به نظر من اون جذابیتی که مولتی UN2 داشت رو UN3 از اون بی بهره بود حتی توی قسمت داستانی و گیم پلی هم عیب و ایرادات و باگهای خاص خودشو داشت که باعث شد محبوبیتش به اندازه UN2 نباشه.این نشون میده ND هم مثل بقیه سازنده ها از اشتباه کردن مصون نیست.من نگفتم که به ND شک دارم و یا اینا بی تجربه هستن اینو میتونید از امضای من و پستهای قبلیم متوجه بشید.تنها توقع من اینه که به همون اندازه ای که به قسمت داستانی بها داده میشه باید به مولتی هم به همون اندازه اهیمت داد.همونجوری که قبلا گفتم واسم خیلی عجیب و نگران کننده هستش که چرا تا الان که زمان کمی به عرضه بازی مونده حتی یک عکس یا ویدیو نشون ندادن که طرفدارهایی مثل ما ببینیم واسه این بخش چیکار کردناگه این حرفا از یه سازنده بی تجربه بود تا حدودی ادمو نگران میکرد و حرف شما کمی تا قسمتی درست بود .اما این حرفا برا Naughty Dog یکم بی انصافیه. Naughty Dog ی که مولتی انچارتد 2 و 3 اش انقدر معتاد کننده و شاهکاره که تو تمام نقدا جزو نکات مثبت بازی قرار میگیره ( البته انچارتد نکته منفی نداره :d ) و محبوب ترین مولتی PSN میشه . البته داستان این بازی با انچارتد فرق داره ولی خب بحث توانایی سازنده اس و خب کی میخواد به Naughty Dog شک کنه؟؟
به نظر من و بیشتر طرفدارهای سری آنچارتد مولتی و قسمت داستانی UN3 نسبت به UN2 افت محسوسی داشت.همین باعث شد به اون شکلی که باید UN3 به مزاج فنهای UN سازگار نباشه.همونجوری که گفتم ND خدا نیست که اونو از اشتباه کردن مصون بدونیدممحسن قبول داشته باش ND هر استوديويي نيست ! قبول دارم كه بايد احتمال داد مولتي ايش خوب نباشه اما بايد به سابقه يه استوديو هم نگاه كرد و تا اونجايي كه ما ميدونيم ND چيز بد تا حالا نساخته !!!
محسن قبول داشته باش ND هر استوديويي نيست ! قبول دارم كه بايد احتمال داد مولتي ايش خوب نباشه اما بايد به سابقه يه استوديو هم نگاه كرد و تا اونجايي كه ما ميدونيم ND چيز بد تا حالا نساخته !!!
اگر فردا يه استوديو مثل همون DICE LA (:d) بياد بگه ما داريم مولتي خفن ميزنيم تو بيشتر باور مي كني يا اگه ND بياد بگه ؟!
اين حرف مولتي خفن رو هم يكي از افراد اصلي شون توييت كرده بود !
از همین الآن شروع شده !
فکر کنم بروبچه های IGN یک 10 دیگه کنار گذاشتن!
Embargo احتمالاً یک هفته قبل از ریلیس برداشته میشه .
