The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
سوال در مورد داستان
دوستان اصلا این ویروس چطور به وجود اومد و پخش شد ؟! مثلا اون آدمایی که اینطوری شده بودن و اول بازی نشون میده به مردم حمله میکنن چطوری مبتلا شدن ؟!
همونطور که میدونید (یا شایدم نمیدونستید:d) این بیماری در اثر یک قارچ به اسم cordyceps شیوع پیدا کرده، حالا اینکه این قارچ از کجا دراومده، یادمه قبل انتشار گفتن که ایدش کاملا از دنیای واقعی هست، هم چین قارچی داریم که دقیقا همین تاثیر را رو موجودات کوچکتر مثل مورچه ها داره، حالا اینکه چی شده یک هو رو انسان تاثیر گذاشته هیچ وقت به طور مستقیم تو بازی ازش صحبت نشد، به نظر من عمدی بوده که بعد ها بازش کنن چون اگه به روزنامه های اول بازی دقت کنین از یک آزمایش ناموفق تو تولید یک واکسن خبر میده که شاید عامل جهش ژنتیکی این قارچ و تاثیرش رو انسان بوده و عامل انسانی پشت قضیه بوده و نه اینکه تقی به توقی بخوره. اینو هم در نظر داشت باشین کلی بیماری تو دنیا هنوز سورسش کشف نشده.
۳ سیزن از walking dead می گذره هنوز هیچ کی مثل اولاد انسان نیومده بگه چی شد شروع شد، در کل این کانسپت زومش بیشتر رو دنیای بعد از نابودیه نه عوامل استارت اون.

این مقاله رو هم بخونید بد نیست فقط امیدوارم تکراری نبوده باشه:
The Last OF US
جالبه نوشته که Tess اول قرار بوده شخصیت منفی باشه و چیزای دیگه.
یه نکته ی جالب هم در مورد Ending ای که قرار بوده بازی داشته باشه نوشته

اسم لینک و بنا به دلایل امنیتی باید درست کنید :d تا باز شه latestnewse xplorer.com هستش تو ادرس اون 3 حرف رو جایگزین کنید

آخرین ویرایش:
من تازه گرفتمش وقتی به قسمت زامبی هاش می رسه قلبم می ایسته:-s اما خدایی سونی چه بازی هایی می سازه این از انچارتد و خدای جنگش و این هم از شاهکار قرنش که ترکوند

Last edited by a moderator:
عکسه یه عقابه اونو انتخاب کنی بعدش با r3
اون ربطی به مارک کردن نداره! یعنی داره ولی به خود عمل ربطی نداره! همه میتونند مارک کنند،ولی با این که عکس عقاب داره چند ثانیه بیشتر طرف مارک میمونه! :d
به نظر من به درد نمیخوره! :-"
چیزایی انتخاب کنید که بیشتر به درد کار گروهی بخوره! زودتر دوستاتون رو به زندگی برگردونید، هدیه بهشون بدید،یا بتونید خوب کنید! :d بقیش چیز خاصی نیست:-"
(آها اون که پارت میده هم اگر احساس میکنید غذا کم میارید به شدت توصیه میشه! :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or