آقا من برای بار دوم داشتم روی Survivor می رفتم چند روزی هست تو چپتر Hotel ــام :d
دلیلش اینه که 10-12 بار تست کردم هر بار موقعی که میریم طبقه بالا داخل اسانسور جول برای الی قلاب میگیره یهو جفتشون ثابت میشن و نهایتاً بازی قفل میکنه ، یکی دو بار معمولی اونجا رو رد کرد عوضش وقتی داخل آب میوفتم از همه جور آبجکت رد میشه و کلاً بازی از حالت عادی بازم خارج میشه !
دور اول خیلی راحت اون تیکه رو رد کردم ! الان واقعاً هیچی به ذهنم نمیرسه دلیلش چی میتونه باشه ! کسی همچین مشکلی داشته اصلا ؟! :d
همین الان اتفاقا از اول چپتر هتل دوباره شروع کردم به محض افتادن تو آب و یه کم جلو رفتن کلاً بازی میریزه بهم جول از توی همه اشیا رد میشه خیلی از تکسچرها لود نشدن و .... یعنی مثلاً اصلا دیگه امکان بالا رفتن از پله یا اون تیکه خراب شده واسه رسیدن به اون دری که کِی کارد میخواد وجود نداره چون اصلا انگار اونا تعریف نشدن دیگه در نتیجه هیچ رقمه نمیشه از اون تیکه رد شد !! :d
اولین باره به همچین مشکلی میخورم تو یه بازی ! هر کاری به ذهنم میرسید کردم ! غیر از این هر بار که این اتفاق میوفته زدن واسه برگشتن به آخرین چکپوینت یا خارج شدن از بازی دیگه وجود نداره کنسول ریست میشه !!