The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
در همین راستا :
55748200447570118024.jpg
خوب اون عکس بالایی این کیف نیست که ! :دی

متوجه نشدم :دی من بیشتر خونم منجمد میشد تا لبخند ، حالا نمیدونم منظورت از لبخند چیه

یعنی این که از بس بازی عالیه یه لبخند خوشحالی می آد رو صورت آدم :دی

اصلا بعضی وقت ها من می خوام دسته رو بزارم فقط به محیط اطراف نگاه کنم، یا صبر کنم تا الی اون اهنگشو هام کنه یا سوت بزنه....

طبیعیه :-" با شروع فصل پاییـز وخیمتر هم میشه :p :d

شروع شد :دی همین الان رسیدم بهش :دی لباساشون خیلی خفن خیس می شه.

یعنی این که از بس بازی عالیه یه لبخند خوشحالی می آد رو صورت آدم :دی

اصلا بعضی وقت ها من می خوام دسته رو بزارم فقط به محیط اطراف نگاه کنم، یا صبر کنم تا الی اون اهنگشو هام کنه یا سوت بزنه....
آهااان از اون لحاظ . اون لبخند ـه رضایت از زندگی هست و زیبا بودن این حیات با حظور ناتی داگ ـه که یه شعفی درون آدم رو فرا میگیره وقتی این بازی رو بازی میکنه و ناخود آگاهد لبخند میزنه :))

آهااان از اون لحاظ . اون لبخند ـه رضایت از زندگی هست و زیبا بودن این حیات با حظور ناتی داگ ـه که یه شعفی درون آدم رو فرا میگیره وقتی این بازی رو بازی میکنه و ناخود آگاهد لبخند میزنه :))

خداییش چه قدر باید Creative باشی تا همچین چیزی رو بسازی :دی از گیمپلی گرفته تا داستان هیچ چی رو من تو بازی دیگه ندیده بودم !

تازه هنوز LB بازی نکردی ، اون رو بازی کنی یه جاهایی مثل جیگر شیهه میکشی :دی

منتظر شما هستم من :دی هر چه زودتر که من از امشب بزارم دانلود شه، چون بازی دیروز صبح رسید، الان من وسطای زمستونم :|

مجردی؟ طبیعیه! :biggrin1:

جان ما، خداییش بگو چه ربطی داشت الان؟ :دی

23738900994294585772.jpg

Ellie مثل اینکه با بیشتر کارکترهای دنیای بازی رفیق شده ! :d حتما تیرکمون رو هم از لارا یاد گرفته ! :|:d
Faith ، Okami ، Lara Craft ! :crying1:
والپیپر از نوع Spoil دار اگر می خواید نگاه کنید این رو باز کنید ! :d البته Fan-Made ولی خُب زیباست !
77525212551887583549.jpg

خداییش چه قدر باید Creative باشی تا همچین چیزی رو بسازی :دی از گیمپلی گرفته تا داستان هیچ چی رو من تو بازی دیگه ندیده بودم !
به قول امین رضا اگه Left Behind رو بازی کنی تازه بدتر هم میشی :دی

ها وقتی کسی حرفی از tlou میزد میگفتی بابا شماها هم چرا هی tlou tlou میکنین ؟ حالا دیدی چرا ؟ :دی

23738900994294585772.jpg

Ellie مثل اینکه با بیشتر کارکترهای دنیای بازی رفیق شده ! :d حتما تیرکمون رو هم از لارا یاد گرفته ! :|:d
Faith ، Okami ، Lara Craft ! :crying1:
والپیپر از نوع Spoil دار اگر می خواید نگاه کنید این رو باز کنید ! :d البته Fan-Made ولی خُب زیباست !
77525212551887583549.jpg

سایز بزرگ همین Wallpaper :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or