The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اسپویل نداره اصلاً خیالت راحت. البته من جهت اطمینان فقط کیفیت پایینشو دیدم، اما هیچ چیز اسپویل کننده اس نداشت. تازه کلی هم مصاحبه و چیزای باحال داشت.

مرسی.;)
رفت برا DL
امشب تیزر PS4 هم قرار پخش بشه . این و اون ادمو دیوونه میکنن.چه شود امشب:excited:

البته چیزی که اینجا هست زمین تا زیر زمین با آنچارتد فرق داره :دی توی TLoU ما هیچ دکمه ای برای کاور گرفتن نداریم یعنی شما با Crouch کردن و چسبوندن خود به دیوار یا هر شیء پشتش کاور میگیری بصورت کاملاً داینامیک . نوع کاور گرفتن جوئل و الی هم با توجه به انیمیشن های بازی یک مورد انقلابی هست که خوشبختانه خیلی از استودیو ها توانشو ندارن که بخوان بعدها از روش اسکی برن !
این همون موردی که صفحه قبل اشاره کردم:
6eluuce08x2s7v2tcixt.png

pc5mexjpasph11eai69.png
یک حس رابطه پدرو دخترانه خیلی خوبی میده به آدم لعنتی:دی!

البته حرفت با حرفم منافاتی نداره :دی (احتمالاً به خاطر گستردگی عملیات داخل بازی دکمه برای کاور کم آوردن و کاورگیری رو اتوماتیک کردن) البته این کاور گیری اتوماتیک قبلاً هم توی یه سری از اول شخص ها و سوم شخص ها بوده و چیز جدیدی نیست ولی چیزی که اصل حرفم و حرفت هست نحوه ی تعامل توی کاور گیریه :دی
اشاره هم کردم توی آنچارتد برای کاور گرفتن یا حرکت در طول کاور همراهت از جاش بلند میشد و تو میرفتی جاش ولی توی تلو به خاطر حس مخفی کاری , جول و الی با هم تعامل دارن و برای دیده نشدن الی دیگه بلند نمیشه :دی یعنی بدون دیدن تریلر یا این عکس بالا همچین چیزی رو پیش بینی کردم :دی

البته حرفت با حرفم منافاتی نداره :دی (احتمالاً به خاطر گستردگی عملیات داخل بازی دکمه برای کاور کم آوردن و کاورگیری رو اتوماتیک کردن) البته این کاور گیری اتوماتیک قبلاً هم توی یه سری از اول شخص ها و سوم شخص ها بوده و چیز جدیدی نیست ولی چیزی که اصل حرفم و حرفت هست نحوه ی تعامل توی کاور گیریه :دی
اشاره هم کردم توی آنچارتد برای کاور گرفتن یا حرکت در طول کاور همراهت از جاش بلند میشد و تو میرفتی جاش ولی توی تلو به خاطر حس مخفی کاری , جول و الی با هم تعامل دارن و برای دیده نشدن الی دیگه بلند نمیشه :دی یعنی بدون دیدن تریلر یا این عکس بالا همچین چیزی رو پیش بینی کردم :دی
در واقع منطق بیشتری پشت این سیستم جدید وجود داره چون بالاخره تو نچارتد هم کلا تو هر وضعیتی ادم نمیخوام از کاور بیاد بیرون و ریسک کنه:d
این سنگرگیری خودکار تو بازی های سوم شخص واقعا حس خوبی میده و فوق العاده جذابه
سنگرگیری توم ریدر هم فوق العاده جذاب بود

دمو رو دیدم فقط در مورد هوش مصنوعیه بازی یه کلمه بگم survival به معنای واقعی یعنی وقتی داشتم این دمو رو میدیدم این حس بهم دست داد اینقدر بات ها قوی اند که واقعا حس میکنی داری surviv میکنی لا مصبا هیچ جوره نمیشه بپیچونیشون
حتی خود bruce هم گیر افتادو یه بار مرد عالی بود همه چیز تازه این نسخه نهایی نیست من که واقعا نمیدونم نسخه نهایی چطور میشه ولی فقط میدونم ارزش 2 سال انتظار رو داشت

در واقع منطق بیشتری پشت این سیستم جدید وجود داره چون بالاخره تو نچارتد هم کلا تو هر وضعیتی ادم نمیخوام از کاور بیاد بیرون و ریسک کنه:d
این سنگرگیری خودکار تو بازی های سوم شخص واقعا حس خوبی میده و فوق العاده جذابه
سنگرگیری توم ریدر هم فوق العاده جذاب بود

