The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آقا از این چیزا نزارین من صبرم کمه میرم میزنم دک و پوز ND رو میارم پایین یه نسخه میگیرم ازشون بچه ها گناه دارن اونجا سخت دارن کار میکنن آخه :دی

پ.ن : آآآآآآآآآآآآآآآآآآآه خداااااااااااااای من !!!

فقط میشه گفت ، نه ، چیزی نمیشه گفت :|!
هر تریلری که آدم میبینه دیگه دست و دل آدم رو نمیگیره بازیهای دیگه رو اصلا بگیره چه برسه به بازی :d
چی میشد این زیرنویس فارسی هم داشت :d
انشالله 2013 با دلار 6 تومنی میتونیم بازی رو بگیریم :d

دوستان از هوش مصنوعی و صدا گذازی بازی گفتن...ولی من شخصا این گرافیک رو نمیتونم باور کنم!!! اصلا گرافیکش باور نکردنیه لامصب:دی چه فضایی چه اتمسفری....این الی هم واقعا دوست داشتنیه اصلا حرف که میزنه کیف میکنم:دی

دوستان یه سوال: چطور نردبونه اینجا سر جاش نبود ولی توe3 بود؟! (چی گفتم اصلا, قاطی کردم)

دموی e3 که نشون دادن طراحیش فرق داشته:dیعنی کلا اونی که پشت درهای بسته نشون دادن رو از دوباره طراحی کردن مرحلش رو:dدو تا دمو ساختن:d

انیمیشن های بازی بینظیره ، این سکانس که جوئل میره تو کاور به انیمیشن های دست دقت کنید !
07171617554456833571.jpg
دستش میذاره رو دیوار بعد در حین اینکه داره حرکت میکنه یه جاهایی هم لمسش میکنه ، البته این مورد تو u3 هم بود ولی اینجا خیلی جالب تر شده. :d

هرچی فکر میکنم میبینیم باورش خیلی سخته ! آخه چطوری همچین چیزی ممکنه! بحث سره یه grenade پرتاپ کردن و به موقع جاخالی دادن نیست ! (موردی که ما تو بهترین AI های این نسل میدیدم ) ، طرف میره جوئل دور میزنه میخواد غافلگیرش کنه! یا یه تیکه نمی دونم حالا همچین فکری پشتش بوده یا من اینجوری برداشت کردم ولی طرف میاد خودشو تو تیر رأس قرار میده و سرش مدام از کاور میاره بیرون بعد که جوئل میره با تیر بزنش رفیقش از پشت سر میاد غافلگیرت میکنه ! نگو میخواسته هواست پرت کنه !:|
03228448311644521763.jpg
البته بازم میگم نمیدونم واقعاً سازنده ها همچین ایده ای داشتن یا برداشت من ایجوری بوده ولی هرچی هست عالیه :d بعد قضیه به همین جا ختم نمیشه یارو میاد جوئل گروگان میگره میگه به بزنیدش ! و جالب تر از همه موقعی بود فقط یکیشون زنده میمونه ، بنده خدا وقتی میبینه یه نفره حریف نمیشه و اوضاع خرابه فرار میکنه :d ، بعد این سکانس آخری دیگه به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود بجای اینکه شما بیافتید دنبال طرف و غافلگیرش کنید (چیزی که تو بازی های دیگه مرسومه ) اون میخواد اینکار بکنه ! :|

واقعا چی بگم ناتی داگ تو بازی سازی تکه تکه!!!من فن بدجور 360 بودم ولی بااین 3تا بازیی که سونی میخواد بده رفتم Ps3خریدم(از همه بیشتر the last of us)و حالا می بینم چی رو از دست داده بودم وداشتم با چی بازی می کردم.
واقعا بازی شاهکاره البه شاهکارم کمهِ:x
واقعا پای بازی داره زحمت کشیده می شه
منتظر goty 2013هستیم

چه حس تعلیقی داره این بازی ! جاهایی که سکوت برقرار میشد خیلی جالب بود ! اون تیکه که طرف یه دفعه از پشت اومد درگیر شد یا اون تیکه که یکیشون فرار کرد و از یه راه دیگه اومد ، فوق العاده بود !!!
آدم پشت سنگر نشسته و یه دفعه یکی میاد میکوبه تو سرمون ! در مورد دشمن های آدمیزادیش هم ترسناک هست چه برسه به قارچکی ها ! :دی
صداگذاری بازی هم واقعآ محشره ! الآن می فهمم چرا Game Critics Awards جایزه صداگذاری رو به بازی داد ! نکته جالب اینجاست که Game Critics Awards از سال 2002 تا 2012 دیگه جایزه ای به عنوان Best Commendation for Sound به هیچ بازی ای نداده بوده و آخرین بار Doom III سال 2002 بود که این جایزه رو گرفت ! :دی
توی همین ویدئو هم میشه کیفیت بالای صداگذاری رو فهمید. چه اونجاهایی که نفس زدن های Joel به گوش میرسه ، چه جاهایی که یه کم فاصله ـش با Ellie زیاد میشه و به خاطر نوع محیط ، صداها میپیچه. اون تیکه آخر تریلر (آسانسور) رو برای دیدن کیفیت صداگذاری دوباره ببینین !
فقط حیف که این بازی احتمالآ میخوره به هیاهوی نسل بعد و میره زیر سایه. البته زمان PS2 هم یه سری بازی ها بودن که همون زمان های نسل بعد یا حتی بعد از عرضه کنسول های نسل بعد اومدن و سر و صدا کردن ، ولی این دفعه یه کم فرق میکنه و دیگه همه بعد از 8 سال (از 2005 تا 2013) بدجوری تشنه کنسول های جدید هستن و کل فکر و ذکر ملت میره سراغ اونا ! :دی

