فکر کنم موقعی که میری ساختمونهای تاریک برای پیدا کردن مهمات :d که اون نویسنده اشاره کرد مهمات تو بازی کمه و سخت گیر میاد :d
سر و کله این قارچی ها هم پیدا میشه
بعد از دیدن تریلر دو دقیقه ای توسط بنده :
من که نفهمیدم چه اکسپرشنی ـه ؟ :d تعجب ـه بهت و حیرته خواب آلودگی ـه
اتفاقاً اصلی ترین چالش بازی مهمات هست . Hands-On ها رو برو بخون ببین منتقد ها در این مورد چی نوشتن . یک موردی هم که هست سختی چالش برانگیز بازی ـه ! توی بعضی پیش نمایش ها میگفتن تا تموم کردن این دمو 1 ساعته دست کم 7-8 بار مردن, حتی بعضی هاشون هم از خود بروبچه های ناتی داگ کمک گرفتن تا بتونن یک قسمتی رو رد کنن !!!اتفاقاً من این تریلری که دیدم مشکل مهمات توش نبود
هر کدوم از این برادران Infected رو که میکشت ازشون حداقل 2-3 تا تیر شاتگان میوفتاد یعنی میشد با شاتگان همشون رو کشت و احتیاجی نبود مثلاً چوب و بلید رو کرفت کنه با بطری بزنه به یکی که بعد با اون چیزی که کرفت کرده بود ترتیب یارو رو بده
از طرفی ؛ مگه جنگه که بره تو یه ساختمون مهمات پیدا کنه!؟
به نظرم تنها هدف تو این بازی بقاست!Survival
اتفاقاً اصلی ترین چالش بازی مهمات هست . Hands-On ها رو برو بخون ببین منتقد ها در این مورد چی نوشتن . یک موردی هم که هست سختی چالش برانگیز بازی هست توی بعضی پیش نمایش ها میگفتن تا تموم کردن این دمو 1 ساعته دست کم 7-8 بار مردن, حتی بعضی هاشون هم ا خود بروبچه های ناتی داگ کمک گرفتن تا بتونن یک قسمتی رو رد کنن !!!
اون دمو حتی چیزی که به منتقدین دادن بازی کنن هم نبوده به احتمال زیاد چون مهمات به قول تو فراوون از قارچی ها میریزه! امکان نداره اینقدر راحت اوردنس بشه بدست آورد . خیالت راحت .
گفتم تو این دمو مهماتش مشکلی نیست وگرنه تو دمو E3 که کلاً 2 تا گلوله داره 2 تا هم وقتی یارو رو میکشه گیرش میاد (قبل از در گیری ها)چیزی که خیلی داره جلب توجه میکنه سختی و چلنجینگ بودن بازیه
بعد از دیدن تریلر دو دقیقه ای توسط بنده :
کلاً گفتم مهمات بشدت نایابه توی بازی و امکان نداره در آخر بشه هر Infected ـی رو که کشت ازش دو سه تا فشنگ برداشت!
بالا تر گفتم احتمال 99.9999% همینه!فکر نکنم بیان فت و فراوون مهمات بریزن تو بازی چون با این سبک بازی جور در نمیاد
باعث میشه حس ترس بازی کلا از بین بره
احتمال 99.9999% حرفت درسته چون وقتی اون بندیت رو میکشه گلوله ازش در نمیاد،احتمالاً این قضیه Infected ها رو هم درست کردن
بالا تر گفتم احتمال 99.9999% همینه!
من فقط اون حرف رو در جواب آرمان که گفت بره تو ساختمون دنبال مهمات گفتم باو
چون اینها برای Melee Weaponهاشون هم محدودیت گذاشتن ! اینجوری نیست که بگیری دستت هی بکوبی تو سر هر کی که رد شد
آخر تریلر وقتی یارو رو میزنه یکدونه کم میشه
6 بار میشه
احتمال 99.9999% حرفت درسته چون وقتی اون بندیت رو میکشه گلوله ازش در نمیاد،احتمالاً این قضیه Infected ها رو هم درست کردن
بالا تر گفتم احتمال 99.9999% همینه!
من فقط اون حرف رو در جواب آرمان که گفت بره تو ساختمون دنبال مهمات گفتم باو
چون اینها برای Melee Weaponهاشون هم محدودیت گذاشتن ! اینجوری نیست که بگیری دستت هی بکوبی تو سر هر کی که رد شد
آخر تریلر وقتی یارو رو میزنه یکدونه کم میشه
6 بار میشه