البته آنچارتد به بیرون اومدن و نیومدنش نیست که اونجوریه :دی توی آنچارتد مسئله دیده شدن و نشدن نیست در واقع با وجود داشتن کلی مهمات هدفت به رگبار بستن ملته و اگر بخواد کاورگرفتن اتوماتیک باشه ممکنه یه مقدار اختلال توی کار ایجاد کنه حالا این اختلالی که میگم کجاس اونجایی که بین چند تا کاور می خوای با دایره کاور به کاور بشی :دی اونجاس که این سیستم اتوماتیک دیگه بدرد نمی خوره چون اون سرعت رو نداره :دی
کلاً این سیستم کاور برای بازیهای Survivor به شدت مناسبه :دی یه نمونه ـشم همون تومب ریدری که گفتی :دی

میگم هنوز مشخص نشده کی قراره مولتی پلیر رو رونمایی کنن؟
درسته که این بازی از لحاظ داستان و گیم پلی بر اساس این چیزایی که تا الان نشون دادن عالی هستش ولی یه مولتی جذاب و سرگرم کننده مثل مولتی سری UN میتونه جذابیت و لذت بازی رو تکمیل و موندگاری اونو افزایش بده.متاسفانه تنها چیزی که تا الان سازنده ها روش مانور ندادن و هیچی ازش نشون ندادن همین قسمت مولتی هستش که منو نگران میکنه.امیدوارم همونقدری که سازنده ها به قسمت داستانی بها دادن و ویدیو واسش آماده کردن در آینده یه چیزایی هم از مولتی نشون بدن که از شدت هایپ بترکیم:d

میگم هنوز مشخص نشده کی قراره مولتی پلیر رو رونمایی کنن؟
درسته که این بازی از لحاظ داستان و گیم پلی بر اساس این چیزایی که تا الان نشون دادن عالی هستش ولی یه مولتی جذاب و سرگرم کننده مثل مولتی سری UN میتونه جذابیت و لذت بازی رو تکمیل و موندگاری اونو افزایش بده.متاسفانه تنها چیزی که تا الان سازنده ها روش مانور ندادن و هیچی ازش نشون ندادن همین قسمت مولتی هستش که منو نگران میکنه.امیدوارم همونقدری که سازنده ها به قسمت داستانی بها دادن و ویدیو واسش آماده کردن در آینده یه چیزایی هم از مولتی نشون بدن که از شدت هایپ بترکیم:d

نگران؟!!!!!!!!!!!!!!!!:-o برو استغفار کن! از امضات خجالت بکش!
یه جا خوندم که نوشته بود بهترین مولتی پلیری که تا الان واسه یک بازی وجود داشته !

بزودی شاهد توئیت های خفنی از جمله مرگ ناگهانی منتقد IGN بر اثر کف کردن ، خورد شدن فک چند تا منتقد دیگه و .... خواهیم بود :دی
امیدی هست تا آخر این هفته نمره ها شروع شه ؟ :دی
از همین الآن شروع شده :دی!

bd1tt1jmh6ob0ettyznv.png

فکر کنم بروبچه های IGN یک 10 دیگه کنار گذاشتن:دی!

Embargo احتمالاً یک هفته قبل از ریلیس برداشته میشه .

آخرین ویرایش:
البته آنچارتد به بیرون اومدن و نیومدنش نیست که اونجوریه :دی توی آنچارتد مسئله دیده شدن و نشدن نیست در واقع با وجود داشتن کلی مهمات هدفت به رگبار بستن ملته و اگر بخواد کاورگرفتن اتوماتیک باشه ممکنه یه مقدار اختلال توی کار ایجاد کنه حالا این اختلالی که میگم کجاس اونجایی که بین چند تا کاور می خوای با دایره کاور به کاور بشی :دی اونجاس که این سیستم اتوماتیک دیگه بدرد نمی خوره چون اون سرعت رو نداره :دی
کلاً این سیستم کاور برای بازیهای Survivor به شدت مناسبه :دی یه نمونه ـشم همون تومب ریدری که گفتی :دی
من نگفتم تو انچارتد باید اتوماتیک میبود همونطور که اشاره کردی بدرد انچارتد نمیخورد و مسخره میشد:d
منظورم اینه که علاوه بر زیبایی که تو تلو بوجود اورده این سیستم از لحاظ منطقی هم بهتر از انچارتد هست چون بالاخره از کاور بیرون بیایی احتمال اینکه تو تیررس باشی خیلی بیشتره
بزودی شاهد توئیت های خفنی از جمله مرگ ناگهانی منتقد IGN بر اثر کف کردن ، خورد شدن فک چند تا منتقد دیگه و .... خواهیم بود :biggrin1:
امیدی هست تا آخر این هفته نمره ها شروع شه ؟ :biggrin1:
اخر این هفته که خیلی زوده! دیگه از اواخر هفته بعد شاید شروع بشه

چیزی که واضحه اینه که IGN یه 10 خوشگل به بازی میده . تو این ویدیو اخری به شدت از بازی تعریف کردن . گفتن بهترین چیزی هست که تا حالا دیدن . از گرافیک بازی به شکل دیوانه واری تعریف کردن . انتظار دیدن چنین چیزی رو تو این نسل نداشتن . در کل هایپ کردن بسیار زیاد :d