این ها دیگه چقدر نامردن رفیق خودشون رو کشتن:d
خیلی باحال بود بعد از این که اون دیوار اتیش گرفت جول دست گذاشت رو صورتش تا نسوزه:d
محیط بازی هم خیلی بزرگ بود:dهر جای هتل راحت می شه رفت:d
قافل گیرها حتی از بازی هایی که اسکریپ شده بودن هم بهتر بود:d
هوش مصنوعی الی هم خیلی خوب بود توی دست پا نبود:dخودش می رفت یک جایی کاور می گرفت توی چشم نباشه:d
الی هم گمت نمی کرد:d
هوش مصنوعی هم که ماشالله نسل بعد هم فکر نکنم هیچ استدیو سازنده ای بتونه در این حد کار کنه>:d<
بخدا من کپی باز هستم:dاما می رم بازی رو اصل می خرم:d
گرافیک -جزئییات-صداگذاری فوق العاده بود:d
هر کی بازی رو اصل نخره نفرینش می کنم:d

آخرین ویرایش:
اقا اونجا که می پره روی اسانسور صدای ارتعاش سیم های اسانسور تو حلقم:)
بعد از دیدن تریلر mgs پیش خودم می گفتم که دیگه هیچ بازیی نمیتونه من رو مثل mgs gz هایپ کنه اما مثل این که اشتباه می کردم
برای من جالب اینه که تقریبا هر چیزی روی زمین یا توی کشو هست توی بازی به کار میاد و میشه ازش استفاده کرد
من موندم چه جوری این همه جزئیات رو ناتی داگ توی یه رم 512mb پلی 3 جا کرده؟:d
هوش مصنوعی هم که من راجبش صحبتی ندارم.

من فکر کنم موقع اومدن TLOU باید PS3 هارو ارتقاء داد چون تصور اینکه یه چنین شاهکاری با این جزئیات وحشتناک رو این کنسول داره اجرا میشه واقعا سخته هوش مصنوعی این بازی خودش یه معجزست حالا گرافیک و باقی چیزا و جزئیات بازی که هوش از سر آدم میبره به کنار ناتی داگ معجزه کرده و داره بازی ای رو میسازه که دقیقا مثل GOW II با بازیای نسل بعدی مقایسه خواهد شد و چه بسا تو خیلی از زمینه ها بین بازیایی که اولای نسل بعد میخوان عرضه بشن برتر باشه
ناتی داگ مجبورمون میکنه که بگیم بهترین استدیوی بازی سازی حال حاضر دنیاست که غیر از شاهکار چیز دیگه ای از دستشون بر نمیاد البته کار TLOU از شاهکار گذشته و در حد همون معجزست
فیزیک بازی خارق العادست گیم بازی به شکل ترسناکی واقع گرایانست انیمیشناش خارق العادست اون لحظه ای که جوئل برای الی قلاب گرفت تا بره بالا فقط کافیه به پا زدنای الی دقت کرد تا به انیمیشتای بینظیر بازی پی برد به شخصه بعد از دیدن آنچارتد 3 و انیمیشناش تصور انیمیشنی بهتر از اون رو حداقل تو این نسل نمیکردم نحوه ی تعامل کاراکترا با محیط فوق العادست صداگذاری وحشتناکه گرافیک خارق العادست و با اینکه الی دائما در کنارمونه بازم حس ترس تو بازی وجود داره شاید سازنده های RE و SH باید بیان پیش ND یه دوره ای ببینن از همین الان تصور شب های بازی و اون موجودات قارچی لرزه بر اندام آدم میندازه فکر نمیکنم تا حالا تو هیچ بازی تو تاریخ صنعت گیم یه چنین جو و محیط واقع گرایانه ای وجود داشته باشه

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو دقت کردین که توی هر 3 4 تا تریلری که تا حالا از بازی اومده همشون توی این هتل ماننده بوده؟حتی debut بازی.
اشتباهی که سره U3 کردن و دیگه نمیخوان انجام بدن.
توی همه ی تریلر ها همه چی بالاترین سطح ممکن بوده فقط یه داستان عالی هم داشته باشه که آدم ازش لذت ببره دیگه عالی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or