The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
حتما باید مثل مدرسه بگیم:
هر کی دانلود کنه؟ :d
ولی خداییش هر کی دانلود کرد :d بیاد بگه اگه اسپویل داستانی نداره بگیریمش!
واقعا صبرمون تمام شد :|(فوقش دانلودش میکنیم نگاش نمیکنیم :">)

من دارم دانلود میکنم (به هر حال یکی باید از خود گذشتگی کنه)
فعلا که 10 دقیقه اولش خالیه مارو گیر آورده انگار
شدیدا توصیه میکنم نت نا محدود ندارید از دانلود بپرهیزید اینطور که بوش میاد حالا حالا ها خالیه:دی

من dl کردم . مشکلی نداره .4 دقیقه اولش فقط یه عکس هست .ویدیو باحالیه شدیدا توصیه میشه . کلی مصاحبه با عوامل بازی داره .
راست میگی 4 دقیقس این پلیر من هنگ کرده بود الکی
دوستان بگذارید ببینم میگم دانلود کنید یا نه:دی

راست میگی 4 دقیقس این پلیر من هنگ کرده بود الکی
دوستان بگذارید ببینم میگم دانلود کنید یا نه:دی
اصلا از اون لینکی که دوستمون بالا داده بود dl نکردم . سرعتش افتضاح بود . د ویدیو جالبی هست دانلود کنید .

یه جایی از دمو جوئل و الی پشت یه ماشین کاور میگیرن بعد جوئل موقع جابجا شدن برخلاف بازی های دیگه (این یارویی که کامنت گذاشته بود دقیقا گفت بر خلاف بازی های دیگه) دستش از تو بدن الی رد نمیشه بلکه خیلی طبیعی دستش رو از پشت سر الی رد میکنه.اون بنده خدا خیلی کف کرده بود و گفته بود این ریزه کاری ها تو بازیهای دیگه وجود نداره و فقط از عهده ناتی داگ بر میاد

البته کاور گیری های ناتی داگ به شدت از هم قطار هاش برجسته تره :دی نه تنها توی تلو بلکه قبلاً توی آنچارتد هم شاهدش بودیم که الان توی تلو وارد فاز جدیدی شده :دی توی آنچارتد 2 و 3 که اکثراً یه همراه باهات بود اگر می خواستی جایی کاور بگیری که همراهت اونجا کاور گرفته بود وقتی دکمه ی دایره رو میزدی همراهت از کاور میومد بیرون و تو اونجا می تونستی کاور بگیری یا اگر توی یه کاور بودی و می خواستی در طول کاور جا به جا بشی اگر از همراهانت کنارت بود موقعی که توی می خواستی جا به جا بشی اون همراهت باز از کاور میومد بیرون تا گیمر بدون دردسر در طول کاور حرکت کنه :دی به شخصه توی باقی بازیها هم تست کردم و این ویژگی رو ندیدم :دی حتی اپیک هم نتونسته بود همچین چیزی رو توی گیرزش در بیاره :دی اونجا اگر کسی توی کاور بود نمی تونستی بری جای اون کاور بگیری یا اگر کسی کنارت بود نمی تونستی ازش رد بشی :دی حالا توی تلو این قابلیت وارد فاز جدیدی شده و چون بازی بر پایه ی حرکات بی سر و صدا و دیده نشدنه به جای اینکه الی از کاور بلند بشه تا جول در طول کاور حرکت کنه , الی توی کاور می مونه تا دیده نشه و جول از پشتش رد میشه :دی همچین ریزه کاری ها و آزادی عمل هایی فقط از ناتی داگ بر میاد :دی اگر کسی از شدت گرخش بگه این اولین باره حق داره :دی

البته کاور گیری های ناتی داگ به شدت از هم قطار هاش برجسته تره :دی نه تنها توی تلو بلکه قبلاً توی آنچارتد هم شاهدش بودیم که الان توی تلو وارد فاز جدیدی شده :دی توی آنچارتد 2 و 3 که اکثراً یه همراه باهات بود اگر می خواستی جایی کاور بگیری که همراهت اونجا کاور گرفته بود وقتی دکمه ی دایره رو میزدی همراهت از کاور میومد بیرون و تو اونجا می تونستی کاور بگیری یا اگر توی یه کاور بودی و می خواستی در طول کاور جا به جا بشی اگر از همراهانت کنارت بود موقعی که توی می خواستی جا به جا بشی اون همراهت باز از کاور میومد بیرون تا گیمر بدون دردسر در طول کاور حرکت کنه :دی به شخصه توی باقی بازیها هم تست کردم و این ویژگی رو ندیدم :دی حتی اپیک هم نتونسته بود همچین چیزی رو توی گیرزش در بیاره :دی اونجا اگر کسی توی کاور بود نمی تونستی بری جای اون کاور بگیری یا اگر کسی کنارت بود نمی تونستی ازش رد بشی :دی حالا توی تلو این قابلیت وارد فاز جدیدی شده و چون بازی بر پایه ی حرکات بی سر و صدا و دیده نشدنه به جای اینکه الی از کاور بلند بشه تا جول در طول کاور حرکت کنه , الی توی کاور می مونه تا دیده نشه و جول از پشتش رد میشه :دی همچین ریزه کاری ها و آزادی عمل هایی فقط از ناتی داگ بر میاد :دی اگر کسی از شدت گرخش بگه این اولین باره حق داره :دی
البته چیزی که اینجا هست زمین تا زیر زمین با آنچارتد فرق داره :دی توی TLoU ما هیچ دکمه ای برای کاور گرفتن نداریم یعنی شما با Crouch کردن و چسبوندن خود به دیوار یا هر شیء پشتش کاور میگیری بصورت کاملاً داینامیک . نوع کاور گرفتن جوئل و الی هم با توجه به انیمیشن های بازی یک مورد انقلابی هست که خوشبختانه خیلی از استودیو ها توانشو ندارن که بخوان بعدها از روش اسکی برن !
این همون موردی که صفحه قبل اشاره کردم:
6eluuce08x2s7v2tcixt.png

