The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
Left Behind هم تموم شد. همه چیش عالی بود. مخصوصا اون پایانش.
خیلی خوب جریان گاز گرفته شدن الی و اون حیطه زمانی بین پاییز و زمستون رو نشون داد.
تنها مشکلی که داشت این بود که وقتی دشمنارو از رو پله ها Knife میکردی نما بر نمی گشت سر جاش که باعث شد یه دو باری مجبور شم ریست کنم.

I think I'm done with gaming for a little while....

Left Behind هم تموم شد. همه چیش عالی بود. مخصوصا اون پایانش.
خیلی خوب جریان گاز گرفته شدن الی و اون حیطه زمانی بین پاییز و زمستون رو نشون داد.
تنها مشکلی که داشت این بود که وقتی دشمنارو از رو پله ها Knife میکردی نما بر نمی گشت سر جاش که باعث شد یه دو باری مجبور شم ریست کنم.

I think I'm done with gaming for a little while....

وقتی اون طوری میشد ،کافی بود 1 بار رویه یه سطح مسطح یه نفر دیگه رو با چاقو بزنی دوباره حالت دوربین درست میشد..

وقتی اون طوری میشد ،کافی بود 1 بار رویه یه سطح مسطح یه نفر دیگه رو با چاقو بزنی دوباره حالت دوربین درست میشد..

همین فکر رو کردم، حتی فکر کردم یه چیزی کرفت کنم که درست شه اما نشد. دشمن هارو هم با اون نما اصلا نمی شه Knife کنی. بار اول رفتم نایف کنم گزینش نیومد نصف جونم پرید، بار دوم هم هیچ کاری نشد همونجا اون رایفلشو خالی کرد روم.

سلام بر دوستان.

تو بازي يه صندوق هاي نسبتا بزرگي هستن كه تك و توك تو هر مرحله ديده ميشن ولي من حتي براي بار دوم كه دارم بازي را ميرم نميتونم بازشون كنم و يه پيغام ميده كه باز نميشن.

الان سوالم اينه كه چجوري بايد اين صندوق ها را باز كرد؟

سلام بر دوستان.

تو بازي يه صندوق هاي نسبتا بزرگي هستن كه تك و توك تو هر مرحله ديده ميشن ولي من حتي براي بار دوم كه دارم بازي را ميرم نميتونم بازشون كنم و يه پيغام ميده كه باز نميشن.

الان سوالم اينه كه چجوري بايد اين صندوق ها را باز كرد؟
این گاوصندوق ها برای باز شدن به یه پسورد نیاز دارن که اگه تو همون محیط اطراف بگردی یه تیکه کاغذ پیدا میکنی که روش پسورد نوشته شده

سلام
من لازي رو هنوز تموم نكردم ولي هنوزم نفهميدم اين جول و الي دنبال چين ؟ :|
لطفا يجوري بگين كه باز اسپويل نشه ممنون :|
نوبم خودتي :d

نوب چیه :دی زبون همه که خوب نیست...

ببین Infected ها که گازت بگیرن، بعد از دو روز توهم تبدیل می شی.
اما الی اینطوری نیستش و بعد از سه هفته هنوز انسان مونده، و یک چیزی تو بدنش وجود داره که می تونن ازش استفاده کنن و واکسن بسازن.
حالا باز جوئل برای وعده یک مشت تفنگ که می خواد بفروشه، قرار می زاره که الی رو ببره به فایرفلای ها تا اونا برسوننش به آزمایشگاه. اما وقتی به قرار می رسن می ببینن که تمام فایرفلای ها کشته شدن، و Tess هم که گاز گرفته شده به جوئل می گه خودت برسونش به آزمایشگاه، به خاطر من.
جوئل هم به خاطر قولی که به Tess داده می ره به طرف برادرش تامی و بقیه جریان...

این حدود 30 درصد بازی بود، امیدوارم اسپویل نشده باشه برات :دی

نوب چیه :دی زبون همه که خوب نیست...

ببین Infected ها که گازت بگیرن، بعد از دو روز توهم تبدیل می شی.
اما الی اینطوری نیستش و بعد از سه هفته هنوز انسان مونده، و یک چیزی تو بدنش وجود داره که می تونن ازش استفاده کنن و واکسن بسازن.
حالا باز جوئل برای وعده یک مشت تفنگ که می خواد بفروشه، قرار می زاره که الی رو ببره به فایرفلای ها تا اونا برسوننش به آزمایشگاه. اما وقتی به قرار می رسن می ببینن که تمام فایرفلای ها کشته شدن، و Tess هم که گاز گرفته شده به جوئل می گه خودت برسونش به آزمایشگاه، به خاطر من.
جوئل هم به خاطر قولی که به Tess داده می ره به طرف برادرش تامی و بقیه جریان...

این حدود 30 درصد بازی بود، امیدوارم اسپویل نشده باشه برات :دی

داداش دست گلت درد نكنه تا يه جا هاييش فهميده بودم ولي مطمن نبودم كه واسه جلوگيري از بيماريه كه مطمنم مردي دمت گرم :دي
منم دقيقا يكم جلو تر از همينجاهايي كه گفتيم :دي

بدون شرح:d

30049800605044435453.gif

دوستان یه تروفی هست تو بازی به اسم I Want To Talk About It که برای بدست اوردنش باید تمام مکالمات توی بازی رو انجام بدی
آقا من همه مکالمات رو انجام میدم اما تروفی رو نمیده حتی از IGN هم چک کردم دیدم درسته همه مکالمات رو انجام دادم ولی اصلا این تروفی رو نمیده!
چرا اینطوریه؟!

دوستان یه تروفی هست تو بازی به اسم I Want To Talk About It که برای بدست اوردنش باید تمام مکالمات توی بازی رو انجام بدی
آقا من همه مکالمات رو انجام میدم اما تروفی رو نمیده حتی از IGN هم چک کردم دیدم درسته همه مکالمات رو انجام دادم ولی اصلا این تروفی رو نمیده!
چرا اینطوریه؟!

برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده بود البته تو بخش انلاین تروفیاشو نمیداد یه بار گیم دیتای بازی رو پاک کن دوباره امتحان کن.بازی رو ابدیت هم نکن

^ ^ آره دیگه مثل اینکه قراره هرچی DLC برای نسخه PS3 اومده رو جمع کنن و توی یک کالکشن بدن برای PS4 ! :d
With the new signs that The Last of Us will also release for the PlayStation 4, this extra content, as well as the other two pieces of DLC, could be bundled with the Enhanced Version of The Last of Us. Until we know more, however, we can only speculate as to what the DLC really is and how it will revolve around the game.
باید منتظر خبرهای خوبی باشیم ! :d

به احتمال بسیار زیاد DLC برای بخش Multiplayer هست چون همه میدونیم Naughty Dog گفته که Left Behind تنها DLC داستانی بازی ـه!
چه ربطی داره ؟! :d خود بروس گفته که:
....played thesome of the last of us's new SP mode Today
همین امروز حالت داستانی جدیدی از بازی Tlou رو بازی کردم...
دیگه مثل اینکه دارن روش کار میکنن ! به احتمال زیاد تا بحال هرچی DLC منتشر شده رو هم میخوان با یک Edition فوق العاده برای PS4 عرضه کنن ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or