The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بعد از دیدن تریلر دو دقیقه ای توسط بنده :

4oralxldmkanp8kt53f0.gif

فکر کنم موقعی که میری ساختمونهای تاریک برای پیدا کردن مهمات :d که اون نویسنده اشاره کرد مهمات تو بازی کمه و سخت گیر میاد :d
سر و کله این قارچی ها هم پیدا :|میشه

اتفاقاً من این تریلری که دیدم مشکل مهمات توش نبود :( :|
هر کدوم از این برادران Infected رو که میکشت ازشون حداقل 2-3 تا تیر شاتگان میوفتاد یعنی میشد با شاتگان همشون رو کشت و احتیاجی نبود مثلاً چوب و بلید رو کرفت کنه با بطری بزنه به یکی که بعد با اون چیزی که کرفت کرده بود ترتیب یارو رو بده
از طرفی ؛ مگه جنگه که بره تو یه ساختمون مهمات پیدا کنه!؟ :| :دی

به نظرم تنها هدف تو این بازی بقاست!Survival :>

اتفاقاً من این تریلری که دیدم مشکل مهمات توش نبود :( :|
هر کدوم از این برادران Infected رو که میکشت ازشون حداقل 2-3 تا تیر شاتگان میوفتاد یعنی میشد با شاتگان همشون رو کشت و احتیاجی نبود مثلاً چوب و بلید رو کرفت کنه با بطری بزنه به یکی که بعد با اون چیزی که کرفت کرده بود ترتیب یارو رو بده
از طرفی ؛ مگه جنگه که بره تو یه ساختمون مهمات پیدا کنه!؟ :| :دی

به نظرم تنها هدف تو این بازی بقاست!Survival :>
اتفاقاً اصلی ترین چالش بازی مهمات هست . Hands-On ها رو برو بخون ببین منتقد ها در این مورد چی نوشتن . یک موردی هم که هست سختی چالش برانگیز بازی ـه ! توی بعضی پیش نمایش ها میگفتن تا تموم کردن این دمو 1 ساعته دست کم 7-8 بار مردن, حتی بعضی هاشون هم از خود بروبچه های ناتی داگ کمک گرفتن تا بتونن یک قسمتی رو رد کنن !!!

اون ویدئو دو دقیقه ای حتی از چیزی که به منتقدین دادن بازی کنن هم نبوده به احتمال زیاد چون مهمات به قول تو فراوون از قارچی ها میریزه:دی! امکان نداره اینقدر راحت اوردنس بشه بدست آورد . خیالت راحت .

پ.ن: kaizershauze @
کلاً گفتم مهمات بشدت نایابه توی بازی و امکان نداره در آخر بشه هر Infected ـی رو که کشت ازش دو سه تا فشنگ برداشت:دی!

آخرین ویرایش:
اتفاقاً اصلی ترین چالش بازی مهمات هست . Hands-On ها رو برو بخون ببین منتقد ها در این مورد چی نوشتن . یک موردی هم که هست سختی چالش برانگیز بازی هست توی بعضی پیش نمایش ها میگفتن تا تموم کردن این دمو 1 ساعته دست کم 7-8 بار مردن, حتی بعضی هاشون هم ا خود بروبچه های ناتی داگ کمک گرفتن تا بتونن یک قسمتی رو رد کنن !!!

اون دمو حتی چیزی که به منتقدین دادن بازی کنن هم نبوده به احتمال زیاد چون مهمات به قول تو فراوون از قارچی ها میریزه:دی! امکان نداره اینقدر راحت اوردنس بشه بدست آورد . خیالت راحت .

من که با چلنجینگش کاری ندارم :| :دی
چیزی که خیلی داره جلب توجه میکنه سختی و چلنجینگ بودن بازیه:>
گفتم تو این دمو مهماتش مشکلی نیست وگرنه تو دمو E3 که کلاً 2 تا گلوله داره 2 تا هم وقتی یارو رو میکشه گیرش میاد (قبل از در گیری ها)
ولی تو اینجا 2-3 بار وقتی Infected ها رو میکشه 2 یا 3 تا گلوله شاتگان ازشون میوفته!! یعنی اگه اون ها رو بر میداشت موشکلی به اون صورت نداشت!

بعد از دیدن تریلر دو دقیقه ای توسط بنده :

4oralxldmkanp8kt53f0.gif

اتفاقا تمام مدتی که تریلر پخش میشد من مث این بچه بدبخت رو صندلیم خوابم برده بود ییهو او یارو زامبی_ه رو هد شات کرد از خواب پریدم و البته از ترس فن های این بازی با لبخند . :x
حداقل اولش میگفتین 2 تا بیکار از اول تا آخر وراجی میکنن و وسطش هم چند تا میانپرده تکراری پخش میکنن تا وقتمون تلف نشه.
الفرار

کلاً گفتم مهمات بشدت نایابه توی بازی و امکان نداره در آخر بشه هر Infected ـی رو که کشت ازش دو سه تا فشنگ برداشت:دی!

احتمال 99.9999% حرفت درسته :دی چون وقتی اون بندیت رو میکشه گلوله ازش در نمیاد،احتمالاً این قضیه Infected ها رو هم درست کردن:دی
فکر نکنم بیان فت و فراوون مهمات بریزن تو بازی چون با این سبک بازی جور در نمیاد
باعث میشه حس ترس بازی کلا از بین بره :|
بالا تر گفتم احتمال 99.9999% همینه!
من فقط اون حرف رو در جواب آرمان که گفت بره تو ساختمون دنبال مهمات گفتم باو:دی
چون اینها برای Melee Weaponهاشون هم محدودیت گذاشتن ! اینجوری نیست که بگیری دستت هی بکوبی تو سر هر کی که رد شد :دی
tkcuustdtxd7id9gj9d.jpg

آخر تریلر وقتی یارو رو میزنه یکدونه کم میشه
6 بار میشه

44lrhtpqnyd4oyx91ezg.jpg

احتمال 99.9999% حرفت درسته :دی چون وقتی اون بندیت رو میکشه گلوله ازش در نمیاد،احتمالاً این قضیه Infected ها رو هم درست کردن:دی
چون اینها برای Melee Weaponهاشون هم محدودیت گذاشتن ! اینجوری نیست که بگیری دستت هی بکوبی تو سر هر کی که رد شد :دی
tkcuustdtxd7id9gj9d.jpg

6 بار میشه

44lrhtpqnyd4oyx91ezg.jpg

منم به خاطر اینکه نگفتین 100 درصد گفتم :d

tkcuustdtxd7id9gj9d.jpg

6 بار میشه

44lrhtpqnyd4oyx91ezg.jpg

شک نکن برا به دست آوردن مهمات باید بری جاهای خوف :d
یعنی مهمات خوب تو جاهای خوف میزارن برا همین طرف گفته crafting اجباری - اختیاری نیست :d
یعنی مغزمون باید کار کنه وگرنه به راحتی میریم اون دنیا :d تایید هم کرده که بازی شوتر نیست :d

فکر کنم یه رکورد در بازیسنتر زده شد که تا چند سال دیگه جا به جا نمیشه :d هنوز 100 روز تا ریلیز بازی مونده ولی تایپیک داره به صفحه 200 میرسه
یه نامه بدیم تو رکوردهای گینس ثبتش کنن :d

خب طبیعی هست پیمان جان ! :دی
همانطور که تو مقاله نگاه سونی , گفتم : این بازی کل کل و مرز بین بازیای انحصاری رو شکسته و همه چه سونی فن و چه منتقدا و حتی رقبا منتظرن ببینن که اصلا چی هست این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or