ولی در عنوانی مثل TLOU اسب بیشتر بعنوان تنوعی در گیم‌پلی بازیه و نقشش اصلا قابل مقایسه با رد دد نیست..... پس مقایسه شما در کمال احترام از پایه اشتباست

هر چند اسبی که تو تریلر بازی دیدیم خیلی خوب و عالی کار شده... و از نظر من این بازی بی نقصه

بنظر من اگر جدا بخوان بفروشن کار قشنگی نیست. حالا اینکه دیرتر عرضه بشه قابل قبوله ولی جدا نه
بستگی به مقدار محتواش داره !! اگه چیز بزرگ خفنی بدن بعید نیست جدا بفروشن ! اگه بتل رویال داشته باشه خودم میخرم (تصور اون خر تو خر و اون همه خونی که که تو شروع بازی ریخته میشه باور نکردنیه)

بستگی به مقدار محتواش داره !! اگه چیز بزرگ خفنی بدن بعید نیست جدا بفروشن ! اگه بتل رویال داشته باشه خودم میخرم (تصور اون خر تو خر و اون همه خونی که که تو شروع بازی ریخته میشه باور نکردنیه)
چیز خفن که دعا کن واسه pc ندن بتل رویالم نمیخواد بدن مازیار :D البته واسه pc بدن مولتیش بازی واسه همینایی که میگن دانگرید شده میشه شاهکار قرن :p

• Like
Reactions: vaan 2
حالا من راستش سعی میکنم خیلی تو بحث مولتی وارد نشم چون تجربه ی زیادی در موردش ندارم. بله میشه که یه بازی خفن مولتی ساخت و فروخت منتها باید دید چقدر دوست داریم ناتی داگ وارد همچین مقوله ای بشه. بنظرم همون یه مولتی رو بازیاشون بدن بهتره تا کلا بازی ولتی بسازن

۱۰۰ گیگ بودن و دو دیسکه بودن برای بازی ای که open world نیس و مولتی هم نداره یکم عجیب نیس؟
من الان دیگه هیچ جوره تو کتم نمیره که بازی ،زیر ۳۰ ساعت باشه .
آنچ ۴ با اون محیط عظیم و مولتی حدود ۴۰ ۵۰ گیگ بود

۱۰۰ گیگ بودن و دو دیسکه بودن برای بازی ای که open world نیس و مولتی هم نداره یکم عجیب نیس؟
من الان دیگه هیچ جوره تو کتم نمیره که بازی ،زیر ۳۰ ساعت باشه .
آنچ ۴ با اون محیط عظیم و مولتی حدود ۴۰ ۵۰ گیگ بود
شک نکن بازی خیلی طولانی ولی نه مثل GOW جدید بلکه بازی از نظر a به b بودن طولانی نه ماموریت فرعی این چرتو پرتا

جواب هیترها ندید منم شاید کنسول مورد علاقم یه متای بالای 90 نداشته باشه کلی بازی هم کنسلی و متای زرد داشته باشه کارم به جنون بکشه. کل افتخار نسلتون تاسیس خاروبار فروشی بود از شامپو و نوشابه انرژی زا بگیر دو روز دیگه هم پشمک حاج اسپنسر قراره ریلیز بشه.
اما در مورد LOU2، امیدارم باس فایت بیشتری داشته باشه. باس های خفن. یکی از کمبود های شماره اول نبود باس فایت بود.

فعلا به ترول کردن تحوع آور !!!!! ناتی داگ و TLOU 2 ادامه بدید که وقتی بازی منتشر شد و متای بازی اومد دیگه خبری ازتون نمیشه و بازگشت با شکوهی به غار هاتون خواهید کرد !

دیگه مایکروسافت و سیاست های فاجعه بارش از همون اول نسل رو همگی به یاد داریم و از کنسول تمام آنلاین و اون کینکت فاجعش و سیاست های فاجعه بارشون در قبال بازی های انحصاری و ... و خلاصه تپه ای نبوده که مایکرو در نسل هشت ............... باشه !!

و درباره مولتی و سیاست های صنعت گیم در نسل هشت دارن درس اخلاق میدن به سونی !!! :lol: خدایا خداوندا توبه !!!

اگه سونی و Take Two و یه سری استدیوی هایی مثل سازندگان ویچر و مترو و ... نبودن که این نسل هشت رو مایکرو میکرد یه نسل تمام آنلاین و دقیقا همین سیاست ها رو داشت . و دم سونی گرم بازی های داستانی رو زنده نگه داشته ! و سر همین سیاست های داستان محور بازی های انحصاریش تو این نسل هشت تونست برنده بشه و کنسولش فروش بالایی داشته باشه . انقدر بازی آنلاین هست که همین طور که ریخته تو صنعت گیم . ناتی داگ بخواد بخش آنلاین این بازی رو هم منتشر کنه شک نکنید با کیفیت عالی ای بیرون میده و فعلا تمام فوکوسشون روی بخش داستانی TLOU 2 هستش و ناتی داگ هم این رو خوب میدونه منتقدین و .... انتظاراتشون از ناتی داگ به شدت بالاست و اینا صد در صد یه تیم دیگه دارن که دارن رو ساخت پروژه بازی نسل بعدیشون هم کار میکنن و سر این استدیو به شدت شلوغه و استدیویی که حکم کنسول سلر رو برای کمپانی سونی داره . یادش بخیر چقدر گاد اف وار ترول شده بود !!! و آخرش چی شد !!! بله دوستان !!! باز هم غار !!! و هم نشینی با خفاش های درون غار !!!!! :((:lol:

