barney stinson
کاربر سایت
دوستان یه سوال راسته که توی نسخه اروپا این بازی سانسور شده ؟ اگر اره چه نسخه ای رو باید گیر اورد ؟
فقط بخش مولتی پلیرش سانسور شدهدوستان یه سوال راسته که توی نسخه اروپا این بازی سانسور شده ؟ اگر اره چه نسخه ای رو باید گیر اورد ؟
فقط بخش مولتی پلیرش سانسور شده
مگه چی داره ؟ نسخه امریکاش مشکلی نداره ؟
یعنی توی سینگل هیچ فرقی نداره دیگه ؟
سلام
من بازی دیر به دستم رسید و بلاخره امروز بازی رو تموم کردم اما راستش نفهمیدم آخر بازی دقیقا چی شد
چرا جول بعد از اینهمه بدبختی نذاشت از الی برای درست کردن دارو ازش استفاده کنن و چرا مارلین رو کشت؟اصلا مارلین خودی بود یا دشمن؟
آخر بازی که جول داشت به الیی می گفت توی بیمارستان چه اتفاقی افتاده داشت چی به الی گفت؟دروغ می گفت؟آخر بازی هم که الی گفت قسم بخور راست گفتی جول قسم دروغ خورد؟
خلاصه خیلی جاها مخصوصا آخرای بازی و فصل بهارش رو نفهمیدم چی شد
اگه یکی داستان بازی مخصوصا آخراش رو توی چند خط توضیح بده ممنون میشم
نیومده هنوز خبری هم ازش نیست فعلاً ولی تو ماه های آتی باید خبرهایی از DLCهای بازی چه برای بخش مولتی چه برای بخش سینگل بشه:dسلام
dlc داستانی بازی اومده؟
اگه آره چه تاثیری روی داستان بازی داشته؟
اگه نه تازیخ انتشارش کی هست؟
بچه ها چرا این بازی رو لودینگ اولش گیر میکنخنیومده هنوز خبری هم ازش نیست فعلاً ولی تو ماه های آتی باید خبرهایی از DLCهای بازی چه برای بخش مولتی چه برای بخش سینگل بشه:d
برای من تا به حال اتفاق نیفتاده گیر کنه ولی شده که طول بکشه مخصوصاً بعد از آپدیتهایی که برای بازی دادن و Loading بازی بعد از مدت کمی درصدی میشه و باید منتظر بمونید تا اون درصدش به 100 برسه که حداکثرش 1 دقیقه طول میکشه به 100 برسهبچه ها چرا این بازی رو لودینگ اولش گیر میکنخ
من بازی رو رو Hard تموم کردم بعدشم رو Survival + الان اگه از easy + شروع کنم اپدیت های قبلیم مونده؟؟؟؟ من فقط میخوام اون در هازو که یکیش موندرو یا دفترچچه هارو جمع کنم تاپلات شه اون وقت اگه الان من رو easy پلاس برم اون comic هام یا دفترچه هام مونده؟؟؟
این مشکل واسه اولین بار کانکت شدن میاد معمولا باید زیاد بزنی تا اخر بره تو!من الان 2روزه میخوام أنلاین بزنیم وصل نمیشه به سرور و ارور enter syncing levels میده کسی از دوستان این مشکلا دارن؟