طبیعیه با شروع فصل پاییـز وخیمتر هم میشه و در ادامه کار به جنون میکشه :dدوستان این Drooling و لبخندی که مثل الاغا من رو صورتم دارم وقتی اینو بازی می کنم طبیعی ـه یا فقط منم؟
طبیعیه با شروع فصل پاییـز وخیمتر هم میشه و در ادامه کار به جنون میکشه :dدوستان این Drooling و لبخندی که مثل الاغا من رو صورتم دارم وقتی اینو بازی می کنم طبیعی ـه یا فقط منم؟
طبیعیه عزیزم طبیعیه !! :dدوستان این Drooling و لبخندی که مثل الاغا من رو صورتم دارم وقتی اینو بازی می کنم طبیعی ـه یا فقط منم؟
متوجه نشدم من بیشتر خونم منجمد میشد تا لبخند ، حالا نمیدونم منظورت از لبخند چیه
طبیعیه با شروع فصل پاییـز وخیمتر هم میشه :d
در همون راستا دیگه ! :d موافقه و عکسی برای ثابت کردنش گذاشته :dخوب اون عکس بالایی این کیف نیست که !
آهااان از اون لحاظ . اون لبخند ـه رضایت از زندگی هست و زیبا بودن این حیات با حظور ناتی داگ ـه که یه شعفی درون آدم رو فرا میگیره وقتی این بازی رو بازی میکنه و ناخود آگاهد لبخند میزنهیعنی این که از بس بازی عالیه یه لبخند خوشحالی می آد رو صورت آدم
اصلا بعضی وقت ها من می خوام دسته رو بزارم فقط به محیط اطراف نگاه کنم، یا صبر کنم تا الی اون اهنگشو هام کنه یا سوت بزنه....
دوستان این Drooling و لبخندی که مثل الاغا من رو صورتم دارم وقتی اینو بازی می کنم طبیعی ـه یا فقط منم؟
تازه هنوز LB بازی نکردی ، اون رو بازی کنی یه جاهایی مثل جیگر شیهه میکشیدوستان این Drooling و لبخندی که مثل الاغا من رو صورتم دارم وقتی اینو بازی می کنم طبیعی ـه یا فقط منم؟
آهااان از اون لحاظ . اون لبخند ـه رضایت از زندگی هست و زیبا بودن این حیات با حظور ناتی داگ ـه که یه شعفی درون آدم رو فرا میگیره وقتی این بازی رو بازی میکنه و ناخود آگاهد لبخند میزنه
تازه هنوز LB بازی نکردی ، اون رو بازی کنی یه جاهایی مثل جیگر شیهه میکشی
مجردی؟ طبیعیه! :biggrin1:
خوب اون عکس بالایی این کیف نیست که !
به قول امین رضا اگه Left Behind رو بازی کنی تازه بدتر هم میشیخداییش چه قدر باید Creative باشی تا همچین چیزی رو بسازی از گیمپلی گرفته تا داستان هیچ چی رو من تو بازی دیگه ندیده بودم !
Ellie مثل اینکه با بیشتر کارکترهای دنیای بازی رفیق شده ! :d حتما تیرکمون رو هم از لارا یاد گرفته ! :d
Faith ، Okami ، Lara Craft ! :crying1:
والپیپر از نوع Spoil دار اگر می خواید نگاه کنید این رو باز کنید ! :d البته Fan-Made ولی خُب زیباست !
ها وقتی کسی حرفی از tlou میزد میگفتی بابا شماها هم چرا هی tlou tlou میکنین ؟ حالا دیدی چرا ؟