صحبت زیاده و حوصله بحث زیادی نیست ولی دارین دست رو استدیویی میذارید ( بیشتر دارید شخصیت خودتون رو کوچیک میکنید . ترول کردن کمپانی ها و استدیو هایی مثل راکستار و ناتی داگ و ... واقعا یه چیزی میخواد که خب به هر حال تو وجود هر کسی نیست .... گرفتید که چی میگم !!!!! ) که یکی از بهترین و با کیفیت ترین استدیو های جهان هستش و تیم مدیریتی و کارکنان و سیستم مدیریتی این استدیو بی نظیره و خلاصه از ما گفتن بود و دست رو چیزی نذارید که بعدا بازی منتشر شد و متاش اومد از دوباره شاهد رفتنتون به غاری باشیم که در کل نسل هشت از این رفتن و آمد ها به غارتون رو شاهد بودیم ! ( البته کل نسل هشت رو تو غار بودید !!! و واقعا سونی نبود و این سیاست های بازی های داستان محورش این نسل هشت چه بلایی سرش میومد !!! مایکرو سافت با قدرت اومده بود نسل هشت رو بکشونه تمام و کمال سمت آنلاین و آنلاین و آنلاین و آنلاین و آنلاین و ...... به صورت تک بعدی )

یعنی رو میخواد بیای ناتی داگ رو ترول کنی !! . هر چند این کار از رو گذشته و یه واژه دیگه ای باید براش پیدا کرد که هر چی گشتم تو ادبیات فارسی چنین واژه ای یافت نشد !!!

آخرین ویرایش:
درود این حرف شما مثل این میمونه که بگیم این همه بازی داستانی درجه یک تو بازار هست و چه نیازی هست مایکروسافت بره دنبال ساخت بازی داستانی! میتونه گیمر از بازیهای داستانی مولتی پلتفرم بهره ببره

واقعا قانع کننده نیست و جدا از اینکه این بازیها میتونند مولتی پلیر نداشته باشند، ولی این وسط هم میتونه بازی ای باشه بلاک باستر از سمت سونی که تمرکزش روی مولتی پلیر باشه و برای باقی نگه داشتند این دست مخاطب هاش روی نیاره به انحصاری کردن Special Ops بازی MW

این بحث در ادامه کلی تر میشه و به نظرم آف تاپیک هست ولی خب نمیشه منکر این مسله شد و بگیم همینی که هست. چون واکنش مخاطب ها و واکنش خوده سونی اینطوری نشون نمیده
درود :D
مقایسه بازی های داستان محور و مولتی پلیر تو این مورد باهم متفاوته.یه مورد بحث انحصاری بودنه. اگه خودت یادت باشه یه مقاله هم ترجمه کرده بودی تو این مورد که چرا بازی های مولتی پلیر نمیتونن مثل بازی های سینگل محور توی بازار و بین پلیرها خودشون رو به تثبیت برسونن که همین قضیه باعث میشه عملا بحث بازی های انحصاری که درواقع برندینگ کنسوله تقریبا منحصر بشه به بازی های داستان محور (چون بازی های مولتی پلیر عملا کارشون خیلی سخت میشه که بعنوان برندینگ جای خودشون رو بین طرفدارها باز کنن) بهمین خاطر اهمیت بازی های سینگل محور برای انحصاری خیلی بیشتره و بازی های مولتی پلیر نمیتونن مثل بازیهای داستان محور اون تنوع لازم رو ایجاد کنن و عملا توی بازار هم اونهایی که موفق هستن از لحاظ تنوع اصلا با بازی های داستان محور قابل مقایسه نیستن.چیزی که میخوام بگم اینه که بخاطر ماهیتی که بازی های مولتی پلیر دارن (که عملا بیس بازی ها رقابت با پلیرهای دیگست تا اینکه دنبال چیزهایی مثل داستان ، شخصیت ، طراحی مراحل و خیلی المان هایی که اصلا توی بازی های مولتی وجود نداره باشن ) براحتی پلیرها میتونن انتظارشون رو با همین چندتا بازی های مولتی پلیر مولتی پلتفرم که تو بازار هست براورده کنن.

حالا من راستش سعی میکنم خیلی تو بحث مولتی وارد نشم چون تجربه ی زیادی در موردش ندارم. بله میشه که یه بازی خفن مولتی ساخت و فروخت منتها باید دید چقدر دوست داریم ناتی داگ وارد همچین مقوله ای بشه. بنظرم همون یه مولتی رو بازیاشون بدن بهتره تا کلا بازی ولتی بسازن
به این بخشش فکر نکرده بودم:-?

اونا رو عمو جون گذاشتم برا تاپیک نمرات دث استرندینگ :D
بدجور منتظر اون تاپیکم >:):Boxing:

با اینکه من خودم منتقد اون بازیم و در صورت موفقیتش بیشترین کسی که بولدوزر وار از روش رد میشن خودمم ! اما الان ای دلم میخواد اونم موفق یه دل سیر بهتون بخندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or