متاسفانه فروم اجازه ساخت امضاهاي فعال زمان دار رو نميده انگار ! اين خيلي بده
براي KZ3 من خودم يه امضا از يكي از سايتها گرفتم كه به صورت اكتيو زمان رو كم ميكرد تا موعد مقرر يعني اومدن بازي KZ3 ! يه تايمر COUNTDOWN خوب بود اما فروم نميذاره )x
البته شايد هم من بلد نيستم اما BB CODE رو كه نميذاره عكس رو هم كه ميگه اپلود كن
ويرايش :
اقا كسي حالا مي بينه يا نه ؟
حالا شد :d به اين مي گن امضا :d
هیچی دیده نمیشه دوست عزیزاقا كسي حالا مي بينه يا نه ؟
حالا شد :d به اين مي گن امضا :d
من يه عمو دارم عين joel هست حتي همينجوري ريش داره و قدبلنده البته يه ذره شباهت به بيگ باسم ميده ميخواين لباس joel تنش كنم
شوهر خاله ام هم شبيه اسنيك هست مخصوصا اون سكانس سر قبر بيگ باس
اکثر کسانی که UN3 رو خریدن با این طرز تفکر اینکار رو انجام دادن که UN3 هم مثل UN2 هستش و همون لذتی که از UN2 بردن رو میتونه واسشون تکرار کنه در حالی که اینجوری نبود.همین فروشی هم که UN3 داشت دقیقا به همین دلیل بود.و اما در مورد نمرات سایتها اصلا من کاری به این چیزا ندارم و واسم مهم نیستن معیار من واسه خوب یا بد بودن بازی لذتی هست که از اون بازی میبرم.در مورد مولتی هم من از همون اول مولتی UN2 رو بازی کردم و الان هم اگر فرصت بشه میرم بازیش میکنم و اینم مطمئنم مولتی UN2 یک سر و گردن از مولتی UN3 بالاتر و بهتر هستش.بازم میگم این نه تنها نظر من بلکه نظر خیلی از دوستام هست که به غیر مولتی آنچارتد تا الان هیچی بازی نکردن.به نظر من تنها مزیت UN3 نسبت به UN2 گرافیک بهتر بود.اگر بخوایم راجع به محبوبیت صحبت کنیم,یکی از چیزهایی که محبوبیت با اون میزان سنجیده میشه میزان فروش بازیه که مطمئناً U3 از بازیهای قبلیش در سری کمتر نفروخت در حالی که دو بازی قبلیش در سری فروش فوق العاده ای داشتن
کلاً به نظرم بعضی مواقع راجع به U3 زیادی کم لطفی میشه مثل همین که به مزاج طرفداراش خوش نیومده باشه.کل طرفدارا کف و خون قاطی کرده بودن موقعی که U3 اومده بود بعد چطور به مزاجشون خوش نیومده بوده و چطور این نتیجه گیری شده؟متای پایینتر و نمرات 4 و 5 دوتا سایت خوشحال حتماً؟
بله داداش منم از این فکرا داشتم .ولی قعلا نمیشه از این کارا کرد
چیزی هم رویت نشد:d
هیچی دیده نمیشه دوست عزیز
سلام چند روز مونده تا بازی بیاد............دموی فریشم میاد؟؟؟:d
آقا از الان میگم قضیه امضا ممضا رو بیخیال بشیم بهتره زیادی هایپ و انتظارات ـه خودمون و کل سایت رو میبره بالا . سر ـه گاو ضد حال خوردیم دیگه تو این یکی امضا مشترک رو بیخیال بشیم بهتره به نظرم![]()
من تغییر دادم البته مال من ترکیبی از سه بازی شاهکار نسل هفتم است.(دوستان توجه کنند از امضای من استفاده نکنند پیگرد قانونی دارد!:d)نظرتون چیه ساعت 00:00 امشب هممون امضامون رو تغییر بدیم؟