The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
Alternate ending for The Last of Us teased
.
On Twitter, creative director Neil Druckmann teased, "See how it originally ended." This was accompanied by an image depicting a woman who appears to be torturing main character Joel.
Naughty Dog reveals The Last of Us alternate ending image - GameSpot.com

51396701660388323397.jpg

آخرین ویرایش:
چرا اسپویل به حساب نیاد؟ :d اگر کسی بازی نکرده باشه،به عنوان یکی از حدس هاش،این نظریه خط میخوره:-" و اسپویل به حساب میاد :d
البته فکر نکنم کسی این پایان به ذهنش خطور کنه ولی بازم... :-"

چرا اسپویل به حساب نیاد؟ :d اگر کسی بازی نکرده باشه،به عنوان یکی از حدس هاش،این نظریه خط میخوره:-" و اسپویل به حساب میاد :d
البته فکر نکنم کسی این پایان به ذهنش خطور کنه ولی بازم... :-"
چرا اتفاقا من قبل از اینکه بازی کنم همش درگیر این افکار مالیخولیایی بودم:d
در کل دوست داشتم پایان افسرده کننده و بی رحمی داشته باشه مخصوصا از لحاظ بصری

پست بالایی ممکنه رو ذهنیت بچه ها در مورد پایان بازی تاثیر بذاره
پس بهتره تو اسپویل قرار بگیره :d
بله،بله همین طوره! به هر حال براى كسى كه بازى رو تموم نكرده ذهنيت ايجاد مى كنه و ممكنه مسائلى رو روشن كنه! :d

آخرین ویرایش:
چرا اتفاقا من قبل از اینکه بازی کنم همش درگیر این افکار مالیخولیایی بودم:d
در کل دوست داشتم پایان افسرده کننده و بی رحمی داشته باشه مخصوصا از لحاظ بصری
منظروم اینه با این جزئیات! :d تو انتظار داشتی که تس اینجوری گردن جول رو بترکونه؟ :d تقریبا همه انتظار یه پایان غمناک تر برای جول یا الی رو داشتیم،ولی با این جزئیات،حداقل من خیر! :d
ولی واقعا داستان زمین تا آسمون تغییر کرده! توی بازی جول همه ی اینکارها رو(غیر 10 دیقه آخر) به خاطر قولی که به تس داده انجام میده،اما توی این آرت، تس زده ترکونده جول رو :-"

اقا کسی جواب ما رو نداد شما که میگید جول دروغ گفته اون دو 3 تا فایل صوتی اخر بازی (مرحله بیمارستان) رو شنیدید؟ و مارلین جورنال رو خوندید یا نه؟

سیّد و آکیبا شما کـه از من نقل قول کردین من که همچین مطلبی نگفتـم :d :>
بله، بله، همین طوره! :d من هم که تأیید کردم حرفتو!

منظروم اینه با این جزئیات! :d تو انتظار داشتی که تس اینجوری گردن جول رو بترکونه؟ :d تقریبا همه انتظار یه پایان غمناک تر برای جول یا الی رو داشتیم،ولی با این جزئیات،حداقل من خیر! :d
ولی واقعا داستان زمین تا آسمون تغییر کرده! توی بازی جول همه ی اینکارها رو(غیر 10 دیقه آخر) به خاطر قولی که به تس داده انجام میده،اما توی این آرت، تس زده ترکونده جول رو :-"
من برداشتم در مورد صاحب عکس، مارلین هست. فکر نکنم تس باشه ها!

دوستان یه سوال دارم که هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم از شما بچه هایه خودی بپرسم
بازم ببخشی که اینجا میپرسم
نوب یعنی چی ؟؟؟:d
بت اينو گفتند؟ كه مي پرسي:d
ببين noob همون newbi(غلط املايي) هست كه معني تازه وارد رو ميده،
ولي ما از اين براي اينكه به طرف بگيم كه خيلي چفت و...:d. هستي از اين استفاده مي كنيم،گرفتي؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or