Francis Drake
کاربر سایت
دوستان یه سوال در مورد مولتی.اینایی که مریض میشن یا گرسنه بعد چند روز می میرن؟؟
نه . ولی اگه دست بعد Supply کم بیاری مریض ها میمیرن .
دوستان یه سوال در مورد مولتی.اینایی که مریض میشن یا گرسنه بعد چند روز می میرن؟؟
فکر نمی کنم قارچه درسته ولی آره نگران بود و infection بزرگتر شده بوددوستان یه توهم مطرح میکنم، نخندین ها...
آخر بازی اونجا که الی پشت ماشین بهوش میاد،یادتونه؟ وقتی -الی- چشمش رو میماله، یه سُرخی کنار چشمش معلوم هست...
اینجا: (البته توی ویدیو واضح تر از عکس هست)
انگار که قارچ داره تو بدنش رشد میکنه و میخواد از چشمش بزنه بیرون! بعد الی پشتش رو میکنه سمت جول و دمو تموم میشه... (اون سُرخی هم از بین میره). وارد گیمپلی که میشیم الی با یه حالت افسرده داره به مچ دستش نگاه میکنه (زخم هم انگار یکم بیشتر شده) کنترل که به دست ما سپرده میشه دوباره الی چشمش رو میماله...
(شاید با دیدن اون حالات به خودش میگه نکنه پزشک های فایرفلای هم بخاطر این تشدید علائم منو مرخص کردند؟ نکنه جول داره این موضوع رو از من پنهان میکنه؟)
بعد هم که جول رو قسم میده تا بدونه جریان چیه... -من که احساس میکردم موقع جواب دادن جوئل الی نگران بود و میترسید-
اگه حوصله داشتید یکبار اون بخش رو با این دیدگاه امتحان کنید...
دوستان یه توهم مطرح میکنم، نخندین ها...
آخر بازی اونجا که الی پشت ماشین بهوش میاد،یادتونه؟ وقتی -الی- چشمش رو میماله، یه سُرخی کنار چشمش معلوم هست...
انگار که قارچ داره تو بدنش رشد میکنه و میخواد از چشمش بزنه بیرون! بعد الی پشتش رو میکنه سمت جول و دمو تموم میشه... (اون سُرخی هم از بین میره). وارد گیمپلی که میشیم الی با یه حالت افسرده داره به مچ دستش نگاه میکنه (زخم هم انگار یکم بیشتر شده) کنترل که به دست ما سپرده میشه دوباره الی چشمش رو میماله...
(شاید با دیدن اون حالات به خودش میگه نکنه پزشک های فایرفلای هم بخاطر این تشدید علائم منو مرخص کردند؟ نکنه جول داره این موضوع رو از من پنهان میکنه؟)
بعد هم که جول رو قسم میده تا بدونه جریان چیه... -من که احساس میکردم موقع جواب دادن جوئل الی نگران بود و میترسید-
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــیخـیــــالدوستان یه توهم مطرح میکنم، نخندین ها...
اون مسئله ای که دوستان مطرج کردن درباره قرمزی چشمای الی، تو آخرین کات سین برطرف شده و اون قرمزی میتونه برای بسته بودن چشم ها به مدت طولانی باشه.
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــیخـیــــال :biggrin1:
تو سکانس آخر که چشش خوب بود .:biggrin1:
به هر حال داروی بیهوشی یه تاثیراتی هم داره دیگه .
No Offense ولی بیشتر در حد همون توهم بود چیزی که مطرح کردین
چیزی که من گفتم فرضیه هست...
همونطور که گفتم بعد از اینکه الی پشتش رو به جوئل کرد اون قرمزی رفع شد...
انگار که الی وقتی متوجه اون سُرخی زاید کنار چشمش میشه، برا اینکه جول نبینه روش رو برمیگردونه تا مشکلش رو مرتفع کنه...
کلیّت فرضیه من این هست که "الی از آلودگی در امان نیست! و فقط روند رشد بیماریش کندتر از بقیه هست..."
چیزی که من گفتم فرضیه هست...
همونطور که گفتم بعد از اینکه الی پشتش رو به جوئل کرد اون قرمزی رفع شد...
انگار که الی وقتی متوجه اون سُرخی زاید کنار چشمش میشه، برا اینکه جول نبینه روش رو برمیگردونه تا مشکلش رو مرتفع کنه...
کلیّت فرضیه من این هست که "الی از آلودگی در امان نیست! و فقط روند رشد بیماریش کندتر از بقیه هست..."
من هم با شما موافقم ، البته قرمزی چشمش رو متوجه نشدم ولی توی اون صحنه ای که الی میخواد از ماشین پیاده بشه که به نظر من به نحو خیلی مشخصی دستش نسبت به سکانس های قبلی تغییر کرده و حالتش عوض شده یه جوری مثل دونه های زرد روی دستش شکل گرقته که قبلش نبود ، خودش هم واسه همین یه جوری بهش نگاه میکنه ، به نظر من هم الی با خطر مواجه هست و ممکنه بیماریش عود کنه