الان این بازی که یک IP جدید هستو هنوز قسمته اولشم نیومده چجوری شما سوپر فنش شدی عجیبه!!!:d:dمن خودم واسه این بازی جون می دم(سوپر فن این بازیم)
الان این بازی که یک IP جدید هستو هنوز قسمته اولشم نیومده چجوری شما سوپر فنش شدی عجیبه!!!:d:dمن خودم واسه این بازی جون می دم(سوپر فن این بازیم)
طبق فرمول انتقادی که شما درست کردی ، کلا بازی یه ایراد وحشتناک داره که بازی رو فوق العاده ضعیف جلوه می ده و ارزش بازی کردنم نداره دیگه ! چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟ اینکه بد تر از اونه که شما دنبال اینی که ببینی ککتل رو توی کدوم زیپ می ذاره !!!!!!!!وقتی جول می خواد ککتل مولتوف درست کنه همه چیز طبیعی هست(از کیف و سایل رو در میاره و درست می کنه )ولی یه چیزی!چرا وقتی درستش می کنه و کیف رو سر جاش می زاره ، معلوم نیست ککتل رو از کجای کیف در میاره؟!!!یعنی پشت کیف هم جیب داره؟؟؟؟؟؟؟
الان این بازی که یک IP جدید هستو هنوز قسمته اولشم نیومده چجوری شما سوپر فنش شدی عجیبه!!!:d:d
طبق فرمول انتقادی که شما درست کردی ، کلا بازی یه ایراد وحشتناک داره که بازی رو فوق العاده ضعیف جلوه می ده و ارزش بازی کردنم نداره دیگه ! چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟ اینکه بد تر از اونه که شما دنبال اینی که ببینی ککتل رو توی کدوم زیپ می ذاره !!!!!!!!
p.s : واقعا یه سری انتقاد ها و گیر دادن ها به بازی اشک ادمو در میاره !
آقا جان بیلد این گیم پلی مربوط به ماه ها پیشه ! از زمان تدارک دیدن این دمو تا عرضه رسمی بازی چیزی بیشتر از یکسال وقت هست در نتیجه این طبیعیه که یکسری باگ توی این مرحله از ساخت بازی وجود داشته باشه که در پولیش نهایی صد در صد برطرف خواهد شد مثل همون باگ بانداژ دست جوئل ! توی تریلر GC دیدیم که داشت بانداژ رو به طور طبیعی میپیچید دور دستش !حالا این هیچی ولی بانداژ دست جول واقعا عجیبه دیگه اینم قبول نداری؟
حد اقل بگو واسه چی دستش بانداژ شد اخه!
من خودم با جوابت حال کردم ولی چیزی که من گفتم رو می شه توی بازی گنجوند ولی این چیزایی که شما گفتی رو فقط تو فیلم میشه جا داد!چرا وقتی جوئل تیر می خوره به دست ، پا و هر عضوی از بدنش ، با خوردن یه بسته سلامتی همه چیز دوباره مثل روز اول می شه !؟ چرا یکی نمیاد گلوله از بدنش خارج کنه و بعدم تا اخر بازی دستش رو نتونه تکون بده !؟ تکلیف عفونت و خونی که از بدنش می ره چی می شه !؟
p.s : واقعا یه سری انتقاد ها و گیر دادن ها به بازی اشک ادمو در میاره !
میزان جزییات بسیار بالاست :-o زمان و انرژی بسیار زیادی میخواد ، چه خبره توی این استدیو
گیم پلی ،صداگذاری ، هوش مصنوعی و گرافیک فراتر از هر بازی که تا حالا ساخته شده
فقط داستان مونده که تا عرضه بازی نمیشه قضاوت کرد.
به داستان بازی هم شما شک نکن، ND تو این مورد هم سابقه درخشانی داره. یکی از دلایلی که علاقه زیادی به سری Uncharted دارم داستان زیبا و گیراشه. همین الآن شخصیت پردازی قوی رو میشه درک کرد. فقط کافیه به دیالوگهای جوئل و الی تو همین چندتا تریلری که از بازی منتشر شده توجه کنید.
اصلاً باحال نمیشد. :dدوستان بازی حالت CO-OP نداره؟؟؟ ( درست نوشتم؟؟؟))))
اگه داشت خیلی با حال میشد