The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان کسی اطلاع داره از طراح های اصلی U2 کدوم افراد دارن رو این بازی کار میکنن؟ یادمه میگفتن تیم ND به دو تا تیم تبدیل شده و یکی از تیم ها داره رو این بازی کار میکنه و یکی دیگه هم رو U3 کار میکرده. الان کل تیم ND رو این بازی کار میکنن یا همون تیم دوم فقط؟

این بازی رو کلا گروهی که U2 رو ساختن دارن میسازن . گروهی هم که U3 رو ساختن احتمالا دارن برای نسل بعد کار میکنن . حالا همه شون تو یه شرکتن دیگه الان عوض بدل میشن احتمالا :دی

این بازی رو کلا گروهی که U2 رو ساختن دارن میسازن . گروهی هم که U3 رو ساختن احتمالا دارن برای نسل بعد کار میکنن . حالا همه شون تو یه شرکتن دیگه الان عوض بدل میشن احتمالا :دی
اگه طراح مراحل U2 همین سمت رو تو TLoU هم داشته باشه خیلی عالیه :دی U2 که همه چیزش عالی بود ولی به نظرم نقطه اوجش تو طراحی مراحلش بود. این بازی هم جوری هست که اگه طراحی مراحلش عالی باشه به راحتی میتونه موفقیت Uncharted رو تکرار کنه، البته همون نمایش E3 نشون داد که از این نظر بازی تو سطح فوق العاده ای قرار داره.

دوستان کسی اطلاع داره از طراح های اصلی U2 کدوم افراد دارن رو این بازی کار میکنن؟ یادمه میگفتن تیم ND به دو تا تیم تبدیل شده و یکی از تیم ها داره رو این بازی کار میکنه و یکی دیگه هم رو U3 کار میکرده. الان کل تیم ND رو این بازی کار میکنن یا همون تیم دوم فقط؟

آنچارتد 2 دو تا کارگردان داشت :
Bruce Straley : Game Director
Amy Henning : Creative Director

و 2 تا Lead Game Designers :
Neil Druckmann
Richard Lemarchand
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Bruce Straley الان Game Director و همونی هست که توی E3 اومد و دمو رو بازی کرد ( Like a Boss ) :d
Neil Druckmann ایشون هم الان Creative Director هست :d

دو نفر دیگه ( Amy Henning و Richard Lemarchand ) به ترتیب کارگردان و طراح آنچارتد 3 شدن !

آره محمد اكثرا همون اعضاي Uncharted 2 هستن و بقيه به نظر مياد تمركزشون رو گذاشتن براي نسل بعد;)

بيشتر اعضا هم كه آشنا هستن ولي فعاليت يك سري از افراد مثل amy hennig نسبت به Uncharted 2 كم رنگ تر به نظر مياد;)
آنچارتد 2 دو تا کارگردان داشت :
Bruce Straley : Game Director
Amy Henning : Creative Director

و 2 تا Lead Game Designers :
Neil Druckmann
Richard Lemarchand
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Bruce Straley الان Game Director و همونی هست که توی E3 اومد و دمو رو بازی کرد ( Like a Boss )
yahoo_4.gif

Neil Druckmann ایشون هم الان Creative Director هست
yahoo_4.gif

دو نفر دیگه ( Amy Henning و Richard Lemarchand ) به ترتیب کارگردان و طراح آنچارتد 3 شدن !
دست گلت درد نكنه ليست كاملش رو آوردي:d
----
تو اين بازي بيشترين فعاليت رو Bruce Straley و Neil Druckmann بر عهده دارن و بيشتر كارها بر عهده ي اين دونفر هست چون به نظر مياد كه Amy Henning هم بيشتر تو اون يكي تيم فعاليت داره و تمركزش براي نسل بعده;)

Christophe balestra و Evan wells هم كه روي هر دو بخش نظارت دارن;)

Bruce Straley الان Game Director و همونی هست که توی E3 اومد و دمو رو بازی کرد ( Like a Boss ) :d
Neil Druckmann ایشون هم الان Creative Director هست :d
آره محمد اكثرا همون اعضاي Uncharted 2 هستن و بقيه به نظر مياد تمركزشون رو گذاشتن براي نسل بعد
خیلی هم عالی :دی من این چند روز که U2 بازی می کردم طراحی مراحلش رو اگه نسبت به امسال هم در نظر بگیریم، بازم تو این نسل کم نظیره، نسبت به همون سال 2009 در نظر بگیریم که دیگه میشه بی نظیر :دی اینجوری هم که مشخصه تقریبا همون افراد دارن رو TLoU کار میکنن در نتیجه باید منتظر مراحل خوف انگیزی تو TLoU هم باشیم :دی

