SPILL
کاربر سایت
:-o واقعا درسته ؟طبق پیش بینی من طبق آمار پیش خرید بازی تا به الان به نظر میسه بازی نزدیک به 2 میلیون فرروش داشته باشه.
:-o واقعا درسته ؟طبق پیش بینی من طبق آمار پیش خرید بازی تا به الان به نظر میسه بازی نزدیک به 2 میلیون فرروش داشته باشه.
:-o واقعا درسته ؟
گفتم پیش بینی نگفتم واقعیت بعد از عرضه بازی معلوم میشه چقدر فروش داشته ولی آمار پیش خریدش خوب بوده
چیزی که من میدونم تو بیشتر پیش خریدهای برتر آمریکا ژاپن آمریکا و فرانسه بوده من گفتم خودم پیش بینی 2 میلیون رو میکنم البته بستگی به بازاریابی بعد از انتشارم داره این 2 میلیون پیش بینیامار پیش فروشش چندتاست؟
طبق پیش بینی من طبق آمار پیش خرید بازی تا به الان به نظر میسه بازی نزدیک به 2 میلیون فروش داشته باشه.

خو چه کاریه؟؟ همون الن پیج رو 2 ساعت ازاد میکردن بیاد عکس بندازه با البسه الی
انصافا هر چی با خودم کلنجار میرم این شبیه الی نیست:d
من يه عمو دارم عين joel هست حتي همينجوري ريش داره و قدبلنده البته يه ذره شباهت به بيگ باسم ميده ميخواين لباس joel تنش كنم@^
Joel ـش كو پــَ ؟:d
---------------
پ.ن: ي أره نياز داره لنگاي درازش تا بشه الي:d

نمیشه یک تصویر از اون عموت بزاری؟؟؟؟:dمن يه عمو دارم عين joel هست حتي همينجوري ريش داره و قدبلنده البته يه ذره شباهت به بيگ باسم ميده ميخواين لباس joel تنش كنم
شوهر خاله ام هم شبيه اسنيك هست مخصوصا اون سكانس سر قبر بيگ باس
نمیشه یک تصویر از اون عموت بزاری؟؟؟؟:d
من يه عمو دارم عين joel هست حتي همينجوري ريش داره و قدبلنده البته يه ذره شباهت به بيگ باسم ميده ميخواين لباس joel تنش كنم
شوهر خاله ام هم شبيه اسنيك هست مخصوصا اون سكانس سر قبر بيگ باس