رضا کلاً سایه زنیش با هیچ بازی دیگه ایی قابل قیاس نیست ، فک کنم این مورد قبلاً هم گفته بودم در هر صورت سایه زنی بازی بشکل عجیبی خیره کنندست ، البته خود u3 هم سایه زنی خیلی خوبی داشت و جزو بهترین های نسل بود ولی این دیگه رسماً تو این زمینه انقلاب کرده ! یکی از مشکلات سایه زنی 99% بازی های این نسل اینکه سایه همیشه یکدست هستن یعنی زمانی که شما تو یه محیط بسته هستی ، یا زیر نور لامپ با زمانی که زیر نور خورشید قرار میگیری تفاوتی احساس نمیکنی ! یه ایراد دیگه هم این بود که سایه ها بیش از حد دقیق و با جزییات بودن ، یه جورایی زمخت بنظر می امدن ؛ در صورتی که تو TLOU سایه ها کاملاً رئال و مطابق با واقعیت طراحی شدن که این مورد به وضوح ت عکس زیر مشخصه :راستی نورپردازی و سایه زنی رئل تایم (بخصوص نیم سایه ها که نظیر نداره روی کنسول) هم عجیبه در نوع خودش ! به Light Beam خورشید و Shadow Beam ـی که الی توی این صحنه ایجاد میکنه دقت بعمل بیارید :
.
به نظر من هم دیگه شورشو در نیارین . هایپ هم حدی داره . فنای دو آتیشه ی سونی و ND اینقدر شلوغش نمیکنن ولی اینجا ... ( حس بدی نسبت به این کارای بعضی دارم نمیدونم باهام هم عقیده این یا نه ؟؟ شاید من اشتباه میکنم )
سال 2013 ؛ احتمالا سه ماهه اولاقا یه سوال این last of us کی میاد؟
دوستان سلام.
لطفا منو نزنین.
تو این تریلر صدا گذاری عالی بود. گیم پلی هم عالی بود.
ولی چرا از گرافیک خبر مبر یوخدی ؟
اینقدر تعریف کردین فکر کردم با انیمیشن پیکسار روبرو میشم.
تو رو خدا ادم و كم بخندونين يا شما معني گرافيك و خوب نفهميدين يا چشاي ما تو ديد ايراد دارهدوستان سلام.لطفا منو نزنین.تو این تریلر صدا گذاری عالی بود. گیم پلی هم عالی بود.ولی چرا از گرافیک خبر مبر یوخدی ؟اینقدر تعریف کردین فکر کردم با انیمیشن پیکسار روبرو میشم.
عجیبه:-oدوستان سلام.
لطفا منو نزنین.
تو این تریلر صدا گذاری عالی بود. گیم پلی هم عالی بود.
ولی چرا از گرافیک خبر مبر یوخدی ؟
اینقدر تعریف کردین فکر کردم با انیمیشن پیکسار روبرو میشم.