Be Excited ?? Be Very Excited:-/

فکر ما نیستی این چیزا رو میذاری تو سایت؟:-s اخه من بیچاره چجوری 19 روز دیگه تحمل کنم:(

میگم پایه اید پولامونو روهم بذاریم یه رشوه تپل به اون تام چیک مسخره بدیم که ن***نه تو متای بازی:d

نگران؟!!!!!!!!!!!!!!!!:-o برو استغفار کن! از امضات خجالت بکش!
یه جا خوندم که نوشته بود بهترین مولتی پلیری که تا الان واسه یک بازی وجود داشته !
یه جا نوشته بودن رو بیخیال من تا با چشم نبینم هیچ چیزی رو باور نمیکنم.یه سوال الان اگه حتی یک ویدیو هر چند کوتاه یا یک عکس از قسمت داستانی نشون نمیدادن و به قول خودت یه جا مینوشتن که بازی رو خیلی خفن ساختن شما اینو باور میکردید؟به دور از فن بازی اگه بخوایم جواب بدیم مسلما جواب شما این بود که بدون دیدن ویدیو و عکس خفن بودن بازی رو باور نمیکردید.من خودم از همون اول تا الان طرفدار سرسخت ND بودم و هستم ولی اینی که هیچ ویدیو یا عکسی از مولتی تا الان که زمان نسبتا کمی به عرضه بازی مونده نشون ندادن حتی سرسخت ترین طرفدارها رو هم نگران میکنه.یه چیزی که متاسفانه نه تنها توی تایپک این بازی بلکه توی تاپیک بقیه بازیها رایج شده اینه که اگه بخوای انتظاراتت رو از بازی و سازنده مورد علاقت بگی به کفر متهم میشی و باید استغفار کنی ولی اگه هی فرت و فرت بیای تعریف کنی همه میان پستت رو لایک میزنن.به نظر من آدم همیشه باید منطقی به قضایا نگاه کنه نه اینکه همیشه مثل ما ایرانیها الکی هایپ باشه;)

آخرین ویرایش:
یه جا نوشته بودن رو بیخیال من تا با چشم نبینم هیچ چیزی رو باور نمیکنم.یه سوال الان اگه حتی یک ویدیو هر چند کوتاه یا یک عکس از قسمت داستانی نشون نمیدادن و به قول خودت یه جا مینوشتن که بازی رو خیلی خفن ساختن شما اینو باور میکردید؟به دور از فن بازی اگه بخوایم جواب بدیم مسلما جواب شما این بود که بدون دیدن ویدیو و عکس خفن بودن بازی رو باور نمیکردید.من خودم از همون اول تا الان طرفدار سرسخت ND بودم و هستم ولی اینی که هیچ ویدیو یا عکسی از مولتی تا الان که زمان نسبتا کمی به عرضه بازی مونده نشون ندادن حتی سرسخت ترین طرفدارها رو هم نگران میکنه.یه چیزی که متاسفانه نه تنها توی تایپک این بازی بلکه توی تاپیک بقیه بازیها رایج شده اینه که اگه بخوای انتظاراتت رو از بازی و سازنده مورد علاقت بگی به کفر متهم میشی و باید استغفار کنی ولی اگه هی فرت و فرت بیای تعریف کنی همه میان پستت رو لایک میزنن.به نظر من آدم همیشه باید منطقی به قضایا نگاه کنه نه اینکه همیشه مثل ما ایرانیها الکی هایپ باشه;)

اگه این حرفا از یه سازنده بی تجربه بود تا حدودی ادمو نگران میکرد و حرف شما کمی تا قسمتی درست بود .اما این حرفا برا Naughty Dog یکم بی انصافیه. Naughty Dog ی که مولتی انچارتد 2 و 3 اش انقدر معتاد کننده و شاهکاره که تو تمام نقدا جزو نکات مثبت بازی قرار میگیره ( البته انچارتد نکته منفی نداره :d ) و محبوب ترین مولتی PSN میشه . البته داستان این بازی با انچارتد فرق داره ولی خب بحث توانایی سازنده اس و خب کی میخواد به Naughty Dog شک کنه؟؟

محسن قبول داشته باش ND هر استوديويي نيست ! قبول دارم كه بايد احتمال داد مولتي ايش خوب نباشه اما بايد به سابقه يه استوديو هم نگاه كرد و تا اونجايي كه ما ميدونيم ND چيز بد تا حالا نساخته !!!
اگر فردا يه استوديو مثل همون DICE LA (=)):d) بياد بگه ما داريم مولتي خفن ميزنيم تو بيشتر باور مي كني يا اگه ND بياد بگه ؟!
اين حرف مولتي خفن رو هم يكي از افراد اصلي شون توييت كرده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or