The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
عجب چیزیه این بازی خداییش. حتما با کیفیت بالا دانلود کنین ببینین، وقتی داشتم ویدئو رو نگاه میکردم اصلا یادم رفت که این یه بازیه، فکر میکنی داری فیلم میبینی اصلا. حرکتهای دوربین خیلی حرفه ایه، کاملا با سکانس ها و انیمیشن های کرکتر مچ شده، جزییاتش وحشتناکه طرف با توجه به شدت ضربه و میزانش خونریزی داره و جالبتر اینکه دقیقا از همون ناحیه ای که ضربه میخوره خونریزی داره، مثلا با اون میله توی دماغ یارو زد خون دماغش پاشید روی دیوار اونم اندازه ی شکستگی بینی نه کمتر نه بیشتر. انیمیشن و هوش مصنوعی که معجزس، یه تیکه که داریم دشمنارو دور میزنیم یدفعه از جلوی طرف سر در میاریم یارو کپ میکنه و جالبیش اینجاس که از بس واسش غیر منتظره بوده توانایی فکر کردن توی لحظه رو نداره و ترجیح میده فرار کنه یعنی اولین فکری که به ذهن هر انسانی میرسه توی یه همچین لحظه ای، انیمیشنشم باور نکردنیه. گرافیکشم که اصلا صحبتی نمیکنم راجبش ولی صداگزاری بی نهایت عالیه . صدای ضربات، اسلحه، قدم ها ، محیط، اشیاء، حتی بالارفتن تنفس هنگام هیجان و ترس مابین نبردها رو هم از قلم ننداختن. کاملا هم آزادی که چجوری مرحله رو طی کنی. یعنی هضم این همه جزییات واسه ی من سخته واقعا. باید نمره ی کامل بگیره احتمالا.

به جان خودم نميشه :d شده تا حالا به اين فكر كنين كه اگه هيچ چيز، زمين، سيارات كلا هيچ چيز وجود نداشت چي ميشد و بعدش مخ‌تون سوت بكشه و براي اينكه بيشتر از اين قاتي نكنين ترجيح ميدين به يه چيز ديگه فكر كنين؟ الان من دقيق همين حس بهم دست داد وقتي يه لحظه به بقيه مراحل فكر كردم! اصلا نميتونم قبول كنم كه بقيه مراحل هم همين جزئيات رو داشته باشن.
بعضي موقع ها اينقدر همه چيز خوب ميشه كه آدم به اين خوب بودن شك ميكنه مثل قضيه بعضي از سوالات كنكور كه از بس آسونن آدم شك ميكنه و گزينه اشتباهو ميزنه!

دوستان همه ی چیزای ماورای طبیعی رو گفتن:دی
همه هم بد جور هایپ شدیم!
و واقعا با یک فیلم رو به رو هستیم!!!
ولی دو چیز تو 2 تا تریلر دیدم که باعث می شه او حس فیلم بودن خیلی کم، کم رنگ بشه!!!
اولی تو تریلر اول:
وقتی جول می خواد ککتل مولتوف درست کنه همه چیز طبیعی هست(از کیف و سایل رو در میاره و درست می کنه )ولی یه چیزی!چرا وقتی درستش می کنه و کیف رو سر جاش می زاره ، معلوم نیست ککتل رو از کجای کیف در میاره؟!!!یعنی پشت کیف هم جیب داره؟؟؟؟؟؟؟
دومی تو تریلر دوم:
دوباره وقتی جول می خواد بانداژ رو برداره،قشنگ برش می داره ولی یک دفعه ای بانداژ غیب می شه بدون این که جول اون رو تو کیفش بزاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این قدر این بازی(البته بیشتر شبیه فیلمه!)طبیعی هست و پر جزئیات که این دو به چشم اومد!
در مورد دومی مطمئن هستم که اشکال بازی هست ولی مورد اولی رو شاید اشتباه کنم!
شاید پشت کیفش هم جیب بوده!
امید وارم اشتباه کرده باشم تا این بازی هم چنان بی نقص بمونه:(

همه هم بد جور هایپ شدیم!
ولی دو چیز تو 2 تا تریلر دیدم که باعث می شه او حس فیلم بودن خیلی کم، کم رنگ بشه!!!
اولی تو تریلر اول:
وقتی جول می خواد ککتل مولتوف درست کنه همه چیز طبیعی هست(از کیف و سایل رو در میاره و درست می کنه )ولی یه چیزی!چرا وقتی درستش می کنه و کیف رو سر جاش می زاره ، معلوم نیست ککتل رو از کجای کیف در میاره؟!!!یعنی پشت کیف هم جیب داره؟؟؟؟؟؟؟
دومی تو تریلر دوم:
دوباره وقتی جول می خواد بانداژ رو برداره،قشنگ برش می داره ولی یک دفعه ای بانداژ غیب می شه بدون این که جول اون رو تو کیفش بزاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این قدر این بازی(البته بیشتر شبیه فیلمه!)طبیعی هست و پر جزئیات که این دو به چشم اومد!