خب پس از همین الان بگم خداوندا خدایا مارا ببخش و بیامرز خدایا اگر منتقدین در حق بازیی کم لطفی کردن یا به آنچارتدی نمره ی کم دادند آنها را قرین رحمت بگردان پروردگارا اگر بازیی را تخریب کردند و باعث تخریب آی پیی شدند از سره تقصیراتشان بگذر و خدایا لطف عنایت خود را نصیب ما بگردان
آمین یا رب العالمین
دوستان از درگاه خدا طلب مغفرت کنید چون ما 19 روز دیگه بیشتر زنده نیستیم
به قوله رفیقم بعد از اینکه بازی بیاد دو ماه میریم قرنطینه فقط د لست میزنیم:-دی
به نظر من اون جذابیتی که مولتی UN2 داشت رو UN3 از اون بی بهره بود حتی توی قسمت داستانی و گیم پلی هم عیب و ایرادات و باگهای خاص خودشو داشت که باعث شد محبوبیتش به اندازه UN2 نباشه.این نشون میده ND هم مثل بقیه سازنده ها از اشتباه کردن مصون نیست.من نگفتم که به ND شک دارم و یا اینا بی تجربه هستن اینو میتونید از امضای من و پستهای قبلیم متوجه بشید.تنها توقع من اینه که به همون اندازه ای که به قسمت داستانی بها داده میشه باید به مولتی هم به همون اندازه اهیمت داد.همونجوری که قبلا گفتم واسم خیلی عجیب و نگران کننده هستش که چرا تا الان که زمان کمی به عرضه بازی مونده حتی یک عکس یا ویدیو نشون ندادن که طرفدارهایی مثل ما ببینیم واسه این بخش چیکار کردن
به نظر من و بیشتر طرفدارهای سری آنچارتد مولتی و قسمت داستانی UN3 نسبت به UN2 افت محسوسی داشت.همین باعث شد به اون شکلی که باید UN3 به مزاج فنهای UN سازگار نباشه.همونجوری که گفتم ND خدا نیست که اونو از اشتباه کردن مصون بدونیدم
حرفهای شما کاملاً درسته ولی وقتی دیگه از تمام لحاظ قرار باشه بررسی کنیم و به نتیجه ای برای این موضوع برسیم پس باید همه چیز رو هم بررسی کرد دیگه!:dمثلاً اینکه The Last Of Us یک بازی اصلی و شروع سری محسوب میشه و اینطوری هم که مشخص شده خیلی روی بازی وسواس به خرج داده شده ولی مثلاً Ascension یک نسخه ی فرعی بوده و شروعی بوده برای مولتی این سری و خیلی هم روش کار شده که مولتی عالی از آب در بیاد و در واقع میشه گفت که بیشتر توان سازنده روی مولتی رفته بوده و برای همین هم سینگل بازی به نسخه های قبلی نرسیده بوده(البته بازم در این مورد باید گفت از دید همه نه ولی خوب میشه گفت اکثراً)حرفهاش رو قبول کن پسرم :biggrin1: گاو هم 20 تا تریلر مولتی نشون میدادن 2 ثانیه سینگل اون بلا سرش اومد:d
اینم عکس جدید در استقبال از لیگ قهرمانان :d بازی گُلد شده زدن تو کار عشق و حال :d
پ.ن : Arne Meyer بایرنیه :bighug:
الان Troy Baker چرا قاطی اینا نیست؟؟ تو اون ویدئو 80 دقیقه ای هم نبود
داره رو پروژه بتمن اوریجینز کار می کنه :d
بحتی توی قسمت داستانی و گیم پلی هم عیب و ایرادات و باگهای خاص خودشو داشت که باعث شد محبوبیتش به اندازه UN2 نباشه.
...
به نظر من و بیشتر طرفدارهای سری آنچارتد مولتی و قسمت داستانی UN3 نسبت به UN2 افت محسوسی داشت.همین باعث شد به اون شکلی که باید UN3 به مزاج فنهای UN سازگار نباشه.همونجوری که گفتم ND خدا نیست که اونو از اشتباه کردن مصون بدونیدم
جـــــــــــــان؟!؟!؟!!مولتی و داستانی و گیم پلی افت داشتن؟!!بخش Single برای یک سری بازی مثل Uncharted سلیقه ایه و یکی هم شاید بیاد اینجا و بگه حتی از U1 بیشتر خوشش اومده از سه تای دیگه(Golden Abyss رو هم حساب کردم:d) ولی دیگه راجع به مولتی این حرفو نزنید که واقعاً مولتی U3 فوق العاده بود و گیم پلی هم که من تغییر بدی نسبت به U2 ندیدم و شاید هم کسی فکر نکنه که گیم پلیش افت کرده بوده نسبت به قبل(به جز بخش مخفی کاری که افت داشت ولی به جاش در Hand To Hand Combatها یکی از بهترینها رو دیدیم و بعضی چیزهای جدید دیگه که عالی بودن)
My cosplay of Ellie from the Last of Us! My sister Myma went out with me to get some shots of this outfit that I wore to PAX 2012. Really great costume, it’s extra comfy and comes with a backpack(which is useful if you’re at a convention where free stuff is everywhere). s