mehran3500
کاربر سایت
بازیهای منطقه اروپا اکثرا سانسور شده اند. سانسور گاو1-2-3 تویستد متال- متال گیر سالید 2 و3 و ... هم که خود سازندگانش اعتراف کردند. I LOVE AMERICA
یعنی GOW 3 با اون تیکه ای هم که داشت سانسور شده بود ؟ همچنین GOW 2 ,1 ?بازیهای منطقه اروپا اکثرا سانسور شده اند. سانسور گاو1-2-3 تویستد متال- متال گیر سالید 2 و3 و ... هم که خود سازندگانش اعتراف کردند. I LOVE AMERICA
ای بمیرین ! ینی ما نسخه سانسور شده رو بازی کردیم ؟
یه قانون جدید هست انگار. مالتیپلیره Saints Row 4 هم سانسور میشه در استرالیا و بعضی جاها.ای وای. مارو گذاشتن سرکار.
من هم رو درجه survival بازی کردم عالیه!اقا من از کجا بدونم بازی سانسور شده یا نه ؟؟
من بازی رو رو درجه hard تموم کردم واقعا عالی بود ( از لحاظ باگ البته) هیچ نوع باگی ندیدم وهیچ مشکل هوش مصنوعی هم ندیدم
اما... الان دارم رو survival + میرم انگار بازی اول یه باگ بوده بعدا بازی شده :d الی از تو در و دیوار کامل رد میشه از وسط جوئل رد میشه وبسیار موارد دیگه هوش مصنوعی ش هم فکر میکردم عالی بود رو این درجه عالی تر هم بشه بهتر نشد بلکه بد ترم شد هوش مصنوعیش در حد پشمک شده واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده داشتم جلو یه ماکرو فنی پز این بازی رو میدادم رو این درجه ضایع کامل شدم هی میگفت چرا الی از تو دیوار رد میشه من میگفتم نه اصلا کجاش رد میشه یهو میدیدم الی تو کاور کلش رو شونه جوئل ه
من عاشق بازی ام فکر نکنین که دارم بازی رو ترول میکنم ولی رو این درجه تمام اینا روی داده تازه بازیم هم اورجینال ه
راستی من بعضی وقتا که میخوام بازی رو RESTART کنم زده 2 دقیقه ولی وقتی RESTART میکنم میره به اول مرحله اما اگه restart نکنی و بمیری از همون جایی که هستی میاره :-o
واقعا حیف این بازی که این نکات ریز و درشت توش بر طرف نشده من حاضر بودم بازی 1 سال دیگه بیاد اما این مشکلات رو نداشته باشه
تورو خدا به منم کمک کنین برا من که هوش مصنوعیش ید شده حالا اون هیچی دیگه الی چرا از تو درو دیوار رد میشه؟؟؟؟؟!!!!!!من هم رو درجه survival بازی کردم عالیه!
هوش مصنوعی فراتر از تصور هس و فرا نسلی اصلا بازی اگه رو Hard و Normal نمرش 10 باشه رو درجه survival نمرش 20 هس! نمیدونم برای شما چه مشکلی داره
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن ببین درست میشه یا نه!تورو خدا به منم کمک کنین برا من که هوش مصنوعیش ید شده حالا اون هیچی دیگه الی چرا از تو درو دیوار رد میشه؟؟؟؟؟!!!!!!
تورو خدا به منم کمک کنین برا من که هوش مصنوعیش ید شده حالا اون هیچی دیگه الی چرا از تو درو دیوار رد میشه؟؟؟؟؟!!!!!!
برای ساختن واکسن باید الی رو میکشتن؟
مال منم همین مشکل رو داشت حتی یک جا تو هتل وقتی داشتم میرسیدم به اسانسور از راه پله سقوط کرد توی یک حفره وووو فکر میکنم بخاطر هوش مصنوعی بالا دیگه کنسول کم میاره روی اون درجه سختی ~