The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
وقتی جول می خواد ککتل مولتوف درست کنه همه چیز طبیعی هست(از کیف و سایل رو در میاره و درست می کنه )ولی یه چیزی!چرا وقتی درستش می کنه و کیف رو سر جاش می زاره ، معلوم نیست ککتل رو از کجای کیف در میاره؟!!!یعنی پشت کیف هم جیب داره؟؟؟؟؟؟؟
طبق فرمول انتقادی که شما درست کردی ، کلا بازی یه ایراد وحشتناک داره که بازی رو فوق العاده ضعیف جلوه می ده و ارزش بازی کردنم نداره دیگه ! چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟ اینکه بد تر از اونه که شما دنبال اینی که ببینی ککتل رو توی کدوم زیپ می ذاره !!!!!!!!

p.s : واقعا یه سری انتقاد ها و گیر دادن ها به بازی اشک ادمو در میاره !

الان این بازی که یک IP جدید هستو هنوز قسمته اولشم نیومده چجوری شما سوپر فنش شدی عجیبه!!!:d:d

خوب منظورم اینه که طرفدارشم دیگه:دی
شما که از من ایراد گیر تری

---------- نوشته در 12:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 AM ارسال شده بود ----------

طبق فرمول انتقادی که شما درست کردی ، کلا بازی یه ایراد وحشتناک داره که بازی رو فوق العاده ضعیف جلوه می ده و ارزش بازی کردنم نداره دیگه ! چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟ اینکه بد تر از اونه که شما دنبال اینی که ببینی ککتل رو توی کدوم زیپ می ذاره !!!!!!!!

راست میگیا:دی
کاملا منطقی گفتی
با اون تیکه که مشکی هم کردم فوق العاده حال کردم=))
البته منم کرم ندارم گیر الکی بدم:دی
بابا بازی تو همه چی مخصوصا جزئییات وحشتناک طبیعی هست:دی
این ایراد به چشم اومد ولی واقعا ایراد های مضخرفی هست
و اینم بگیم 1/10 ایراد هایی که گرفتم رو به هیچ بازی تو این نسل جرئت نمی کنم بگیرم
ولی این ناتی من رو بد عادت کرد
حالا این هیچی ولی بانداژ دست جول واقعا عجیبه دیگه اینم قبول نداری؟
حد اقل بگو واسه چی دستش بانداژ شد اخه!

تا الان 30 باره که تریلر رو نگاره کردم و اصلا خسته نمیشم ازش! :d
از بس آدمه درگیر میکنه و تو اون حس قرار میده و با اون هوش مصنوعی کم مونده دیگه خودم به الی بگم "بچه کجایی تو، از من فاصله نگیر!":d

آخرین ویرایش:
حالا این هیچی ولی بانداژ دست جول واقعا عجیبه دیگه اینم قبول نداری؟
حد اقل بگو واسه چی دستش بانداژ شد اخه!
آقا جان بیلد این گیم پلی مربوط به ماه ها پیشه ! از زمان تدارک دیدن این دمو تا عرضه رسمی بازی چیزی بیشتر از یکسال وقت هست در نتیجه این طبیعیه که یکسری باگ توی این مرحله از ساخت بازی وجود داشته باشه که در پولیش نهایی صد در صد برطرف خواهد شد مثل همون باگ بانداژ دست جوئل ! توی تریلر GC دیدیم که داشت بانداژ رو به طور طبیعی میپیچید دور دستش !

الان دقیقا 6 امین بار هست که دارم تریلر رو نگاه میکنم و هنوز برام نکته های زیادی هست تو این تریلر !! در یک کلام ، بی نظیر بود و غیر قابل توصیف بود !!

خداییش اون صحنه که جوئل تیر میزد و الی دستش رو میزاشت رو گوشش یعنی Awesome !!!!

دوستان کم مونده من رو بزنن!
اقا شکر خوردم خوب شد؟!
خوبه این همه تعریف ازش کردم یه 2 تا انتقاد کوچیکم کردم!
فک کنم اگه به سازنده ی بازی می گفتم یه تشکر می کرد چون نظرم باعث پیشرفت بازی میشد!
من خودمم گفتم این ایرادام خیلی ملالغتی هست!
و دلیل این دو انتقاد هم طبیعی بودن بیش از حد بازی هست!
و هیچ تاثیری تو کاهش زیبایی بازی نداره ولی اگه این دوتا هم نبود باز از اینم خفن تر می شد!
در ضمن من اومدم این دورو این جا گفتم چون فکر می کردم شاید من اشتباه کرده باشم!
نه این که بخوام ارزش بازی رو کم کنم!

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 PM ارسال شده بود ----------

چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟
من خودم با جوابت حال کردم ولی چیزی که من گفتم رو می شه توی بازی گنجوند ولی این چیزایی که شما گفتی رو فقط تو فیلم میشه جا داد!
می شد ککتل رو قشنگ از یک جیب خاص برداره ولی نمی شه عفونت کنه که!
در ضمن من فکر می کنم یه جیب پشته کیفش هست و ککتل رو تو اون گذاشت!
پس شاید ایراد بازی نباشه!

میزان جزییات بسیار بالاست :-o زمان و انرژی بسیار زیادی میخواد ، چه خبره توی این استدیو
گیم پلی ،صداگذاری:x ، هوش مصنوعی و گرافیک فراتر از هر بازی که تا حالا ساخته شده
فقط داستان مونده که تا عرضه بازی نمیشه قضاوت کرد.

میزان جزییات بسیار بالاست :-o زمان و انرژی بسیار زیادی میخواد ، چه خبره توی این استدیو
گیم پلی ،صداگذاری:x ، هوش مصنوعی و گرافیک فراتر از هر بازی که تا حالا ساخته شده
فقط داستان مونده که تا عرضه بازی نمیشه قضاوت کرد.

به داستان بازی هم شما شک نکن، ND تو این مورد هم سابقه درخشانی داره. یکی از دلایلی که علاقه زیادی به سری Uncharted دارم داستان زیبا و گیراشه. همین الآن شخصیت پردازی قوی رو میشه درک کرد. فقط کافیه به دیالوگ‌های جوئل و الی تو همین چندتا تریلری که از بازی منتشر شده توجه کنید.

به داستان بازی هم شما شک نکن، ND تو این مورد هم سابقه درخشانی داره. یکی از دلایلی که علاقه زیادی به سری Uncharted دارم داستان زیبا و گیراشه. همین الآن شخصیت پردازی قوی رو میشه درک کرد. فقط کافیه به دیالوگ‌های جوئل و الی تو همین چندتا تریلری که از بازی منتشر شده توجه کنید.

البته اگه بخوایم کلی حساب کنیم Uncharted ها داستان قوی نداشتند و خیلی ساده و کلیشه ای هستند ولی تنها چیزی که باعث میشه عنصر داستان در این سری نمره بسیار بالایی بگیره روایت فوق العاده جذابش هست که مطمئنا این بازی هم همینطور خواهد بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or