داداش سلام ببخشید ها اگر اینقدر ریزبین باشید دیگه بازی , بازی نمیشه خوب فیلم که نیست بازی هست. Game

داداش سلام ببخشید ها اگر اینقدر ریزبین باشید دیگه بازی , بازی نمیشه خوب فیلم که نیست بازی هست. Game

این بازی در حد بقیه بازی ها نیست!
پس این اشکال ها هم عادی نیست واسش
البته این اشکال ها خیلی کوچیک هست!
ولی من از بازی که همچین هوش مصنوعی و گرافیک و گیم پلی و جزئیاتی داره انتظارتم در حد فیلم هست!

همه هم بد جور هایپ شدیم!
اولی تو تریلر اول:
دومی تو تریلر دوم:

قبول دارم اینا رو ... اتفاقا خودمم بهش توجه کردم ، ولی فکر میکنم دیگه بیشتر از این براشون ممکن نبوده

فارغ از مسائل مربوط به گیم پلی امیدوارم کلی آیتم مخفی، گوشه و کنار محیط بازی وجود داشته باشه که وسوسه بشیم بریم کل محیط رو شخم بزنیم :دی من کلا عاشق بازی هایی هستم که آدم رو مجبور میکنه کل بخش ها رو بگرده، این بازی هم به نظر میاد تو این زمینه جز عناوین برتر واسه من قرار بگیره :دی

ای بابا
اینا این همه ریزه کاری کردن سره چه چیزایی گند زدن!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی اخه؟!!!!!!
الان داشتم دوباره دقت می کردم دیدم وقتی جول با اجر می زنه تو صورت مرده،بلافاصله بعد از افتادن مرده دست جول بانداژ می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!در حالی که قبلا نبود و در عرض کمتر از 1 ثانیه بانداژ شد!!!!!!!!
امیدوارم درست کنن
کاش دمو رو نمی دادن بیرون اصلا!
ای بابا!
سره شبی ناراحت شدم:(

ای بابا
اینا این همه ریزه کاری کردن سره چه چیزایی گند زدن!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی اخه؟!!!!!!
الان داشتم دوباره دقت می کردم دیدم وقتی جول با اجر می زنه تو صورت مرده،بلافاصله بعد از افتادن مرده دست جول بانداژ می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!در حالی که قبلا نبود و در عرض کمتر از 1 ثانیه بانداژ شد!!!!!!!!
امیدوارم درست کنن
کاش دمو رو نمی دادن بیرون اصلا!
ای بابا!
سره شبی ناراحت شدم:(

دوست عزیز شما از بین این همه ویژگی های عالی بازی مثل گرافیک و نورپردازی و صداگذاری و هوش مصنوعی چسبیدی به بانداژ دست جُل ! :| یا مثلاً چجوری وسایل رو از کیفش در میاره !
بیخیال !

دوست عزیز شما از بین این همه ویژگی های عالی بازی مثل گرافیک و نورپردازی و صداگذاری و هوش مصنوعی چسبیدی به بانداژ دست جُل ! :| یا مثلاً چجوری وسایل رو از کیفش در میاره !
بیخیال !

خوبه تو پست 2 تا قبلی گفتم که :
بازی با بقیه بازی ها فرق داره(از همه لحاظ)
از همه لحاظ در حد نسل بعد هست
برای همین انتظار من در این حد هست!
من خودم واسه این بازی جون می دم(سوپر فن این بازیم)
ولی این بازی یکی از افتخاراتش همین جزئیات هست!
وقتی باد میزنه ورق های دفترچه تکون می خوره و n چیز حیرت اور دیگه!
تعجب می کنم از این حرکت که دست جول الکی بانداژ شد!
بازی چه قدر محشر هست که این ایراد ها رو بهش می گیرم!!!
تقصیر ناتی داگ هست!
از این به بعد من یکی انتظار فیلم سینمایی ازش دارم تا بازی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or