SMM9
Loyal Member
تا اونجایی که من فهمیدم ماه ژوئن بازی عرضه نمیشه درسته? و یا حداقل بازی شاخ![]()
تلو عرضه میشه دیگه
تا اونجایی که من فهمیدم ماه ژوئن بازی عرضه نمیشه درسته? و یا حداقل بازی شاخ![]()
مرتضی منم منظورم این بود که این ماه کلا خالیه و بنظرم بهترین زمان عرضه تلو !![]()

الآن اگه من حرف بزنم که همتون ناراحت میشید
نــــــــــــــــــــــع! برا اینکه هیچ آدم سلیمی این کار رو نمیکنه!!
همونطور که Avatar رو تو فبریه اکران نمیکنن![]()
![]()

حالا مثلا همین wd مگه تونست جلوی نمایش تلو وایسه یعنی به طوری که همه درباره ی wd حرف بزنن نه شما ها هم انقدر گیر ندید خواستن بازی رو بهتر کنن بدن تحویل خیالشون راحت باشهمتاسفانه بازی روز بعد E3 افتاده!!! اما و اگر هم تو فروشش زیاد شده14 ژوئن كه ميشه 24 خرداد ! تا جايي هم كه من يادمه اين تاريخ مصادف بوده با E3 هر ساله !
اين احمق ها نمي فهمند كه توي اين بازه زماني بازي كاملا" بين هياهو هاي E3 نابود ميشه اينو ديگه هر كسي ميفهمه
يادمه INFAMOUS 2 رو هم همينطوري كردند فردا صبح بازي داشت بازي ريليز ميشد ترتون داشت براش تريلر انونس مي كرد
اگر چند روز قبل E3 بود يه حرفي ( گفتم نميدونم دقيقا" توي خود E3 مي افته يا نه ) اما اگر بخواد بيفته داخل E3 يا بعد E3 فاجعه است اگر مايكرو هم كنسول جديدش رو معرفي كنه و يه عالمه خبر از بازي هاي ديگه بياد كلهم TLOU خرد ميشه و امكان داره فروشش هم بياد پايين