خیلی هم عالی :دی من این چند روز که U2 بازی می کردم طراحی مراحلش رو اگه نسبت به امسال هم در نظر بگیریم، بازم تو این نسل کم نظیره، نسبت به همون سال 2009 در نظر بگیریم که دیگه میشه بی نظیر :دی اینجوری هم که مشخصه تقریبا همون افراد دارن رو TLoU کار میکنن در نتیجه باید منتظر مراحل خوف انگیزی تو TLoU هم باشیم :دی

آره همه چی عالی میشه , گرافیک و طراحی مراحل و صداگذاری و گیمپلی و هوش مصنوعی و هر چیزی که به ذهنت بیاد :d, فقط من نگران داستان بازی هستم , امیدوارم آبکی نباشه :d

اگه طراح مراحل U2 همین سمت رو تو TLoU هم داشته باشه خیلی عالیه :دی U2 که همه چیزش عالی بود ولی به نظرم نقطه اوجش تو طراحی مراحلش بود. این بازی هم جوری هست که اگه طراحی مراحلش عالی باشه به راحتی میتونه موفقیت Uncharted رو تکرار کنه، البته همون نمایش E3 نشون داد که از این نظر بازی تو سطح فوق العاده ای قرار داره.
طراح مراحل TLOU فقط Neil Druckmann هست و Richard رفت واسه U3.توی طراحی مراحل نمیشه آدم نگرانی داشته باشه واسه این بازی با توجه به سابقه ی درخشان Naughty Dog در این زمینه

توی پست 1504 اطلاعات رو واسه ی هر سه بازی(U2 و U3 و TLOU) دادم
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page101/#post2302348

آخرین ویرایش:
فقط همون ها نیستن ND یه چند نفر هم از اینور اونور ورداشته آورده:>
محمد، امين راست ميگه مثلا همين چند وقت پيش طراح هنري استوديوي Irrational Games سازنده عنوان Bioshock infinite هم به اين تيم اضافه شده:d

آره همه چی عالی میشه , گرافیک و طراحی مراحل و صداگذاری و گیمپلی و هوش مصنوعی و هر چیزی که به ذهنت بیاد :d, فقط من نگران داستان بازی هستم , امیدوارم آبکی نباشه :d
:|:|:|
دیگه کی بهتر از بچه های ND مینویسه ;;) The Last of Us دوستمون تو این پست توضیح جامعی داده،دستش درست!
محمد، امين راست ميگه مثلا همين چند وقت پيش طراح هنري استوديوي Irrational Games سازنده عنوان Bioshock infinite هم به اين تيم اضافه شده:d

از کرایتک دزدین از Irrational Games که خودت گفتی دزدین از NT و تیم Enslaved دزدیده بودن خلاصه داره مجمع الخفنینی میشه ND>:d
(البته دزدین به معنی بدش نیستا:">)

طراح مراحل TLOU فقط Neil Druckmann هست و Richard رفت واسه U3.توی طراحی مراحل نمیشه آدم نگرانی داشته باشه واسه این بازی با توجه به سابقه ی درخشان Naughty Dog در این زمینه

توی پست 1504 اطلاعات رو واسه ی هر سه بازی(U2 و U3 و TLOU) دادم
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page101/#post2302348
Neil Druckman به عنوان Creative Director روی پروژه The Last of Us کار میکنه، طراح ارشد هم Jacob Minkoff هست. (طراح مرحله قطار U2 و طراح ارشد U3 به همراه Richard Lemarchand)

راستی این کامنت قدیمیم رو الان دیدم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread53633/#post1747123
اون موقع که کسی حتی فکر ND رو هم نمی کرد، خوب حدسی زدم :دی
==
بهترین مرحله U2 رو نمیشه به راحتی انتخاب کرد، به خاطر اینکه همه مراحل عالی بودن :دی ولی اون مرحله Urban Warfare با اون Draw Distance ـش واقعا یه چیز محشر بود :دی

از اون جهت که تائید شده بازی تغییرات فصلی و آب و هوایی خواهد داشت و همچنین چون جوئل و الی در سفر هستن در سطح کشور میشه انتظار یک لول دیزاین استثنائی مثل نسخه دوم رو داشت:دی!

یعنی تصور اینکه افکت برف و فضای سرد U2 رو یجوری توی The Last of Us ببینیم مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or