M
جواب مارو هم میدادین خب، خوشحال میشدیم والاخیلی وقت بود که یه بازی که باهاش حال کنم بازی نکرده بودم
این بازی در یک کلام فوق العاده بود بازی مگه از این قشنگ تر هم میشه
فقط من دیالوگ هایی که آخر بازی بینشون رد و بدل شد رو متوجه نشدم اگه یکی بگه ممنون میشم
این بازی فوق العاده زیباست اما به نظر من بزرگترین مشکلش لود طولانی شروع بازی است که خیلی اذیت می کنهینی معرکس این بازی !
به جز باگ های خیلی کمش که زیاد به چشم نمیاد ! بقیه مواردش عالی بودن !
صدا گذاری = فوق العاده
گرافیک = فوق العاده سینمایی
جو و اتمسفر = بی نظیر
گیم پلی = بی نظیر
نمره من به این بازی : 100000 از 10
بی نظیره بازیش
جواب مارو هم میدادین خب، خوشحال میشدیم والا
اگه اینجا نمیشه، pm بدین
مرسی
داداش گلم میگی ۳۰ تا کشتم! ۴ هفته یعنی ۲۸ روز! یعنی ۲۸ تا مسابقه! یعنی تو هر مسابقه ۱ نفرم نکشتی. هر جور حساب کنی با کشتن ۱ نفر تو هر مسابقه نهایت یکی دو هفته زنده بمونی!یعنی من الان فرق هفته با روز رو نمیفهمم؟
با اکانت دوستم مثل آدم تا لول 33 رفتم,حدود دو سه ماه پیش همون موقع که تازه اومده بود.الان خودم دارم میرم هنوز تغییری نکرده!
به احتمال 99 درصد باگه!
نوشتم كه ! هر بار ١٢ هفته كامل كني اون علامت تغيير پيدا ميكنه.باگ نیستش به خاطر تاخیر در سرعت اینترنت خودتونه.اون یارو اومده شما رو کشته اما به دلیل اینترنت شما خودتون ندید که مردید به همین دلیله که بعدن میمیرید.
- - -ویرایش - - -
نه منظورم اون نقطه ها نبود.قضیه ی ضربدره چیه اخه بعضیا لولشون 40 هستش یه ضربدر داره بقلش ولی بعضیا لولشون 50 همون دو خط بقلش.چه معنایی میده؟؟؟؟
حاجی!بعضی مواقع لگ داره,می زنم بیرون.ولی روز رو حساب میکنه!خیلی اینجوری پیش اومده!اصلن فقط 30 تا کشتم,هنوز باید لولم 0 باشه!!!داداش گلم میگی ۳۰ تا کشتم! ۴ هفته یعنی ۲۸ روز! یعنی ۲۸ تا مسابقه! یعنی تو هر مسابقه ۱ نفرم نکشتی. هر جور حساب کنی با کشتن ۱ نفر تو هر مسابقه نهایت یکی دو هفته زنده بمونی!
گر بتونيد 12 هفته ماموريت تون رو با فايرفلاي ها يا هانترها به پايان برسونيد و همه مردم تون چه از گرسنگي و نرسيدن غذا يا چه به خاطر ماموريت هاي اخرين هفته هاي بازي كه با درست انجام ندادنشون 100 % جمعيت تون مي ميرند ، نمرده باشند براي دو سه هفته اول يه دايره بغل اون دوتا خط اضافه ميشه ! بعد از اون دوتا خط تبديل به ضربدر ميشن و بعدش هي باز دايره اضافه ميشه و بازم بعدش خط مياد روي ضربدر هاي !
ما که پلات کردیم حالشو بردیم :d