pc5mexjpasph11eai69.png
یک حس رابطه پدرو دخترانه خیلی خوبی میده به آدم لعنتی:دی!

البته چیزی که اینجا هست زمین تا زیر زمین با آنچارتد فرق داره :دی توی TLoU ما هیچ دکمه ای برای کاور گرفتن نداریم یعنی شما با Crouch کردن و چسبوندن خود به دیوار یا هر شیء پشتش کاور میگیری بصورت کاملاً داینامیک . نوع کاور گرفتن جوئل و الی هم با توجه به انیمیشن های بازی یک مورد انقلابی هست که خوشبختانه خیلی از استودیو ها توانشو ندارن که بخوان بعدها از روش اسکی برن !

حرفت درسته.اما حرف Chuji هم درسته:d.تو بازیهای دیگه اگه بخوای کاور بگیری و پشت اون کاور یکی دیگه هم باشه طرف عین بز تو چشمات نگاه میکنه و ازجاش تکون نمیخوره. در واقع لجبازی رو به حد اعلای خودش میرسونه تا تو به فنا بری :d. اما انچارتد با همه بازیا فرق داره.دقیقا همه چیز در راستای لذت بردن از بازی به بهترین شکل ممکن :x

دوستان دمو رو دانلود کنید چیز زیاد خاصی نداره فقط تنها قسمت گیمپلی ادامه ی اینجاس که ماشین میخوره به ستون
راستی یه خبر bruce straley ریشاشو زده
خدارو شکر بازی گلد شد وگرنه میشد یه گوله پشم تا ساخت بازی تموم شد فرصت پیدا کرد تا دستش به تیغ برسه
عکس العمل مردم نسبت به دمو و بازی بی نظیره یعنی هر چند ثانیه ملت میترکن ببین بازی چیه که هر لحظش واسه مردم عجیبه
حرف هایی که الی میزنه جالبه و همینطور حرف های جوئل ملت میترکن از خنده واقعا 5 دقیقه نمایش مردم رو پکوند تازه نمایش زنده بود

آخرین ویرایش:
دوستان دمو رو دانلود کنید چیز زیاد خاصی نداره فقط تنها قسمت گیمپلی ادامه ی اینجاس که ماشین میخوره به ستون
راستی یه خبر bruce straley ریشاشو زده
خدارو شکر بازی گلد شد وگرنه میشد یه گوله پشم تا ساخت بازی تموم شد فرصت پیدا کرد تا دستش به تیغ برسه
عکس العمل مردم نسبت به دمو و بازی بی نظیره یعنی هر چند ثانیه ملت میترکن ببین بازی چیه که هر لحظش واسه مردم عجیبه
حرف هایی که الی میزنه جالبه و همینطور حرف های جوئل ملت میترکن از خنده واقعا 5 دقیقه نمایش مردم رو پکوند تازه نمایش زنده بود

اون ویدیوی یک گیگی رو میگی :-/ یه کم بیش تر تبلیغات کن تا وسوسه بشیم دانلودش کنیم :d

اون ویدیوی یک گیگی رو میگی :-/ یه کم بیش تر تبلیغات کن تا وسوسه بشیم دانلودش کنیم :d

راستش رو بخوای من خیلی انگلیسیم قوی نیست البته تو متن خوندن قویه اما وقتی حرف میزنن زیاد متوجه نمیشم اما یه زنه با کسانی که بازی رو بازی کرده بودند مصاحبه میکرد هی میگفتن tense,good,best ever,like و از این حرفا خیلی هم از کلمه دینامیک استفاده میکردن انگار همه چیز در بازی داینامیک هست خلاصه اگه انگلیسیت خوبه دس دس نکن همین الان بگیر
کلا اونایی که بازی کرده بودن کف کردن

دوستانی که ویدئو رو دیدن قسم میخورن که نکته اسپویل کننده ای نداره؟؟:d
تو مصاحبه Geoff Keighly که چند روز پیش منتشر شد پشت سر Bruce و Neil ملت داشتن بازی میکردن .منم نمیتونستم نگاه نکنم داشتم دیوونه میشدم.:(

دوستانی که ویدئو رو دیدن قسم میخورن که نکته اسپویل کننده ای نداره؟؟:d
تو مصاحبه Geoff Keighly که چند روز پیش منتشر شد پشت سر Bruce و Neil ملت داشتن بازی میکردن .منم نمیتونستم نگاه نکنم داشتم دیوونه میشدم.:(
اسپویل نداره اصلاً خیالت راحت. البته من جهت اطمینان فقط کیفیت پایینشو دیدم، اما هیچ چیز اسپویل کننده ای نداشت. تازه کلی هم مصاحبه و چیزای باحال داشت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or