The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
راستی نورپردازی و سایه زنی رئل تایم (بخصوص نیم سایه ها که نظیر نداره روی کنسول) هم عجیبه در نوع خودش ! به Light Beam خورشید و Shadow Beam ـی که الی توی این صحنه ایجاد میکنه دقت بعمل بیارید :
.
رضا کلاً سایه زنیش با هیچ بازی دیگه ایی قابل قیاس نیست ، فک کنم این مورد قبلاً هم گفته بودم در هر صورت سایه زنی بازی بشکل عجیبی خیره کنندست ، البته خود u3 هم سایه زنی خیلی خوبی داشت و جزو بهترین های نسل بود ولی این دیگه رسماً تو این زمینه انقلاب کرده ! یکی از مشکلات سایه زنی 99% بازی های این نسل اینکه سایه همیشه یکدست هستن یعنی زمانی که شما تو یه محیط بسته هستی ، یا زیر نور لامپ با زمانی که زیر نور خورشید قرار میگیری تفاوتی احساس نمیکنی ! یه ایراد دیگه هم این بود که سایه ها بیش از حد دقیق و با جزییات بودن ، یه جورایی زمخت بنظر می امدن ؛ در صورتی که تو TLOU سایه ها کاملاً رئال و مطابق با واقعیت طراحی شدن که این مورد به وضوح ت عکس زیر مشخصه :
58463661451587334179.jpg
دقت کنید جوئل که زیر نور آفتاب قرار گرفته سایه هاش دقیق تر و الی که تو سایه قرار داره به جای سایه شاهد نیم سایه های نرم و ظریفی هستیم که تو خیلی از سکانس ها حتی به سختی میشه متوجه شون شد !
و جالب تر اینکه بنظر میاد سایه ها بر اساس فاصله تخمین زده میشن ، یعنی هرچی فاصله جوئل یا الی با جسم نزدیک تر سایه ها تیره رنگ تر و هرچی فاصله دور تر سایه ها کم رنگ و یه حالت نیم سایه به خودشون میگرین که باز تفاوت این مورد تو این دوتا عکس کاملاً مشخصه :
62275787488256444101.jpg

65070285920247881135.jpg
این سکانس هم به قدری نیم سایه ها ظریف هستن که عظمت کار با عکس مشخص نمیشه ، باید برید یه دور دیگه ببنید :d( از دقیقه 7:30 دقت نیم سایه چطوری رو در شکل میگیره !:d)
در کل سایه زنی بازی فوق العادست.

اینا همون کسانی هستند که میگفتن گرافیک واسشون کوچکترین ارزشی نداره

حالا ببین از اول این تاپیک چجوری همش از گرافیک میگن =))

ولی جو بازی و دیالوگ هاش عالیه :x

به نظر من هم دیگه شورشو در نیارین . هایپ هم حدی داره . فنای دو آتیشه ی سونی و ND اینقدر شلوغش نمیکنن ولی اینجا ... ( حس بدی نسبت به این کارای بعضی دارم نمیدونم باهام هم عقیده این یا نه ؟؟ شاید من اشتباه میکنم :دی)

به نظر من هم دیگه شورشو در نیارین . هایپ هم حدی داره . فنای دو آتیشه ی سونی و ND اینقدر شلوغش نمیکنن ولی اینجا ... ( حس بدی نسبت به این کارای بعضی دارم نمیدونم باهام هم عقیده این یا نه ؟؟ شاید من اشتباه میکنم :دی)

بشدت تایید میشه :d

دیگه داره از حد خارج میشه !! باید خودم دست به هایپ زدایی بزنم :d

منم امروز این گیم پلی رو دیدم خیلی عالی بود یعنی از لحاظ همه چیز خوب کار کرده بودن فقط من یک سوال داشتم کسی به این توجه کرده بود در گیم پلی e3 وقتی میخواست بره بالا پله همون جا بود راحت رفت ولی در این گیم پلی 15 دقیقه ای پله نبود باید میگشت تا پله رو پیدا کنه

دوستان سلام.
لطفا منو نزنین.:">
تو این تریلر صدا گذاری عالی بود. گیم پلی هم عالی بود.
ولی چرا از گرافیک خبر مبر یوخدی ؟
اینقدر تعریف کردین فکر کردم با انیمیشن پیکسار روبرو میشم.=))

دوستان سلام.

ترول کردن هم حدی داره بخدا:|....

دوستان سلام.لطفا منو نزنین.:">تو این تریلر صدا گذاری عالی بود. گیم پلی هم عالی بود.ولی چرا از گرافیک خبر مبر یوخدی ؟اینقدر تعریف کردین فکر کردم با انیمیشن پیکسار روبرو میشم.=))
تو رو خدا ادم و كم بخندونين يا شما معني گرافيك و خوب نفهميدين يا چشاي ما تو ديد ايراد داره

دوستان سلام.
عجیبه:-o
بدون تعصب تا حالا توی هیچ بازی این قدر انیمیشن ها طبیعی کار نشده بود
شما احتمالاً تریلر بازی دیگه ای رو دیدی=))
اگر تریلر نداری بگو لینک بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or